82991
-
ldavid #77896 én is itt tartok, igaz én magyarítani szeretném, de semmi szövegre utaló fájl nincs :( -
BIZ0906 #77895 Baj hogy vannak álmodozók? Ha ennyire lekezelően és bunkó modon szolsz hozzá a témához inkább meg sem szolaltál volna. -
#77894 Igen. XD Ha SAMPról van szó, én vagyok az embered. :P -
#77893 írd le mi a probléma, akkor talán vki tud.. -
#77892 És van aki segít nekem ? :D -
#77891 mivel fosok a konzolra, így nem fogok olyan dolog után nézelődni, ami nem érdekel. leírtam 3 LEHETŐSÉGET, egyikre sem mondtam hogy tuti biztos, és nem tudom feltűnt, de azt is írtam hogy nagy valószínűség szerint nem fog elindulni :| de itt nem fogunk konzol vs pc csatát vívni, mint lassan már minden topikban teszik ezt, szóval részemről a téma lezárva. -
#77890 Akkor ti még nem láttátok az én "Power" álomgépem. Csak kéne egy kis pénz (olyan millára becsülöm XD), hogy megvehessem hozzá az alkatrészeket.
#77888: Sztem elég sokan multiznak. Ezért most nem írok PM-et, de vagyük úgy, hogy írtam. -
#77889 jól látod, és valóban sok van. Emlékszem régen énis megnéztem néhány szépen kinéző xbox, ps2 emulátort, szarra se voltak jók. Persze én nem kérdezgettem hülyeségeket fórumon, hanem utánanéztem van-e reális esély ilyesmiket elindítani. Gyorsan leesett, hogy értelme nincs és évekig nem lehet, ezért letettem róla. Persze nem gondolom hogy mindenki képes ezt ilyen könnyen belátni, álmodozók mindig lesznek, akik a "Power" Pc-jüket túlbecsülik, merhogy az tuti jóval erősebb, mint egy szar kis xbox360, mérne futna rajta egy nextgen emulátor. Na ez a naívság! -
#77888 Valaki multizik ? :)
Légyszi az iron privibe nekem :) -
#77887 annyira nem tudsz várni míg kijön?..... -
#77886 azért mert nem értünk valamihez, vagy nem tudunk valamiről, már naívak vagyunk? sok naív ember van akkor a világon, szinte mindenki ^.^ -
#77885 nem lehettek ilyen naivak, mindig ez a hülye emulátor megy
ps2-höz, ami 99-ben jött ki, csak mára sikerült valami normális emulátort csinálni, bár az is még bugos meg szar és bika gép kell hozzá. Nextgen konzolt szerintetek akkor mikor tudnak majd emulálni? Én úgy 2015-re tippelnék kb -
#77884 hát emulátorral maximum, 3 lehetőség van:
- az első és egyben legbiztosabb dolog hogy nem sikerül
- a második hogy elindul, de szaggat, bugos, stb
- a harmadik hogy elindul, és fut szépen, de egy erős gép kell hozzá. de erre a legkisebb az esély, tudnánk már arról szerintem ha valakinek sikerült volna emulálni, és szépen futna. -
BIZ0906 #77883 Nem lehet megoldani pc-n futtatni? -
#77882 külföldi kollégák elkezdték a GTA IV moddolását próbálgatni, kiderült hogy az img megoldás megmaradt, már a scripteken próbálnak dolgozgatni maxhoz bővebben itt
így épül fel a játék, tulajdonképp majdnem minden a régi. -
#77881 ilyen Chrysler van a GTA4-ben is, valami PMP 300 a neve asszem. Gondolom a pimp re utal :) -
#77880 Hmmm...Az új kedvencem :)
-
#77879 bkv telehely xD -
dawyd169 #77878 Buszok...:) -
#77877 ENB modot hova kell másolni amugy?? -
#77876 A GTAIV képek konzolokról valók. Oda meg nem muszály Low-res, meg low-poly. -
#77875 Deha ennyit tud akkor minek csinálják ezeket a modokat??
-
#77874 Gyerekek a low rideres ugrálgatós szaros küldire nincs valami cheat? Már vagy háromszor játszottam végig a játékot de ezeket a rohadt nyílnyomogatós küldetéseket utáltam a legjobban. Telljesen irreális. Sorozatba megy a fele, utána egyszer elrontom és már nem enged nyerni...
Már ráuntam erre a mazochista hülyeségre és nem vagyok hajlandó szenvedni vele.
Az meg a másik, hogy ha elbaszom akkor kb 15 perc mire megpróbálhatom újra. Mert csak visszatölteni érdemes már..
Bármiféle cheat, akár mentés is jó. -
#77873 nem azért lesz szar mert a mod tehet róla, a san andreas engine nem erre lett kitalálva, project oblivion önmagában eléggé megeszi a játékot, hát ha még egy két effekt is lecserélődik, stb. enb ugye valós tükröződés akar lenni, meg 1-2 okosság (amiket kilehet kapcsolni persze). ezért töltőtik lassan, nem bírja az engine, hiába gyors a géped. nem véletlenül dolgozik a rockstar low-res textúrákkal, és low-poly modellekkel. bár GTA IV esetében már más a helyzet a képek alapján, de itt ott találtam azért ilyen atom ronda grafikákat, tapéta mintha oda lenne hányva, hídon üvölt az alpha textúra által generált rács, stb. -
#77872 Na felraktam megint a gamet textúra javításokkal.
Ezekkel project Oblivion-t, ENB kieget, srt3-as modot majd a játékban ugye SHIFT+F12 lenyomása után előjön a grafika ami nagyon ocsmány minden elvan mosodva recés fos 2 centire vagyok valamitől akkor töltödik be!
Hát ennyit ezekről a modokról :( Athittem legalább fain szép lesz tőle dehát nem! -
#77871 épp a tegnap mordultam, fel h miért nincs normális H1-es
erre ma kidobtak egyet, lenne mit fejleszteni, de megteszi
Hummer H1 -
dawyd169 #77870 vagyis itt -
dawyd169 #77869 Egy ujjabb érdekesség az oroszoktól. Ikarus 415 fővárosi festéssel itt. -
#77868 azzal ne törődj.
Erre a szeróra pl ugy csatlakozhatsz, ha az ip-jét hozzáadod (samp-ba) a kedvencekhez. -
cargame #77867 Tobb ezer szervert hoz elo es meg mindig cak hozza!!! Hogy lehet leallitani?? -
cargame #77866 Itt pl. latom ebben a bekeretezett reszen hogy van magyar szero!! Abba pl. h kell bemenni??? -
cargame #77865 Kosz az megvan!! De ott hol kell keresni a szervereket??? -
#77864 nem
sa-mp kell hozzá (google a barátod) -
cargame #77863 Hello!
Lenne egy olyan kerdesem hogy a Multihoz kell Hamachi???
Elore is kosz a valaszt! -
#77862 köszi. -
#77861 Jah értem, köszi.=) -
#77860 Mindenhol lehet törttel játszani.
Ha nem tudsz csatlakozni, akkor az lehet a gond, hogy rossz verzió van meg a SAMP-ból. (0.2.2 R2 a legújabb, ha jól emlékszem.) -
#77859 kk, és nem lehet törttel neten gamelni ezen a szerón amin vagytok? -
#77856 -