82991
-
#76787 köszi -
ldavid #76786 küldd már el nekem a mentésed mail-ben, kíváncsi lennék erre a dologra
caseih9400: az IP címet kell hozzáadni a listához (favorites fül) -
#76785 Szevasztok !
SA-MPben hogy lehet egy szervert a Favoritesbe tenni ?
Mert én így csináltam :
Files -> Export Favorites List . Lementett egy azt hiszem .XML fájlba a dokumentumokba
de nem tudom mit csináljak utánna vele mert nincs a Favorites-ben :S
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm ! -
Mela Kehes #76784 Remélem tud valaki segíteni!
Már másodjára játszom a játékot és már az elején elakadtam. Már csak két Los Santos-i küldetés jönne, de nem tudom hol van a piros kör. A bandaháborúból már megcsináltam kb. 82%-ot és Sweet-tel kellene a város északi részén található motelbe menni. Nincs piros kör sehol és nem tudom most mi van. -
#76783 Kösz! -
#76782 íme -
#76781 Hol találtál textúrázási tutorialt? -
Szabi1991 #76780 JAZZ érdekesebb.. -
Szabi1991 #76779 -
#76778 na SA lights is elsajátítva
-
#76777 BMW M3 (E92) 2007, csak hogy legyen egy harmadik is -
#76776 mit szétgörcsöltem az agyam, hogy nehéz a txtúrázás, fú mikor fogom megtanulni! jó tutorial, és megy minden könnyedén, ez fél perc alatt került fel:
[IMG][/IMG]
textúrázás: kipipálva (és ezzel együtt az SA lights is), már csak a colisiont kell elsajátítani, és minden területét bekóstoltam a gta moddingnak! kivéve a scriptelést, meg a karakterek konvertálását -
#76775 Ok kössz mindent! -
#76774 gtainside.com -
#76773 nem
másik kérdésedre a válasz: le van terhelve, gta-online oldalt is megpróbálhatod -
#76772 A Modern Mod V2-ben az autók a valós megfelelőjük szerint lettek lecserélve? -
#76771 Mért van az hogy a gta-worldmods honlapról nem lehet leszedni minden autót?86 Volkswagen Golf-ot akartam leszedni erre kiírja hogy a lap nem jeleníthető meg!Esetleg máshol vannak ilyen nagyszámban autók? -
#76770 kössz! -
#76769 Nekem leginkább azok a képek tetszenek, ahol nem SA van. (Szóval nem az alap pálya.)
Ott azért kicsit elég durván néz ki a simához képest. -
#76768 Arra semmiképpen nem számítottam, csak kicsit furcsállom ezt a nagy ámuldozást. Ennyi. -
#76767 Nevét nem látod? xD Megmutatja az értelmiségi szintjét :D -
1. Írni hol tanultál?
2. Ha visszaolvasnál kb 15 hszt, akkor látnád, hogy van. -.- -
#76765 mijez? -
#76764 http://faqs.ign.com/articles/574/574107p1.html -
#76763 jah,és van multiplayer?
-
#76762 hello,honnan lehet letölteni jó patch-eket?
-
#76761 Létezik olyan lista ahol a játékban szereplő autók mellé oda van írva hogy melyikre hasonlít vagy miről mintázták az életből? -
#76760 jah lol,mostanába elég gyakran frissül a gp -
#76759 Már 6-ot is. Egyébként elárasztanak minket infókkal, én a Gtaplace-t szoktam figyelni. -
ldavid #76758 5-öt, de nem biztos hogy a legelsők
-
#76757 miazhogy semmi? csomo info van már az egészről,és a 3 első küldetést is lehet már tudni -
#76756 Egyébként azt észrevettétek hogy a GTA IV-nél titkolóznak a legtöbbet? :OOO Mer mindegyik gtanál egy csomó infot kaptunk, most meg szinte semmi :S:S -
#76755 jaa télleg :D bocsánat , lusta voltam olvasni :s
Modern modot letörlöm , a magyarítást nem kell remélem -
#76754 A sok berakott kocsi és a sok mod miatt van ez. Töröld le a sa-t minden moddal együtt, aztán installláld fel. Tedd fel a sa-mp 0.2.2-t és menni fog... Sok szerencsét -
#76753 Pff végig ott az orrod előtt a válasz -.-
Annyi kocsi meg minden szar van berakva, hogy nem bírja már el a samp -.-
általában 4 high poly modellt elbír utána meg kampec. Szal 1 dolog segít: reinstall, vagy ha csinátá biztonsági mentést, tedd vissza azt... -
#76752 Szevasztok !
Tegnap ugyebár felraktam a SA-MP v0.2.2-őt .
De van egy kis baj ...
Betöltötte az összes szervert = szvsz nem kéne leterhelnie a netet ,
de az istennek nem akar betölteni a város textúrája (de ha be is tölti nem teljesen)stb ... rakok is fel képet.:
Kérlek titeket hogy segítsetek mert nagyon szeretnék SA-ban multizni !
Előre is köszönöm ! -
#76751 Hát a között biztos van. :D
Mondjuk nekem mindegy, hogy lesz-e PC-re GTA 4 a közeljövőben, mivel a gépemen úgy se menne el, és egy jódarabig nem szándékozok új gépet venni. XD -
#76750 Jó de ezt úgy értem hogy nem a GTA IV-é (istenem add hogy legyen pc-re) hanem mint a GTA VC-é azért nézzétek meg kis különbség azért van... :PP -
#76749 Hát azért azt nem mondanám, hogy a Driver 3-nak 3x jobb a grafja. :P
Bár mondjuk csak 5 percet játszottam vele, és elég régen, szóval nem nagyon emlékszek már rá. XD -
#76748 valószínű nem fogják a poénokat lelőni, biztos nem csak a grafika, fizika lesz új, hanem sok új érdekesség is lesz!