GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Features:
- SA Plates
- 3D Engine
- Damage
meg még az SA headlights! elmondom nektek mit reklámoznak rommá:
srác kirippelte a játékból az autót, megnyitotta Max-ban, ott ha kellett akkor kicsit alakította a formáját, mert néha hülyén rippeli ki a porgramo a modellt! utánna összeillesztette az alkatrészeket, majd elnevezte õket, hozzá kapcsolta a megfelelõ dummy-hoz, ezután fogta és letextúrázta az autót! innentõl mûködik is, ami extra még az a rendszám, ami nem nagy kaland, a 3D motor, ami a Pro Streetben alapból 3D, szal nem tudom mitõr tartozik a future listához, a damage pedig a polygonok, facek igazgatása, peállított még pár materialt, hogy úgy világítsanak a fényszórók mint az eredeti játékbeli autókon, talán alakított valamit valamelyik gyári handlingen, és ennyi! igen ez most laikusoknak bonyolult, de igazából nem az, egyedüli hosszasabb rész talán a textúrázás! de a többi gyerekjáték, ha az ember tud konvertálni VC-bõl autót, akkor egy másik autó sem lehet akadály, ami áll 100 darabból! és ezt kell így reklámozni :| ja igen, és elfelejtettem hogy beállított még egy materialt, ami azért felelõs, hogy tudjuk festeni a pay n sprayban! szerintem nem fer a többi szebb jobb modellel!
ez például saját gyártmány, nem konvertálás, ebben több tisztelni való van mint egy NFS konvertálásban! persze a konvertálásnak is megvannak a butatói, de ha az ember ismeri az adott dolgokat, akkor minden nyitott, azt csinál amit akar! nem vagyok felháborodva, csak nem tartom fernek, hogy egy autót rommá reklámoznak, aztán kijön egy másik model, ami lehet szebb, lehet jobb, de nem tud róla senki semmit, egyszer csak ott lesz a letöltések között, aztán ha épp egy "termékeny" hét van, akkor pikk pakk letud csúszni a listáról! persze aki nem csak a legfrissebb letöltéseket nézi, az megtudja találni késõbb is!
na mind1, kicsit hosszúra sikerült <#idiota>#idiota>
2. nyomva kell tartani a bal egérgombot asszem a víz alatti úszáskor
3. a valóságban is jönnek ki autó zsákutcákból 😊 csak az SA-ban hülyén van megoldva, mert mész befelé, sehol semmi, elforgatod a kamerát, majd visszaáll, máris délutáni dugó van!
1. Meg szeretnék osztani 1 tapasztalatot: ha idõnként nem nyomok 1 rebuild archive-ot, akkor rosszul tölti be, vagy felcseréli a játék a modelleket (1x 1 CH-47 Chinook helyett pl. 1 Glendale-t töltött be).
2. Ha lemerülök, nem tudok úszni víz alatt, mert feldob a víz. Erre van +oldás?
3. Azt + lehet oldani, hogy ne jöjjenek ki kocsik zsákutcából?
TDU nick: HUN_Matt_92
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

http://9gag.com/gag/5135249
egyéb tipp?
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Los Angeles, California
thanks homie!
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
A Snow Andreas moddal szeretnék játszani és kérdezném, hogy honnan lehet letölteni és melyik a legfrisebb verzió? Köszönöm szépen!
Fresh Duke: A taxiban nem nitró lesz 50 fuvar után?
2 év gari volt rá, 7 éves és tökéletesen megy 😊)
eddig két LG DVD íróm volt, pontosan 1 év 1 napig birta mind2 😄DD
2 éve vmi noném szutykom van, és tökéletesen ír/olvas..
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
a tv-m +1évig bírta 😄 XD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Los Angeles, California
de dvd meghajtó miatt mérges vok akkor megy tönkre mikor lejár a gari -.- 😄
veszek blueray-t 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ezentúl a google-s kommentek törölve lesznek, azzal bárki tud "segíteni" sry
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
vegyél másikat, már pár ezerért kapsz egész jókat
vagy ha gondolod a Rockstar fent van a Steam-en meg a Direct2Drive-on is (igaz így is kb. 4K)
Ui.: Próbáld meg átállítani mondjuk a w-t a h ra vagy valami és ha ugy se megy akkor billentyûcsre 😉
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
az lenne a problémám, hogy már rég jáccotam a gtaval és felraktam és elindítom meg minden és amikor bejön a játék elszeretnék indulni nyomom mint állat a w-t és vagy 3 másodperc múlva kezd el futni és fut sokáig amikor már rég elengedtem... 😞 levettem minimumra a felbontást meg mindent és akkor is...pedig erõs beállításokon is futott normálisan régen.. 😞 ha vki tud vmit ezzel kapcsolatba plz írjon köszi !!!!
Nem rosszindulatból mondom hidd el, csak itt ezek a szabályok.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
TÖNKREMENT a dvd meghajtóm 😄 2éve vettem 16ezer-ért nec dvd író/olvasó
és 2éves garancia volt rá -.-
nem értem van pl 1 cuccom amire van 1év garancia lejár a garancia és tönkre megy -.-
kel 1 jó gta sa torrent link 😄 mert mire letölti addig 1szer meghalok
GTA TORRENT link-et akarok most azonnal thx 😄
Batman-mod?😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
erröl tudtok vmit ? 😊
A heavy cost. I pay it gladly.