GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenostora03
én is<#idiota><#wilting>

Stefibaba
énis az biztos 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

zeli
hát bizony ezt kipróbálom <#smile>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Yoda001
érdemes leszedni,pl gombnyomásra a lámpa ki/be kapcsolható,van quick save,ablakban futtatás,stb 😊

http://9gag.com/gag/5135249

zeli
tényleg jól néz ki 😮

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Yoda001
hm,map cleanerrel kellet sz@arakodni,de ez valami überbrutál<#gonosz1><#eljen> elismerésem 😄
itt épp követni kell ezt a 'roberto' embert,mondjuk vezetni alig tud,de ez van,a kilátás jó

Yoda001
leszedtem,feltettem az alapsa-ra,de uj játék kezdetnél a töltés felénél kidob ... most akkor mivan?

Gergő1991
Csa valaki nem tud nekem egy olyan programot csinálni vagy mondani oldalt ahol a kamion csatolt utánfutó is világit?

DJ Skyline
van letölthetõ verziója? 😮 wow, azt hittem nincs még! akit érdekel az lapozgasson itt visszafelé, érdekes képeket láthat

Fresh Duke
LOOOL

A heavy cost. I pay it gladly.

istenostora03
Wow jónak néz ki😄ha volt már 😄akkor semmi

HM szerver 😊)

caseih9400
Szevasztok !
Tudnátok szervert mondani ahol csak mászkálni lehet ahova akarok mert én eddig csak olyat találtam amiben
felkellett szedni egy csomó mindent és versenyezni kell...

elõre is köszönöm !

khm...khm...

Fresh Duke
Tom, hogy ti a V2-t csináltátok, bár azt hogy a V3-t ki csinálja, azt már nemtom.

DJ Skyline
1-2 autót konvertáltam hozzá, meg van egy ki nem adott Malév textúrás Boeing 747 benne, amit szintén én készítettem! a munka java KG része volt! és az a V2, nem a V3

Fresh Duke
Nem te és Skyline csináltátok? 😛

KG21
a srác aki csinálgatta feladta a dolgot sajnos, pedig nagyon jó verdákat pakolgatott befelé a képek alapján 😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

burjanmate
Valami ilyesmi kéne sa-ba is XD.

TDU nick: HUN_Matt_92

Csori
sajnos jól e,lékeztem 😞
köszi

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Csori
na pont ez a bajom a létrázással, a reptér melletti mólók. idõnként nagygázzal beesik a pasas a vízbe, aszt ha ponn nincs szerencséje és kihalnak a környékrõl a csónakok (és mééne pont akkor) akkor jó nagy uszi vár rá 😄D

DJ Skyline
nem

Béla9248
Hali!

Létezik már modern mod v3?
És ezt honnét tudnám megszerezni?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

szedd le ezt a patch-et és menni fog a v1.0-ás mentés is
DJ Skyline
sok más miatt is! menü a játékban, normális szerver keresõ, nem laggolnak a repülõk a játékban, úgy látszódnak mint singleben, stb!

Stefibaba
Na faja megint én írok de ez fontos: tudja valaki hogy ikont hogy kell berakni mer én hülye vagyok hozzá :S:S

Stefibaba
UPSZ!
UI: NGcs üdv a Hydra Madness Clanba 😊)<#smile>

Stefibaba
Rájöttem hogy mér jobb az MTA😄M mint a SA:MP 😮
Míg MTA-ba a kocsinál lehet változtatni a handlingot vagy a vehicles.ide-t/?/ addig sampnál semmi :S /arra gondolok mtanál hogy keréknagyság 😄DD/

Igen
milyen "2. verziójához"?? (csak egy van)

vagy v2.0-hoz kell 100%-os mentés?
A GTA San Andreas 2. verziójához honnan lehet végigjátszást letölteni?
Kari milyen tipusu?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

sziasztok! az lenne a problémám hogy mióta új video drivert tettem fel egy játék miatt, nem megy a gta san-om.próbáltam leszedni, de akkor is a demo után megfagy, nem tudom milyen volt a régi driverem.Tud valaki egy driver?
vagy segíteni. kösz
DJ Skyline
sajna nincs létrázás a játékban :\ az csak hangulatfokozó, bár így semmi értelme a létrának, meg a reptér melletti kis mólóknak!

Goruck
engem úgy neveltek a szüleim, hogy nemlehet..:S 😞

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Csori
hogy lehet ezt a CJ gusztit rávenni 1 kis létramászásra?
emlékeim szerint sehogy, de hátha tévedek 😄

Hello
Nem tudtok nekem adni egy olyan linket ahonnan lehet letölteni olyan kocsi csomagot amit installálva lehet betenni és nem kell az imgtoolal.

Goruck
mostakkor mi is ez?

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
nem tudja valaki, hogy a fegyverek képeit (mint ami a #76667-es komment képén is van a HUD-on) melyik txd tárolja?

Warton
Egy olyan gondom van, hogy a táncolós részeknél iszonyatosan belassul a játék, de csak ott, hiába veszek le minden grafot. Egyszerûen képtelen vagyok rájönni, hogy miért. Gépem: x2 4200+, 8600GT, 1 GiB RAM. Nincs semmi mod telepítve, teljesen szûz GTA:SA-ról van szó. Van valami ötletetek? Mert nekem már nincs semmi...

Ger0121
Tényleg nem tudjátok?
mondjuk én azt sem tom h miért nem megy a program nélkül a kormány...
Köszi!

---Ger----

DJ Skyline
szép sûrû 😊

DJ Skyline
tudom sajna, már Vice City-ben is találkoztam ezzel :\

KG21
nem bírná a játék engine-je, az autókat sem bírja ha nagyok a textúrák bennük, eltünnének az utak lassan rajzolódna ki minden

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
szerintem sikeres dolog lenne, egy "SA hi-res textures" mod! komplett SA-t újratextúrázni jó minõségû textúrákkal! lehet nem mindenhol mûködne, és kb úgy belassulna a játék mint a franc, meg a gta3.img mérete megnõne egy csöppet, de mutatós lenne 😄 megoldható lenne könnyedén, mert csak a textúrákat kell cserélgetni a txd fájlokban, de mire végig megy az ember, mert ugye LOD modellnek is van textúrája :C

DJ Skyline
mondjuk hülyeség hogy "Drift effect", mert a víz nem tudom mióta lett drift effekt 😄 semmi köze ezeknek az effekteknek a drifthez! jó kis marketing fogás volt 😄 1200+ letöltés!

Ger0121
Hi srácok!!! lenne egy nagy kérdés... nem tudja vki h az "SAAC" miért nem megy nekem multi alatt???
vagy ha vki tud progit az is jó lenne!!!
csak mert így nemtok kormánnyal játszani...😞
köszi!

---Ger----

Fresh Duke
Sztem a gépem le se engedné tölteni. NOD törölné, amint lejönne. XD
#76648: Jól néz ki, de a víz... NC

Kit--Kat
romániában cielo

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LTomi
A féklámpák meg a víz télleg nagyon gagyik, a többi jó, és a Jetpack lángra pedig irigykedhet a GTA IV! 😄

Los Angeles, California

Stefibaba
És akkor még vegyük hozzá a nemtom ki által belinkelt valóságos idõjárást 😮
Sõt: SRT+ez+a valós idõjárás, és jobb lesz mint a gta 4 xDDDD