GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát kérlekszépen, ez azokat a pontokat mutatja ahol SA-ban "ufókat észleltek", és ha jobban megnézed, akkor a Golden Gate Bridge-nél látsz egy szigetet, elvileg az Alcatraz <#idiota>#idiota>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Ez a kép honnét van, lehet úgy könnyebb lenne. <#idiota>#idiota>
A heavy cost. I pay it gladly.
egy kis olvasnivaló: Lezárul a GTA szexuális tartalom ügye
K-Rose? Mondjuk ott is vannak néha jó számok, de nekem sajna nem akar mûködni a saját zene.
Los Angeles, California
nekem a SAban a kedvenc rádióm a K-ROSE, jó kis country zenék, meg a saját mp3 lejátszót szoktam hallgatni 😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
http://forum.gta.free.fr/GTASA/mapy/cars_map.gif
Faggio a neve. ha nincs, Santa Maria beach környékén szokott mászkálni ott keresd
Faggio a neve. ha nincs, Santa Maria beach környékén szokott mászkálni ott keresd
Ja a GTA zenéi nagyon királyak mindig! Nekem a VCben Flash FM, SAban meg vagy K-DST vagy Los Santos Radio vagy esetleg Master Sounds 98.2, ha pedig agysejtrohasztásra vágyom, full hangerõvek nyomatom a K-Roset. <#vigyor3>#vigyor3>
Los Angeles, California
Hali.Kérdésem azt meg lehet oldani hogy nekem a játékban az NRG500-ra van rátéve 1 GSX-R modell és itt találtam hozzá hangot, csak az a baj hogy ez a pcj600-ra van csinálva.Kérdés, átt lehet valahogyan varázsolni azt hogy a pcj600 helyett az nrg500 hangját cserélje ki?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
csõ a játékba hol lehet robogot találni?
nem feltétlenül pizzás robira gondolok<#help>#help><#help>#help>
nem feltétlenül pizzás robira gondolok<#help>#help><#help>#help>
jah, úgy
mellesleg a talk radiok is királyak, a WCTR pl. nagyon nagy
kíváncsi vagyok milyenek lesznek majd a 4-ben a betelefonálós dumák
mellesleg a talk radiok is királyak, a WCTR pl. nagyon nagy
kíváncsi vagyok milyenek lesznek majd a 4-ben a betelefonálós dumák
elõször én is mindig beállok 1-2 kedvenc adóra, aztán mindenevõ leszek.. xD
tényleg baromi jó zenéket válogatnak amúgy (jó azért a VC-s Radio Espantoso-val messzire lehet kergetni <#idiota>#idiota>)
én a 3-ban mikor olyanom volt, csak gurultam az utcán nagy lazán valami lassú reggie-re
tényleg baromi jó zenéket válogatnak amúgy (jó azért a VC-s Radio Espantoso-val messzire lehet kergetni <#idiota>#idiota>)
én a 3-ban mikor olyanom volt, csak gurultam az utcán nagy lazán valami lassú reggie-re
VCS nincs meg mert psp-m nincs, de ps2-n most nyomom a LCS-t és a liberty jam-en a DMX számok a játékhoz átalakítva nagyon ütnek! Az összes GTA közül a legkedvencebb adóm!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
VCS szám, egy kettõ, csápolás on <#idiota>#idiota> egész jó szám, mindíg is imádtam a GTA zenéit, mindíg sikerült a játék stílusához, és korához illõ zenéket összeválogatni! szerintem nincs olyan ember, aki ne állt volna rá egy rádióadóra 😄 hogy beszáll a kocsiba, és máris nyomkodja az R betût, és keresi a rádióadót 😄 pl a GTA III-ban 2 kedvenc volt: Rise és MSX FM <#eljen>#eljen>
kösz, jól éreztem magam. Láttam los santost, meg san fierrót is élõben 😄
legalább nemlátják este -.-
off:Mien volt a csónakon ? 😊)
off:Mien volt a csónakon ? 😊)
csak a bõrszín nem épp a pulóverhez illõ<#wilting>#wilting>
ne is említsük, mert múlktor is beírtuk, és 10 perccel késõbb fent is volt egy Victoria skin pack 😄
még mindig jobb mintha csinálnák a texturákat a herculesre és a crown victoriara<#idiota>#idiota>
http://9gag.com/gag/5135249
mint modell szép, de mint autó :| és sikeresen megjelent az ötödik Audi R8 a játékhoz <#eljen>#eljen> <#falbav>#falbav>
áhh kizárt, teljesen új nextgen motorja lesz az már látszik. Gondolom majd idõvel gyártanak hozzá megint moddoló eszközöket, de szerintem teljesen más lesz minden kiterjesztés és egyebek
Ááá, próbálok SA:MP-zni, de amikor belépek egy szerverre, lefagy. (Szerintem a Windows tûzfal csesztet.) <#rinya>#rinya> Tud valaki megoldást?
Los Angeles, California
én inkább egyenlõre arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lesz moddolható az új játék! egyátalán megmaradnak a .txd .dff. .col gta.img dolgoknál, vagy kitaláltak valami teljesen új dolgot! bár legelõször bekéne jelenteni PC-re a játékot <#idiota>#idiota>
Kiváncsi leszek hogy kog kinézni mondjuk egy részletes BMW M3 GTA IV alatt😊.
TDU nick: HUN_Matt_92
helo ezt a progt hogy kell muködtetni? , se hogy s muxik lécii valak köszi elöre is
Telepítéskor azt írja ki, hogy nem kompatibilis a program a Windows ezen verziójával, na mindegy, majd bekapcsolom a Winampot közbe. De azért egy log fájlt (naplózást) írhatna a játék, akkor tudnám mi a hiba. 😞
Los Angeles, California
neem, media playert fejleszd vissza 10-re, ha ígyse jó akkor saját mp3-ak rádió helyett kapcsolj be winampot. <#smile>#smile>
Szerintem nem az illesztõprogi lehet a probléma, mert fél éve ugyanezzel az illesztõprogrammal még mûködött. Lehet, hogy az a baj, hogy közben 11-es media playert szereztem?
Los Angeles, California
simán a windows-os futtatás ablakban, a megnyitás után írd be hogy dxdiag
LTomi: ha másolt, akkor az eredeti patch nem jó
talán hangkártya driver frissítés segíthet, vagy újratelepíteni nem próbáltad még?
LTomi: ha másolt, akkor az eredeti patch nem jó
talán hangkártya driver frissítés segíthet, vagy újratelepíteni nem próbáltad még?
pl Kinget belehet nyomni Hotringnek, ami ott áll a Los Santosi stadion mellett! lassan összegyûlik egy Cars mod-ra valónyi kocsi <#idiota>#idiota> Guido mint targonca, vannak itt lehetõségek bõven!
Áhh, a patch sem sikerül, mindig hibaüzenettel jön azután, hogy a Yesre kattintok. <#szomoru1>#szomoru1>
Los Angeles, California
Addig jó de itt hova kell beirni?
"G:\Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe" ez elé,után?
"G:\Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe" ez elé,után?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
keresed ki.
http://vladimir.skach.cz/sanandreas/
http://vladimir.skach.cz/sanandreas/
Az akkor jó ötlet lesz. Meglehetne csinálni 2-3 versenyautót is a játékból, aztán bepakolni samp-ba és azokkal driftelni vagy valami 😊
igazából magamnak is akartam a cuccokat még régen, csak sok rippelt cucc összegyûlt, és töröltem mind! :| pl a Sheriff-et gondoltam még az egyik rendõr kocsira!
Ááá, ez nagy ötlet! 😄 (egyébként megint két -73-as- hsz. van)