82991
-
#78136 San Andreas feltúrbózott grafGTA4-et veri simán!
-
#78135 Csak kérdeztem hogy van-e. -
ldavid #78134 csak a GTA3-hoz van valami poén szinten készült cucc
mi a frásznak az egyáltalán? -
#78133 Készült szinkron a játékhoz ? -
#78132 Itt vannak mentések, minden küldetés után. -
#78131 magyarul kb anyi
hogy azt a küldetést csináltam meg utoljára amikor egy paraszt casjal mentem bankot rabolni
és ha van valakinek olyan mentése ami kb ott tart azt meg köszöném ha oda adná :) -
#78130 Légyszi írd le magyarul is! -.- -
#78129 AZ kb hányadik % nál van amikor egy csajal kell elmenem bankot rabolni utána meg egy auto versenyezni ?ha valki megmondaná megköszöném és ha adna is valki egy ojan mentést ami akörül jár nem baj ha picit elöbbre vagy utána jár cask kb ne kejen sokat játszani hogy onnan fojtasam elöre is köszönöm mindenki segitségét -
#78128 #78103 -
#78127 Szerintem nem tudsz sokat.Viszont ajánlok neked 2megoldást, amit magadnak kell persze megcsinálnod.
A, Újrakezded, ami picit hosszadalmas lesz.
B, Leszedsz egy olyan %os mentést, amennyinél te jártál(viszonyítva.)Vagy egy 100%osat. -
#78126 az én problémámra mi a megoldás vcalki elmondaná elöre is köszönöm -
#78125 Nem GTA IV Topic, a PC-s is le lett zárva, egyenlőre be sincs jelentve, hogy jön PC-re, de imádkozzunk.. -
dani110 #78124 egyáltalán megjelenik PC-én? -
#78123 1: Nem
2: Nem ide tartozik
3: Nem érdemes egy ideig ilyet kérdezni sajnos -
szabi34 #78122 Sziasztok
Vki tud vmi hírt a GTA IV PC változatáról? -
#78121 játszotam velel akkor igy mondom
de akkor mit csináljak hogy müködjön? -
#78120 Dolgoztál vele??? Ez játék pajti, ha nem szórakoztat, akkor ne csináld! Játszál vele, ne dolgozzál! -
ldavid #78119 akkor szerintem egy újratelepítés megoldhatja -
#78118 de ottvan minden -
ldavid #78117 a Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappában sincsenek? (pl.: GTASAsf3.b) -
#78116 Helesztok
eltüntek a mentéseim mert volt egy küldetés ahol mindig a kezdésnél lefagyot gondoltam emgnézem a faq t megnéztem látam benne valmi patchet hátha segit megnéztem aztán amikor elinditotam a játéko t eltüntek a mentéseim mit csináljak hopgy vissza jöjenek elég sokat dolgoztam velel hogy idáig eljusak ahol most voltam mit csináljak elöre is köszönöm a válaszotokat ! -
#78115 nem tom hallod én is csak most vettem észre xD -
#78114 a háttérben az miaz? felrobbanó halálcsillag vagy egy szupernova? :DD -
#78113 A háza(i)d gardróbjában -
MURopi #78112 Sziasztok, valaki tudna segíteni hogyan vehetem le CJ-ről a pólót?És a pilóta képzés fel és le szállás utáni részekben valaki segítene?Mert nekem sehogy se megy :( -
#78111 valaki? PLIIz:D
-
#78110 oké köszi :) -
gattila0920 #78109 Figyelj! Szerintem alapból hülye ötlet hogy egy bicajt betégy egy kocsi helyébe, de ha érdekel így kell:img tool-t kell használnod (keresd meg hogy kell ha nem tod) Annyi az egész hogy megkeresed azt hogy mi a neve a monster fájlainak: gondolom monster.dff és monster.txd (de nem biztos) Ezután amit letöltöttél bicajt,az ahhoz tartozó 2 fájlt átnevezed erre és felülírod a monstert velük. Ennyi. De szerintem hülye 5let, mielőtt megcsinálod készíts biztonsági másolatot az eredetiről... -
#78108 Hellosztok tudom hogy a válasz a faq ba cvan csak én azt nem értem :(
a kérdésem az lenne hogy letöltötem egy mod ot ahol egy kona bicklit kapok a sima monti hejet és ezt hogyan rakhatném be mongyuk a monster auto hejébe leirná valki pontosan nagyon megköszöném -
#78107 valaki nem tudja milyen id-t kell beirnom ahhoz hogy legyen ernyöm és tüz?? mer a kocsit sikerült de istenért nem reagál se a 0-ra se az 1-re.. pls valaki:D köööszi:) -
#78106 köszi -
gattila0920 #78105 Amit nemrég kérdeztem arról nem tud valaki esetleg vmi infót? köszi -
BBencze #78104 http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=550
Fehér CJ Mod -
#78103 nincs semmi ezzel kapcsolatban, hivatalos hír persze. az sem hogy lesz, az sem hogy nem lesz. vagy jön a bejelentés mint égből a villámcsapás, vagy ez a rész nem jön már ki PC-re. esélyes lehet egy évvégi megjelenés, ha az eddigi különbségeket nézem konzol és pc megjelenések között. de csak találgatni lehet. -
BBencze #78102 Itt most a kicserélt Hold a furcsa vagy a kocsi hidraulikája? netán te csináltad? -
#78101 http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/overview.php&letter=&catid=&themeid=&type=4&order=&entries=15 én itt találtam -
#78100 Légyszi adjon valaki egy jó fehér ember skint CJ helyett, aki ugyanúgy lehet izmos... a ruhákat lehet rajta változtatni...
Köszi!!! -
gattila0920 #78099 Gondolom amit letöltöttél kamiont ahhoz volt egy .dff és egy .txd file. Ha ezekkel, vagyis a .txd-vel írtad felül az eredeti modellt és nem olyan mint a képen akkor nincs mit tenni... -
#78098 új szerzemény
-
#78097 Nem tervezik, persze attól még lehet, hogy megjelenik.