82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • DJ Skyline
    én elgondolkoztam rajta, de nem fut el a gépen. haver gépén meg nem estem neki rippelgetni, de majd ha legközelebb megyek hozzá akkor lehetséges. melyik autó kéne?
  • burjanmate
    Vannak/lesznek konvertálások a GRID demójából?
  • ldavid
    itt egy saját íromány, remélem megfelel
  • bl0kiM
    sziasztok!
    régebben találtam egy oylan honlapot ahol fenn volt, hogy meik barátnőnek mi a kedvenc szórakzozóhelye (hova érdemes vinni), meg hoyg mit szeret... és most nem találom az oldalt pedig épp a "csajokat hajtom" lécci, aki tud segítsen!
    thx. szép napot
  • Szabi1991
    IP alapján lehet csatlakozni...

szal akár a Szerver lista mehet is a fejlécbe :)
  • Herold
    Skacok, mi a szar van a multiplayerrel? Nem találok egy szervert sem, a weboldala meg megszűnt.
  • DJ Skyline
    köszi mindenkinek ^^
  • Hymtozis
    Én is hozzácsapódok a társasághoz. =)
    Boldog Szülinapot!
  • Yoda001
    kicsit későn, de hdb
  • DJ Skyline
    köszi skacok ^^
  • Fresh Duke
    Csatlakozom az előttem szólókhoz.

#78035: Az első képen mit kell nézni? A háttérben levő repülőgépet vagy hogy feltuningoltad azt a tragacsot? :D
  • RAZOR27
    Hepi bőrze sky!
  • zeli
    Boldog születésnapot Skyline!
  • ldavid
    HBD Sky!
  • DJ Skyline
    köszi Szabi és Gyocsika ^^
  • Gyocsika
    A fene!

Boldog szülinapot, akinek van :)
  • Szabi1991
    a szülinapossal akartunk mentőt csinálni belőle, de sajna nem lehet megnyitni rendesen modellező progiban :S

Boldog Szülinapot Béla ! :DD
  • Gyocsika
    Erről a modról tud nekem mondani valamit?

Köszi!
  • DJ Skyline
    köszi :)
  • Gyocsika
    Hali!

Nem találkozott valaki véletlen ilyen Mercedes mentővel a neten valahol, amit le lehetne tölteni?

• Szabi1991

• Szabi1991

• Minas Tiris
    én is észrevettem ezt az sa-mp-s problémát. Lehet ahoz köze hogy az oldalt megszüntették és kiírták hogy feladták?
  • szabi2008
    Hello mindenkinek.Hogy lehet bele teni egy Hummert ? Mert sehogy sem sikerül bele tenni.Kösz elöreis .
  • Baggio73
    Sziasztok

Szeretnék segítséget kérni az autós iskolához.
    Az autóval való kétkerekezésnek mi a trükkje? mert vagy sérül vagy el sem jutok a piros körig.
    A 180°-os ugratós megfordulásnál, melyik gombot kell még használni a levegőben való forgatáshoz?
    (nem szeretnék trainert használni!! de aranyra akarom az összes feladatot megcsinálni)
    3 éve már végigjátszottam és akkor profin ment, de újra nekiláttam és már nem emlékszem hogyan is csináltam.

előre is köszönöm a segítségeket
  • Peetboy
    Boldog Szülinapot Dj Skyline!
  • xxdani
    sziasztok....1év után feltettem megint a gta-t mondván hátha jobb már a multi...tegnap előtt ment is ma meg semmi...de mint látom ez általános probléma. Lesz javulás vagy valami vagy a mp rész felejtős. Kb mikorra lesz változás? előre is köszi
  • DJ Skyline
    GTA: San Andreas Camera Hack including SA:MP Camera Hack- v1.2
    hiányoltam már egy jó kis SA:MP Cam hacket
  • Ger0121
    Hy all!
    Most akkor mi is van????
    SAMP kérdés: MI a Bánat lett???
    (ezt se szebben se hosszabban nem tudom fogalmazni!)
    Nállam a SAMP a saját szervereimet látja...de nem így:127.0.0.1:7777\6666
    hanem az IP címem szerint is...pl:ger.servegame.org:7777\6666
    De más is látja ha ezt írja, be!
    csak a Master szerver nem tölti le őket!
    De megy a SAMP!
    Valaki magyarázon pls!!!
    THX!
    Hy
  • djjeges
    de
  • zeli
    a zinternetet nem mentetted le véletlenűl?:o
  • djjeges
    asszem azt írták,hogy bezárták az oldalt :/
    Még jó,hogy kiírtam dvd-re a szervert :)
  • zeli
    A SA-MP-ot megint feltörték?
    Az oldalon: We gave up! kaput!
    And we don't wish to be a associated with this program anymore.
    So please respect our copyright and license and do not distribute any of our files.
    A masterserver sem megy...
  • djjeges
    Cső megmondana nekem valamit valaki?
    Amikor még az xp volt akk a san andreas max grafikán nem akadt de amióta megvan a vista még 640-esen is akad és van még memóriám szóval nemaz a baja :/
    kösz
  • Web mester
    Miértnem megy az MP?
  • Hymtozis
    Nem arra a kocsisra gondoltam. (Hanem a lowrider-esre.)
    Az az, amikor le kell nyúlnod Elegant-ot?
    Mert ha igen, akkor annál csak annyi van, h lenyúlod a kocsit, beállsz a két másik elegant közé, szép lassan a kettő közt elmész a csávóhoz.
    Ott beszáll(nak), és amikor kiírja egyből húzhatsz el, minél gyorsabban ki a stéghez, a temető mellett, meg stb.
    Próbáld meg felakasztani a másik kettőt, meg akik követnek. Annyi legyen a lényeg, h menj. Szval az utat mindig vágd le, mindig közel a falakhoz, meg a szembeforgalommal.
    Vagyis keveset lassulj. Még azt is megpróbálhatod, h nem egyenesen a stégre, hanem kis kerülővel mész, h mindenkit lerázz.
    Nem egy para küldi, csak "parádézni" kell.
    (Én anno azzal rontottam el, h nem bírtam éppségbe odavinni a kocsit. :D)
  • Plata
    Figy a kocsisra én ráéreztem ellopni odamenni sima ügy de az ipsével elmenekülni nemtok aza 2 balfék felborit még az utcában.
  • Plata
    Tudom a második sín mellett megyek,az elsö 3-at simán leszedi,de az utolsót soha.
  • dani110
    énnekem is nehéz volt párszor alig tudtam vegigvinni a s sinek mellett menj és a Smoke lelővi őket!
  • Hymtozis
    Hát ezek próbáld, amíg nem megy küldik.
    A Big Smoke-osnál próbálgass trükköket, pl a végén amikor a hídon átmész próbálj meg rá, vagy a vonat felett ugrani és lőni. Meg az a legjobb, ha úgy kíséred a mozdonyt, h a mellette lévő sín jobb/külső szélén mész.
    A kocsisat, meg nem tudom. Nem egy agyba-főbe komplikált dolog, azt frankón próbálgatni kell, míg egyszer "rá nem érzel" (amíg nem sikerül).