82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Yoda001
    ha olyan dolgot akarsz vele csinálni, ami kifelé küldi az adatokat, akkor engedélyezheted alapból a 7700-as portot, utána meg meglátjuk milesz és hogy érted ezt a gang dolgot? bal oldalon, jobb oldalon? csak a partyserveren?
  • daxan
    Sziasztok! A Partyserveren a nevem mellett van az, hogy "Gang", Ez miért van? A másik meg, hogy routerem van és kell-e engedélyezni a SAMP-nek valamilyen portot?
  • istenostora03
    Gran Turismot xD
  • Yoda001
    mcsinálnak ebből a szerecsétlen sa-ból
  • 16gaborm
    Hogy lehet Multiba játszani a GTS San Andreas-al???Léccives írja le vki lépésről lépésre!!
    köcsi csáó
  • LTomi
    Kipróbáltam, de iszonyatosan belassítja a játékot, nálam még egy diavetítésnél is lassabban megy, úgyhogy csak nagyon erős gépekre ajánlott.
  • LTomi
    Jól néz ki. :D
  • istenostora03
    Ez mi lehet?:D
  • BIZ0906
    Akkor jolgondoltam thx a gyors választ :)
  • ldavid
    maga a V2.0 konkrétan azt jelenti, meg persze belekerültek a javítások is
  • BIZ0906
    Ez mit akar jelenteni? Hot Coffee kivételét vagy mi?
  • Zsoberpapa
    Sziasztok!

DJ Skyline: hogy áll az F14-es? Mert már nagyon kipróbálnám :D
  • Humesz
    Miért raksz mindenhova vesszőt? :)
  • Yoda001
    mivan? hacker sok a gépeden? TŰZFAL!! egyébként meg rcon ban azoknak a "hackereknek" akik a szeróra mennek
  • Ger0121
    Sziasztok srácok!
    Lenne egy kérdésem...
    Nem tudja vki hogy hogy tudok, teljesen, bevédeni, egy 0.2.2 szervert?
    Nagyon sok a hacker mostanában...
    A Gépemen, nem tudom, mi az oka...
    Szal az lenne a lényeg hogy hogy védjem, be a szervert legaláb...
    Kösszi!
    Hali!
  • Yoda001
    jah ezzel kapcsolatban, a béta van meg
  • bazs1
    állapota 70%-os
    link
  • Yoda001
    nekem megvan
  • caseih9400
    múltkor láttam egy torrent oldalon ahol le lehetett tölteni...
  • zoli23
    Nem tudja valaki mikor van a SA-MP 0.2.5 megjelenése?Nézzétek meg
  • DJ Skyline
    ja, úgy látszik a colision itt ott elfelejtődött :D mondjuk kicsit durva hogy van ahol fél épületnek nincs colisionje! pl a doherty garázs mögött lévő épület a térképen, meg ettől az épülettől 3 utcával följebb, és kicsit balra (ahol a villamos "garázs" van, legvastagabb út a térképen SF-ben)
  • Humesz
    A játék "gyári" hibáit látod rajta. Átmehetsz a falon, levegőben van a ház meg ilyesmikre lehet számítani azokon a helyeken, ahol a piros pöttyök vannak.
  • Zooly
    ma az a bug map vagy mire jó??????
  • LTomi
    Szépek!
  • ldavid
    ha valakit érdekel: Koenigsegg CCX, Benz S600, +5 Aston Martin vegyesen
  • burjanmate
    OFF
  • Ger0121
    Sziasztok!
    Tudna vki segíteni nekem, abban, hogy honnan szedjek, le szerverhez, MOD-okat?
    Kösszi!
  • 12346
    okítással hanyagolsz, köszi. a modnak lehet, hogy nincs értelme - ami most mellékes is -, viszont a videók ezáltal igényesek lettek^^
  • ldavid
    ha a főmenü jobb-alsó sarkában van egy v2.0 felirat akkor a v1-es mentések nem jók
    ha neked 2-es van, szedd le ezt
  • Kicsikiraly
    hiaktok. FAQban erről nem találtam semmit: miért nem működik nekem a 100%-os mentés? letöltöttem, beraktam a helyére, vmi másik fájlt is a data/script/-be, és a játékon belül egy üres mentés az egész :S
  • Gergő1991
    csá mert ha valaki meg nézi akkor itt nem pattog a trailer Road Train In San Andreas.
  • bazs1
    stuntban sokan nyomulnak ilyen nrg-vel
  • ldavid
    ilyet láttatok már?
  • sharpwrz
    Ohhh, én balfa**...
    Nem az A vagy a D -t kellett nyomni, hanem a nyilaknál a balra-jobbrát...
    Megvan...
    Azért köszönöm
  • sharpwrz
    Szia!
    Még szerencse, h tudok olvasni, mert addig én is eljutottam, de hiába nyomom a fék és gáz bill közbe a balra, vagy jobbrát, mert nem akar forogni...

Azért köszi
  • Gergő1991
    csá valaki nem tudja azt hogyan lehet ezt a zoro scaniát be tenni úgy hogy ne pattogjon meg hogy ne csússzon hanem guruljon http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=119 mert én a boxville.txd+dff azt a tugstair.dff+txd helyére tetem be a bagboxb.txd+df a azt meg egy másik reptéri vacakra de pattog valaki segítene?
  • bl0kiM
    #77448 ! még szerencse, hogy kiirja mindegyik feladat előtt h mit kell nyomogatni :D...ehhez még a magyarosítás sem kell. aki meg ennyire nem tud angolul az csak jáccon az Elasto Mania-val :D < nem leszólni akartam! [ fék és gáz billenytűket kell nyomva tartani eccerre és közben a jobbra vagy balra gombot, hogy forogjon is]
    #77447 ! én ugyan nem vagyok moderátor meg semmi fő-fő emberke de kéretik a fölösleges töltelékszavakat kerülni. a net eléggé nyílt dolog ahhoz hogy alapvető szabályokat betartsunk a használata közben. könnyű esti olvasmányként ajánlom a Netikettet!! :D thx
    szerintem tök felesleges ien modot csinálni, mert igaz hogy látványnak jó (ha külső kamerából nézi valaki!), de ki tud 5 percnél tovább egy vonalban menni, abban semmi extra, főleg egy ilyen játékban, ahol a lehetőségek egész tárháza nyitva áll előttünk. szerintem. :)
  • sharpwrz
    Sziasztok!

Autósiskolában hogy lehet megcsinálni az első, egy helyben pörgős részt?
  • 12346
    ezek gecijók lettek. sztem gta-s múvi még nem is tetszett. szinte mind a niggerkedésről szól:/ szánik. ezek viszont übervadak.
  • ldavid
    szaggatottan kell nyomkodni a bill.-t