GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
fenét, emlékszem GTA3-ban mindenki valami ghost townt keresett, Vice-ban meg tengeralattjárót 😄 hülyeség mindig van

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
amúgy érdekes, én a GTA III, VC alatt nem emlékeszem arra, hogy ilyen szarokat kitaláltak, és tele volt a net hülyeségekkel! lehet nem adott megfelelõ alapot Liberty City, és Vice City az ilyen témáknak? hülyén is nézett volna ki egy Yeti Miamiban! mondjuk az erdõs területek miatt SA esetében jobban "eladható" ez a szarság😄

zyppy
😄DD

DJ Skyline
ebben a topikban akkora badarságokat lehet olvasni, cápa, banya, valami 4 lábú mutáns meg mittudomén! 😄 egymást hülyítik a sok szarral!

szerinted ki fog neked ingyen feltölteni majd 900 megát?
DJ Skyline
semmi nem történt! van 3 db összesen, mind a hármat megnéztem, idõt felgyorsítottam, hátha "életre kel" egy bizonyos idõben, de semmi! belehet szállni, lehet vezetni, ennyi! aki akarja az próbálgassa még, de szerintem nem követnek ezek sehova

zoli23
Nem tudja nekem valaki elküldeni az eredeti gta3.img fájlt a következõ címre: [email protected]

DracoBlue

LTomi
Csõ all!
Szerintetek hogy lehetne megoldani, hogy mondjuk egy Super GT parkoljon (spawnoljon) CJ háza elõtt, mer az ape sztem nem erre való.

Los Angeles, California

szerintem felesleges, az a videó maszek volt
DJ Skyline
na megvannak! nem tudom melyik a ghost car, de egyik sem követett, beleht szállni meg minden! a szürke az nem ott állt, az legurult, gyanítom az lesz, de semmi! :| megyek még1 kört, hátha! 😄

Stefibaba
Jóvan kezdem unni a sa-mpot. Egyre zavaróbb hogy van egy mód, az SRT ha azt berakom + 1 high poly modelt, akkor má eltûnik az egész pálya úgy ahogy van. Viszont régebben meg a Modern Módnál meg mikor felraktam, MTA-n nem volt semmi baja... Szal kijöhetne má az MTA DM.

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

DJ Skyline
na ez a jó, mi merre (titkos helyek, easter eggek, ghost car, stb)

Letöltöttem a Enterable Buildings FINAL modot, beraktam mindan ahogy írta, de amikor megnyitom a mentést, vagy új játékot kezdek kilép azzal a szöveggel, a hibát észlelet ezért leáll. Nincs ötletetek, hogy miért?

Humesz
Elõbb írni tanulj meg!
nincs senkinek egy olyan modja hogy a sanfieroban lévõ garázsnál belehessen menni?
Goruck
és hogy kell használni ezt a progit???<#idiota>

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
Merci CLS AMG
amúgy szerintem nem fair eljárás ez a kirakjuk a fõoldalra az autót, hogy készül! :| ezzel agyon is van reklámozva, így annyi letöltés van pikk pakk a megjelenéskor, hogy csak na! és így a többi modell, ami lehet szebb, az meg háttérbe szorul, mind azért, mert nincs rommá reklámozva! aztán meg hogy megjelent! ki ez a soloman? van 5 konvertálása, amik free modellek! :| kb ugyanezt csinálom én is, csak nem tudok textúrázni, még

Nem tudja vlaki hogy a mit letöltök truckot mér van a játékban a levegõben?
Yoda001
70rr3n7

http://9gag.com/gag/5135249

sp5
Nemtud vki egy linket adni esetleg hogy ha vhová már felraktál volna a data3-t letudnám tölteni?googleban rákerestem de semmi kézzel foghatót nem találtam
Elöre is köszönöm

DJ Skyline
engem ez a ghost car érdekel inkább ami követ minket elvileg! van egy ami legurul a hegyoldalról, de az nem követ sehova, viszont állítólag van másfelé is, az meg követ már? merre van ez pontosan?

DJ Skyline
A3-as kocka, El Castillo del Diablo valamelyik sziklájának tövében, észreveszed a fekete zsákokról úgyis! 😊

sp5
köszönöm

zyppy
és a hullásgödör hol van? <#zavart2>

Csiaki
Sérûlt a lemezed.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

DJ Skyline
hiányzik a data3, nincs mit! megoldás: bekell szerezni a data3-at, nem nem töltjük fel sehova, mert kb 1,3GB!

sp5
Hello

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mikro fel akarom telepíterni kír egy ilyesmit h hiányzik vmi data3 vagy vmi ilyesdmit és nem engedi tovább telepíteni
Vki tudja mi leeht a gond?Elõsre is köszönöm

Yoda001
gtaplace.hu fórum és ott megtalálja mindenki xd

DJ Skyline
kiváló, ez marha jól fog jönni Mad Max módban és még másútt! ki is próbálom! köszi!!!

Megtaláltam azt a kordinációs editort, amivel el lehet helyezni az autókat, hogy hol parkoljanak

APE 1.0 a neve (letölthetõ innen)
zyppy
ja, hát tényleg ló*zar se volt ott

DJ Skyline
mivel ezek a szarok is modellek, ezért a gta3.img-nek tartalmaznia KELL õket! tehát, sok idõt spórolhatunk meg, ha kiexportáljuk az embereket, és végigmegyünk rajtuk txd workshoppal! aztán lehet a Rockstar trükkös néven tette bele õket az .img-be, de nem hiszem hogy ilyen hülyeségek léteznének a játékban! a banya alatt meg mit értünk? mert vannak lepukkant csövesek, meg vén paraszt nõk akik eléggé furán néznek ki, lehet valaki arra értette! 😄

Dzsonzonházban a TV elõtt lévõ fekete lányra meg van egy tippem! egy szimpla modell 3DS Maxban! hozzá lett csatolva a játék egyik modellje a TV-hez, kapott egy fekete textúrát material editorban, a TV .txd filejához workshopban hozzá adott egy pl black nevû képet, és készen is van! szerintem még .col file sem kell, hiszen ha jól tudom oda sem ment a lányhoz! könnyen átlehet vágni itt az embereket! 😊

természetesen az
én egyszer (akkor még szellemre vadászva) egy jól felhízlat, CJ-vel ott dekkoltam több mint egy hétig, de semmi
DJ Skyline
linket! 😊

zyppy
megnezzük 😄

sajnos erröl nemtok semmit mert nem tapasztaltam ilyet a gambe de ha többen is irnak rolla akkr biztosan ugy vn , köszi szépen hello.
zyppy
5perces kreálmány black hoody-ból

ldavid: ha a hajo melletti sziget az, akkor már láttam

Yoda001
elinditod a sa-t alt+tab elinditod a carspawnert beirod a kocsi nevét spawnolsz vissza sa-ba kész .... egyébként milyen rejtélyek vannak? mitosz? akármi? már nagyon unom az egészet 😄 állitolag szombaton vagy vasárnap van 23:00 és éjfél között egy banya ott a templomnál a sivatag melett..látta valaki/kamu? gtaplace-n olvastam 😄

de ne megy ezért kérdeztem hogy tudom használni .
DJ Skyline
azon gondolkozom írjak-e DimazzzZ-nak, hogy hogyan kell FS-bõl gépet megnyitni, kiszedni normálisan! attól tartok, hogy kicsit beképzelt lesz, meg elvan szállva magától, hogy FS-bõl konvertált, és megtartja magának a tudományát, és csak kapok egy "Sry, but no!" választ! FS-hez annyi addon gép van mint égen a csillag, egy csomó mindent kilehetne szedni! természetesen engedélyt kell kérni a készítõtõl! mondjuk Microsoftnak nem fogok írni <#idiota> gondolom DimazzzZ sem írt! <#idiota>

Yoda001
egy hszbe irjad már ezeket... egyébként kiteszed az asztalra azt kész (ikon+ami benne van)

a nevee (carspawn vagy ilyesmi)
hellosztok ezt a progit hova kell másolni hogy müködjön vagy telepiteni hogy kell lécci segitsetek kösi elör is.http://gtadownloads.extra.hu/index.php
Zickler
Honnan lehet letölteni a tuning garázsokba több felszerelést pl:spoiler,kerekek stb.....?
És azokat hogyan kell felrakni?

Valaki válaszoljon erre kérem!

Battletag: Muhee#2716

mit nem láttál? a szigetet? ott van a térképen, a Fierro-i öbölben
Yoda001
photoshop/paint... najo XD worldmods sztem

Honnan van ez a poló?

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

burjanmate
Nem tud valaki 1 Skoda 120l-et és/vagy Rapidot plz? Elõre is kösz!

TDU nick: HUN_Matt_92

Stefibaba
Ahhoz kérlek fáradj ide vagy ide

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Hellotok! azt szeretném kérdezni hogy: van ojan mp progi/mod a Vic cityhez amelyikel lehet jáccabi LANON?