82991
-
#77693 köszi
ja és még egy kérdés mikor elinditom a játékot kb. 10 percig játszog utána lefagy a játék kék lesz a képernyő és nem tok semmit csanálni csak ujraindítani.
erre valami gyógymód?
Előre is köszi -
ldavid #77692 a vonat mellett kell tartani a tempót, a legszélső sín mellett haladva, hogy Smoke letudja szedni őket -
dani110 #77691 Amikor a Big Smokal megyünk ilyen crossmotoron és lekell lőni a las vagos 4 emberét lövöm de kevés az idő rá azt most hogy kell? valaki mondja meg! -
#77690 3D Studio Max, vagy Zmodeler. de eléggé nehéz 0-ról autót modellezni ha az a célod. meg előbb megkéne ismerni az alapfogalmakat, polygon, meg miegymás. szóval elég nagy fába vágnád a fejszét. -
#77689 vagy irjátok le ide hogy mivel kell -
#77688 Hello
Lécci segítsetek, milyen programmal kell autókat készíteni?Akinek esetleg van egy kis ideje az elmondhatná msn-en
Előre is nagyon kösz! -
mue #77687 Szasztok!
Uj gépet vettem, és sehogy sem akar elindulni a GTA (core2duo, 8800 GT, 2 GB RAM). A Hoodlumos verziot probálom.
Inditás után bejön az elsö két állókép, majd visszadob a desktopra, ugy hogy közben a tálcán látom még az ikonját, de visszakapcsolni már nemtudok, csak taskmanagerrel bezárni.
Végigcsináltam amit a faq irt a crackfix-röl, de nem számitott.
Régi driverrel is probáltam, az se.
Ha bárkinek bármi tippje van, megköszönném.
Üdv, MUe -
#77686 Nekem megfelel azis -
#77685 beszóltál? :D előszőr "Yes my Lord"-ot akartam írni... -
#77684 Nem: sir Yes sir? xD nemakartam belekötni, deha még gta küldetés is volt már :D -
#77683 :D:D Yes, Sir, YES ! xD:D -
#77682 "Országomat egy élsimításért" :D
am jóféle -
#77681 enyém ilyen
-
#77680 (Y) gud dzsáb O.o -
#77679 Ez a Kuruma -
#77678 Mér offolás? xD GTA-val kapcslatos :D -
Szabi1991 #77677
-
#77676 nem. nem elég neked annyi?:D -
#77675 jah észrevettem :) csak azt hittem nem lesz jó neki..
(meghogy véletlenül írtad úgy) -
Bakegér #77674 A 6 csajon kivül más bigéket is föl lehet szedni? Kivéve a ribiket. -
ldavid #77673 az sokszor előfordul, de ne offoljunk tovább -
#77672 Affene meg Stargate is (sry duplapost) -
#77671 Akk úgy nagyon nem emlékszem. De akkor is :D Meg volt egy CSI is benne :D -
ldavid #77670 kiírhattad volna a nevét, a linkelés nagyobb reklám.. xD
amúgy McGee ezt mondta: "Így hívják az egyik kocsit a Nagy Autólopás 3-ban. Egy Chrysler Sebring uram." én is nevettem egyet :D -
Hymtozis #77669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, mert egy kissrácot kérdeztek, h mien kocsit látott... -
#77668 Kajak ? xD -
#77667 Tegnap a következőt vettem észre a (krhm no reklám) csatornán, az NCIS című filmben. Rendszeres nézője vagyok és egy dolgon megakadt tegnap a szemem. A következő történt.
Ziva: Hát Gibbs kikérdeztem őket és azt mondják hogy láttak egy Kurumát. Én ugyan nem ismerem ezt a kocsifajt.
Gibbs: A Kuruma japánul kocsi.
Tony: Gratulálunk Ziva most keresünk egy kocsit ami kocsi :S
Meggi: A Kuruma egy ... (nemtom mien kocsi sry XD) a Nagy AutóLopás (GTA) 3-ban...
Kis reklám :D:D:D -
#77666 Hali!
nem tud valaki, valamit arról, hogy a 126+ trainer, vagy valami hasonló progit...
hogy lehet rávenni a Vista ra?
Kösszi!
hali!
---Ger--- -
#77665 Ömm ezt a linket látta már valaki? :D LINK Sztem nem fake :D:D:D -
#77664 isnenem nem vírus, újríindítottam a gépet és azóta semmi baja. -
#77663 Sztem vmi olyasmi lesz. Bár lehet, h túl sok program futott a háttérben. Vagy lehet, h véletlenül levetted a hangot. Vagy 1 progi vette le. -
#77662 Nem vírus, mer újraindítottam oszt ment :D -
#77661 KIBASZOTT JÓ KOCSIKAT SZEDTEM LE INNEN
ajánlom mindenkinek44444 (!) -
#77660 na elég lesz, köszi -
#77659 Te ritka faszláma lehetsz [ ^.^ ] -
#77658 Csatlakozom. :D (Btw, most látom a szülinapomon regeltél. XD)
#77648: IJ. Velem is volt ilyen, még is le tudtam nyomni az "alt+j"-t.
#77656: Mi az MSN címed? -
#77649 Am a Google nem tesz különbséget az a és az á között! -
#77648 Aha. csak nem akarom az angol billentyűzeten beütni, h Alt+161
Stefibaba: virus? (akarom mondani vírus) -
#77647 Figyeljetek már. Valami gond van vagy a gépemmel vagy nemtom mivel, de ha bárhol elindítok egy videót, megy 2 mpig és megáll. Hangja sincs :S -
#77646 Zárjuk már le a témát