82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Yoda001
    valami txt-ben kellene átirni a levelt nem?
  • Ger0121
    A regisztrálást látom! csak azt nem hogy Level=0 meg a társai...:)
    Szal nem bírom magam átírni 10es adminná és nem tom miért nem azt rajka ki ami az xtremeadmin "olvass el" doc ban szerepel...szal az a bajom h nem működik az adminság...pedíg már kiírja h elindult az xtremeadmin2.amx csak nem tom miért de ha regisztrálok akkor nem azt a hosszú szöveget teszi ki hanem a rövidet ahol viszont nem tom átírni a Level=0-t Level=10 re mert nincs is olyan!
    Köszi!
    ---Ger---
  • Yoda001
    "Password=41156927
    Registered=1
    LoggedIn=1"
    akkor miért is nem látod a regisztrálást?
  • Ger0121
    Köszi! csak azt nem tom h miért nem azt látom abban a mappában...pedíg mostmár betölti szépen a dolgokat...De köszi még egyszer a segítséget! :)
    ---Ger---
  • Ger0121
    most találtam vmit...elvileg ha minden OK akkor ezt kéne látnom a sriptfiles/xadmin/user-ben:
    IP=0
    Registered=0
    Level=0
    Cash=0
    Kills=0
    Deaths=0
    Password=0
    Wired=0
    WiredWarnings=0
    Jailed=0
    ehhez képest én ezt látom:
    Password=41156927
    Registered=1
    LoggedIn=1
    IP=84.1.165.246
    pedíg regisztráltam...!Ha vkinek van fogalma arról h ez miért lehet segítsen kérem!!!! köszönöm!
    Ui.: bocsi a sok hosszú hsz-ért!
    ---Ger---
  • LTomi
    Azt már ne tőlem kérdezd! XD Nem SA-MP-zek mert nem megy. :(
  • Ger0121
    OK köszi! eddíg eljutottam...:) de miért nem? ez a kérdésem...:D:D
    Köszi!
  • LTomi
    Unable to load filter script 'XtremeAdmin2.amx' = Nem lehet betölteni az 'XtremeAdmin2.amx' szűrő scriptet.
  • Ger0121
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem: tudna calaki segíteni nekem szervert csinálni? (maga a szerver kész van...lehet játszani rajta már...:) )
    Az a problémám hogy nem enged adminságot sehogy sem:( szal: beraktam a XtremeAdmin2.amx fájlt a filterscript be és mikor megnyitom a "fekete kis ablakot" akkor azt írja h [Loading filter script 'XtremeAdmin2.amx'...] ; aztán h [Unable to load filter script 'XtremeAdmin2.amx'-]
    Szal nem tom mi ez...nem beszélek se olvasok angolul, úgyhogy ha valaki tudna segíteni azt megköszönném...!!!! :):)
    Előre is Köszi!
    ---Ger---
  • Ramires
    GTAdownloads.extra.hu-n nézelődtem, és a kér(d)ésem már szinte semmis :D
  • Ramires
    Sziasztok! Nagyon rég játszottam már ezzel a játékkal, de most épp uborakaszezon van játékok terén (legalább is nem érdekel most semmi)
    Milyen módok jelentek meg, amiket érdemes a játékhoz telepíteni? Leginkább textúrajavításokra gondolok, nem fegyverekre, vagy autókra :P Sajnos New San Andreas-hoz már nem tudok hozzáférni, de állítólag bugos volt. Ti miket használtok? Olvastam a map cleaner-ről, azon túl valami okosság!?
  • gruber trans
    Kössssz
  • LTomi
    Mágneses heli csak küldiben van, a zárt kocsit meg robbant5sd fel, tegyél 1 kört, menj vissza, és hogyha újraspawnolt, akkor nézd meg, hogy nyitvavan-e. Néha ezt a felrobbantósdit sokszor kell eljátszani.
  • gruber trans
    Ti se tudjátok??
  • gruber trans
    amugy vaki nem tudja h aza heli amilyiken mágnes van az hol van??
    Fontos!pls

Vagy hogy a zárt kocsit hogy tudom kinyitni?
  • gruber trans
    nagyon komoly, meg ezis
  • DJ Skyline
    van 1-2 komoly cucc itt, érdemes megnézni! Portal mod azért nem semmi, video
  • DJ Skyline
    Lamborghini Gallardo, ó jeee nincs még elég:

de Murcielagoból is csak 16 van, jöhetne még pár! Carrera GT-ből is csak 14
  • DJ Skyline
    én meg ebbe fogtam ma bele

• DJ Skyline
    minnél kisebb annál jobb amúgy meg mind1, lényeg hogy legyen tömörítve, és ne a 10MB-os modelleket tedd bele
    amúgy vele járó probléma, hogy idő után a sok modell miatt késik a betöltés! esetleg a forgalmat lejjebb lehet venni, nem tudom mennyit javít
  • Zsoberpapa
    (köszönöm szépen)

Azt nézegettem, hogy a VC-hez elég sok régebbi autó készült, amit SA-hoz "elfelejtettek" kiadni. Ezekre vadászom :D

Sajnos nem írtam össze őket, de kellene egy kis segítség, hogy gyorsabban haladjon a konvertálás, meg kicsit kisebbre kellene venni az autók textúráját, hogy ne mosódjanak a textúrák, meg ne töltse be a textúrákat alacsonyabb sebességgel (pl. a távoli ház nincs ott, közelebb mész kb 5 másodperc és ott lesz stb). Igazából ezekkel van a főgond. Nem tudom, hogy a SA milyen felbontású textúrákat szeret (hányszor hányas)?
  • misterkrisz
    hali. megoldottam a dolgot. data3.cab
    a másik dolog. hogy tudok olyan szép grafikájút csinálni a san andreasomból? valaki leirná rszletesen ? nagyon hálás lennék. köszönöm, üdv
  • Kulee
    és sajna nem sikerült :(
  • Yoda001
    gcw -> választasz egy szervert -> keresőbe gta sanandreas -> 1.0-s cracket letöltöd -> eredeti exere ráteszed
  • Kulee
    hy all!
    pár hónapja letöröltem a játékot
    ma fel telepítettem, és kiírja hogy:''wrong disc inserted. Please insert the CD(DVD).''
    gondolom crackelni kell de aszt nem tudom hogyan kell
    légyszi írjátok le részletesen
    nagyon szépen köszönöm:
    Kulee
    örök hálám a segítőnek
  • theodor
    Innen nem is lehet tölteni.
  • LTomi
    Melyik linket? Mert az elsőnél 1 HTML fájlt töltött le, a másodiknál meg 1 PHP-t, vagyis mindkettőnél a weboldalt, és nem a fájlt.
  • ngcsnet
    De, az. 3d studio max render.
  • burjanmate
    Kösz a linket!
    Tomi: másold be (kijelölöd + ctrl+c) egy letöltésvezélőbe (Gigaget, Flashget stb.)
  • LTomi
    Kár, hogy nem müxik a letöltési link.
  • Szabi1991
    kérdezd meg a topikjában..
  • burjanmate
    Project Torque
  • burjanmate
    Ha nem tölti le, másold be a címet 1 letöltésvezérlőbe.
    Gratulálok a vizsgákhoz!
    Érdekesnek tűnik...
    Ez nem valúsidejű tükröződés?
    Végül Project Torque-kal játszik itt vki?
  • caseih9400
    Gtasiw 2008 100% hogy nem zavar be mert nekem is fent van a gépen és nem vesznek össze a san andreassal..
  • DJ Skyline
    milyen autók kellenének, és honnan?
    amúgy gratula a vizsgákhoz!
  • Zsoberpapa
    Január 17-én minden egyetemi vizsgámat sikeresen befejeztem. Így teljes gőzzel folytatódi a SA moddingolás :D

El fog készülni egy Classic Mod és egy Modern Mod is. Csak nem tudom még, mikor. Elvileg, a Modern Mod fog előbb elkészülni, mert a Classic Modhoz nagyon sok autót kéne konvertálni... vagy nem tudom... ha nektek nem gond, hogyha tele van Mercikkel, meg BMW-kkel akkor nem bánom :D
  • LTomi
    Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem unatkoztam!
  • misterkrisz
    de másnak is volt ilyen prob. nem lehet hogy a vice city bezavar? vagy a GTA SIW2008? pls help
  • zeli
    Visszavinni a boltba, s kicserélik.
  • misterkrisz
    hali. ha fel akarom telepiteni(eredeti) kiirja hogy data3.cab sérült vagy nem ismerhető fel és kilép. mi a teendö? pls help köszi!