82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Stefibaba
    Sztem se lesz vmi hűdenagy játék mer ugye, grafikailag a Driver 3 már veri rég a gta-t mer az akkori game mint a vice city, viszont 3x olyan jó a grafika, meg minden, a GTA IV-be semmi olyan hűdeextra dolgot nem látok, tehát az amikor ien realisztikus az emberek mozgása (mint abba a fan made fizikai movie-ba) olyat már egy 2 évvel ezelőtti játékba is volt (Thief Deadly Shadows mer ha leütötted az embert, és eldobtad valahova, akkor a helynek megfelelően alkalmazkodott) Na bogozzátok ki amit akartok nem vagyok jó nyelvtanból :D
  • Fresh Duke
    Kár hogy nem bír el mindent SA. a "kicsit" jobban bírná, akkor sztem egy GTA4-nél jobb játékot ki lehetne hozni belőle. :)
    (Bár, amiket hallottam a 4-ről, nekem amúgy is jobban tetszik SA.)
  • berczely
    Hát én valamit nem jól másoltam mert töltésnél kidob hibaüzenettelMind1 látom elég bugosnak írod le akkor inkább hagyom játszadozok a Ghostown moddal!
  • DJ Skyline
    szebb lenne az biztos, csak a kép villogása miatt nem nagyon jó az alap SA-t felturbózni! meg a kódok sem működnek, garázsnál is kifagyott nekem, kérdéses hogy a feladatok mennek-e! azt nem néztem, de elvben menniük kell! csak mondom repüléskor szétesik az egész, meg villog, mint ahogy az egyik képen is látszik!
  • DJ Skyline
    először tedd fel a modot valami külön mappába, mind1 mibe! hát ha nem akarod hogy a textúrák, effektek változzanak, akkor a mappából ahova feltetted, másold át ezeket a gta főkönyvtárába: d3d9.dll, d3dx9_34.dll, LimitAdjuster.dll, saex.dat, saloader, vorbis.dll, vorbisFile.dll, vorbishooked.dll
    de mindenről csinálj másolatot amiket felül fog írni! ha a textúrákat is akarod használni meg effekteket, akkor a models mappából végülis mindent, leszámítva az img fájlokat, meg esetleg a LOADSCS.txd-t a models\txd mappában! csak csinálj mindenről másolatot
  • berczely
    Mit hova kell másolni hogy az alap SA ilyen grafikályú legyen?
  • DJ Skyline
    miért, mire vártál, Crysis szintű grafikája lesz hip-hop?
  • Warton
    Hát olyan marha jól azért mégsem néz ki. Kipróbáltam a modot, szebb-szebb, de nem sokkal. Szerintem.
  • Yoda001
    ok "-.-" XD
  • Fresh Duke
    ON, plz. -.-

#76734:
    Mi lenne, ha azt a 'drift mód'-ot és ezt kereszteznénk? :) (A vizet nem a drift-ből raknák be. XD)
  • Yoda001
    aztis leírtam mit keressen,ugyhogy .. -.-
  • Fresh Duke
    Ezért. -.-
  • Yoda001
    miért is?
  • DJ Skyline
    2 hibája van, garázsnál kifagyott, és kicsit bugos, vibrál néha, de leginkább repüléskor! pár kép:

viszont marha jól néz ki, sokkal szebb mint a gyári SA! nem adja vissza a ghost town szépségét, de javít rajta sokat!
  • DJ Skyline
    marha jól néz ki, mindjárt lökök képeket
  • Fresh Duke
    Sok sikert. Engem is érdekelne miből áll ez a mód.
  • DJ Skyline
    gyanítom valamelyik dll tartalmazza az felturbózott motort, lehet sima SA alatt is működne! hm, leszedem és felteszem valami fals helyre, és megnézem miket tesz fel, remélem nem kell megadni az SA könyvtárat
  • Fresh Duke
    A guglit hanyagoljuk, plz.
  • zsoli03
    sziasztok! légyszi segítsetek. már nagyon játszanék a san andreassal, de nem induk mióta új drivert tettem fel, csak az újabb játékok.a demo után lefagy. köszönöm előre is.
  • berczely
    Egy alap játékot az alap városokkal megnéznék ilyen "tuningal"
  • berczely
    Ok kössz mindenkinek sikerült!Jól néz ki!
  • Yoda001
    .... "gugliba beirod h sa map cleaner,első linkre katt,leszeded,elinditod,betallozod neki a sa könyvtárat,és start,utána mehet fel a ghostown
    preti96 ez neked is szól"
  • Stefibaba
    Lefuttatod a map cleanert (mindent kipipálsz) és felraod utána a telepítőt és kész
  • berczely
    Na szétcsesztem a gametHibaüzenettel nem indul!HElp!
  • Stefibaba
    Istenem olyan a graf mitn a gta 4-é vagy jobb :DD
  • berczely
    Valaki leírná hogy kell berakni?Leszedtem a cleanert hova rakjam mind1 vagy az SA könyvtárába?Megnyitottam a főkönyvtárat vele behozott ki és kinem pipált fájlokat ha jól látom van ott valami start de a cuccot amit leszedtem hogy tegyem be vele?
  • berczely
    És am mit kell benne csinálni?Nagy a map?
  • Yoda001
    na, nem motro hanem motor,mind1
  • Yoda001
    nefélj,szerintem az ügyes modderek olyat is kihoznak majd abból a motrobol....:) egyébként igen,olyan mintha nem is sa motor lenne
  • zeli
    milyen fasza az út is, rendes terelővonal van :D
    meg az a dzsungeles terep :)
  • berczely
    Ez valami eszméletlen jó!Képek alapján GTA4-et odaveri!
  • Yoda001
    gugliba beirod h sa map cleaner,első linkre katt,leszeded,elinditod,betallozod neki a sa könyvtárat,és start,utána mehet fel a ghostown
    preti96 ez neked is szól
    egyébként 10 db kép még:
    1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
    9. 10.
    ha nem elég,akkor ez van XD
  • berczely
    Ez San Andreas?Hogy van ennek ilyen grafikálya?Atyám!Ez nagyon barón néz ki!Ez valami készített pálya nem lehet ilyen grafot varázsolni az alapjátéknak?
  • Stefibaba
    Ehh van valakinek Map Cleanere? :DD
  • preti96
    mit kell csinálni a mapcleaner pls küldj egy privit
  • Stefibaba
    Van hozzá Map Cleaner vagy nekem kell leszedni?
  • Stefibaba
    :DDDD akkor is jó:D
  • Yoda001
    pf,kellet nekem képet beszúrni,neked meg linket adni :(
  • Stefibaba
    Csak előbb újra kell pakoljam az sa-t mer annyi mod van hogy má én se tom xDD
  • Stefibaba
    Mindenki?!