82991
-
Szabi1991 #77525 pl. 12.345.67.*:* :)
-
Bagoly81 #77524 sikerült elinditani ekora eszetlen hentelést rég láttam. mi ez a 200 al száguldozó tank ami a földet nemis éri? meg ha valakit lövök mért hal meg nehezebben mint én? golyoálló melenyt lehet fel venni? -
#77523 nem -
#77522 hogy lehet gurulni a vadászgéppel?:O -
Bagoly81 #77521 ahoz hogy multizzon az ember kell mindenképp az 1.01 es patch? -
#77520 első Bearot muvi -
#77519 Nekem az a gondom, ha multizni próbálok az SA-MP-vel, hogy ha csatlakozok egy szeróra, akkor nem csinál semmit csak a Vinewood feliratot látom. Ez mitől van? -
#77518 Azért jól összedobta a gyerek mint az eddigieket is. XD -
ldavid #77517 én má egen, de nem tetszettt, túl színes xD -
Bagoly81 #77516 fifagy egyböl az uj játék inditásánál a hibát észlelt és leáll felirattal -
#77515 Ezt már láttátok ?
Ha igen akkor bocs...
-
BIZ0906 #77514 Ezt szedd le. -
Bagoly81 #77513 segithene nelkem valaki feltettem a gta sa, meg az mp 0.2.1 et
felcsatlakozok elindul a gém,
utána bead egy kezdő képernyöt és enyi az emberemmel tudok futkosni de a kamera nem követi hanem marad fixen egy helyen és a töbieket sem észlelem, azsem biztos hogy felcsatlakozik.. szoval nemtudom hogyan kell elinditani,
valaki legyenolyan szives és a hiányoságaimrol világositson fel hogyan kell multizni -
BIZ0906 #77512 Szagatotta nyomd az elöre gombocskát :) -
dani110 #77511 A biciklivel hogyan lehet gyorsan menni?
-
#77510 egyenlőre annyit tudok, hogy nincs pc-re bejelentve, és ezzel ki is merült a téma :D többi infó itt -
#77509 ja! Am félreértettem amit írtál! Nem simán Ip t (nem az ép aktuális IP t szeretném banolni) hanem egy tartományt, amibe nem csak az adott player esik bele, de ez van4 Akkor abból a tartományból senki nem tud feljönni, de kapcsolódhat 100*is akkor sem :D Am GTA4! mit tudsz/tudtok? (én semmit :D) -
#77508 ok! de nem tok most így jobbat kitalálni, nem tok10 perc alatt egy olyan scriptet írni hogy proci ID számot banoljak, és ne tudjon, visszajönni csak másikkal! :D bár lesz olyan is, csak sok idő! mint az Xadminba írt telescript..No mind1...azért kösszi! -
#77507 jön a GTA IV, már azt várja mindenki :) amúgy IP bann felesleges, mert ha olyan az internete, akkor újrakapcsolódik és kész. -
#77506 Srácok!
Hogy tok, Ip tartományt banolni? SOS kéne! Kösszi!(nem nagy az élet itt) -
Ha nem gond, egy kis reklám :D -
#77504 Ennyi! :D
Igen, jó ötlet mert nem csak a vadászgépnél, fordul elő, hogy pl.:hátra szeretnél nézmi, vagy bármi. -
#77503 ahogy Ger is írta, hosszan kell nyomni, aztán menni fog az! viszont a beállításoknál érdemes kikapcsolni azt hogy az egérrel is tudd vezetni a gépet. nem 1x zuhantam le amiatt, mert elakartam forgatni a kamerát, de bevolt kapcsolva az egérrel való vezetés :D -
#77502 Szia!
Történni fog sztem, csak nyomd egy ideig.
Nekem olyan pl.: hogy vagy 5-7 mp t nyomni kell, hogy felgyorsuljon.
Hy! -
#77501 Szia!
Jó a vidi, sztem modjuk, kicsit kevés(de hozzá kell tennem hogy a kreativitás az azért megvan benne) Annyi lenne a kérdésem, hogy hogy tudsz beleunni alig egy év után?
Én kisgyerek voltam mikor a GTA 2 kijött!
A Vice már abban a koromban jött ki mikor nem csak a játk, kötött le...
A GTA szerencsére úgy van megírva hogy iszonyatosan, Moddolható, és átalakítható legyen!
Ha már az összes járművet és textúrát kicserélted, és nincs semmi ami gyári(és a játék sem omlott/omlik össze) akkor egy Serveremre kéne írni pár scriptet...(segíthetsz! )
Szal nem értem, hogy lehet 1 év alatt "beleunni"
Hali!
Ui.: 1000 bocs a hosszú HSZ ért![#worship -
davec007 #77500 katt ide -
davec007 #77499 Jövőhónapban lesz 1 éve hogy GTA:SA-zom (előtte egyátalán nem gta-ztam) Meg még ki se játszottam, belekezdtem meguntam... Ez az én videóm ajánlom figyelembe: http://www.youtube.com/watch?v=guFf4Ar0d2M (GTA SA STUNTS) -
#77498 na benyomta sima 2-t, úgy becsukta a kerekeket, de aztán hiába nyomtam a numpad 8-t vagy 2-t, nem történt a fúvókákkal semmi :S -
#77497 De nem fogadtál el!
-.-
vagyis nem látom!
Én kiírom ide az msn em, mert annyira fennt van mindenhol, hogy teljesen mind 1! :)
[email protected]
Ha esetleg nem látod a jelölésem, vegyél fel!
Kösszi!
Szia! -
#77496 oké -
#77495 Felvettelek...
Kösszi! -
#77494 helló van köztetek egy programozó vagy valaki aki tud turkálni a txd és a dff fájlban???előre is köszönöm a vissza jelzést. -
BIZ0906 #77493 num2 és a num8-al kell a hajtóműveket fel vagy elörre állítai -
#77492 vegyél fel msnre, ha tudsz, privibe adom -
#77491 num 8 és num 2, azokkal állítod a fúvókákat -
#77490 vki help! miért működik nálam a hydra úgy mint egy helikopter? az irányítása teljesen olyan :S w-vel felszáll, felfele nyíllal csak megdől előre, stb :S én vagyok ennyire noob vagy tényleg van vmi hiba? -
#77489 Szia!
Vigyázok, vele...(nemm én vook a hacker...)
A reinstall megtörtént nem tom mi lehetett de sajnos én sem vagyok annyira "jogtiszta" hogy rendőrségi ügy lehessen belőlle!
Boltban vásárolt érvényesített programjaim(vírusírtó) minden megvan!
A kérdésem toábbra is az lenne, hogy a szervert hogy tudom, így bevédeni?(ha bejönnek a gépemre már teljesen mind1 azt toom) Csak anyi kéne hogy az én nevemmel, ne is engedjan fel senkit az Xadmin!
Kösszi!
Hali! -
#77488 figyelj, komolyan gondolod ezt így? megértem h 100 giga adat oda, de akkor tegyél már fel egy normális vírusírtó, spíwareírtó, és egy tűzfalat, tudok bennük segíteni, de a legjobb nálad a winreinstall lenne... ennél többet már semmi nemfog segíteni, szvsz.. ez a hackeresdi nem játék, vigyáznék a helyedben vele -
#77487 Boccs!
Majd nem rakok, sehova :)
Nemtom. Megszokás, meg ideg.
Boccs! -
#77486 Szia!
Nem csak a szerverre hajtanak.
A gépemet is feltörték, 100GB Adatom, oda!
A szerver ha csak a nevemmel, jön fel nem gond, mert az Xadmin nem léptet be csak loginnal!
Az lenne a kérdésem, hogy: hogy lehetne azt megcsinálni, hogy a nevemmel fel se tudjon jönni abszolút senki csak én!
pl.: a belépés után, közölje az Xadmin hogy most van 4-6mp ed hogy bejelentkezz különben BAN-(nállam nem kell Rcon ban van jobb am is)
(/killcomputer)
Köszi!