82991
-
#78056 én elgondolkoztam rajta, de nem fut el a gépen. haver gépén meg nem estem neki rippelgetni, de majd ha legközelebb megyek hozzá akkor lehetséges. melyik autó kéne? -
#78055 Vannak/lesznek konvertálások a GRID demójából? -
ldavid #78054 itt egy saját íromány, remélem megfelel -
#78053 sziasztok!
régebben találtam egy oylan honlapot ahol fenn volt, hogy meik barátnőnek mi a kedvenc szórakzozóhelye (hova érdemes vinni), meg hoyg mit szeret... és most nem találom az oldalt pedig épp a "csajokat hajtom" lécci, aki tud segítsen!
thx. szép napot -
Szabi1991 #78052 IP alapján lehet csatlakozni...
szal akár a Szerver lista mehet is a fejlécbe :) -
#78051 Skacok, mi a szar van a multiplayerrel? Nem találok egy szervert sem, a weboldala meg megszűnt. -
#78050 köszi mindenkinek ^^ -
Hymtozis #78049 Én is hozzácsapódok a társasághoz. =)
Boldog Szülinapot! -
#78048 kicsit későn, de hdb -
#78047 köszi skacok ^^ -
#78046 Csatlakozom az előttem szólókhoz.
#78035: Az első képen mit kell nézni? A háttérben levő repülőgépet vagy hogy feltuningoltad azt a tragacsot? :D -
#78045 Hepi bőrze sky! -
#78044 Boldog születésnapot Skyline! -
ldavid #78043 HBD Sky! -
#78042 köszi Szabi és Gyocsika ^^ -
#78041 A fene!
Boldog szülinapot, akinek van :) -
Szabi1991 #78040 a szülinapossal akartunk mentőt csinálni belőle, de sajna nem lehet megnyitni rendesen modellező progiban :S
Boldog Szülinapot Béla ! :DD -
#78039 Erről a modról tud nekem mondani valamit?
Köszi! -
#78038 köszi :) -
#78037 Hali!
Nem találkozott valaki véletlen ilyen Mercedes mentővel a neten valahol, amit le lehetne tölteni?
-
Szabi1991 #78036
-
Szabi1991 #78035
-
#78034 én is észrevettem ezt az sa-mp-s problémát. Lehet ahoz köze hogy az oldalt megszüntették és kiírták hogy feladták? -
szabi2008 #78033 Hello mindenkinek.Hogy lehet bele teni egy Hummert ? Mert sehogy sem sikerül bele tenni.Kösz elöreis . -
#78032 Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni az autós iskolához.
Az autóval való kétkerekezésnek mi a trükkje? mert vagy sérül vagy el sem jutok a piros körig.
A 180°-os ugratós megfordulásnál, melyik gombot kell még használni a levegőben való forgatáshoz?
(nem szeretnék trainert használni!! de aranyra akarom az összes feladatot megcsinálni)
3 éve már végigjátszottam és akkor profin ment, de újra nekiláttam és már nem emlékszem hogyan is csináltam.
előre is köszönöm a segítségeket
-
#78031 Boldog Szülinapot Dj Skyline! -
#78030 sziasztok....1év után feltettem megint a gta-t mondván hátha jobb már a multi...tegnap előtt ment is ma meg semmi...de mint látom ez általános probléma. Lesz javulás vagy valami vagy a mp rész felejtős. Kb mikorra lesz változás? előre is köszi -
#78029 GTA: San Andreas Camera Hack including SA:MP Camera Hack- v1.2
hiányoltam már egy jó kis SA:MP Cam hacket -
#78028 Hy all!
Most akkor mi is van????
SAMP kérdés: MI a Bánat lett???
(ezt se szebben se hosszabban nem tudom fogalmazni!)
Nállam a SAMP a saját szervereimet látja...de nem így:127.0.0.1:7777\6666
hanem az IP címem szerint is...pl:ger.servegame.org:7777\6666
De más is látja ha ezt írja, be!
csak a Master szerver nem tölti le őket!
De megy a SAMP!
Valaki magyarázon pls!!!
THX!
Hy -
#78027 de -
#78026 a zinternetet nem mentetted le véletlenűl?:o -
#78025 asszem azt írták,hogy bezárták az oldalt :/
Még jó,hogy kiírtam dvd-re a szervert :) -
#78024 A SA-MP-ot megint feltörték?
Az oldalon: We gave up! kaput!
And we don't wish to be a associated with this program anymore.
So please respect our copyright and license and do not distribute any of our files.
A masterserver sem megy... -
#78023 Cső megmondana nekem valamit valaki?
Amikor még az xp volt akk a san andreas max grafikán nem akadt de amióta megvan a vista még 640-esen is akad és van még memóriám szóval nemaz a baja :/
kösz -
#78022 Miértnem megy az MP? -
Hymtozis #78021 Nem arra a kocsisra gondoltam. (Hanem a lowrider-esre.)
Az az, amikor le kell nyúlnod Elegant-ot?
Mert ha igen, akkor annál csak annyi van, h lenyúlod a kocsit, beállsz a két másik elegant közé, szép lassan a kettő közt elmész a csávóhoz.
Ott beszáll(nak), és amikor kiírja egyből húzhatsz el, minél gyorsabban ki a stéghez, a temető mellett, meg stb.
Próbáld meg felakasztani a másik kettőt, meg akik követnek. Annyi legyen a lényeg, h menj. Szval az utat mindig vágd le, mindig közel a falakhoz, meg a szembeforgalommal.
Vagyis keveset lassulj. Még azt is megpróbálhatod, h nem egyenesen a stégre, hanem kis kerülővel mész, h mindenkit lerázz.
Nem egy para küldi, csak "parádézni" kell.
(Én anno azzal rontottam el, h nem bírtam éppségbe odavinni a kocsit. :D) -
Plata #78020 Figy a kocsisra én ráéreztem ellopni odamenni sima ügy de az ipsével elmenekülni nemtok aza 2 balfék felborit még az utcában. -
Plata #78019 Tudom a második sín mellett megyek,az elsö 3-at simán leszedi,de az utolsót soha. -
dani110 #78018 énnekem is nehéz volt párszor alig tudtam vegigvinni a s sinek mellett menj és a Smoke lelővi őket! -
Hymtozis #78017 Hát ezek próbáld, amíg nem megy küldik.
A Big Smoke-osnál próbálgass trükköket, pl a végén amikor a hídon átmész próbálj meg rá, vagy a vonat felett ugrani és lőni. Meg az a legjobb, ha úgy kíséred a mozdonyt, h a mellette lévő sín jobb/külső szélén mész.
A kocsisat, meg nem tudom. Nem egy agyba-főbe komplikált dolog, azt frankón próbálgatni kell, míg egyszer "rá nem érzel" (amíg nem sikerül).