82991
-
marcuc #77445 nem tudja vki h a biciklin hogy lehet gyorsan menni, vagyis állva tekerni? -
#77444 vagycsak támaszd be a lefelé nyilat (vagy ami neked az emelkedés)
amint tud felszáll -
#77443 Hi
A gép lefullad ha hirtelen akarsz sokat emelkedni nem kell az egész kifutón végiggurulni hanem amint emeli a seggét a gép már fel is szállhatsz és fokozatosan emelkedj akkor nem fullad le. Ja és a kerekeket húzd be amint felszáltál(nekem a 2-es gombon van a kerék behúzás). Neked meg ott amire állítottad:D -
SP0K #77442 Sziasztok! Repülös iskolában vagyok, de valami gixer van! Felszállás és kanyarodást kell végre hajtani. Már az elős kis pirös karikáig nem tudok fel emelkedni, mert olyat csinál mintha leállna vagy legalább is dadogna a motor és lezuhanok! Valaki esetleg? -
Hymtozis #77441 Szerintem maradj ott, várj, meg forgolódj. Vagy akár csak lövöldöz, és reménykedj, h jönnek. =) -
#77440 aki ki akarja probálni a 0.2.5b-t, és nincs routere, az írjon pls :D -
marcuc #77439 sziasztok... segitsé g kéne , amikor a területeket hóditod és marad egy kis rész és nincsenek ott bandatagok azt hogy lehet elfoglalni? -
#77438 pofátlanul jó -
#77437 bazeg, eléggé jó lett -
#77436 It's Been Good
új Bearot muvi -
#77435 #77418 -.- -
#77434 ez még mtanál is jobb lesz :D milyen lesz már ezt megcsinálni mondjuk kamionnal motorok helyett XD -
dani110 #77433 Menteni a játékot hogy kell??? -
hokotro #77432 smc filokat hova kell bemásolni??? -
hokotro #77431 Sziasztok!!!Ujjab extrém sgitséget tőletek.Szeretnék hozzáadni skineket,autókat,modot a játékhoz.Ha jó progit használok (IMG Toll 2.0)a kezelésében kérnék segitséget.Azt mondták ésszel kezeljem a progit mert a mentéseket nem biztos hogy megtartja.(((kimentettem őket))))):-)
vagy egy másik programot ajánlani amivel könnyebb a kezelés...A real gang moddal küzdök de az istenért se tudom beilleszteni a gaméba:-)
SOS please -
hokotro #77430 Oké köszi:-))))Akkor nyomotam tovább.Köszi a segitséget. -
ldavid #77429 csak az utóbbi kettő -
hokotro #77428 A csajozás,repülőzés,és autógyujtögetés szükséges a 100%-hoz??? -
hokotro #77427 Oké köszi!!!!
-
ldavid #77426 majd Toreno kihozza a sittről, csak csináld a küldiket, még arrébb lesz -
hokotro #77425 Köszi.De Sweet-et hol találom???Lehet hülye a kérdés:-) -
hokotro #77424 Még egy kérdés. A kocsik összegyüjtögetése a san fierroi kikötőbe és a csajozás hozzátartozik-e hogy a 100%-os kijátszás meglegyen??? -
BIZ0906 #77423 Nem a rendőrök vittek és dobtak ki ugye SF-be így a CJ bandája is szétesett ezt meg kihasználta a lila banda most kell majd vissza menni Sweet-el és kiírtani őket onnan és újra össze áll a banda és mehet a terület szerzés. -
hokotro #77422 Szasztok.A terület ellenőrzés nálam 0%-on áll.A játékba már az 52%-ot elértem de nem tudom hogyan kell területetet ellenőrizni.A másik kérdésem:per pillanat san fierroi küldetéseket végeztem ki,na most ha visszamegyek Los santosba ujra ottvannak a lila banda tagjai mikor már teljesen kiirtottam őket,összes területet elfoglaltam.Ezek ujrateremnek mint a fű,vagy valamit hátrahagytam talán ott.Köszi a segitséget előre is:-) -
#77421 nem tudom hogy ez így mennyire igaz,de a 100%-os játékmenetbe befog zavarni.. -
SP0K #77420 Sziasztok! Sikerült azt a szemét terepasztalos küldetést megcsinálni! Azért köszönöm a segítséget!!
Kérdés: Olvastam h ha csíítelek akkor nem enged tovább egy küldetésen! Ez igaz?? Csak 3 féle csalást használok: élet, zsaruk, fegyver
Ezek befolyásolják majd "azt" a küldetést?? -
#77419 IGEN, A NETRŐL LESZEDETT.
még anyit segítsetek hogy a multit hogyan kell használni?? :D szóval ott a vinewood felirat, de a sarokba az van írva, connection rejected, meg hoyg You're using an incorrect version. ja és az is ott van, hoyg loading network game, de perc várakozás után meguntam. nem az angollal van bajom, ughoyg ne fordítást adjatok, hanem megoldást plz. :) vagy és vannakmagyar szerverek? mien név alatt és hoygan találom meg őket?
thx a lot -
ldavid #77418 bl0kiM: és akkor meylik lett jó? a netről letöltött?
The Protector: itt talász minden küldetéshez (csak v1.0)
dani110: a kék San Andreas feliratú floppy lemzeket kell felvenni és egy üres slot-ot kiválasztani
(a játék elején a Johnson ház konyhájában találod) -
dani110 #77417 Hogyan lehet elmenteni a játékot? -
#77416 Hi véletlenül letrölöltem a mentéseimet!Vki nem küldenel a mentését!ott tartottam amikor a második városba kell játszani!Lécci aki tud küldeni küldjön!kössssssszzzzzz -
#77415 te egy félisten vagy!!! nem tom hoyg csináltad, de műxik! :D thx a lot!! -
#77414 bocsesz ha megvan akkoris lécci!Nagyon köszi -
#77413 Küldel a mentést a [email protected] cimre -
#77412 itt -
dani110 #77411 A magyarositást hol lehet letölteni? -
SP0K #77410 Hello! Gyerek idegtépő a terepasztalos küldetés! Én nem tudom h ti hogy csináltátok ezt meg! Ha valakinek átküldöm emilben a mentésem az megcsinálja nekem?? Oltári nagy szivesség lenne, mert nem bírom irányítani azt a hulladékot! Köszönöm -
ldavid #77409 küldj át privátban egy olyat ami nem megy, megnézek valamit -
#77408 hát igy sem jó :S miután betöltötte a mentést eccerűen kilép. de azok a mentések amiket én csináltam azok működnek. egyéb ötlet? -
ldavid #77407 igaz, már fáradt vagyok.. xD -
#77406 a jobb alsóban van, de azér kipróbálom :D thx