GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs hogy nem olvasok vissza annyit, és a FAQ ban nem találtam:
Feltettem a GTA SanAndreas Multiplayer 0.3c-t. Mennek is szépen a szerverek, de helyi LAN-on is ezzel lehet valahogy játszani?
hiba üzenet:Error Code: -5011 : 0x8000ffff
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (551)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR:Rockstar Games (http://www.rockstargames.com/)
PGUID😄417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E
$10.50.0.125
@Windows XP Szervizcsomag 3 (2600) BT_OTHER 232.64
Egyszer fenn, Egyszer lent.
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
Fénytechnika Példa:http://www.youtube.com/watch?v=cEoYEzP-
b_s&feature=related
Sziréna példa: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related
Magyar mentõautót le lehet tölteni?
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
A heavy cost. I pay it gladly.
Az lenne a bajom hogy fel raktam a Gta San andreas-t és hozzá Sampot (multiplayert) bejöttek a serverek el is indult de nem töltött be de aztán nem reagál semmire itt van a kép!

Nyomd a H gombot egyszer vagy hosszasan.
Gépem adatai
Nektek mûködik a SA MP?
Nekem és másoknak is errort ír :/
Bocs a link lemaradt. Elõre is kösz!<#whatever>#whatever>
na én már végigvittem már rég de most az történt hogy ujraraktam a gépet és elfelejtettem elmenteni a mentéseimet most ujra felraktam és semmi kedvem nincs a leg elejéröl kezdeni ezért azt találtam ki hogy letöltök egy 100%-at de mikor betöltenég kilép és hibaüzenetet szeretne küldeni miképp oldjam meg? pls help
Minden ok, voltak kisebb-nagyobb problémák, de minden megoldódott ne aggódj. 😊
SA-t már anno végigjátszottam, de azóta már a GTA 4-et is majdnem végigvittem... az még nem 100%... még... a fõ sztori az 100% de a többi mellék küldetés még hátra van... 😄
Ha van idõd akkor gyere be a saját topikomba egy kis baráti diskurzusra, úgyis nagyon régen beszélgettünk már. 😊
Őrült vagyok? Lehet :D
Remélem minden ok feléd, legalább két éve nem beszéltünk.
Mi a pálya a SA val?
Van még samp?
Ha lenne rá igény (Fogalmam nincs, hogy megy e még bármi is egyáltalán) leporolnám a szervert... De nem nagyra. max 20-30slot 😊
Vannak újítások?
Most a négyest csinálom. Tetszik.
No legyetek jók!
Jó éjszakát!
---Ger----
A hydránál alapból a NUM2 és a NUM8 állítja a fúvókák irányát.
Látótáv növelõ mód létezik, hogy pontosan hol, azt nem tudom. (Lentebbi linkeken érdemes megnézni.)
A "memória növelésre" nincs ötletem, még sose próbáltam, nem is hallottam róla.
14zoltán:
Nem tudok róla, hogy lenne magyar szinkron hozzá.
alberti83:
Itt és itt érdemes körbenézni. (Biztos vannak még más oldalak is, több most nem jut eszembe.)
másik, hogy a hydrának mivel lehet indítani a fõ hajtómûvét, pontosabban mi kapcsolja a lebegést és a repülést ?
kérdésem az lenne, hogy van egy vmi kis mod, ami a látótávot megnöveli a repülésnél, tehát látóhatárt is növel, illetve olyan ami az autózásnál a fák és ilyenek távolságát növeli, vagy a kettõt akár egyben. nagyon fontos lenne.
a gép már simán bírja, a 4. elõtt újra rá akarom hangolni magam a játékra, még azt nem próbáltam mert nem volt meg.
Ha megcsinálod a 12. szintet is, akkor a golyóálló mellény ellenállóbb lesz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Graf terén megvagyok lõve, ha szaggat a gta játék közben, úgy értem mikor egy halom object van elõttem (házak, autók, npc-k stb) akkor beszaggat az egész, de viszont ha a camerát leirányítom a földre és csak cj fejét látom akkor viszont cseppet sem szaggat.
700mb RAM-om van 2.8Ghz Intel single core proci-val, és Ram fejlesztés terén kérdezném hogy ha 700megáról 1,5Gb-ra (1. 500mb, 2. 200mb) fejlesztem akkor jobb lenne-e?
Mivel gondolom nem tudja feldolgozni a sok object-et és a 700mb plafonját karcolja mikor játszok. Szóval ez megoldaná a problémát?
Válaszokta elõre köszönöm.<#hamm>#hamm>
Vagy B terv, töltsd le a "KX Mixer"-t és állítsd át az 5.1-et az elsõ 2 hangszórót hátra a hátsókat pedig elõre.
Őrült vagyok? Lehet :D
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
valaki tud olyan linket adni ahol letölthetek olyan fájlt amit ha felrakok jobbak lesznek a jármüvek.Régen megvolt nekem cdn de nem tom a nevét😄