GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
van egy gigantikus ötletem ami eddig szerintem senkinek nem jutott eszébe!
kikéne szedni egy autót a játékból, de nekem nincs kedvem most csak azért leszedni meg feltenni a játékot!
elmagyarázom gyorsan hogyan kell! szedd le, és tedd fel ezt a programot, a 3ds maxos kérdéssel nem kell majd foglalkoznod telepításkot! indítsd el, majd így állítsd be:
tehát, elsõ sor, játék exe-je, többi 3 meg ahova kimenti a modelt! nem muszáj különbözõ mappákba menteni, nekem csak azért van mert így könnyebben átlátható!
ha ezek megvannak, akkor Launch gomb, majd légszíves szedjél ki nekem egy gyári Porsche 911 Turbo-t, F12-vel mented ki, bal fölsõ sarokban kell lennie majd egy sárga ready to capture feliratnak! szólj ha meg van, vagy valami nem megy

http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
TDU nick: HUN_Matt_92
Hogy tok bejelentkezni pld oda ami mosta banner alatt bvan?
Különben THX a HELPET
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Azt hogyan tom megcsinálni h játszhassak veletek multiba mert az istenér se tok multizni ehhez m it kell felrakni?
THX SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A read me szerint bemásolom azt a sok mappát a gyökérbe és a vorbisFile.dll-t felülírom a modban található dll-el!
Plz help!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Los Angeles, California
ha igen akkor írjon pls, szeretném megkérni egy szívességre ^^
hát...
igen kemény lett!
de teljesen szétszedte a játékot..
a saját mentéseim nem jók hozzá:kidob velük...
kivette az összes autót, és utánna mikor vissza akartam rakni, és beillesztettem a "gta3" at akkor onnantól nem volt hó sehol....
úgyhogy asszem el kezdem az elejérõl a dolgokat, és ezt a "gta3" at kell átírnom...😞
de gyönyörõ lett!
Köszi!
Esetleg nem tudtok hozzá való 100%os metést?
Köszio!
---Ger----
Köszi!
már száguld is lfelé 133kb/s-al😊
de +lesz az a lényeg...én meg akkor csinálgatom a biztonsági másolatot!
Köszi!
Am az autóhangokról semmit sem tudtok?
Köszi!
---Ger----
Kérdésem a következõ: ha kimentem a gta 3 cuccot akkor azt visszahelyezve menni fog?
meg nekem bennt van egy ilyen tankolni kell az autóval mod is meg pár cuccpl.:vasúti lámpák és utcai lámpák, meg ilyenek...
az megmarad vagy az mind elveszik vele?
Köszi!
---Ger----
Snow Andreas - letöltés
Köszi!
Azt nem tudod hogy honnan szedhetek hangot az autóknak?
Mert sajnos így érdekes hogy kicsit olyan repedt fazék hangja van az S600 as Mercinek 😊
Köszi!
---ger---
---Ger----
Tudna nekem valaki segíteni?
Láttam egy német oldalon hogy valahogy megoldható a gta sa havas pályára!
nem tudom hogy csak egy rész e vagy az egész!
Ha valaki tud bármit is ezügyben azt szívesen fogadnám....
Am még olyan problémám lene, hogy az új autókhoz honnan lehet hangot is húzni és azt ha esetleg van, akkor hol lehet berakni?
Köszi!
Hali!
---Ger---
---Ger----
zyppy: Csak CRT monitorral mûködik, mert a többi túl vékony az aranyrúdhoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
A heavy cost. I pay it gladly.
Valaki nem tudja véletlenül hogy miért nem mûkdöik a san andreas multi? New gameig belép, aztán mikor alul töltené a csíkot kilép.Olyasmit olvastam hogy 1.0-ás crack kell, viszont nekem ami volt az 1.01-es. Lehet ez a gond?vagy valakinek nincsen véletlenül 1.0-ás crackje?
köszi<#worship>#worship>