82991
-
#77976 K, ezzel is tisztába lettem, de hogy tudok pénzt szerezni amiből fegyvert vennék?THX. -
#77975 DM - Deathmatch (Ezeken a szervereken az a feladat, hogy ölj meg minnél több ellenfelet.)
TDM - Team Deathmatch (Ugyanaz a feladat, mint az előzőnél, csak itt csakaptok vannak csapatok ellen. Pl: grove sreet vs ballas vs vagos, triádok vs stricik vs munkások.)
Néhány magyar szerver:
HostName: [HUN] GTAPlace - Elite Crew Public
Address: 87.229.106.35:7779
Mode: SFTDM 0.2.1
HostName: [HuN] ||VL|| Gyere és Játssz ||VL||
Address: 195.56.146.222:8888
Mode: Los Santos TDM (4.0)
Per pillanat ezek voltak nálam bent a kedvencek között, de biztos vagyok benne, hogy vannak más magyar DM szerverek is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Személy szerint a GTAPlace - Elite Crew Public-ot ajánlom, mivel (általában) van rajta admin, s ebből adódóan nincsenek ott csalók. (Ami sajon a legtöbb magyar szerverre nem jellemző. -.-) Sajnos sokszor üres a szerver, de ha fellépsz rá, biztos vagyok benne, hogy hamar fellépnek rá többen is. Továbbá található rajta egy nagyon jó szkript, aminek segítségével előhívható egy menü (az alt gomb megnyomásával), ahol rengeteg hasznos dolog található. (Pl: Élettöltés, kocsijavítás, fegyvervásárlás...) (Köszönet érte ColdCue-nak.) -
#77974 SA-MP-t raktam most fel, kössz mindent;-) hallod, lila háromszög, etc.. kiket kell lelőnöm? -
Hymtozis #77973 Szerintem te nem SA:MP-vel játszól, nem lehetséges ez véletlen? -
#77972 Mondj már egy lövöldözős szerót, mert unom, már a kocsi lelökdösőst.. -
#77971 Tisztelet meg minek? Annyi tiszteletem volt, hogy nem fért ki a csíkra. :D -
#77970 hali! valaki nem tud olyan programot amivel lehet teleportálni a gameben (azon kívül ami a faq-ban van)?????? nagyon fontos lenne -
#77969 köszi a tanácsot :) -
#77968 Én is így tudom, de a területfoglalósdi nagyon jó móka. Több szempontból is hasznos. Egyrészt rengeteg ammót és fegyvert kapsz ingyen, másrészt pedig nagyon sok pénzt + tiszteletet. Tehát érdemes elidőzni ezzel. -
#77967 vmelyik oldalon az olvastam, hogy amikor elmegyünk majd Los Santosból és visszajövünk újra, akkor nem maradnak meg a megszerzett területek -
#77966 Hali!
Igen muszály. Csak akkor enged tovább ha haladsz a küldetésekkel. De ha rám hallgatsz akkor kicsit leállsz a küldikkel mert a bandaháborúzásnak és a területfoglalásnak 1-2 küldi után végeszakad.
Amúgy én is itt tartok és kéne 1 kis help. Nem is akarok továbbmenni, de viszont a többi városba szeretnék menni. Van valami olyan mod ami minden városba szabad bejárást enged és az összes üzletet megnyitja előtted? Mint pl az öltönyös üzletet? NEM a 100%os savére gondolok. -
#77965 sziasztok!
nem olyan régen kezdtem el a játékot, kb ott tartok, amikor a bandaháborúzás elkezdődött, szóval még az elején:)
az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy haladjon a történet pl új városba is elmehessek, mindenképpen muszáj megcsinálni az összes küldetést egy adott városban? köszi! -
dani110 #77964 ja, csak azért kérdeztem,mert mégg én a CVesar Vialpando küldetésnél tartok.köszi -
ldavid #77963 az első csajt a Burning Desire című küldetésben mented ki az égő házból, utána ha átjutsz San Fierro-ba, további 3 csajjal ismerkedhetsz meg -
dani110 #77962 De az melyik küldetés ahol lehet csajoznni valaki mondja meg lécci!!! -
#77961 COOP mód nincs. (Tudomásom szerint.)
Olyan szerver, ahol lőni kell egymást, olyan sok van. Az ilyeneken szokott fegyver is lenni (mily meglepő), helikopter is van sok szerveren. -
#77960 Tetszik a multi, de nincs olyan mod mondjuk ahol lőni kell egymást helikopter, fegyó, vagy cooperatív mod?ha van ilyen játékmód, please mondjatok hozzá nevet+servert is.thanks. -
#77959 Valami még mindeig nem jó :S Felettem az ég sötétzöl, hapicit arréb nézek egyből sötétkék:S Mi lehet még mindeig? Driver esetleg? -
#77958 xD én csúcssebességgel mentem vele a vonatsineken :D -
ldavid #77957 ha pedig beszállt a csaj a kocsiba, el kell vinned vagy bárba/étterembe/büfébe, vagy kocsikázni, vagy táncolni
az első (a tűzből kimentett) csaj Denise, őt viheted a háza mögötti bárba és délebbre lévő Cluckin' Bell-be, táncolni az Alhambrába, (ilyenkor ezek a térképen is jelölve vannak) kocsikázást pedig a háza környékén szereti, átlagos tempóban -
Hymtozis #77956 A küldetésben, a végén szerintem csak haza kell vinned, majd később jönnek a randik.
Randi:
- Odamész a térképen jelölt szívhez. Vagyis a csaj lakása elé, ahol lesz egy piros kör, abba kell beleállnod. Ha otthon van, akkor kijön, mint ahogy az utasítások is.
- Egy-egy jól sikerült randi után fejlődik a kapcsolatotok, amit később úgy veszel észre, h behív "kávézni". Majd, egy idő után, magas szintnél kapsz tőle kulcsot a kocsijához, és ruhát. -
Plata #77955 Nekem olyan gondom van hog a csajos küldiben mitkell csinálni?A tüzböl kimentett csajjal mikor elkell menni randizni. -
#77954 a mai játékokhoz képest eléggé elmaradott grafja van már, ennél nem lesz jobb -
#77953 Na hát fps-t azt adott, de fák meg az út úgy néz ki mint a moslék:S Valami ötlet? PLS -
#77952 Sziasztok. Nekem van egy olyan gondom, hogy eddig simán ment a játék, nem akadt egyáltalán, most meg egyik nap elindítom és kb 5 másodpercenként megakad és így eléggé idegesítő. Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet? -
dani110 #77951 Hol tartasz most Plata? -
#77950 ezeket állítsd át:
options/display/brightness <-világosság
options/display/advanced/frame limiter <-ez OFF-on legyen
options/display/advanced/anti aliasing <-állítsd 3-masra -
#77949 Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy 8800 GT-m van és a játék nagyon sötét, ronda, és 25 fps-el megy amikor vagy 60-al kéne neki. Legujabb Driver van fenn -
Hymtozis #77948 Majd egyik küldetésnél lesz egy (első) barátnőd, utána majd magadnak kell szerezned, és később is "kapsz" majd küldetés során. -
Plata #77947 Sziasztok,most kezdtem el a játékot,és egy dolog érdekelne hogy lehet csajozni?Mert erre nem jöttem rá. -
#77946 az egyetlen baj, amiért nem, az az hogy a textúrái gagyik. a felbontásuk nagyon szar, a játékban nem volt annyira feltűnő, mert kit érdekelt :D de GTA-ba illene nem low-poly textúrákkal kiadni, sajna a neten meg alig van valami használható cucc. leginkább szponzor matricákra lenne szükség, amik rajta voltak a kocsin. konkrétan ez az egy használható van -
#77945 Köszi, ez az! Mellesleg foglalkozol még Lightning Mcqueen-el? :) -
#77944 de igen, itt van közvetlen -
#77943 Az megeshet viszont nekem nem jön be most... -
ldavid #77942 nem az volt ami most a linkek lista alján van? -
#77941 Ez nem nyert! -
#77940 jobb -
#77939 Régen ki volt téve a game monitor fölé egy térkép, amin a patkók, tagek stb... voltak rajta. Azt vki ide tudná szerválni. Köszi! -
#77938 elöbbi, nekem a fraps tökéletes :D -
#77937 Miért szar? Biztos kevés a ram-od, mert a gamecam mellett a fraps a legjobb erre a célra!
Razor: A hypercam-et csak úgy bemondtad vagy használod is? Én nem használom, de úgy tudom az csak arra jó, hogy az asztalról ill. játékon kívül vegyen fel bármit is.