GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(köszönöm szépen)
Azt nézegettem, hogy a VC-hez elég sok régebbi autó készült, amit SA-hoz "elfelejtettek" kiadni. Ezekre vadászom 😄
Sajnos nem írtam össze õket, de kellene egy kis segítség, hogy gyorsabban haladjon a konvertálás, meg kicsit kisebbre kellene venni az autók textúráját, hogy ne mosódjanak a textúrák, meg ne töltse be a textúrákat alacsonyabb sebességgel (pl. a távoli ház nincs ott, közelebb mész kb 5 másodperc és ott lesz stb). Igazából ezekkel van a fõgond. Nem tudom, hogy a SA milyen felbontású textúrákat szeret (hányszor hányas)?
Azt nézegettem, hogy a VC-hez elég sok régebbi autó készült, amit SA-hoz "elfelejtettek" kiadni. Ezekre vadászom 😄
Sajnos nem írtam össze õket, de kellene egy kis segítség, hogy gyorsabban haladjon a konvertálás, meg kicsit kisebbre kellene venni az autók textúráját, hogy ne mosódjanak a textúrák, meg ne töltse be a textúrákat alacsonyabb sebességgel (pl. a távoli ház nincs ott, közelebb mész kb 5 másodperc és ott lesz stb). Igazából ezekkel van a fõgond. Nem tudom, hogy a SA milyen felbontású textúrákat szeret (hányszor hányas)?
hali. megoldottam a dolgot. data3.cab
a másik dolog. hogy tudok olyan szép grafikájút csinálni a san andreasomból? valaki leirná rszletesen ? nagyon hálás lennék. köszönöm, üdv
a másik dolog. hogy tudok olyan szép grafikájút csinálni a san andreasomból? valaki leirná rszletesen ? nagyon hálás lennék. köszönöm, üdv
iPhone 3G
gcw -> választasz egy szervert -> keresõbe gta sanandreas -> 1.0-s cracket letöltöd -> eredeti exere ráteszed
http://9gag.com/gag/5135249
hy all!
pár hónapja letöröltem a játékot
ma fel telepítettem, és kiírja hogy:''wrong disc inserted. Please insert the CD(DVD).''
gondolom crackelni kell de aszt nem tudom hogyan kell
légyszi írjátok le részletesen
nagyon szépen köszönöm:
Kulee
örök hálám a segítõnek
<#worship>#worship>
pár hónapja letöröltem a játékot
ma fel telepítettem, és kiírja hogy:''wrong disc inserted. Please insert the CD(DVD).''
gondolom crackelni kell de aszt nem tudom hogyan kell
légyszi írjátok le részletesen
nagyon szépen köszönöm:
Kulee
örök hálám a segítõnek
<#worship>#worship>
Innen nem is lehet tölteni.
Melyik linket? Mert az elsõnél 1 HTML fájlt töltött le, a másodiknál meg 1 PHP-t, vagyis mindkettõnél a weboldalt, és nem a fájlt.
Los Angeles, California
Kösz a linket!
Tomi: másold be (kijelölöd + ctrl+c) egy letöltésvezélõbe (Gigaget, Flashget stb.)
Tomi: másold be (kijelölöd + ctrl+c) egy letöltésvezélõbe (Gigaget, Flashget stb.)
TDU nick: HUN_Matt_92
kérdezd meg a topikjában..
Ha nem tölti le, másold be a címet 1 letöltésvezérlõbe.
Gratulálok a vizsgákhoz!
Érdekesnek tûnik...
Ez nem valúsidejû tükrözõdés?
Végül Project Torque-kal játszik itt vki?
Gratulálok a vizsgákhoz!
Érdekesnek tûnik...
Ez nem valúsidejû tükrözõdés?
Végül Project Torque-kal játszik itt vki?
Gtasiw 2008 100% hogy nem zavar be mert nekem is fent van a gépen és nem vesznek össze a san andreassal..
khm...khm...
Január 17-én minden egyetemi vizsgámat sikeresen befejeztem. Így teljes gõzzel folytatódi a SA moddingolás 😄
El fog készülni egy Classic Mod és egy Modern Mod is. Csak nem tudom még, mikor. Elvileg, a Modern Mod fog elõbb elkészülni, mert a Classic Modhoz nagyon sok autót kéne konvertálni... vagy nem tudom... ha nektek nem gond, hogyha tele van Mercikkel, meg BMW-kkel akkor nem bánom 😄
El fog készülni egy Classic Mod és egy Modern Mod is. Csak nem tudom még, mikor. Elvileg, a Modern Mod fog elõbb elkészülni, mert a Classic Modhoz nagyon sok autót kéne konvertálni... vagy nem tudom... ha nektek nem gond, hogyha tele van Mercikkel, meg BMW-kkel akkor nem bánom 😄
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nem unatkoztam! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

Los Angeles, California
de másnak is volt ilyen prob. nem lehet hogy a vice city bezavar? vagy a GTA SIW2008? pls help
iPhone 3G
Visszavinni a boltba, s kicserélik.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hali. ha fel akarom telepiteni(eredeti) kiirja hogy data3.cab sérült vagy nem ismerhetõ fel és kilép. mi a teendö? pls help köszi!
iPhone 3G
küldd már el nekem a mentésed mail-ben, kíváncsi lennék erre a dologra
caseih9400: az IP címet kell hozzáadni a listához (favorites fül)
caseih9400: az IP címet kell hozzáadni a listához (favorites fül)
Szevasztok !
SA-MPben hogy lehet egy szervert a Favoritesbe tenni ?
Mert én így csináltam :
Files -> Export Favorites List . Lementett egy azt hiszem .XML fájlba a dokumentumokba
de nem tudom mit csináljak utánna vele mert nincs a Favorites-ben :S
Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm !
SA-MPben hogy lehet egy szervert a Favoritesbe tenni ?
Mert én így csináltam :
Files -> Export Favorites List . Lementett egy azt hiszem .XML fájlba a dokumentumokba
de nem tudom mit csináljak utánna vele mert nincs a Favorites-ben :S
Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm !
khm...khm...
Remélem tud valaki segíteni!
Már másodjára játszom a játékot és már az elején elakadtam. Már csak két Los Santos-i küldetés jönne, de nem tudom hol van a piros kör. A bandaháborúból már megcsináltam kb. 82%-ot és Sweet-tel kellene a város északi részén található motelbe menni. Nincs piros kör sehol és nem tudom most mi van.
Már másodjára játszom a játékot és már az elején elakadtam. Már csak két Los Santos-i küldetés jönne, de nem tudom hol van a piros kör. A bandaháborúból már megcsináltam kb. 82%-ot és Sweet-tel kellene a város északi részén található motelbe menni. Nincs piros kör sehol és nem tudom most mi van.
<#eljen>#eljen>
BMW M3 (E92) 2007, csak hogy legyen egy harmadik is <#smile>#smile>
mit szétgörcsöltem az agyam, hogy nehéz a txtúrázás, fú mikor fogom megtanulni! jó tutorial, és megy minden könnyedén, ez fél perc alatt került fel:
[/img]
textúrázás: kipipálva (és ezzel együtt az SA lights is), már csak a colisiont kell elsajátítani, és minden területét bekóstoltam a gta moddingnak! kivéve a scriptelést, meg a karakterek konvertálását
[/img]
textúrázás: kipipálva (és ezzel együtt az SA lights is), már csak a colisiont kell elsajátítani, és minden területét bekóstoltam a gta moddingnak! kivéve a scriptelést, meg a karakterek konvertálását
Mért van az hogy a gta-worldmods honlapról nem lehet leszedni minden autót?86 Volkswagen Golf-ot akartam leszedni erre kiírja hogy a lap nem jeleníthetõ meg!Esetleg máshol vannak ilyen nagyszámban autók?
Nekem leginkább azok a képek tetszenek, ahol nem SA van. (Szóval nem az alap pálya.)
Ott azért kicsit elég durván néz ki a simához képest.
Ott azért kicsit elég durván néz ki a simához képest.
A heavy cost. I pay it gladly.
Nevét nem látod? xD Megmutatja az értelmiségi szintjét 😄
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
<#banplz>#banplz>
1. Írni hol tanultál?
2. Ha visszaolvasnál kb 15 hszt, akkor látnád, hogy van. -.-
1. Írni hol tanultál?
2. Ha visszaolvasnál kb 15 hszt, akkor látnád, hogy van. -.-
A heavy cost. I pay it gladly.
Létezik olyan lista ahol a játékban szereplõ autók mellé oda van írva hogy melyikre hasonlít vagy mirõl mintázták az életbõl?
Már 6-ot is. Egyébként elárasztanak minket infókkal, én a Gtaplace-t szoktam figyelni.
Los Angeles, California
5-öt, de nem biztos hogy a legelsõk