82991
-
#77813 Akkor meg gravity max .. -
#77812 a KG21 féle modern modhoz keresek letöltési linket, ha van valakinek akkor ne tartsa vissza :) -
#77811 Igaz de ha a samp.saa fájl crackelt akkor hasznlhatsz elvileg handlingot..ezért lehet samp-ba berakni mapokat is -
#77810 És, ha ővéké a szeró?
(+ youtubon is ezerrel kéregetik a handlinget, ennyi ember nem tévedhet) -
#77809 Igen csak ez MP .. és tudnivaló hogy MP-be alap handling van . -
#77808 Kompatibilitás. ha régebbi OS-ed akkor az ikon kompatibilitását állitsd át a régebbi OS-re. -
#77807 azért ami a 3:00-nál van az nem semmi :)
jólenne egy ilyen handling, valaki? -
Adaminho #77806 Player.img-be pedig azért nem tudom mert nincs benne az a txd file amit kikéne cserélnem! -
#77805 Megberhelt irányítással nemnehéz... -
attilly #77804 Az a problémám hogy amikor elkezdek játszani a gémmel akkor 6-7 perc játék után csk úgy resetel a gépem és mindíg ha megint elkezdem tolni újra 5-6 perc és reset.Nem tudjátok mi lehet a kevasz?
-
#77803 ok, akkor próbáld meg a player.img-be is. -
#77802 Csőttök! nem tudjátok melyik az a script vagy plug-in amelyikkel fel lehet nyitni a kocsik motorháztetejét meg a lámpát ki-be kapcsolni sa-mp ban?
Kössz előre is és addig ezt nézzétek végig nem kispályás:
MPWR Drift -
Adaminho #77801 GTA3.img fájlba akartam rakni azt a cuccot amit akartam, de azt oda is kellett mert az 1 új ember model volt mert már CJ-t unom:D Sajna nem műxik mert nem akarja elmenteni:( -
#77800 remélem nem a gta3.img-be raktad a ruhákat. -
Adaminho #77799 Sziasztok! Lenne egy kérdésem hozzátok. Nem tudom modolni a játékot IMG Tool-al (új modelt berakni, új ruhákat...stb), de járműveket tudok betenni a játékba GGMM-el. Jól csinálok mindent az IMG Tool-al sztem, de nem menti el a változásokat, minden marad a régi. Arra gyanakszok, hogy azzal lesz a gond, hogy a GTA San Andreas mappára ha jobb gombal klikkelek azon belül tulajdonságok majd kiakarom venni az írásvédettséget akkor ha alkalmazni akarom majd le okézom nem történik semmi mert vissza rakja írásvédetté :( Nem tudtok valami megoldást a problémámra? Válaszotokat előreis köszönöm! -
dani110 #77798 Elnézést kérek mindenkitől! -
ldavid #77797 változó.. xD -
#77796 egyébként általában az ilyen játékos topikoknál hova tűnnek a topiknyitók? -
BIZ0906 #77795 Bezony :) -
#77794 HellÓ
Jó ez a játék:) -
kalapos #77793 Üdv.
Tud valaki egy linket ahonnan a régebbi hot coffee -t lehet leszedni?
Az összes verziója kellene.
Google nem segített nekem.
Kösz. -
#77792 Köszi. -
#77791 Mjadnem ugyanaz:D -
#77790 Nem, de természettudomány szakon vagyok. :P
#77789:
1. Leszeded az IMG Toolt, azt ott lecseréled A gta3.img-ben lévő fájlokat a "merci" fájljaival.
2. Járd ki a repülőiskolát, az talán segít.
3. Szerezz egy barátnőt, és akkor nem lesz szükséged arra, hogy ilyet nézz... -
retexys #77789 sziasztok. több kérdésem is van:
hogy lehet autot betenni a játékba? letöltök pl egy mercit de nem tudom betenni
hogy lehet repűlöt vezetni? mindig lezuhanok:)
állitolag van egy olyan program is ahol rendesen lehet látni sex közben jct
erröl tud vki vmit? -
#77788 van pc-s topik
és nincs bejelentve -
#77787 Üdv!Mivel nem találtam meg a FAQ-ban semmit GTA4-ről (PC) ezért megkérdezném mikor jelenik meg PC-re a GTA4?(Igen, szétnéztem, GTA 4 topik csak a konzolosoknál van, én pedig PC iránt érdeklődök.)
Köszi. -
#77786 loool. osztódnak. te biológus vagy?:D -
GCsab #77785 Na mostmár ezt a hibát írja ki az MTA:
"Couldn't find core dump file to send" -
GCsab #77784 Sziasztok!
Nekem az a problémám a játékkal, hogy amikor elindítom akkor kidob azzal, hogy "a gts_sa hibát érzékelt ezért leáll"...
Ez mondjuk annyira nem is nagy baj nert nekem nem a sima GTA kell hanem az MTA... De valamiért az se indúl mert valami regisztrációt kér...
De bezzeg olyan 1-2 évvel ezelőtt simán ment és nem kellett neki regisztráció...
Segítsetek légyszi!
Előre is kösz... -
Szabi1991 #77783 gtasa mód.. -
Janika5555 #77782 Szevasztok hallottatok már a Grand Theft Auto Criminal Russia-ról ? -
#77781 napasszmek... most bepisiltem :S -
#77780 Bazz, vagy 1 hete vártam, hogy letékelhessem... Erre meg elmegy ez a ***** net, és letékeled előttem. :(
#77779: Osztódnak. Az újreg egy elég egyszerű prokaríóta. (Egysejtű.) -
#77779 lol, vajon honnan jönnek ezek? -
szabi2008 #77778 hello a creackot honnan tölltherném le ?Kösz elöre is.
-
és.....
ték -
#77776 muszáj ezt? de most tényleg, elérsz ezzel valamit? van értelme, van valami célja ennek? nem, akkor abba is lehet hagyni, kösz! -
dani110 #77775 basszátok meg
-
#77774 Ti is rettegtek?