GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm segitõ kézségeteket és türelmeteket! Akiknek az agyára mentem az pedig ne haragudjon!
ha tudnák modellezni, megcsinálnám rá a lámpát,bukokeretett, és újratexturáznám, de sajna nincs 😞
réges régen tettem egy piros E30-as BMW rõl képet, hogy a kikötöben drifteltem vele.. (GTL konvert)
azt nemtudjátok hol találom meg ? már fogalmam sincs honann szedtem, pedig nagyon kira volt, arra simán +lehetne csinálni a tibisz festést..
(mert abba alapból is van csõváz, versenyülés..)
(csak perce PC-s nem X-bokszos😊
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
MÉR LEHET EZ PLS HELLPon
ma voltam az Árkádba és több drift BMW között láttam a TIBISZ E30ast, nagyon durván tökkirályálllat sajnos képet nem tudtam csinálni...juteszembe Szabimester, mi van azzal a Tibisz E30al??? 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
KÉRLEK SEGÍTSETEK
Ha vhol elakadnál részletesebb leírást itt olvashatsz 😊
(szerk.: most nézem a linkben csak a kedvencekhez adás van..)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ahoz hogy multizni tudjak azon a serveren ami itt fent van kirakva, ahoz honnan tudom leszedni a progit meg hogyan kell beállítani?
pont az lenne a lényeg, különben jóhogy úgy mozdul a kerék mint a targoncáé.
16 évesen lehetnél egy kicsit igényesebb, beszéd és tudás terén is<#smile>#smile>
1. A Camhacket nem kell telepíteni, csak az exe-t bekapcsolni, a játékvan megnyomni a numpadon a *-ot, és a V-vel váltani a nézetek között, kikapcsolni pedig a numpad / gombjával lehet.
2. Kép beszúrása, url beírása, OK, mitn ahogyan azt már kedves fórumozótársaim is említették. <#vigyor4>#vigyor4>
3. Ne nézz a kerekekre. <#vigyor3>#vigyor3>
Los Angeles, California
2 nem tom ide ere az oldara fel teni azt a képet amit ki cseréltem
2 fizikailag hülye ség az hogy a hácso kerák fordul el nem pedig az elsõ
Akkor mégegyszer mirõl van szó? Írd le szépen tagolva és megpróbálok válaszolni...
#75194 "kép beszúrása" gomb, megadod a linket, OK
#75195 elinditod a camhacket, aztán a játékot, "V" gombbal lehet váltani a nézetek között.
A SÁRGA és LILA ruhás emberek az ellenséges banda tagjai.
A KÜLDETÉS, amit csinálsz szerintem az, amikor felkell venned pár bandatagot (ZÖLDET), és odakell menni Cesar-hoz, majd elkisérni õt (és társait) a házáig, közbe végignyírbálni a radaron is jelzett ellenséges személyeket.
Majd a háznál is leszedni a maradékot, és KÉSZ.
help me valaki be rakta a mercédesz 8x4 betonkeverõt és neki is csak a hácsó két kerék fordul el elõre is köszi.<#help>#help><#help>#help>
Amit megprobálok, hogy irtok emberkéket a sárga területen, mert ezek szerint akkor az még hiányzik.
De továbra is elfogadok segitséget, sõt...!
"nem tudom hogy a sárga területet is szerezzem-e vissza, hisz azok a kopasz csávoké, akikbõl kell majd verbuválnom tagokat"
A sárga terület a vagosoké (Los Santos Vagos) akik az ellenségeid. Ha te ott akarsz tagokat gyûjteni, akkor sok sikert, de nem lesz künnyû. XD
Amúgy azt nem tudom, hogy mekkor a terület kell hozzá, elég régen játszottam ezt a küldetést.
Esetleg annyit tudok javasolni, hogy tegyél fel egy magyarítást, mert akkor Vialpando (vagy ki adja a küldetést) magyarul fogja elmondani, akarom mondani leírni mit kell csinálni. XD
A heavy cost. I pay it gladly.
A küldetés megkezdése elött elkezdtem visszaszerezni a területeimet, de azt nem tudom hogy a sárga területet is szerezzem-e vissza, hisz azok a kopasz csávoké, akikbõl kell majd verbuválnom tagokat a küldetéshez.
Szerintem 35%-ot visszaszereztem, de ha a küldetésben összeszedek tagokat és oda megyek a vasutállomáshoz, nem történik még mindig semmi!
Lehet hogy ennyire hülye vagyok, de még mindig nem tudtam elérhetõ cselekvést csinálni!
Érthetõen tudja valaki leírni?