GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki aki feltette a supermen modot!
1.mivel?-img toollal feltom tenni?
2.hogyan?
help
elöre is köszi
1.mivel?-img toollal feltom tenni?
2.hogyan?
help
elöre is köszi
A GGMM-mel csak lecserélni lehet a kocsikat, a mentéseket nem lehet variálni.
TDU nick: HUN_Matt_92
editor lesz az,viszont ezzel csak kocsikat tudsz bekapkolni a garázsokba (tudsz választani színt,kereket,sérthetetlen,stb)
http://9gag.com/gag/5135249
nem tudok ilyenrõl... max gta sa garage editor/manager,nemtudom már a nevét 😄
Azért kéne külön program, mert vmit nem tud +jeleníteni, ezért kifagy a gém.
Valaki nem tud 1 programot, amivel + lehet nézni a garázsban lévõ kocsikat?
írd be a googleba hogy "an 225 ferihegy" :p
helyesbítsünk, jön AZ An-225 😄 (mivel csak 1db van belõle az egész világon, több nem épült)
és honnan az infó?
és honnan az infó?
Egy ien sztem sokkal jobb mint azok az NFS PS konvertálások <#zavart2>#zavart2>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
ezt próbálta már valaki? elvileg egy rakás új dolgot rak (és javít ki) a játékba (adrenalin, pizza hordás, új emberek, rampage-ek stb.)
holnap ki is próbálom
holnap ki is próbálom
Háj.
Errõl mit lehet tudni: Gostown Paradise MOD??? Mi ez?
Olvastam kicsit vissza és engem is érdekelne, hogy a Snow Andreas MOD most éppen hol tart? Mi az aktuális verzió? Köszönöm szépen!
Errõl mit lehet tudni: Gostown Paradise MOD??? Mi ez?
Olvastam kicsit vissza és engem is érdekelne, hogy a Snow Andreas MOD most éppen hol tart? Mi az aktuális verzió? Köszönöm szépen!
Ezt próbáljátok ki! Baromi jól néz ki.
Hmm azon gondolkodtam hogy megszerzem az NFS Ps-t de hogyha kikonvertálják az összes kocsit akkor leszedem azokat és meg van a játék xDDDD
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Kösz LDavid a segítséget.
ez volt, más nagyon meg nincs
tudok linkelni olyan lapot ami tele van modolt karakter dff fájlokkal ? (tehát civilt, vagy cj-t cseréli le egy másik dff fájlra) Régebben volt linkelve egy asszem japán oldal, csak nem találom :S kösz elõre is.
valószínû, de ha valaki nagyon ráér, és ért is a dolgokhoz, akkor nem telik sok idõbe egy autó konvertálása!
ért is a dolgokhoz = mindent ken, vág, tudja mikor mit, mi miért, mit hogyan, és nem most kezdi el a tutorialokat olvasni 😄
ért is a dolgokhoz = mindent ken, vág, tudja mikor mit, mi miért, mit hogyan, és nem most kezdi el a tutorialokat olvasni 😄
kiály, sokkal jobban tetszenek mint ezek az NFS konvertek
32' Ford Hot Rod "Hustler"
32' Ford Hot Rod "Hotknife"
32' Ford Hot Rod "Hustler"
32' Ford Hot Rod "Hotknife"
Azokra a kocsikra gondolok, amiket hiába cserélek le, az átvezetõben az eredeti van bent 3d-s kormánnyal + ilyesmi.
és máris jön az újabb NFS konverzsön (mástól)
You can't modify, convert or host this car!!!
aha, õ tehát kirippelheti a szerzõi jogokkal védet autót a játékból, de azt már senki nem használhatja fel semmire, vitzes' <#gonosz1>#gonosz1>
na, csak +400 letöltés lett így reggelre az éjszaka alatt, majd napközben lesz a fincsi, leginkább délután
aha, õ tehát kirippelheti a szerzõi jogokkal védet autót a játékból, de azt már senki nem használhatja fel semmire, vitzes' <#gonosz1>#gonosz1>
na, csak +400 letöltés lett így reggelre az éjszaka alatt, majd napközben lesz a fincsi, leginkább délután
Audi S3 2007 V.2 - 05.01.2008
VW Golf V R32 - 05.01.2008
Mazda Speed 3 - 10.01.2008
Subaru Impreza WRX Sti - 13.01.2008
Mitsubishi Evolution X 2008 - 14.01.2008
nem tolja rosszul azért, kb 5 naponta 1-2 autó
VW Golf V R32 - 05.01.2008
Mazda Speed 3 - 10.01.2008
Subaru Impreza WRX Sti - 13.01.2008
Mitsubishi Evolution X 2008 - 14.01.2008
nem tolja rosszul azért, kb 5 naponta 1-2 autó
143-XD
96 😄
na kijött az Evóigz', 22:15 van, 90 letöltés, lehet figyelni milyen gyorsan felmegy, és mennyit ér az ha rommá van valami reklámozva😄
nincsmit,és úgy hogy nem a mentések közé került,hanem ez az alap mappa
uhh, köszi a tippet. már mûködik is hála és köszönet! nagy kõ esett le a szívemrõl! 😊 már csak anynit mondjon meg valaki, hogy vajon hogyan került oda az a file a mentések közé?!
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Néhány kérdés: az átvezetõkben levõ kocsik modelljeinek mi a nevük?
Miért nem maradok bejelentkezve a fórumon, ha rákkattintok a "bejentkezve marad" feliratra se?
Vam ,ég, csak most nem ugrik be. Elõre is kösz.
Miért nem maradok bejelentkezve a fórumon, ha rákkattintok a "bejentkezve marad" feliratra se?
Vam ,ég, csak most nem ugrik be. Elõre is kösz.
Én 49k-ért meghekkelem. Deal? 😛
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Kösz szépen.
1ébként ajánlom mindenkinek a Google Translate-et, sok nyelvre lehet vele fordítani, pl. németet angolra.
1ébként ajánlom mindenkinek a Google Translate-et, sok nyelvre lehet vele fordítani, pl. németet angolra.
video drivert, directx-et cseréld le (ha az újjal nem jó, akkor régire), esetleg telepítsd újra a game-et
Hello mindenkinek.Tudna valaki segíteni hogy miért nem megy a San Andreas? Elindítom a játékot aztán pedig mikor megjelenne a fõmenü egyszerûen kilép és kiír egy hibajelentést hogy valami hibát észlelt a renszer ezért leáll a játék.Elõre is köszi a segítséget.
Also der wagen liegt schon bei piohh ich habe noch nicht weiter gehört hab gestern mit soloman gesprochen er sagt piohh hat ihn ich wollte piohh noch drauf ansprechen.
szép a kocsi piohh, tegnap nemtudtam befelyezni, de beszéltem soloman-nal és aztmondta hogy nemtudott beszélni veled <#idiota>#idiota>
8év német tanulással így tudtam értelmezni <#vigyor3>#vigyor3>
bár akár azt is jelentheti, hogy piohh-nak elküldte vki a kocsit, és õ tötötte fel a saját nevén, de közben soloman csinálta -.-"
szép a kocsi piohh, tegnap nemtudtam befelyezni, de beszéltem soloman-nal és aztmondta hogy nemtudott beszélni veled <#idiota>#idiota>
8év német tanulással így tudtam értelmezni <#vigyor3>#vigyor3>
bár akár azt is jelentheti, hogy piohh-nak elküldte vki a kocsit, és õ tötötte fel a saját nevén, de közben soloman csinálta -.-"
miért nem jársz utánna? 😊
"Special Topic for more screens and comments"
lapozz az elsõ oldalra, nézd meg az elsõ komment képeit, és hogy ki küldte
valószínû a srác nem tudott konvertálni GTA-ba vagy nem tudom, így lepasszolta másnak a maradék munkát, de soloman erõteljesen másodhegedûs most itt, ebbõl kiderül mi köze solomannak a dologhoz:
"Also der wagen liegt schon bei piohh ich habe noch nicht weiter gehört hab gestern mit soloman gesprochen er sagt piohh hat ihn ich wollte piohh noch drauf ansprechen."
nem sokat értek belõle sajnos, csak annyit hogy az autó, tovább nem, mondta <#idiota>#idiota>
babel fishbõl se tudok sokat kihámozni, szóval valami németes ha megtenné, akkor a lényeget lefordítaná? kösz
"Special Topic for more screens and comments"
lapozz az elsõ oldalra, nézd meg az elsõ komment képeit, és hogy ki küldte
valószínû a srác nem tudott konvertálni GTA-ba vagy nem tudom, így lepasszolta másnak a maradék munkát, de soloman erõteljesen másodhegedûs most itt, ebbõl kiderül mi köze solomannak a dologhoz:
"Also der wagen liegt schon bei piohh ich habe noch nicht weiter gehört hab gestern mit soloman gesprochen er sagt piohh hat ihn ich wollte piohh noch drauf ansprechen."
nem sokat értek belõle sajnos, csak annyit hogy az autó, tovább nem, mondta <#idiota>#idiota>
babel fishbõl se tudok sokat kihámozni, szóval valami németes ha megtenné, akkor a lényeget lefordítaná? kösz