82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ldavid
    nincs a főmenü bal-alsó sarkában egy v2.0 felirat?
    ha van, akkor próbáld meg ezzel a patch-el
  • bl0kiM
    az utóbbi télleg elég láma volt :D
    ugysem megy, ha a júzer fájlz-ba teszem
  • peter1994
    Ja és majd mit kell
    Előre is köszi aki tud
  • peter1994
    Vki pls segítsen!!! nem tudja vki hogy hol lehet leszedni a multi a játékhoz! Aki tud az előre is köszi.

• Stefibaba
    Sztem próbáld meg, hogy nem az User Tracks mappába rakod a mentést, hanem a gta san andreas User FILES mappába rakod (:P) +1 láma válasz: ne a nyú gémre menj hanem a lód gémre :D
  • bl0kiM
    sziasztok!
    van egy kis problémám (de kinek nincs?) szóval már egy ideje nyomom a játékot, de közbejött egy kis baleset és ujra kellett rakni az ikszpét, ugyhoyg elvesztek a mentéseim. tudom, hogy van egy csomó mentés a neten, de nekem azok nem működnek. > beteszem a user tracks mappába ahogy a nagykönyvben meg van írva és a játék indítása után valóban ott is van a mentések között de ha elindítom akkor a töltés után a játék előröl kezdődik, hogy CJ megérkezik SA-ba és a zsaruk kidobják a bringa mellé.... lécci segítsen valaki, mit csinálok rosszul, esetleg küldjön valaki egy mentést plz. >> [email protected]
    ui.: a repülős jogsit szereztem meg, az volt az utolsó küldetés. plz help nekem! thx a lot, szép napot!
    h
  • LTomi
    Nekem is ez van.
  • zyppy
    akkor a vindozt is
  • ldavid
    nem próbáltad futtatásba beírni, hogy dxdiag és a hangnál a hardveres gyorsítást visszábbvenni?
  • Minas Tiris
    az sem segítet
  • zyppy
    telepicsd ujra szvsz
  • Minas Tiris
    Lenne egy nagy problémám: Az SA-nak elment a hangja csak a rádiót meg néhány helyen valamilyen búgást lehet hallani. Az eax.dll kicserélése se segített. Ha tud valaki segíteni, nagyon hálás lennék. Előre is kösz.
  • VeNoN
    Hello!
    Segítsetek plz... Elindítom az sa-mp 0.2.2-őt rámegyek 1 szerverre tölt, de nemtudok embert választani, csak a vinevood-ot meg a háttért látom. plz help ez miért van??
  • DJ Skyline
    ok!
  • joci011
    csövi! autókat hogylehet rakni a játékba már töltöttem le de aza baj hogy nemtom hogykell légyszi segítsetek
  • holecsko10
    Sikerült. Csak rossz programot raktam fel
  • holecsko10
    Leszedtem. Betöltés után ki írja nekem, hogy készítsek Nick nevet, de azt nem tudom, hogy hol kell. Egy weboldalon regelni kell magam?
  • RAZOR27
    leszeded a sa-mp-ot és kész...
    (am Lp powa! :D)
  • szavulyzsolt
    mert a mod installer nem nagyon akarja telepiteni
  • szavulyzsolt
    kosz. megprobalom azzal is
  • holecsko10
    és hogy? Leírnád nekem.
  • Szabi1991
    lehet törtel is..
  • holecsko10
    Sziasztok, tört verzióval lehet játszani multiba vagy csak az eredetit engedi át.
  • LTomi
    Mondjuk IMG Tool.
  • szavulyzsolt
    valaki tudna mondani egy olyan programot, amelyikkel konnyen fel lehet instalalni a berlin modot! legyszi
  • LTomi
    át, nem túl jó minőségű a CanHack, pl. ha gyorsan mész, akkor az autó lehagyja a kamerát, mintha kettészakadna. XD
  • 12346
    tényleg.. ezek az újabb camhack-ek tudnak már pl olyat, hogy valós belsőnézet van, és nem csak egy autón belülre helyezett kameraállás?
    én még anno vc idejében próbálgattam, de nem volt meg az autózós fíling a fixen álló kamera miatt, ami akkor is ugyanúgy maradt, ha épp az autó megbillent, vagy borult.
  • BIZ0906
    na feltettem a Hoodlum féle játékot és ott szépen megy úgy ahogy kell minden én még régen a colnedvd-s verziót szedtem le de mostmár megy szépen :D
  • Humesz
  • szavulyzsolt
    valaki tudna mondani egy olyan programot, amelyikkel konnyen fel lehet instalalni a berlin modot!
  • szavulyzsolt
    kosz szepen
  • LTomi
    Camhack.
  • szavulyzsolt
    valaki arulja el mar nekem, hogy annak a modnak mi a neve, amelyiken latszik a kormany es a kilometerora. Valami belso nezet... Kosz elore is
  • RAZOR27
    hát ya, nemkéne a crysis-t túl erős ellenféllel összehasonlítani, igazságtalalnság :D
  • BIZ0906
    jóvanna XD
  • Humesz
    Crysis-el összehasonlítani a GTA SA-t? Hát nóóóóórmális???
  • BIZ0906
    Ez alap hiba, szinte nincs olyan akinél ez ne fordúlna elő.
  • BIZ0906
    Najó akkor játék hiba, nem bánom a gépet. Főleg úgy hogy tudom hogy Nvidiánál is van ilyen hiba. Ht ez van de még mindíg élvezem a gamét.
  • Gipsy
    Sziasztok!

Az a problémám, hogy a játékban csak a környezeti hangok hallhatók (pl minden kocsinak van hagja csak az enyémnek nincs, CJ-nek sincs hangja de mindenki másnak van és hasonlók). SoundBlaster Audigy SE hangkarim van, próbáltam a FAQ-ban leírtak alapján a másik eax.dll-t de semmi. Legújabb driver van fent és Vistát használok.
    Valakinek van ötlete?

Üdv : Gipsy
  • LTomi
    Ilyet néha nekem is csinál, pedig NVidia kártyám van.