82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • RAZOR27
    1.ya
    2.nem
  • chrysler300c
    Multizni warez verziókkal is lehet? És az gond ha fennt van a magyarosítás és valamilyen mod?
  • Peetboy
    Valaki tegyen be ide olyan képeket, amik a textúra Patch után készültek. Köszi!
  • RAZOR27
    Hypercam?
  • gattila0920
    Valaki tud olyan video-rögzítőt ami alatt a game nem szaggat be? Mert nekem a Fraps-nél kurvára szar.... :S
  • dragon11
    Jah ok megvan, de nem biztos az.Egy ak fegyó van ott, meg egy nem rendőrségi hanem egy sima helikopter..:(
  • dragon11
    Tudnál adni képet hol pontosan?mert még nem annyira ismerem a térképet..kössz
  • zyppy
    mert az gondolom samp. sp-be nemlehet, csak programmal.
  • dragon11
    Akkor hogy van hogy a többiek be tudják zárni?=)
  • Hymtozis
    Nem tudom. Úgy emlékszem, h POLICE-os szokott lenni.
    (Bár az lehet, h küldiből, meg SAMP-ból maradt meg.)
  • Fresh Duke
    Ott nem csak sima maverik van?
  • RAZOR27
    Meg a Los Santosi tetelyén is szokott lenni, ha jól emléxem.
  • Hymtozis
    Bezárni nem tudod a járműveket.
    Rendőrségi helikoptert meg azt hiszem, h SF-ban (San Fierroban) a rendőrségnél találsz, viszont lehet, h nem mindig enged beszállni.
  • dragon11
    Hogy lehet rendőrségi helikoptert szerezni?Hogy lehet bezárni a kocsim ajtaját?

Köszi.
  • Goruck
    adnak hozzá zipbe egy CLEO 3-mat ami egy CLEO mappába van, azt másold be a gta mappába, majd abba bele a *.cs fájlt, teljesen érthető (még énis megtudtam csinálniéé)
  • gattila0920
    jah: meg milyen CLEO mappa?
  • gattila0920
    SZasztok! Van az a mod, amikor tudod fel-le kapcsolni a kocsi lámpáit...letöltöttem, de nem műkszik....Hova kell másolni a fájlokat vki nem tudja? Elég értelmetlen a leírás: ,,Just copy all files from "file" folder into your CLEO folder in gta sanandreas directory." Akkor csak azt a 4 fájlt kell? de hova??? :D
  • RAZOR27
    Szerintem nem...talán egy 350esmár elboldogul vele, de szvsz menny biztosra valami erősebb cuccal.
  • fess
    amd athlon 2,2;768 400Mhz Ram;

bár nem ide vág,de hátha van valaki aki tud segíteni:most 1 300 wattos tápom van,az elég lenne 1 újabb gépnek? pl.:2G ddr, 4,5-5 AMD, ezekhez való alaplap, + vmi 512 MB videokari
  • Fresh Duke
    Nagy agy vagy újreg...

#77913: Ha töltesz, vagy más netes alkalmazást futtatsz, akkor az lehet a baj.
  • dani110
    passsssssssssssz
  • Hoffi

Üdv
    leszedtem a F.A.Q-ból a lefagyás elleni cuccost mindent megcsináltam ahogyan levan irva. működik meg minden viszontelőről kellett kezdenem mindent mert bennt vannak a mentéseim és nem látom őket
    aztán előrőlkezdtem viszont nem engedi elmenteni mert azt irja hogy túl sok cheat-et használok mikor nem is irtam be gyet se:S
    és a játékba nem jelennek meg a mentések a load game-be
  • Ariakus
    köszönöm a segítséget!
    mért van az h felmeek egy szeróra és úgy akad h az meghalás
    netem 1 megás (kevés?)
    vki vmit mondjon
  • zyppy
    Egyszerűen kiszeded őket a játékból ezzel a programmal
  • Ariakus
    Honnan lehet leszedni a rádiók zenéit úgy , hogy tartalmazzák azokat a jópofa reklámokat is meg vicces szövegeket amiket a rádiósok mondanak? (magukat a számokat már letöltöttem de azok csak a sima számok, nincs benne a rádiós szöveg)
  • DJ Skyline
    Radeon 8500 - 9250 Series
    Direct3D support 8.1, Shader Model 1.4

a játéknak erre van szüksége (minimum!): 64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers. azt nem tudom hogy milyen shader modelt használ a játék, de szerintem kettes biztos van.

azt tudom én is mondani amit ldavid, új kártya kell, a te kártyád megjelenése óta eléggé sok víz lefolyt a Dunán, ideje frissíteni a gépet ha van rá mód.

milyen géped van? csak mert ha a kártyád ilyen régi, akkor lehet a többi alkatrész sem mai darab a kártya alapján, és akkor az sem kizárt hogy egy új gép kell. természetesen csak a főbb kütyük, VGA, CPU, memo, alaplap, esetleg egy táp. nem kell atom PC a SA-hoz, 50 ezer körüli árból kilehet hozni egy olyan gépet ami már probléma nélkül viszi a játékot (ha nem vagy nagy gémer persze, és nem tervezel a jövőre, pl egy esetleges GTA IV ^.^ ). mert pl egy 2Gb-os DDR2-es Kingston memo olyan 9 ezer körül van, és az már bőven elég a játéknak.
  • zyppy
    törd fel az xp-t vagy valami hatásos kínzási módszerrel szedd ki a rendszergazdából a jelszót.
  • fess
    köszi,akkor majd a nyáron visszatérek rá... :)
  • ldavid
    korlátozott a felhasználói fiókod (rendszergazda kell)

fess: el lehet érni türhető eredményt a driverek próbálgatásával, de jobban jársz egy kártya cserével (én is emiatt cseréltem anno)
  • fess
    hello!
    van olyan,akinek ati radeon 9200 SE videókártyája van,és megy úgy a játék,hogy normálisan látszanak az emberek? én már próbáltam újabb ati drivert(a legújabbak már nem is jók hozzá).omega drivert(0 mb-nak ismerte fel a videókártyamemóriát).van valakinek ötlete,hogyan lehetne megoldani,esetleg 1 link,1 működö driverről?
    köszi
  • sharpwrz
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, h valamiért nem indul el a játék Xp alatt, csak akkor, ha rámegyek, h jobbkatt/futtatás felhasználóként... viszont ekkor meg nincsenek meg a mentéseim!

Vmi reges gond lehet, vagy mi?

Előre is köszönöm és várom a segítségeket.
  • Hoffi
    és a játékba nem jelennek meg a mentések a load game-be
  • Hoffi
    Üdv
    leszedtem a F.A.Q-ból a lefagyás elleni cuccost mindent megcsináltam ahogyan levan irva. működik meg minden viszontelőről kellett kezdenem mindent mert bennt vannak a mentéseim és nem látom őket
    aztán előrőlkezdtem viszont nem engedi elmenteni mert azt irja hogy túl sok cheat-et használok mikor nem is irtam be gyet se:S
  • RAZOR27
    egy sa-mp nevű progi kell hozzá csak (google)
    Egyébként a linkek részben vannak iennemű oldalak
    hy
    vki mondja el nekem h hogyan lehet neten jáccani mert a faq-ba se találom
    (mit kell letöltenem?, honnan?, kell-e hozzá xfire stb...)
    VKI PLS

jaa és még egy jó oldalt ahonnan tok jó sok autót leszedni
    előre is thx
  • Goruck
    bocs a saac billentyű kiosztó

a te programod neve SAAT sfx
  • Goruck
    SAAC nevű progival kell, de nemtudom elmondani
  • dawyd169
    Sziasztok. Néztem FAQ-t de nem találtam ott sgítséget. Ha letöltök egy autonak a hangját, tehát egy modot, azt hova kell raknom hogy müködjön? Segítséget köszi!
  • pertika
    Császtok elakadtam a N.O.E. nevű pályán (nem vok jó a repülőgép terén:))
    zért ha valaki tudna segiteni itt jelezze és elküldeném neki
    Ui: nagyon megköszönném