GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen kijelölöd a rart!

Őrült vagyok? Lehet :D

Akkor csak simán ahogy ott van a letöltések között a snow mod mappát csak kijelölöm és kész?
nem kell kicsomagolni....

Valamiért nem enged tovább. Kicsomagoltam a C be a mod ot és azt tallóztam be. Jól csináltam?
jah + van te a mod installerel akarod betenni. a mod locationhoz a letöltött mód kell. vagyis letöltötted a módot ami rar-ba van. na ezt oda szépen betaglózod. majd tovább mész....

na letöltöm azt + lesem

Addig eljutottam, hogy kijön az install ablak de nem tudom, hogy mi kell a Mod Locationhoz.
hát nem tudom mert nem használtam/használok havas módot. de ha +mondod hogy milyen fájlok vannak benne az segítene...

Köszi szépen. A fájlokat hova kell bemásolni?
google a barátod de http://grandtheftauto.filefront.com/file/SnowSan_Mod;52681

Tudsz linket adni a havas modhoz Nem értem, hogy váltó + passz.
havas módot le lehet tölteni. váltó + passz

Valaki tud segíteni, hogy le lehet e tölteni havas mod-ot és hogy manuális legyen a váltó?
Szia! Nekem is volt ilyen hiba több autónál is. Próbáld meg úgy, hogy felugrassz a kocsi tetejére és úgy ENTER!
Sziasztok! A segítségeteket kérném: épp az autókat gyûjtöm össze az import-ra és a Feltzernél elakadtam. Megtaláltam az aútót, de sehogy sem tudok beleülni. A kocsiajtó zárva van, és sehogy sem tudom kinyitni. Van valamilyen tippetek rá?
Dokumentumok/GTA San Andreas User File

A GTASAsf1 fájlt hova kell bemásolni, hogy mûködjön a 100% savegames mod?
nekem driver frissítés segített - de lehet h ekkcémája van <#idiota>

Risu Führer
legmagasabb asszem a 1280x1024

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

felbontás?

Risu Führer
ma raktam fel a játékot és az a problémám hogy túl elnagyoltak az árnyékok pl. cj karja úgy néz ki mintha valamilyen bõrbetegsége lenne.lehet hogy a videókarihoz nemjó a játék?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

elöbb tudnom kéne hogy milyen fájlt akarsz betenni...

Leírnád nekem, hogy melyik fájlt melyik mappába kell bemásolni?
az a baj hogy én már annyi 100% letöltöttem de mindegyik végén kilép a játékból. Nem tudom miért de nem akarja betölteni ha fent van a cleo4 vagy a 3...

Igen, még az elején járok. Itt tudsz keresgetni: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=106
szóval akkor az elején jársz még. Mi a program neve ami elérhetõvé teszi az összes házat és szigetet?

Így most nem tudom, hogy hány százaléknál járok. Annál a küldetésnél, amikor hidraulikával felszerelt autóval kell ugrálni. A CLEO mod nekem csak olyan amibe meg kell nyomni az 5-ös billentyût és kijön egy lista ahol a lámpát lehet kapcsolni az ajtókat nyitni stb. Azt sem tudom, hogy hova kell berakni annak a fájljait ami olyan program, hogy minden város megvan és minden házat meglehet venni.
hány %-os mentésnél tartasz? cleo moddal vagy anélkül kezdtél el játszani? ha anélkül akkor betölti a játékot mikor fölraktad a módot vagy újat kezdtél?

bocs összekevertelek egy másik felhasználóval

A játékban lévõ pénzt? Minek elkölteni? Nekem ilyen cleo van bent: GTASA_CLEO3BASIS
am a pénzt már Lköltötted?

akkor neked cleo kell és egy sziréna mód!

Olyan programot, amellyel lehet változtatni a mentõnél a szirénahangot, mint a videón. Videó: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related
mit xeretnél le tölteni?

Sziasztok. Ismét én. Az az igazság, hogy én még nagyon amatõr vagyok az ilyen letöltésekben és a játékba berakásába. Tudnátok valami letöltési linket ajánlani? Amúgy én is rettentõen utálom, hogy nem lehet balra kanyarodni. Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm. Minden jót.
amúgy 1-et utálok a sziribe ha nyomom a sziréna gombot nem tudok balra kanyarodni....

töltsél le sebességmérõ módot. nekem is van fent (cleo) de nagyon utálom... a szirénához is módot ajánlok....

Sziasztok! Nem tudjátok, hogy le lehet e tölteni a san andreashoz olyat, hogy manuális legyen a váltó? Sziréna hangot hogy lehet változtatni a mentõnél, rendõrnél a két alapot tudom. A H betû és a H betû hosszan. Példavideó: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related
pálya ugrót? Akkor vegyél fegyvereket vagy valmi értelmetlen dolgot 😊

Miért nem tölt be a régi mentésem ha felteszem a cleot? hogyha nem lehet megcsinálni nincs valami program mivel belehet állítani hogy 100%ra tegyen egy új mentést? Mintha régen láttam volna egy progit min bekelett pipálni hogy mi legyen kész... Na csak a nevét nem tudom...

Mark98
Na mindegy (az elõzõ megoldás nem mûködött) valaki tud pályaugrót?

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

Mark98
Nemmis rossz ötlet.... Kössz!

menj biliárdozni vagy ugráló versenyezni tedd meg a legnagyobb tétet azt veszíts!

Mark98
Hát igen kösz a választ a fogadóiroda még nem elérhetõ a többit pedig próbáltam.

hát igen ezt nekem is szokta néha csinálni. én windows7 ultimate-t használom azt nekem elindul a játék csak a cleo mod miatt az exe sûrûn le szokott állni. csak nem tudom miért....

Fresh Duke
Vegyél fegyvert aztán haljál meg/kerülj börtönbe. Vagy ha ez nem kivitelezhetõ (mert olyan barátnõd van), akkor menj el lovira, és ott a legkisebb esélyût tedd meg. (Csak vigyázz, ne hogy nyerj.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Mark98
Skacok! Valaki segít elkölteni 12000000 dollárt? De komolyan mert éppen már sokadik küldinél a mentés helyett a törlésre mentem és már csak akkor kaptam észbe amikor már a mentésemnek annyi volt. A barátom elküldte a mentését és az agyon volt kódolva mindent megoldottam csak a pénz maradt meg. Úgyhogy ha valamelyikõtök tud pénzpocsékolási módszert vagy van egy mentése akkora mikor Catalinával kell kirabolni a négy boltot akkor szóljon. Elõre is hálás köszönet!

hehe az én hozzászólásomra válaszoltam ^^ #82342 az neked ment
Igen, utáa rákattolok az exe-re akkor nem csinál semmit, viszont a folyamatok listáján ott van. meg kiírja hogy a win7 átált egyszerû színkezelésre.
kazai21
Aláírásomban lévõ szervert ajánlom.Ati a nevem. (Admin vagyok)

Mi equipo favorito: Real Madrid

thx