82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • TóNyóóóóóóó
    lenne 1 kérdésem. letöltöttem 1 kamion a játkba és vannak róla képek és láttam hogy vannak rajta ki egészítők de amikor a játékba mék vele nincs rajta hol lehet vagy hogy lehet rá rakni? előre is köszi a segítséget
  • Kata
    Bocs az offért, de a gta4 lesz valaha pc-n, vagy egyáltalán nem tervezik rá kiadni?
  • gattila0920
    Valaki le tudná írni, hogy hogyan lehet a rendőrautóknak a siren toon-át kicserélni? Láttam már pár faszát de nemtudom hogy hogyan kell..sikerült már valakinek??
  • burjanmate
    cargrp.dat
  • misterkrisz
    váááá senki nem tudja?
  • misterkrisz
    :D van egy olyan cucc amiben le van rögzitve melyik kocsi milyen gyakorisággal jön. Valaki? [segitséget kér, nem tudja rendesen elmagyarázni]
  • DJ Skyline
    milyen lista? [nem érti]
  • misterkrisz
    és nincs olyan hogy van egy lista amin le van irva milyen gyakran jöjjenek. nem lehet elörébb hozni [csak hallotta hogy van ilyen]
  • DJ Skyline
    nem, ezt külön lekell scriptelni. az meg már más téma :) [nem ért hozzá]
  • misterkrisz
    jooké sikerült. utolso kérdés. van e olyan modszer amivel tudok elövarázsolni ilyen kocsit?
  • DJ Skyline
    a cleo3.rar-ból kicsomagolt cuccokat berakod a főkönyvtárba
  • misterkrisz
    jo oké láma vagyok. A CLEO-t hogy is kell telepiteni?:D
  • DJ Skyline
    akinek nem megy a Novát feltenni, az figyeljen :)
    az autót úgy kell feltenni mint a többit, csak rájön még ez a CLEO-s cucc. de a rar-ban van egy cleo, meg egy normal verzió. ír a readme különben mindent :|

Then, there are a few things that need to be done for the CLEO-features:
    - If you haven't installed CLEO yet, you can get it here: http://cleo.sannybuilder.com/
    download the "CLEO 3 Library (v3.0.846)" and install it.
    - put the dragger.cs and dragger.ini into your CLEO-folder in the SA-folder
    - open dragger.ini and write in the vehicle-ID of the car you're replacing (default is "504" for bloodra)
    - enable or disable, the flames and parachute features by typing 1 or 0 in the according fields in the ini
    - save dragger.ini

- ha nincs meg a cleo cucc, akkor töltsd le
    ezt, majd telepítsd
    - a dragger.cs és dragger.ini fájlokat tedd a SA főkönyvtárában található CLEO mappába
    - nyisd meg a dragger.ini-t, majd a vehicle-ID részhez írd be annak az autónak az ID-jét, amire lecseréled. ott az 504 van most, az az alap amire ő tette. ha te valami másra akarod tenni, akkor annak az ID-jét kell oda írni
    - az ernyő és kipufogóból kijövő tűz efekteket ki/be tudod kapcsolni ha 1-est, vagy 0-át írsz. pl: enable parachute (1:on/0:off): "1", ejtőernyő bekapcsolva, ha 0-át írsz az 1-es helyére, akkor nem fog működni.
    - mentsd el az ini-t, és kész

és még írja, hogyha a CLEO-s verziót használod, akkor fontos azt a handlinget használni, amit a srác megadott. ennyi

Mindfucktól kijött még egy eléggé szép kocsi tegnap, 1971 Chevrolet Impala
  • misterkrisz
    hello. Valaki segitsen lécci. Van ennél a Chevrolet Nova cuccnál ilyen CLEO verzio. Na azt hogy lehet telepiteni? köööszi:)
  • Plata
    1 van csak,2 még a lövöldözésnél.
  • BBencze
    amikor mentek ki a limoval a reptéről nem üldöznek a zsaruk nincs körözési csillagod?
  • Plata
    baztam csítelni már hatodszorra csináltam épp.
  • Gyocsika
    Mosmár rájöttem, hogy mért nem indult a multiplayer, mert a sima játékot indítom akkkor is kilép exe hibával.
    Már majdem az összes cracket próbáltam de nem indul.
    Régebben tökéletesen futott. Most hogy újratelepítettem , nem működik.
  • BBencze

teccik? xD
  • BBencze
    Plata azért tünik el a piros kör mert valószínüleg csiteltél(zsaruk ienkor üldözni szoktak és ha beirod a no zsaru csitet akkor van ez,szoval ird be a 6 körözi csilag csitet)
    Nesztea ha MTAzni akkarsz, csak sima SA rakd fel az MTA-t ne rakj fel patchet!
    Gyocsika SA-MP-vel müködik a Modern Mod de nem látsz majd tőle semmit ,mert lassan tölti be a grafikus motor miatt.
  • Gyocsika
    Légyszi mondjatok pár tippet Sa mp hez, hova érdemes menni, melyik szerverre, főleg magyarra?
    Mit kellene még letölteni hozzá?
  • Gyocsika
    Lenne egy kérdésem, ha SA MP-vel akarok gamelni, az jó modern moddal is?
    Tehát ha felrakom a modern modot akkor is tudok SA MP-zni?

Köszi!
  • ldavid
    ajándékok ezen a térképen, rózsaszínnel jelölve (gifts)

a Toreno-s feladatnál csak a reptér előtt van piros kör, utána vissza kell vinned őket Jizzy klubjába
  • Plata
    Megvan aza fasz,de mikor menekítem el,odaérek ahova vinni kell és kb 10 méterre lehettem mikor apiros kör eltünt.Oda kellett vinnem de a jel eltünt és nemtom befejezni a küldit.
  • Plata
    Mike Torino küldiben hol afrancba van aza görény?megkell menteni mielött az aksi lemerül a telefonjában.
  • Plata
    Mégegy kérdésem lenne,csajoknak hol lehet ajándékot venni?Virágot vagy vibrátort,vagy mittommit.
  • Nesztea
    szeretnék kérdezni valamit. szeretnék multizni, feltettem az mta-t és feltetem az 1.01-es patchet, és becrackeltem 1.01-es dev crackel.. namost ha elinditom az mta-t akkor nem indul az sa,, valamit rosszul csinálok??
  • ldavid
    ezen a térképen a kékeszöld (aircraft) négyzettel vannak jelölve a repülők és helikopterek
    ezen pedig a fotó helyszíneket találod, ezek egy lila ikont jelölnek, amit csak a fényképező objektívén keresztül láthatsz, pl. a reptér bejárata fölötti táblán
    50 ilyen van szétszórva a városban, ezeket ha lefényképezed kapsz értük pár fegyvert
  • Plata
    Sziasztok,olyan térképet tudtok mutatni amin bevannak jelölve a repülök helikopterek?Ja és az egyik küldinél jött olyan szöveg hogy vizsgáljam át San Fierro-t fényképezögéppel találhatok pár fura dolgot.Mit lehet találni?Mert eddig semmit nemtaláltam,A fényképezös küldi végén volt.
  • TóNyóóóóóóó
    fasza a verda letöltöttem:D
  • burjanmate
    Amelyikkel a legkevesebb munka van . Mindegy, szerintem mindegyik nagyon szép.
  • george4
  • DJ Skyline
    Chevrolet Nova PS Dragger. brutál olvassátok a leírást, annak is leginkább a CLEO-s részét:
    - new animation for flipping the body up and down while getting in and out
    - special 3-level damage for the body
    - wheelies (same keystroke as with bikes)
    - attached parachute while pressing handbrake at over 50 mph
    - flames and nitroeffects from the exhaust

azaz:
    - új animáció a kasztni fel/le nyitásához
    - speciális 3 szintes sérülés
    - hátsó keréken való gyorsulás (ugyanaz biill. kiosztás mint a motor esetében)
    - 50mph-es sebességnél ernyő jön ki az autóból ha a kéziféket lenyomjuk
    - tűz és nitró effekt a kipufogóhoz

végre egy normális autó a játékhoz, normálisan igényesen megcsinálva, és nem valami egzotik' szar vagy tuning mátyás mobil
  • RAZOR27
    Na arra azért már kíváncsi vagyok, hátha valami jó sül ki belőle.
  • DJ Skyline
    lesz v2.0, kommentek között írta a dzsoni aki csinálta
  • RAZOR27
    nekem elég trének tűnik xD tudom, hogy nem könnyű dolog, de akkorse szép...
  • DJ Skyline
    Iron Man, pont aktuális :) egész jó lett
  • DJ Skyline
    itt a zöld nevű autók azok amik low riderek
  • Plata
    Sziasztok,már minden küldit megcsináltam csak aza dilis Ceaser van a térképen,épp most végeztem a házibuli küldivel.De nemtok Ceasar-al beszélni mert kéne egy Lowrider járgány hozzá,honnan szerezzek olyat?
  • Szabi1991
    sok autó van/lesz a D1GP-ből :))