82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • burjanmate
    Benne lesz a hajó HM-en is XD?
  • N o N a m e
    Itt a topikja, ott kérdezhetsz
  • atihtml
    hi! Ennek a következö része mikor jelenik meg pc re? kb? pontos idöpontot még nem tudunk? köszi a választ! és bocs hogy ide irom!
  • DJ Skyline
    csak szép sorban mindent :) nem kis fejtörést meg utánna járást igényelt hogy végre ne csak lássam hogy ott van, hanem tudjak is rajta mozogni! mert az egy dolog hogy ott van és mondjuk levan textúrázva, ha kifagy a játék valami miatt! tudod mi volt a baj? az hogy colisionnal exportáltam a modelt, amit nem kellett volna! ennyi, 2 kattintás miatt hetekig kifagyott a játék! de a colision nem a legjobb még mindíg ahogy írtam, szóval azon picit még faragni kell, meg a hajót is lejjebb kell pakolni, bár az fél perc! meg a model még mindíg nincs kész, 1-2 statikus gépet tervezek még rá, amik még a holdban vannak! sajna az ilyen nagy volumenű dolgok egyedül nem mennek csettintésre mit mondjuk egy autó! mert 2 statikus gép felér már 1-1 konvertálással, plusz még a hajó
  • KG21
    Tök jó hogy így örülsz mindennek, de olyat mutass egyszer, amin textúra is van.
  • DJ Skyline
    azám ^^

na még pár kép

tulajdonképp az egészet belehet járni, úgy csináltam meg a colisiont hogy nagyjából mindenhova ellehessen jutni! sajna itt ott nem a legjobb, pl a fedélzet mellett van ilyen járható rész, ott majdnem térdig besüllyed CJ, de amúgy király, a fedélzeten nincsen besüppedés!
  • Seten

Wáaó! Ez Nimitz-osztályú?

• Fresh Duke
    Grat. (Y)
    Vezetni lehet majd?
  • DJ Skyline
    sikerült ázzek végre betenni a tutajt! egyszerűen nem tudok mit mondani, 10 perce csak káromkodok örömömben meg vigyorgok mint a vad alma! :D

egyszerűen ez megkoronázta a napot, pedig csak fél1! lefosom a bokám már lassan itt örömömben, működik!!!!! új világ nyílt meg előttem, akármit és akárhová betudok tenni mint map object!
  • Ger0121
    Köszi!
    Közben meglett az is és megy is=fel kellett rakni újra az SA-t de megy:)
    kicsit sok munkám volt már benne.....
    De így multiban jobbb, és nem számít milyen autó van, csak nekem olyan server kellene ahol nem a gyilkolás megy, mert annak nem sok értelmét látom...:)
    De mind1!
    Azért köszi!
    Hali!
    ---Ger---
  • LTomi
    Ezt hogy csinálhatta? XD XD LOL ROFL OMG XD XD
  • gruber trans
    ja meg ollan mod vagy kiegészitö nincs hogy raszta haj(ak)?????????
  • gruber trans
    hogyan tudok videot késziteni vagy képet?????
  • DJ Skyline
    beteg :DDd
  • Leo 1991
    megcsinálni h be tudjam rakni a játékba
  • ldavid
    próbál meg az SA-MP-t
  • DJ Skyline
    mit szeretnél vele csinálni?
  • Leo 1991
    vagy kell még hozzá progi?
  • Leo 1991
    Szabi tudsz segíteni mert kimentettem és innen akkor hogyan tovább?
  • DJ Skyline
    ha a lustaság fájna :| de amúgy ha moddolásba akarsz kezdeni akkor ne azzal kezd, az túl nagy falat egy kezdőnek! egyeseken még a VC -> SA konvertálás kis kifog, hát még kirippelni és normális "munkadarabbá" tenni ha épp olyan lett a rippelés
  • Leo 1991
    mi volt a száma nem tod megmondani Szabi?
  • Szabi1991
    elöző oldal ? :O
  • Leo 1991
    kérdés, honnan tok olyan progit szerezni amivel ki tudok szedni autókat? pl.: Juiced2-ből
  • Szabi1991
    tulajdonképpen az :)

csak futófény kéne rá..
  • Ger0121
    Amúgy az nem lehet baj h nekem a MTA 1.0 van vagy ilyesmi egy szlovák oldalon találtam meg... az nem lehet baj?
    Köszi!
  • Ger0121
    aha nem tom most beengedett egy német sserverre ahol versenyeztem egy német kollégával, és minden ment csak a kormányom meg a pedál nem ahoz van egy ilyen SAAC dolog ami nem megy alatta, hiába nyitom + pedíg a sima játékban megy!
    nem tom ....
    És szted miért nem enged be a magyar témába?
    Köszi!
  • Stefibaba
    Ez... ez... ez. Mond hogy nem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez ezezezez KITT? :O:O:O
  • Yoda001
    a map az maga a pálya amin játszanál
  • Ger0121
    meg most olyat is ír, h valami "map" nincs telepítve...
    Az a legnagyobb bajom, hogy nem értek hozzá és így nem tudom mit kellene tenni :)
  • Ger0121
    Igen regisztráltam...igen full át van írva a játék....
    de az előbb sikerült bemennem egy angol serverre, de ahogy berakott kb.:20 jöttek nekem és kinyírtak :) szal megy csak vmiért magyarul tudok csak és így nem értem mit akarnak tőlem az angolok.... :)
    de a magyar serverre nem enged fel...egyfolytában ledob ezzel a hibaüzenettel.... :(
    Szerinted?
    Köszi!
  • Yoda001
    telepítésnél regisztráltál? egyébként moddolt a sa-d? ha igen akkor érdemes ujratenni
  • Ger0121
    azt írja ki h error #9 valami izé+betölt aztán kidob ezzel a #9 dologgal.... :(
  • Ger0121
    nyomkodhatok én itt mindent akkor sem nagyon történik semmi....:(
    Köszi!
  • Yoda001
    2szer rányomsz a nevére,az, hogy mit tudsz csinálni,pedig csak a futó modtol függ
  • Ger0121
    hát én 2 magyart találtam eddig de nem tudok felmenni rá valamiért....
    am ez a multi dolog ez hogy megy? mit kell kellene csinálni?
    hogy tudok egyáltalán bemenni az 1ik magyar serverre?
    Köszi!
  • Yoda001
    van 4-5 db magyar szerver,de mind üres :)
  • Ger0121
    Asszem sikerült, valami MTA:SA izét leszedni, de nem rtek hozzá! Felraktam, de nem találtam egy db magyar servert sem...:(
    nem vágom a dolgot?
    nem tudna valaki segíteni? MAGYARUL!!!!! :)
    Köszi!
  • Ger0121
    Hali!
    Srácok! Meg tudja valaki mondani nekem, hogy hogy lehet multiban játszani?
    Sosem hallottam még róla! Az nem baj ha teljesen át van alakítva a játékom? és am mit kell csinálni mit lehet csinálni multiban?
    Köszi!
    ---Ger---
  • Szabi1991
  • LTomi
    Szép, nagy. XD Kár, hogy nem láttam.