GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam azért legyen már valami öröm, bespawnoltam úgy 20 taxit a sínre, erre eltûnik a forgalom :| vonat se jön, bár a vonat érdekesen jár, van hogy ott állok 2 napig és semmi, máskor meg rögtön elmegy ahogy oda érek a sínhez
megfogom nézni
Yoda, ha van colision, akkor a halálcsillag szuperlézere sem fog átmenni rajta, mivel nincs leprogramozva hogy törjön vagy valami! elvileg! aztán lehet átmegy rajta, lehet kifagy, nem tudom, majd megnézem
Yoda, ha van colision, akkor a halálcsillag szuperlézere sem fog átmenni rajta, mivel nincs leprogramozva hogy törjön vagy valami! elvileg! aztán lehet átmegy rajta, lehet kifagy, nem tudom, majd megnézem
csak kötekedni akarsz -.-"
akkor próbálj meg letenni valamivel egy objektumot a sinre és nézdd meg h nemmegy át
http://9gag.com/gag/5135249
mulytba megy át mindenen, mert ott moddolt villamos van, hogy bele tudjál szállni..
sztem meg igen !!
ha nemlehet átmenni rajta gyalog, akkor vonattal se..
ha nemlehet átmenni rajta gyalog, akkor vonattal se..
télleg, milesz ha beteszed elé a hangárt ? <#idiota>#idiota>
unatkoztam <#idiota>#idiota>
Nem, szerintem a szkript csak dummy-függõ, és nem autó-függõ, tehát szerintem lehetséges bármelyik autó helyén.
Van már ilyen aszfalt textúra. Valamikor nekem is megvolt, de azóta újraraktam a játékot és elveszett, most meg nem találom..
na megnéztem, meglehet nyitni maxban! Dzsörnire rakta rá (várható volt, mivel az az egyetlen kemping autó 😄) és misc_a nevû dummy felelõs a vontatásért
most jött ki bigtwingonak a kempinges autója, ha megtudod nyitni maxban, akkor látni fogod miképp oldotta meg! vagy elég ha megnyitod a baggage-t, de azért nézd meg elõbb bigtwingoét
de csak towtruck helyén ??? ugye nem..<#wilting>#wilting>
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Hogy lehetne a refresh rate-t 60 hz-rõl elállítani?
A Rivatunerrel nem megy, pedig eddig mindenhol mûködött.
A faq-ban belinkelt kép meg rossz.
A Rivatunerrel nem megy, pedig eddig mindenhol mûködött.
A faq-ban belinkelt kép meg rossz.
Szerintetek mennyire bonyolult, vagy kivitelezhetõ egy adott modelre mûködõképes vonóhorgot szerelni???
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
tudom az tervben van!
jó hát ez most csak egy teszt volt, úgy sem ott lesz, gyanítom valami külön placcot kell ennek csinálni, legideálisabb talán SF reptér lenne, többi kettõn nincs hely
jó hát ez most csak egy teszt volt, úgy sem ott lesz, gyanítom valami külön placcot kell ennek csinálni, legideálisabb talán SF reptér lenne, többi kettõn nincs hely
Jól néz ki, de eléggé belelóg a kifutóba. Tényleg, ha már sivatagi reptér fejlesztésnél vagy, lebetonozhatnád a kifutót, mert ott csak egy aszfalt textúrát kéne a helyére berakni.
Los Angeles, California
jelentem sikeresen levizsgáztam map object hozzáadásból
Silvester (HM klán tag) csinált egy hangárt az An-225-nek, betettem most a játékba pikk pakk:
levan textúrázva, csak sajna a képek kiterjesztése nem megegyezõ (van jpg, bmp, tga, pl jpg-et nem használ a játék), így a textúrákon heggeszteni kell még, amúgy így nézne ki:

Silvester (HM klán tag) csinált egy hangárt az An-225-nek, betettem most a játékba pikk pakk:
levan textúrázva, csak sajna a képek kiterjesztése nem megegyezõ (van jpg, bmp, tga, pl jpg-et nem használ a játék), így a textúrákon heggeszteni kell még, amúgy így nézne ki:

most mivan ?? <#wow2>#wow2>
a kocsi a lényeg 😄
nézzétek meg a Blue Light mod képét 😄
kb ugyanúgy néz ki mint az alap játék broadway kocsija. 48-as nyitott fordot keress egyébként
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Már megtaláltam és lehet vele futárkodni!!
csak igy nem tom h mellik kocsi a stricimobil!!!!!!!!!!!
az min változtat hogy fentvan a mod? A küldetés ugyanaz, mint az alap játéknál.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
értem aza lényeg!XD
Pedig elvileg kéne a 100%-hoz!?
Hopsz, "De azza len tudsz csináli" helyett "De azzal nem tudsz csinálni"-t akartam. XD <#idiota>#idiota>
Los Angeles, California
Hashbury, asszem. De azza len tudsz semmit csináli, csak egyszerûen kivan írva.
Los Angeles, California
ja meg a "HIPPY SHIPPER" merre található??(azon kivül h san fierroba)