82991
-
Zsoberpapa #76921 Véletlenül kitöröltem a játék english.gxt nevű fájlját. Ha nem gond valakinek, akkor töltse fel valaoha.
Köszönöm
Zsoberpapa -
#76920 Csá valaki nem tud nekem adni fleigltrailert?Előre is köszi. -
gruber trans #76919 A keleti dokkoknál az nrg-500 as küldetést hogy csináltátok meg??
én 1-2 karikát nem tudtam elkapni sehogysem -
#76918 fú, köszönöm szépen, de olyannyira nem életbevágó azért:) úgy fest picit várat még magára a játék, csak ahogy lestem, mindenhol a kevésbé szalonképes gettóharcost láttam:/ és érdekelt, hogy egyáltalán van-e kultúrlát, ember kinézetű skin is, vagy csak ezek.
de még1x köszi. viszont ha tudsz vmi útmutatást adni esetleg ilyesmikhez, azt szintén megköszönöm:) -
#76917 Country Snow Project -
#76916 nem értem 1évig tökéletes volt a sa-mp msot meg a tunignál kifagyok :@@@@@@@@ valaki help reinstalnál van jobb megoldás? -
#76915 miután kilész a játékból,a mentést tedd el vhova (dokumentumok/gta sa user files/GTASAf <mentes helyének száma>.b <- itt a mentés) -
#76914 hogy érthetőbb legyen: bekapcsolom a gépet,és az összes mentésem eltűnt! :O -
#76913 Hi all!
Lenne egy gondom!
Elkezdtem megint végigvinni a küldetéseket..megcsinálo kegy párat,elmentem,ha meghalok,megnyitom a mentést,és játszok tovább...eddig ok. Azután elmentem,és kikapcsoltam a gépet. Bekapcsoltam megint,indítom az SA-t,de egy mentés sem volt ott!!! Ezt már 2-szer megcsinálta velem! Nem tudjátok mi lehet a baj?
u.i: Egyik mentésnél cheateltem...illetve felraktam a magyarítást..ez lehet baj?
előre si kössz! -
#76912 nem, de kösz már megtaláltam
HostName: TheGtaPlanet.net GenX [XII]
Address: 66.197.149.71:7779
Players: 123 / 125
Ping: 235
Mode: GenerationX v6.2.1
Map: x-serverz.com
ez volt az :) mégse partyserver
egyébként nagyon állat kis szeró próbáljátok ki. -
#76911 Van MSNed? Ha gondolod küldök pár skint. -
#76910 Las Venturas Partyserver ? -
#76909 + ha az segít még, a /menu parancsal kellet előhozni a kodokat. -
#76908 sztem is. azért akartam váltani x) -
#76907 azt úgyértettem, hogy 130an voltak rajta. -
#76906 egy igencsak szép kis csokor van itt szinte az eddigi összes GTA küldetéseiről, videó formában -
#76905 ilyen 130-as szerver nemnagyon van :)
HostName: Partyserver [carpathiahost.com]
Address: 66.197.126.19:7777
Players: 100 / 100
Ping: 128
Mode: San Fierro TDM v4.1.8
Map: San Andreas
max ez,ami partyszerver és sokan is vannak rajta -
#76904 Sziasztok!
Visszatértem a sa-mphoz, és egyből lenne egy fura kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Tegnap nyomtam egy jókis szerón, de nem mentettem el kedvencnek, és ma nemtláltam.
Talán onnan lehet felismerni, hogy egy csomó jo teleportos izé van: lángszórós írtás,bázisugrás(1,2,3), utasszállító raktárteréből lehet kiugrani (és valami partyszerver)elég sokan is voltak rajta, kb130an.
Remélem tudtok segíteni, ha nem, hát nem, előre is köszönöm! -
#76901 Tommy Vercetti (GTA Vice City) lehet C.J. helyett...
innen letöltheted. -
Zsolt002P #76900 szeva mindenkinek.
Valaki segítene nekem szervert jól rendbe tenni?légyszi segítsetek
privátott valaki küldjön már.A szerver kész de teleportok kellenének
stunt mod meg vmi jó.nah elör is köszi szeva all.
-
#76899 szesz fiatalság^^
olyan kérdésem volna, hogy létezik a játékhoz kevésbé kisebbségi egyén is, vagy barátkozzak meg a 800. "hipháp" rucis nigroiddal is..?:) -
#76898 Los Santosban van az emeletes autóparkolóban keletre.
LV-ben ha megcsinálod a motoros iskolát aranyra, akkor ott is van. -
#76897 A San Fierroi dokkokban van, ott, ahova viszed az import-export kocsikat. Egyébként legyegyszerűbben Car Spawner. -
Dévids #76896 Sziasztok!!
Hol találok a játékban legkönnyebben nrg500-as mocit ???? -
#76895 Látszik, hogy újreg vagy. -.-
Csináld a következőt: Megkeresed a Rockstar Games mappát. Rákattintasz és megnyomod egyszerre a Shift-et és a Delete gombot, majd Enter.
Utánna olyan cuntgunok lesznek benne, hogy még olyat nem láttál. (Y)
#76809: Jól néz ki.
#76832: Inkább Trabantot rakj be a helyére. :) Akkor sose fognak elkapni. XD -
csabinho7 #76894 jahok a neve pontosan IMG Tool 2.0 ez az eggyik a másik simán Mod Installer csak ezeket szedtem le mást nem. -
#76893 de nem arra vagyok kíváncsi hogy mit tartalmaz a mappa, hanem arra, hogy mit szedtél le, a mod neve! -
csabinho7 #76892 figyu ti kérdeztéátek a nevét jah és bocs cuntgun nem én mondtam először ti kérdeztétek én utána mondtam a nevét ennyi. -
egyenlőre te felejtetted el, hogy mit szedtél le! szerinted hogyan segítsünk? contgun, wow, je! előrébb vagyunk, ez felér azzal, hogy a hasznaltauto.hu-n a 3400 BMW közül keressem meg azt amire te gondolsz, és megadtad azt hogy zöld! -
csabinho7 #76890 én azt hittem hogy itt értenek az ilyenekhez... mégse -
#76889 szóval nem tudunk segíteni! ne ragozzuk, próbálgasd még, vagy szedj le másik fegyvert -
csabinho7 #76887 én csak azt nem értem hogy ezen mit nem lehet érteni már azt is megcsináltam amit mondott valameikötők megkerestem és kicseréltem és még igy se jó.megkerestem kitöröltem és betettem az enyémet de még igy se jó szóval. -
csabinho7 #76835 figyu szeretnék valamit kérdezni hogy lehet a GTA SAN ANDREASBA betteni fegyvert??? mert nagyon szeretnék de nem tudom milyen PROGRAMMAL KELll és nem tudom HOGY KELL.Valaki elmondaná részletesen hogy hogy kell nagyon köszönöm. -
dawyd169 #76834 Lada Nivaés van még az oldalon pár, még limuzin niva is -
#76833 Végre találtam egy rendes SAAT tutorialt: http://www.youtube.com/watch?v=Sj_xseLLIN8 -
#76832 Bezzeg Lada Niva az nincs! Ki akartam rá cserélni az FBI kocsit. XD -
Szabi1991 #76831 viszont ez az egy gallardo oan jó mint a többi együtt.. -
#76830 Miért van az hogy elindítom a camhack progit és kér dx8-as DLL-t?(Vista van fent) -
ldavid #76829 van: camhack -
#76828 Hali!
Van olyan cucc,program amivel lehet a kamerával szórakozni, szal mintha kilépnék CJ testéből és úgy megyek a kamerával a pályán?Mint egy pályaszerkesztőben amikor megyek a kamerával?