82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • marcuc
    nem tudja vki h a biciklin hogy lehet gyorsan menni, vagyis állva tekerni?
  • RAZOR27
    vagycsak támaszd be a lefelé nyilat (vagy ami neked az emelkedés)
    amint tud felszáll
  • peeter22
    Hi

A gép lefullad ha hirtelen akarsz sokat emelkedni nem kell az egész kifutón végiggurulni hanem amint emeli a seggét a gép már fel is szállhatsz és fokozatosan emelkedj akkor nem fullad le. Ja és a kerekeket húzd be amint felszáltál(nekem a 2-es gombon van a kerék behúzás). Neked meg ott amire állítottad:D
  • SP0K
    Sziasztok! Repülös iskolában vagyok, de valami gixer van! Felszállás és kanyarodást kell végre hajtani. Már az elős kis pirös karikáig nem tudok fel emelkedni, mert olyat csinál mintha leállna vagy legalább is dadogna a motor és lezuhanok! Valaki esetleg?
  • Hymtozis
    Szerintem maradj ott, várj, meg forgolódj. Vagy akár csak lövöldöz, és reménykedj, h jönnek. =)
  • Yoda001
    aki ki akarja probálni a 0.2.5b-t, és nincs routere, az írjon pls :D
  • marcuc
    sziasztok... segitsé g kéne , amikor a területeket hóditod és marad egy kis rész és nincsenek ott bandatagok azt hogy lehet elfoglalni?
  • RAZOR27
    pofátlanul jó
  • DJ Skyline
    bazeg, eléggé jó lett
  • bazs1
    It's Been Good
    új Bearot muvi
  • zyppy
    #77418 -.-
  • Yoda001
    ez még mtanál is jobb lesz :D milyen lesz már ezt megcsinálni mondjuk kamionnal motorok helyett XD
  • dani110
    Menteni a játékot hogy kell???
  • hokotro
    smc filokat hova kell bemásolni???
  • hokotro
    Sziasztok!!!Ujjab extrém sgitséget tőletek.Szeretnék hozzáadni skineket,autókat,modot a játékhoz.Ha jó progit használok (IMG Toll 2.0)a kezelésében kérnék segitséget.Azt mondták ésszel kezeljem a progit mert a mentéseket nem biztos hogy megtartja.(((kimentettem őket))))):-)
    vagy egy másik programot ajánlani amivel könnyebb a kezelés...A real gang moddal küzdök de az istenért se tudom beilleszteni a gaméba:-)
    SOS please
  • hokotro
    Oké köszi:-))))Akkor nyomotam tovább.Köszi a segitséget.
  • ldavid
    csak az utóbbi kettő
  • hokotro
    A csajozás,repülőzés,és autógyujtögetés szükséges a 100%-hoz???
  • hokotro
    Oké köszi!!!!
  • ldavid
    majd Toreno kihozza a sittről, csak csináld a küldiket, még arrébb lesz
  • hokotro
    Köszi.De Sweet-et hol találom???Lehet hülye a kérdés:-)
  • hokotro
    Még egy kérdés. A kocsik összegyüjtögetése a san fierroi kikötőbe és a csajozás hozzátartozik-e hogy a 100%-os kijátszás meglegyen???
  • BIZ0906
    Nem a rendőrök vittek és dobtak ki ugye SF-be így a CJ bandája is szétesett ezt meg kihasználta a lila banda most kell majd vissza menni Sweet-el és kiírtani őket onnan és újra össze áll a banda és mehet a terület szerzés.
  • hokotro
    Szasztok.A terület ellenőrzés nálam 0%-on áll.A játékba már az 52%-ot elértem de nem tudom hogyan kell területetet ellenőrizni.A másik kérdésem:per pillanat san fierroi küldetéseket végeztem ki,na most ha visszamegyek Los santosba ujra ottvannak a lila banda tagjai mikor már teljesen kiirtottam őket,összes területet elfoglaltam.Ezek ujrateremnek mint a fű,vagy valamit hátrahagytam talán ott.Köszi a segitséget előre is:-)
  • Yoda001
    nem tudom hogy ez így mennyire igaz,de a 100%-os játékmenetbe befog zavarni..
  • SP0K
    Sziasztok! Sikerült azt a szemét terepasztalos küldetést megcsinálni! Azért köszönöm a segítséget!!

Kérdés: Olvastam h ha csíítelek akkor nem enged tovább egy küldetésen! Ez igaz?? Csak 3 féle csalást használok: élet, zsaruk, fegyver

Ezek befolyásolják majd "azt" a küldetést??
  • bl0kiM
    IGEN, A NETRŐL LESZEDETT.
    még anyit segítsetek hogy a multit hogyan kell használni?? :D szóval ott a vinewood felirat, de a sarokba az van írva, connection rejected, meg hoyg You're using an incorrect version. ja és az is ott van, hoyg loading network game, de perc várakozás után meguntam. nem az angollal van bajom, ughoyg ne fordítást adjatok, hanem megoldást plz. :) vagy és vannakmagyar szerverek? mien név alatt és hoygan találom meg őket?
    thx a lot
  • ldavid
    bl0kiM: és akkor meylik lett jó? a netről letöltött?

The Protector: itt talász minden küldetéshez (csak v1.0)

dani110: a kék San Andreas feliratú floppy lemzeket kell felvenni és egy üres slot-ot kiválasztani
    (a játék elején a Johnson ház konyhájában találod)
  • dani110
    Hogyan lehet elmenteni a játékot?
  • The Protector
    Hi véletlenül letrölöltem a mentéseimet!Vki nem küldenel a mentését!ott tartottam amikor a második városba kell játszani!Lécci aki tud küldeni küldjön!kössssssszzzzzz
  • bl0kiM
    te egy félisten vagy!!! nem tom hoyg csináltad, de műxik! :D thx a lot!!
  • The Protector
    bocsesz ha megvan akkoris lécci!Nagyon köszi
  • The Protector
    Küldel a mentést a [email protected] cimre
  • inter94
    itt
  • dani110
    A magyarositást hol lehet letölteni?
  • SP0K
    Hello! Gyerek idegtépő a terepasztalos küldetés! Én nem tudom h ti hogy csináltátok ezt meg! Ha valakinek átküldöm emilben a mentésem az megcsinálja nekem?? Oltári nagy szivesség lenne, mert nem bírom irányítani azt a hulladékot! Köszönöm
  • ldavid
    küldj át privátban egy olyat ami nem megy, megnézek valamit
  • bl0kiM
    hát igy sem jó :S miután betöltötte a mentést eccerűen kilép. de azok a mentések amiket én csináltam azok működnek. egyéb ötlet?
  • ldavid
    igaz, már fáradt vagyok.. xD
  • bl0kiM
    a jobb alsóban van, de azér kipróbálom :D thx