GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[/cserf][/fülünyúl]
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
csak mert nem az én gépemnél vagyok, és nem tudom mikor jutok a gépemhez
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
V.melyik ügyes modder meg tudná azt csinálni, hogy berakja egy kocsiba a következõket, úgy, hogy más gombbal lehessen aktiválni mindet:
-Tüskecsapda (Az, amit SF-ben az egyik küldetésben kapunk egy kocsiba, mikor egy autót kell ellopnunk. (Ha jól emlékszem.))
-Ugrás (Arra a gondolok, ami akkor lesz a taxikban, ha megcsinálod mind az 50 fuvart.)
-Hidraulika (Tudom, hogy ezt lehet berakni alapból is a Tranzfenderben, de úgy kellene, hogy a dudát is lehessen használni. 😊)
Annyira sztem nem lenne nehéz megcsinálni, mivel ezek létezõ dolgok (szóval alapból léteznek a játékban) és csak bele kéne nyomorítani õket egy autóba. <#idiota>#idiota> (Bár nem értek a moddoláshoz, szóval nemtom mennyire lenne kivitelezhetõ.)
A heavy cost. I pay it gladly.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
élethûbben néz ki mint az eredeti
sajna ez nem a rendes model, ez csak az a model amit látunk messzirõl! ha közelebb megyek a hajóhoz, akkor hirtelen az asztalon találom magam! valami nem stimmel még
Én a Batman-es cuccokat igen birom.
Nem lenne kedved megosztani velünk? (Esetleg ha tovább szeretnéd fejleszteni, akkor ráér késõbb is. 😉)
#76145: NRG 400-at sehol se fogsz találni, esetleg NRG 500-at v. BF 400-at.
A heavy cost. I pay it gladly.
[/img]
csak a francér nem tudom nagyobbra vennki 256×256-ról, pedig tök jó képek ezek! ha nagyobbra veszem, mondjuk 512×512-re, akkor meg kifagy! így néz ki eredetiben:
ég és föld a játékban és ezen a képen! :S
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯