GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálj ki más video drivereket
errõl még sosem hallottam, ha tényleg létezne ilyen, akkor pedig elég híres lenne, mert elég jó mod lehet.
ráadásul plugin? azt' hogy?
ráadásul plugin? azt' hogy?
Na midn1 Thx a helpet majd megoldom....
CSak mert szerintem röhejes, hogy a 9600os ATI avl jobban ment.
vki nem tudja esetleg hogy miért lassu a game 8600 GTS el?
Nincs 8800 mód benn....1 van fent ami lecseréli az utakat,ruhákat és kocsikat GTA:Lost Angelz
Talán az hogyha vagy 8000 módot berax ne csodálkozz hogy nem gyõzi betölteni -.-'
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Nekem a Singleplayerbe meg a SAMP-ba se jönnek be :S pedig a gépem se rossz mi lehet a gáz?
Hy all!
Az lenne a kérdésem hogy mért van az h felteszek kocsi módokot stb...és nem jönnek be az utak plz help<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az lenne a kérdésem hogy mért van az h felteszek kocsi módokot stb...és nem jönnek be az utak plz help<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
nah jah, plusz fél SA-t elfoglalná 😄D
komoly! bár kétlem hogy egy modelt is adna belõle 😄 eléggé nagy volumenû dolog ez már azért! de elvielg ez fizetõs, nem? mert van budapest scenery ez! mert ha fizetõs akkor alapból bukó!
Ferihegyi reptér? hát végülis biztos megoldható ha van model 😄 bár ahogy nézegetem a maps.google.com-on, túl sok épület nincs rajta
én LHBP-t látnám szivesen a játékban 😄
(van lemodellezet, csak a készitõvel kéne beszélni hogy engedélyezi-e konvertálni )
(van lemodellezet, csak a készitõvel kéne beszélni hogy engedélyezi-e konvertálni
hát igen, innentõl már csak fantázia, türelem és idõ kérdése minden! de legelõször fantázia, amúgy van már új ötlet, de ez még egyenlõre top secret 😊 és azt már nem egyedül fogom csinálni, már elvan kedzve
carspawner-rel 612-nél nem csinál semmit, 613-nál meg kifagy és az utcán sem találom õket. <#szomoru1>#szomoru1>
TDU nick: HUN_Matt_92
owned!
ez elég szép fejlõdés, mondhatni, hisz már hónapok óta ezzel van a bajlódás.
akkor úgy látom rengeteg új út nyílt meg, nagyjából technikailag bármilyen map-modot meg lehetne valósítani.
modellezést meg textúrázást én úgyis vállalom<#smile>#smile>
ami azt illeti, textúra nélkül is meg lehetne árnyékosra csinálni a hajót, csak materialokkal, gtasa-ban csak van nap-fény árnyékolás
ez elég szép fejlõdés, mondhatni, hisz már hónapok óta ezzel van a bajlódás.
akkor úgy látom rengeteg új út nyílt meg, nagyjából technikailag bármilyen map-modot meg lehetne valósítani.
modellezést meg textúrázást én úgyis vállalom<#smile>#smile>
ami azt illeti, textúra nélkül is meg lehetne árnyékosra csinálni a hajót, csak materialokkal, gtasa-ban csak van nap-fény árnyékolás
Kösz! És a handilg.cfg-ben a
; ----- cars ---------------------------------
; --- more cars ---------------------------------
és
; ---- more more cars ----------------------------------
-nak van jelentõsége?
; ----- cars ---------------------------------
; --- more cars ---------------------------------
és
; ---- more more cars ----------------------------------
-nak van jelentõsége?
az csak azért felelõs, hogy melyik autót mennyire lehet tuningolni! bár nem mind1 mit írkálsz oda! mert pl a Wheel Arch Angles-ben már máshogy tuningolod az autót, ott egy komplett lökhárítót lecserélsz pl, ami külön modell! vagy ha beállítod hogy tudjál cserélni hátsó szárnyat, de nincs az autón a megfelelõ dummy, akkor kifagy konkrétan, vagy nem történik semmi! de pl hozzálehet adni jármûveket, amik alapból nem tuningolhatók! pl hotring, hozzábiggyeszted ezt a sort az admiral fölé pl (nem muszáj abc sorrendben lenni) "hotring, nto_b_l, nto_b_s, nto_b_tw", akkor máris lehet tuningolni! meg talán a rendõrkocsival is ellehet ezt játszani, de nem biztos
Csak a hotrina, -b-nek sincs ott semmi, de beugrott, hogy azok 1 handling-et használnak.
Kösz! És az baj, ha a carmods.dat-ba nem írok semmit? Attól még lehet berakni plusz kocsit?
<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Le írná vki, hogy melyik file-okat használják a kocsik (amit tudok: handling.cfg, gta3.img, carcols.dat, carmods.dat, vehicle.ide)?
GWM-en 2007 legjobb autója és legjobb teherautó / busz kategóriában lehet szavazni! 2007 legjobb modelljei lettek összerakva egy kupacba, amibõl majd a végén kiderül melyik ezek közül a tuti befutó! bár már eldõlni látszik most :| valahogy várható volt, hogy a teher cuccok között a DesignX buszok viszik a prímet
hi! Ennek a következö része mikor jelenik meg pc re? kb? pontos idöpontot még nem tudunk? köszi a választ! és bocs hogy ide irom!<#smile>#smile>
csak szép sorban mindent 😊 nem kis fejtörést meg utánna járást igényelt hogy végre ne csak lássam hogy ott van, hanem tudjak is rajta mozogni! mert az egy dolog hogy ott van és mondjuk levan textúrázva, ha kifagy a játék valami miatt! tudod mi volt a baj? az hogy colisionnal exportáltam a modelt, amit nem kellett volna! ennyi, 2 kattintás miatt hetekig kifagyott a játék! de a colision nem a legjobb még mindíg ahogy írtam, szóval azon picit még faragni kell, meg a hajót is lejjebb kell pakolni, bár az fél perc! meg a model még mindíg nincs kész, 1-2 statikus gépet tervezek még rá, amik még a holdban vannak! sajna az ilyen nagy volumenû dolgok egyedül nem mennek csettintésre mit mondjuk egy autó! mert 2 statikus gép felér már 1-1 konvertálással, plusz még a hajó
Tök jó hogy így örülsz mindennek, de olyat mutass egyszer, amin textúra is van.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
azám ^^
na még pár kép
tulajdonképp az egészet belehet járni, úgy csináltam meg a colisiont hogy nagyjából mindenhova ellehessen jutni! sajna itt ott nem a legjobb, pl a fedélzet mellett van ilyen járható rész, ott majdnem térdig besüllyed CJ, de amúgy király, a fedélzeten nincsen besüppedés!
na még pár kép
tulajdonképp az egészet belehet járni, úgy csináltam meg a colisiont hogy nagyjából mindenhova ellehessen jutni! sajna itt ott nem a legjobb, pl a fedélzet mellett van ilyen járható rész, ott majdnem térdig besüllyed CJ, de amúgy király, a fedélzeten nincsen besüppedés!
Wáaó! Ez Nimitz-osztályú?
sikerült ázzek végre betenni a tutajt! egyszerûen nem tudok mit mondani, 10 perce csak káromkodok örömömben meg vigyorgok mint a vad alma! 😄
egyszerûen ez megkoronázta a napot, pedig csak fél1! lefosom a bokám már lassan itt örömömben, mûködik!!!!! új világ nyílt meg elõttem, akármit és akárhová betudok tenni mint map object!
egyszerûen ez megkoronázta a napot, pedig csak fél1! lefosom a bokám már lassan itt örömömben, mûködik!!!!! új világ nyílt meg elõttem, akármit és akárhová betudok tenni mint map object!
Köszi!
Közben meglett az is és megy is=fel kellett rakni újra az SA-t de megy😊
kicsit sok munkám volt már benne.....
De így multiban jobbb, és nem számít milyen autó van, csak nekem olyan server kellene ahol nem a gyilkolás megy, mert annak nem sok értelmét látom...😊
De mind1!
Azért köszi!
Hali!
---Ger---
Közben meglett az is és megy is=fel kellett rakni újra az SA-t de megy😊
kicsit sok munkám volt már benne.....
De így multiban jobbb, és nem számít milyen autó van, csak nekem olyan server kellene ahol nem a gyilkolás megy, mert annak nem sok értelmét látom...😊
De mind1!
Azért köszi!
Hali!
---Ger---
---Ger----