82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ádimen
    császtok nem tuggyátok h honnan lehet letölteni olyan modokat amik változtatják a sziréna hangját
  • Ádimen
    cső! próbáltad már azt,hogy újrarakod a játékot?
  • huhha
    Hellosztok segítség kellene.Nem tudom mért van az hogy felraktam a játékot és elkezdek vele jáccani és ha mentek elmenti de azt irja a mentésre hogy:"a mentés sérűlt" de azelött is ugyan ez a gta fent volt és akkor jo volt.
  • Gergő1991
    ja és bocs azt elfelejtetem h a regisztrációnál fagyok ki.
  • Gergő1991
    helló olyan gondom van h le szedtem a sa-mp-0.3c 3 napig nem volt semmi problémám de most 2 napban folyamatosan ki fagyok mi előtt be lépnék a játékba ,mert a szerverekre fel tudok menni mért lehet?a játék újra telepítése nem jó valami más?előre is köszi a segítségeteket.
  • SkylineGTR
    szevasztok. olyan gondom van, hogy felraktam a játékot mert rám jött a san andreasozhatnék, és az a baj, hogy 1-2 nap után mikor belépek a játékba fekete minden. vagyis az intrók bejönnek, és mikor a menü jönne, ott már sötét minden. ötlet? gyorsba pls. nincs kedvem 2 naponta újra felvenni a játékot
  • ik0N
    CLEO-ból van ilyen, itt van a topic:

As the BONUS this mod also includes my mod which activates the radio for ALL game vehicles (for police cars, bikes and so on).
  • papi08
    Sziasztok! Látom, már eléggé inaktív a téma, de nincs olyan mod, amivel lehetne a mentő, rendőr, illetve a tűzoltó autókban rádiót hallgatni? És most nem azt kérdem hogy futhat-e egyszerre a Media Player a játékkal..:D:D
  • Ádimen
    köszi a segítséget de am ez ugyanaz a mod ami a videón van mert abba új ruhák vannak meg a kezek is újak és az arca se a régi ebbe meg igen. akk ez az a mod?
  • Katun
    Google segített és első találatok között van/volt/lesz.

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=53
  • Ádimen
    * ezt:
  • Ádimen
    sziasztok! Nem tudjátok h honnan lehet letölteni ezt a modot?
  • Ádimen
    cső Devinc ! ööm sa mod installerel próbáltad már?
  • jay1600
    Sziasztok!! felszeretném telepíteni a modern warfare 2 mod-ot valaki tud egy helyet ahol, el van magyarázva értelmesen mit kell csinálni, ahol tudnak segíteni... eddigi mod-okat csak leszedtem is bemásoltam de itt egy igen hosszú leírás van.. elég gyenge az angolom is..
  • Devinc
    Hellótok!!!Lenne egy nagyon nagy kérdésem..Találtam egy egész jó Lamborghini Murcielago modot...
    http://www.youtube.com/watch?v=Oy32Luks02Q&feature=player_embedded

Fetelepítettem readme szerint, de valamiért nem akar működni....

Itt a link: http://www.2shared.com/file/44bC8X0E/Lamborghini_Murcilago_R-GT.html

Ha valakinek sikerült az írjon pls hogy hogy csinálta,vagy hogy kell e még valami hozzá...
    Én nem moddingolt san andreasba próbátam berakni...
  • dávid 001
    helosztok feltetem a gta new 2011-t és nem enged autókat kicserélni de már előte sem engedte lehet a win 7 miat nem engedi? mert ha fel teszem a modernemod v2 akkor meg nem indul el a játék egyszerüen csak egy ufot akarok bele teni meg a hydrát lecserélni eegy f16 meg némeik kocsit de nem engedi a mod instaler felismeri hogy úgy vann benne a game csak nem iditja el
  • dávid 001
    ha a statisztikát megnyomod a bal alsó sarkában van egy ikon és annak a jobb alsó sarkában ha magyarosítás van akkor tudni fogod ha tudsz angolul akkor is tudni fogod;)
  • csrolli
    Azt honnan lehet tudni hogy a játékban milyen nap van? A triatlon miatt kérdezem mert az csak szombaton és vasárnap van.
  • dávid 001
    kösz segítet
  • Katun
    Banda Hátra Küldése Gomb - alapértelmezett "H"
    vagy angolul Group Control Back, nem tudom máshogy leírni, remélem ez segített.
  • dávid 001
    Banda hátra miez a gomb?
  • Katun
    Motorszalon:

Bicikli "üzlet":

Modellbolt:

Autószalon:

Remélem segítettem
  • Katun
    Feltelepíted a Mod installer programot ami a letöltött .rar archívumban is megtalálható, majd a "mod" mappában található New San Andreas 2011.sami fájlra kétszer rákattintasz és elindul a telepítő.
  • dávid 001
    egy gondom van hogy kell beleteni a new gta sa 2011.et?
  • Ádimen
    Sziasztok ! beraktam a new gta sa 2011-et nagyon jó de nem tudja valaki megmondani h PONTOSAN hol lehet venni motorokat és autókat?
  • DarkSl4yer
    Tartod a elörét+hátrát majd bal/jobb irány(teljesen mind1 meik)
  • csrolli
    üdv
    a motoros iskolában milyen gomb variációt kell használni az első (360') feladatnál. régen is mindig ezzel sz@r@kodtam.
  • Katun

New San Andreas 2011

vagy:
    http://nagyattila.org/new-san-andreas/
  • Ádimen
    Sziasztok! Nem tudjátok h honnan lehet letölteni a következő modot?
  • ik0N
    a, nem teszed bele a gta.img-be a txd filet

b, nem írod át a vehmods.ide fileban melyik txd használja a modhoz.
  • roblox
    mindent took a gta saban ha kell segitek de csak eggyet nem tudok. hogyan lehet ugy beilesszteni a játékba az uj kerekeket hogy annak van valami színe is mert nekem csak fehér és szürke.
  • Ádimen
    hát akk gondolom nincs még elég pénzed új házra csíttel pénztszerezni meg gondolom nem akarsz...
  • LuiPoppa
    még nagyon az elején járok nincs máshol házam
  • Ádimen
    Szia!
    ööö nem tudok segíteni de próbáltad már máshol elmenteni??
  • LuiPoppa
    Sziasztok Játékosok!

Azzal a panasszal fordulnék hozzátok hogy a játékot mikor elindítom egy idő után a mentőhelynél begyorsul és teljesen játszhatatlan. tud valaki megoldást rá? előre is köszi.
  • dávid 001
    hello nem engedi az autókat beteni a játékba pedig úgy csinálom ahogy kell a gt3-t bele teszem az img tool-s ba de nem enged aszt írja a file nem olvashato ez van a gta-hoz leszedtem egy másikat az meg jo vol neki de aba se tete bele
  • dragon11
    ha highon nem is, de egy mediumon valszeg.. bár a vga naon gyenge
  • DJ YAYO
    Csumi rudi!
    Szerintetek ezzel a szettel menni fog rendesen high-on?
    Semmi szaggatás baszakodás? o.o

-Intel Celeron 2,8Ghz single core processor
    -Zotac 5200 256mb 128bit (nVidia FX5200)
    -1,5Gb Ram
    -XpSP3
  • djjeges
    Tudom hogy van ilyen program, mert régebben megvolt csak letöröltem :S
  • Katun
    Szervusz!

Sajnos ha lefagy akkor lefagy, valami gubanc lép fel a scriptekkel. Tény és való hogy nem vagyok valami profi az SCM kódolásban, ezért is kezdetleges a 2006-os verzió, ellenben az új mostani az már jóval stabilabb lesz.