82991
-
#76827 valami txt-ben kellene átirni a levelt nem? -
#76826 A regisztrálást látom! csak azt nem hogy Level=0 meg a társai...:)
Szal nem bírom magam átírni 10es adminná és nem tom miért nem azt rajka ki ami az xtremeadmin "olvass el" doc ban szerepel...szal az a bajom h nem működik az adminság...pedíg már kiírja h elindult az xtremeadmin2.amx csak nem tom miért de ha regisztrálok akkor nem azt a hosszú szöveget teszi ki hanem a rövidet ahol viszont nem tom átírni a Level=0-t Level=10 re mert nincs is olyan!
Köszi!
---Ger--- -
#76825 "Password=41156927
Registered=1
LoggedIn=1"
akkor miért is nem látod a regisztrálást? -
#76824 Köszi! csak azt nem tom h miért nem azt látom abban a mappában...pedíg mostmár betölti szépen a dolgokat...De köszi még egyszer a segítséget! :)
---Ger--- -
#76823 most találtam vmit...elvileg ha minden OK akkor ezt kéne látnom a sriptfiles/xadmin/user-ben:
IP=0
Registered=0
Level=0
Cash=0
Kills=0
Deaths=0
Password=0
Wired=0
WiredWarnings=0
Jailed=0
ehhez képest én ezt látom:
Password=41156927
Registered=1
LoggedIn=1
IP=84.1.165.246
pedíg regisztráltam...!Ha vkinek van fogalma arról h ez miért lehet segítsen kérem!!!! köszönöm!
Ui.: bocsi a sok hosszú hsz-ért!
---Ger--- -
#76822 Azt már ne tőlem kérdezd! XD Nem SA-MP-zek mert nem megy. :( -
#76821 OK köszi! eddíg eljutottam...:) de miért nem? ez a kérdésem...:D:D
Köszi! -
#76820 Unable to load filter script 'XtremeAdmin2.amx' = Nem lehet betölteni az 'XtremeAdmin2.amx' szűrő scriptet. -
#76819 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: tudna calaki segíteni nekem szervert csinálni? (maga a szerver kész van...lehet játszani rajta már...:) )
Az a problémám hogy nem enged adminságot sehogy sem:( szal: beraktam a XtremeAdmin2.amx fájlt a filterscript be és mikor megnyitom a "fekete kis ablakot" akkor azt írja h [Loading filter script 'XtremeAdmin2.amx'...] ; aztán h [Unable to load filter script 'XtremeAdmin2.amx'-]
Szal nem tom mi ez...nem beszélek se olvasok angolul, úgyhogy ha valaki tudna segíteni azt megköszönném...!!!! :):)
Előre is Köszi!
---Ger--- -
#76818 GTAdownloads.extra.hu-n nézelődtem, és a kér(d)ésem már szinte semmis :D -
#76817 Sziasztok! Nagyon rég játszottam már ezzel a játékkal, de most épp uborakaszezon van játékok terén (legalább is nem érdekel most semmi)
Milyen módok jelentek meg, amiket érdemes a játékhoz telepíteni? Leginkább textúrajavításokra gondolok, nem fegyverekre, vagy autókra :P Sajnos New San Andreas-hoz már nem tudok hozzáférni, de állítólag bugos volt. Ti miket használtok? Olvastam a map cleaner-ről, azon túl valami okosság!? -
gruber trans #76816 Kössssz
-
#76815 Mágneses heli csak küldiben van, a zárt kocsit meg robbant5sd fel, tegyél 1 kört, menj vissza, és hogyha újraspawnolt, akkor nézd meg, hogy nyitvavan-e. Néha ezt a felrobbantósdit sokszor kell eljátszani. -
gruber trans #76814 Ti se tudjátok?? -
gruber trans #76813 amugy vaki nem tudja h aza heli amilyiken mágnes van az hol van??
Fontos!pls
Vagy hogy a zárt kocsit hogy tudom kinyitni? -
gruber trans #76812 nagyon komoly, meg ezis -
#76811 van 1-2 komoly cucc itt, érdemes megnézni! Portal mod azért nem semmi, video -
#76810 Lamborghini Gallardo, ó jeee nincs még elég:
de Murcielagoból is csak 16 van, jöhetne még pár! Carrera GT-ből is csak 14 -
#76809 én meg ebbe fogtam ma bele
-
#76808 minnél kisebb annál jobb amúgy meg mind1, lényeg hogy legyen tömörítve, és ne a 10MB-os modelleket tedd bele
amúgy vele járó probléma, hogy idő után a sok modell miatt késik a betöltés! esetleg a forgalmat lejjebb lehet venni, nem tudom mennyit javít -
Zsoberpapa #76807 (köszönöm szépen)
Azt nézegettem, hogy a VC-hez elég sok régebbi autó készült, amit SA-hoz "elfelejtettek" kiadni. Ezekre vadászom :D
Sajnos nem írtam össze őket, de kellene egy kis segítség, hogy gyorsabban haladjon a konvertálás, meg kicsit kisebbre kellene venni az autók textúráját, hogy ne mosódjanak a textúrák, meg ne töltse be a textúrákat alacsonyabb sebességgel (pl. a távoli ház nincs ott, közelebb mész kb 5 másodperc és ott lesz stb). Igazából ezekkel van a főgond. Nem tudom, hogy a SA milyen felbontású textúrákat szeret (hányszor hányas)? -
#76806 hali. megoldottam a dolgot. data3.cab
a másik dolog. hogy tudok olyan szép grafikájút csinálni a san andreasomból? valaki leirná rszletesen ? nagyon hálás lennék. köszönöm, üdv -
#76805 és sajna nem sikerült :( -
#76804 gcw -> választasz egy szervert -> keresőbe gta sanandreas -> 1.0-s cracket letöltöd -> eredeti exere ráteszed -
#76803 hy all!
pár hónapja letöröltem a játékot
ma fel telepítettem, és kiírja hogy:''wrong disc inserted. Please insert the CD(DVD).''
gondolom crackelni kell de aszt nem tudom hogyan kell
légyszi írjátok le részletesen
nagyon szépen köszönöm:
Kulee
örök hálám a segítőnek
-
theodor #76802 Innen nem is lehet tölteni. -
#76801 Melyik linket? Mert az elsőnél 1 HTML fájlt töltött le, a másodiknál meg 1 PHP-t, vagyis mindkettőnél a weboldalt, és nem a fájlt. -
#76800 De, az. 3d studio max render. -
#76799 Kösz a linket!
Tomi: másold be (kijelölöd + ctrl+c) egy letöltésvezélőbe (Gigaget, Flashget stb.) -
#76798 Kár, hogy nem müxik a letöltési link. -
Szabi1991 #76797 kérdezd meg a topikjában.. -
#76796 Project Torque -
#76795 Ha nem tölti le, másold be a címet 1 letöltésvezérlőbe.
Gratulálok a vizsgákhoz!
Érdekesnek tűnik...
Ez nem valúsidejű tükröződés?
Végül Project Torque-kal játszik itt vki? -
#76794 Gtasiw 2008 100% hogy nem zavar be mert nekem is fent van a gépen és nem vesznek össze a san andreassal.. -
#76793 milyen autók kellenének, és honnan?
amúgy gratula a vizsgákhoz! -
Zsoberpapa #76792 Január 17-én minden egyetemi vizsgámat sikeresen befejeztem. Így teljes gőzzel folytatódi a SA moddingolás :D
El fog készülni egy Classic Mod és egy Modern Mod is. Csak nem tudom még, mikor. Elvileg, a Modern Mod fog előbb elkészülni, mert a Classic Modhoz nagyon sok autót kéne konvertálni... vagy nem tudom... ha nektek nem gond, hogyha tele van Mercikkel, meg BMW-kkel akkor nem bánom :D -
#76791 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem unatkoztam!
-
#76790 de másnak is volt ilyen prob. nem lehet hogy a vice city bezavar? vagy a GTA SIW2008? pls help -
#76789 Visszavinni a boltba, s kicserélik. -
#76788 hali. ha fel akarom telepiteni(eredeti) kiirja hogy data3.cab sérült vagy nem ismerhető fel és kilép. mi a teendö? pls help köszi!