82991
-
#77485 ha olyan dolgot akarsz vele csinálni, ami kifelé küldi az adatokat, akkor engedélyezheted alapból a 7700-as portot, utána meg meglátjuk milesz és hogy érted ezt a gang dolgot? bal oldalon, jobb oldalon? csak a partyserveren? -
#77484 Sziasztok! A Partyserveren a nevem mellett van az, hogy "Gang", Ez miért van? A másik meg, hogy routerem van és kell-e engedélyezni a SAMP-nek valamilyen portot? -
#77483 Gran Turismot xD -
#77482 mcsinálnak ebből a szerecsétlen sa-ból -
#77481 Hogy lehet Multiba játszani a GTS San Andreas-al???Léccives írja le vki lépésről lépésre!!
köcsi csáó -
#77480 Kipróbáltam, de iszonyatosan belassítja a játékot, nálam még egy diavetítésnél is lassabban megy, úgyhogy csak nagyon erős gépekre ajánlott. -
#77479 Jól néz ki. :D -
#77478 Ez mi lehet?:D -
BIZ0906 #77477 Akkor jolgondoltam thx a gyors választ :) -
ldavid #77476 maga a V2.0 konkrétan azt jelenti, meg persze belekerültek a javítások is -
BIZ0906 #77475 Ez mit akar jelenteni? Hot Coffee kivételét vagy mi? -
Zsoberpapa #77474 Sziasztok!
DJ Skyline: hogy áll az F14-es? Mert már nagyon kipróbálnám :D -
#77473 Miért raksz mindenhova vesszőt? :) -
#77472 mivan? hacker sok a gépeden? TŰZFAL!! egyébként meg rcon ban azoknak a "hackereknek" akik a szeróra mennek -
#77471 Sziasztok srácok!
Lenne egy kérdésem...
Nem tudja vki hogy hogy tudok, teljesen, bevédeni, egy 0.2.2 szervert?
Nagyon sok a hacker mostanában...
A Gépemen, nem tudom, mi az oka...
Szal az lenne a lényeg hogy hogy védjem, be a szervert legaláb...
Kösszi!
Hali! -
#77470 jah ezzel kapcsolatban, a béta van meg -
#77469 állapota 70%-os
link -
#77468 nekem megvan -
#77467 múltkor láttam egy torrent oldalon ahol le lehetett tölteni... -
#77466 Nem tudja valaki mikor van a SA-MP 0.2.5 megjelenése?Nézzétek meg -
#77465 ja, úgy látszik a colision itt ott elfelejtődött :D mondjuk kicsit durva hogy van ahol fél épületnek nincs colisionje! pl a doherty garázs mögött lévő épület a térképen, meg ettől az épülettől 3 utcával följebb, és kicsit balra (ahol a villamos "garázs" van, legvastagabb út a térképen SF-ben) -
#77464 A játék "gyári" hibáit látod rajta. Átmehetsz a falon, levegőben van a ház meg ilyesmikre lehet számítani azokon a helyeken, ahol a piros pöttyök vannak. -
Zooly #77463 ma az a bug map vagy mire jó?????? -
#77462 Szépek! -
ldavid #77461 ha valakit érdekel: Koenigsegg CCX, Benz S600, +5 Aston Martin vegyesen -
#77460 OFF -
#77459 Sziasztok!
Tudna vki segíteni nekem, abban, hogy honnan szedjek, le szerverhez, MOD-okat?
Kösszi! -
#77458 okítással hanyagolsz, köszi. a modnak lehet, hogy nincs értelme - ami most mellékes is -, viszont a videók ezáltal igényesek lettek^^ -
ldavid #77457 ha a főmenü jobb-alsó sarkában van egy v2.0 felirat akkor a v1-es mentések nem jók
ha neked 2-es van, szedd le ezt -
#77456 hiaktok. FAQban erről nem találtam semmit: miért nem működik nekem a 100%-os mentés? letöltöttem, beraktam a helyére, vmi másik fájlt is a data/script/-be, és a játékon belül egy üres mentés az egész :S -
#77455 csá mert ha valaki meg nézi akkor itt nem pattog a trailer Road Train In San Andreas. -
#77454 stuntban sokan nyomulnak ilyen nrg-vel -
ldavid #77453 ilyet láttatok már?
-
#77452 Ohhh, én balfa**...
Nem az A vagy a D -t kellett nyomni, hanem a nyilaknál a balra-jobbrát...
Megvan...
Azért köszönöm
-
#77451 Szia!
Még szerencse, h tudok olvasni, mert addig én is eljutottam, de hiába nyomom a fék és gáz bill közbe a balra, vagy jobbrát, mert nem akar forogni...
Azért köszi -
#77450 csá valaki nem tudja azt hogyan lehet ezt a zoro scaniát be tenni úgy hogy ne pattogjon meg hogy ne csússzon hanem guruljon http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=119 mert én a boxville.txd+dff azt a tugstair.dff+txd helyére tetem be a bagboxb.txd+df a azt meg egy másik reptéri vacakra de pattog valaki segítene? -
#77449 #77448 ! még szerencse, hogy kiirja mindegyik feladat előtt h mit kell nyomogatni :D...ehhez még a magyarosítás sem kell. aki meg ennyire nem tud angolul az csak jáccon az Elasto Mania-val :D < nem leszólni akartam! [ fék és gáz billenytűket kell nyomva tartani eccerre és közben a jobbra vagy balra gombot, hogy forogjon is]
#77447 ! én ugyan nem vagyok moderátor meg semmi fő-fő emberke de kéretik a fölösleges töltelékszavakat kerülni. a net eléggé nyílt dolog ahhoz hogy alapvető szabályokat betartsunk a használata közben. könnyű esti olvasmányként ajánlom a Netikettet!! :D thx
szerintem tök felesleges ien modot csinálni, mert igaz hogy látványnak jó (ha külső kamerából nézi valaki!), de ki tud 5 percnél tovább egy vonalban menni, abban semmi extra, főleg egy ilyen játékban, ahol a lehetőségek egész tárháza nyitva áll előttünk. szerintem. :) -
#77448 Sziasztok!
Autósiskolában hogy lehet megcsinálni az első, egy helyben pörgős részt? -
#77447 ezek gecijók lettek. sztem gta-s múvi még nem is tetszett. szinte mind a niggerkedésről szól:/ szánik. ezek viszont übervadak. -
ldavid #77446 szaggatottan kell nyomkodni a bill.-t