82991
-
Ádimen #82509 császtok nem tuggyátok h honnan lehet letölteni olyan modokat amik változtatják a sziréna hangját -
Ádimen #82508 cső! próbáltad már azt,hogy újrarakod a játékot? -
huhha #82507 Hellosztok segítség kellene.Nem tudom mért van az hogy felraktam a játékot és elkezdek vele jáccani és ha mentek elmenti de azt irja a mentésre hogy:"a mentés sérűlt" de azelött is ugyan ez a gta fent volt és akkor jo volt.
-
#82506 ja és bocs azt elfelejtetem h a regisztrációnál fagyok ki. -
#82505 helló olyan gondom van h le szedtem a sa-mp-0.3c 3 napig nem volt semmi problémám de most 2 napban folyamatosan ki fagyok mi előtt be lépnék a játékba ,mert a szerverekre fel tudok menni mért lehet?a játék újra telepítése nem jó valami más?előre is köszi a segítségeteket. -
SkylineGTR #82504 szevasztok. olyan gondom van, hogy felraktam a játékot mert rám jött a san andreasozhatnék, és az a baj, hogy 1-2 nap után mikor belépek a játékba fekete minden. vagyis az intrók bejönnek, és mikor a menü jönne, ott már sötét minden. ötlet? gyorsba pls. nincs kedvem 2 naponta újra felvenni a játékot -
#82503 CLEO-ból van ilyen, itt van a topic:
As the BONUS this mod also includes my mod which activates the radio for ALL game vehicles (for police cars, bikes and so on). -
#82502 Sziasztok! Látom, már eléggé inaktív a téma, de nincs olyan mod, amivel lehetne a mentő, rendőr, illetve a tűzoltó autókban rádiót hallgatni? És most nem azt kérdem hogy futhat-e egyszerre a Media Player a játékkal..:D:D -
Ádimen #82501 köszi a segítséget de am ez ugyanaz a mod ami a videón van mert abba új ruhák vannak meg a kezek is újak és az arca se a régi ebbe meg igen. akk ez az a mod?
-
#82500 Google segített és első találatok között van/volt/lesz.
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=53 -
Ádimen #82499 * ezt: -
Ádimen #82498 sziasztok! Nem tudjátok h honnan lehet letölteni ezt a modot? -
Ádimen #82497 cső Devinc ! ööm sa mod installerel próbáltad már? -
jay1600 #82496 Sziasztok!! felszeretném telepíteni a modern warfare 2 mod-ot valaki tud egy helyet ahol, el van magyarázva értelmesen mit kell csinálni, ahol tudnak segíteni... eddigi mod-okat csak leszedtem is bemásoltam de itt egy igen hosszú leírás van.. elég gyenge az angolom is.. -
Devinc #82495 Hellótok!!!Lenne egy nagyon nagy kérdésem..Találtam egy egész jó Lamborghini Murcielago modot...
http://www.youtube.com/watch?v=Oy32Luks02Q&feature=player_embedded
Fetelepítettem readme szerint, de valamiért nem akar működni....
Itt a link: http://www.2shared.com/file/44bC8X0E/Lamborghini_Murcilago_R-GT.html
Ha valakinek sikerült az írjon pls hogy hogy csinálta,vagy hogy kell e még valami hozzá...
Én nem moddingolt san andreasba próbátam berakni... -
#82494 helosztok feltetem a gta new 2011-t és nem enged autókat kicserélni de már előte sem engedte lehet a win 7 miat nem engedi? mert ha fel teszem a modernemod v2 akkor meg nem indul el a játék egyszerüen csak egy ufot akarok bele teni meg a hydrát lecserélni eegy f16 meg némeik kocsit de nem engedi a mod instaler felismeri hogy úgy vann benne a game csak nem iditja el -
#82493 ha a statisztikát megnyomod a bal alsó sarkában van egy ikon és annak a jobb alsó sarkában ha magyarosítás van akkor tudni fogod ha tudsz angolul akkor is tudni fogod;) -
#82492 Azt honnan lehet tudni hogy a játékban milyen nap van? A triatlon miatt kérdezem mert az csak szombaton és vasárnap van. -
#82491 kösz segítet
-
#82490 Banda Hátra Küldése Gomb - alapértelmezett "H"
vagy angolul Group Control Back, nem tudom máshogy leírni, remélem ez segített. -
#82489 Banda hátra miez a gomb? -
#82488 Motorszalon:
Bicikli "üzlet":
Modellbolt:
Autószalon:
Remélem segítettem -
#82487 Feltelepíted a Mod installer programot ami a letöltött .rar archívumban is megtalálható, majd a "mod" mappában található New San Andreas 2011.sami fájlra kétszer rákattintasz és elindul a telepítő. -
#82486 egy gondom van hogy kell beleteni a new gta sa 2011.et? -
Ádimen #82485 Sziasztok ! beraktam a new gta sa 2011-et nagyon jó de nem tudja valaki megmondani h PONTOSAN hol lehet venni motorokat és autókat? -
#82484 Tartod a elörét+hátrát majd bal/jobb irány(teljesen mind1 meik) -
#82483 üdv
a motoros iskolában milyen gomb variációt kell használni az első (360') feladatnál. régen is mindig ezzel sz@r@kodtam. -
New San Andreas 2011
vagy:
http://nagyattila.org/new-san-andreas/ -
Ádimen #82481 Sziasztok! Nem tudjátok h honnan lehet letölteni a következő modot? -
#82480 a, nem teszed bele a gta.img-be a txd filet
b, nem írod át a vehmods.ide fileban melyik txd használja a modhoz. -
roblox #82479 mindent took a gta saban ha kell segitek de csak eggyet nem tudok. hogyan lehet ugy beilesszteni a játékba az uj kerekeket hogy annak van valami színe is mert nekem csak fehér és szürke. -
Ádimen #82478 hát akk gondolom nincs még elég pénzed új házra csíttel pénztszerezni meg gondolom nem akarsz... -
LuiPoppa #82477 még nagyon az elején járok nincs máshol házam -
Ádimen #82476 Szia!
ööö nem tudok segíteni de próbáltad már máshol elmenteni?? -
LuiPoppa #82475 Sziasztok Játékosok!
Azzal a panasszal fordulnék hozzátok hogy a játékot mikor elindítom egy idő után a mentőhelynél begyorsul és teljesen játszhatatlan. tud valaki megoldást rá? előre is köszi. -
#82474 hello nem engedi az autókat beteni a játékba pedig úgy csinálom ahogy kell a gt3-t bele teszem az img tool-s ba de nem enged aszt írja a file nem olvashato ez van a gta-hoz leszedtem egy másikat az meg jo vol neki de aba se tete bele -
#82473 ha highon nem is, de egy mediumon valszeg.. bár a vga naon gyenge -
#82472 Csumi rudi!
Szerintetek ezzel a szettel menni fog rendesen high-on?
Semmi szaggatás baszakodás? o.o
-Intel Celeron 2,8Ghz single core processor
-Zotac 5200 256mb 128bit (nVidia FX5200)
-1,5Gb Ram
-XpSP3 -
#82471 Tudom hogy van ilyen program, mert régebben megvolt csak letöröltem :S -
#82470 Szervusz!
Sajnos ha lefagy akkor lefagy, valami gubanc lép fel a scriptekkel. Tény és való hogy nem vagyok valami profi az SCM kódolásban, ezért is kezdetleges a 2006-os verzió, ellenben az új mostani az már jóval stabilabb lesz.