82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Szabi1991
    pl. 12.345.67.*:* :)
  • Bagoly81
    sikerült elinditani ekora eszetlen hentelést rég láttam. mi ez a 200 al száguldozó tank ami a földet nemis éri? meg ha valakit lövök mért hal meg nehezebben mint én? golyoálló melenyt lehet fel venni?
  • caseih9400
    nem
  • caseih9400
    hogy lehet gurulni a vadászgéppel?:O
  • Bagoly81
    ahoz hogy multizzon az ember kell mindenképp az 1.01 es patch?
  • bazs1
    első Bearot muvi
  • LTomi
    Nekem az a gondom, ha multizni próbálok az SA-MP-vel, hogy ha csatlakozok egy szeróra, akkor nem csinál semmit csak a Vinewood feliratot látom. Ez mitől van?
  • Doog
    Azért jól összedobta a gyerek mint az eddigieket is. XD
  • ldavid
    én má egen, de nem tetszettt, túl színes xD
  • Bagoly81
    fifagy egyböl az uj játék inditásánál a hibát észlelt és leáll felirattal
  • Doog
    Ezt már láttátok ?
    Ha igen akkor bocs...
  • BIZ0906
    Ezt szedd le.
  • Bagoly81
    segithene nelkem valaki feltettem a gta sa, meg az mp 0.2.1 et

felcsatlakozok elindul a gém,
    utána bead egy kezdő képernyöt és enyi az emberemmel tudok futkosni de a kamera nem követi hanem marad fixen egy helyen és a töbieket sem észlelem, azsem biztos hogy felcsatlakozik.. szoval nemtudom hogyan kell elinditani,

valaki legyenolyan szives és a hiányoságaimrol világositson fel hogyan kell multizni
  • BIZ0906
    Szagatotta nyomd az elöre gombocskát :)
  • dani110
    A biciklivel hogyan lehet gyorsan menni?
  • DJ Skyline
    egyenlőre annyit tudok, hogy nincs pc-re bejelentve, és ezzel ki is merült a téma :D többi infó itt
  • Ger0121
    ja! Am félreértettem amit írtál! Nem simán Ip t (nem az ép aktuális IP t szeretném banolni) hanem egy tartományt, amibe nem csak az adott player esik bele, de ez van4 Akkor abból a tartományból senki nem tud feljönni, de kapcsolódhat 100*is akkor sem :D Am GTA4! mit tudsz/tudtok? (én semmit :D)
  • Ger0121
    ok! de nem tok most így jobbat kitalálni, nem tok10 perc alatt egy olyan scriptet írni hogy proci ID számot banoljak, és ne tudjon, visszajönni csak másikkal! :D bár lesz olyan is, csak sok idő! mint az Xadminba írt telescript..No mind1...azért kösszi!
  • DJ Skyline
    jön a GTA IV, már azt várja mindenki :) amúgy IP bann felesleges, mert ha olyan az internete, akkor újrakapcsolódik és kész.
  • Ger0121
    Srácok!
    Hogy tok, Ip tartományt banolni? SOS kéne! Kösszi!(nem nagy az élet itt)
  • Ger0121

Ha nem gond, egy kis reklám :D
  • Ger0121
    Ennyi! :D
    Igen, jó ötlet mert nem csak a vadászgépnél, fordul elő, hogy pl.:hátra szeretnél nézmi, vagy bármi.
  • DJ Skyline
    ahogy Ger is írta, hosszan kell nyomni, aztán menni fog az! viszont a beállításoknál érdemes kikapcsolni azt hogy az egérrel is tudd vezetni a gépet. nem 1x zuhantam le amiatt, mert elakartam forgatni a kamerát, de bevolt kapcsolva az egérrel való vezetés :D
  • Ger0121
    Szia!
    Történni fog sztem, csak nyomd egy ideig.
    Nekem olyan pl.: hogy vagy 5-7 mp t nyomni kell, hogy felgyorsuljon.
    Hy!
  • Ger0121
    Szia!
    Jó a vidi, sztem modjuk, kicsit kevés(de hozzá kell tennem hogy a kreativitás az azért megvan benne) Annyi lenne a kérdésem, hogy hogy tudsz beleunni alig egy év után?
    Én kisgyerek voltam mikor a GTA 2 kijött!
    A Vice már abban a koromban jött ki mikor nem csak a játk, kötött le...
    A GTA szerencsére úgy van megírva hogy iszonyatosan, Moddolható, és átalakítható legyen!
    Ha már az összes járművet és textúrát kicserélted, és nincs semmi ami gyári(és a játék sem omlott/omlik össze) akkor egy Serveremre kéne írni pár scriptet...(segíthetsz! )
    Szal nem értem, hogy lehet 1 év alatt "beleunni"
    Hali!
    Ui.: 1000 bocs a hosszú HSZ ért![#worship
  • davec007
    katt ide
  • davec007
    Jövőhónapban lesz 1 éve hogy GTA:SA-zom (előtte egyátalán nem gta-ztam) Meg még ki se játszottam, belekezdtem meguntam... Ez az én videóm ajánlom figyelembe: http://www.youtube.com/watch?v=guFf4Ar0d2M (GTA SA STUNTS)
  • Kicsikiraly
    na benyomta sima 2-t, úgy becsukta a kerekeket, de aztán hiába nyomtam a numpad 8-t vagy 2-t, nem történt a fúvókákkal semmi :S
  • Ger0121
    De nem fogadtál el!
    -.-
    vagyis nem látom!
    Én kiírom ide az msn em, mert annyira fennt van mindenhol, hogy teljesen mind 1! :)
    [email protected]
    Ha esetleg nem látod a jelölésem, vegyél fel!
    Kösszi!
    Szia!
  • Yoda001
    oké
  • Ger0121
    Felvettelek...
    Kösszi!
  • Gergő1991
    helló van köztetek egy programozó vagy valaki aki tud turkálni a txd és a dff fájlban???előre is köszönöm a vissza jelzést.
  • BIZ0906
    num2 és a num8-al kell a hajtóműveket fel vagy elörre állítai
  • Yoda001
    vegyél fel msnre, ha tudsz, privibe adom
  • DJ Skyline
    num 8 és num 2, azokkal állítod a fúvókákat
  • Kicsikiraly
    vki help! miért működik nálam a hydra úgy mint egy helikopter? az irányítása teljesen olyan :S w-vel felszáll, felfele nyíllal csak megdől előre, stb :S én vagyok ennyire noob vagy tényleg van vmi hiba?
  • Ger0121
    Szia!
    Vigyázok, vele...(nemm én vook a hacker...)
    A reinstall megtörtént nem tom mi lehetett de sajnos én sem vagyok annyira "jogtiszta" hogy rendőrségi ügy lehessen belőlle!
    Boltban vásárolt érvényesített programjaim(vírusírtó) minden megvan!
    A kérdésem toábbra is az lenne, hogy a szervert hogy tudom, így bevédeni?(ha bejönnek a gépemre már teljesen mind1 azt toom) Csak anyi kéne hogy az én nevemmel, ne is engedjan fel senkit az Xadmin!
    Kösszi!
    Hali!
  • Yoda001
    figyelj, komolyan gondolod ezt így? megértem h 100 giga adat oda, de akkor tegyél már fel egy normális vírusírtó, spíwareírtó, és egy tűzfalat, tudok bennük segíteni, de a legjobb nálad a winreinstall lenne... ennél többet már semmi nemfog segíteni, szvsz.. ez a hackeresdi nem játék, vigyáznék a helyedben vele
  • Ger0121
    Boccs!
    Majd nem rakok, sehova :)
    Nemtom. Megszokás, meg ideg.
    Boccs!
  • Ger0121
    Szia!
    Nem csak a szerverre hajtanak.
    A gépemet is feltörték, 100GB Adatom, oda!
    A szerver ha csak a nevemmel, jön fel nem gond, mert az Xadmin nem léptet be csak loginnal!
    Az lenne a kérdésem, hogy: hogy lehetne azt megcsinálni, hogy a nevemmel fel se tudjon jönni abszolút senki csak én!
    pl.: a belépés után, közölje az Xadmin hogy most van 4-6mp ed hogy bejelentkezz különben BAN-(nállam nem kell Rcon ban van jobb am is)
    (/killcomputer)
    Köszi!