82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • berczely
    San Andreas feltúrbózott grafGTA4-et veri simán!

• Doog
    Csak kérdeztem hogy van-e.
  • ldavid
    csak a GTA3-hoz van valami poén szinten készült cucc

mi a frásznak az egyáltalán?
  • Doog
    Készült szinkron a játékhoz ?
  • Fresh Duke
    Itt vannak mentések, minden küldetés után.
  • geri777
    magyarul kb anyi

hogy azt a küldetést csináltam meg utoljára amikor egy paraszt casjal mentem bankot rabolni

és ha van valakinek olyan mentése ami kb ott tart azt meg köszöném ha oda adná :)
  • Fresh Duke
    Légyszi írd le magyarul is! -.-
  • geri777
    AZ kb hányadik % nál van amikor egy csajal kell elmenem bankot rabolni utána meg egy auto versenyezni ?ha valki megmondaná megköszöném és ha adna is valki egy ojan mentést ami akörül jár nem baj ha picit elöbbre vagy utána jár cask kb ne kejen sokat játszani hogy onnan fojtasam elöre is köszönöm mindenki segitségét
  • DJ Skyline
  • dragon11
    Szerintem nem tudsz sokat.Viszont ajánlok neked 2megoldást, amit magadnak kell persze megcsinálnod.

A, Újrakezded, ami picit hosszadalmas lesz.
    B, Leszedsz egy olyan %os mentést, amennyinél te jártál(viszonyítva.)Vagy egy 100%osat.
  • geri777
    az én problémámra mi a megoldás vcalki elmondaná elöre is köszönöm
  • dragon11
    Nem GTA IV Topic, a PC-s is le lett zárva, egyenlőre be sincs jelentve, hogy jön PC-re, de imádkozzunk..
  • dani110
    egyáltalán megjelenik PC-én?
  • Humesz
    1: Nem
    2: Nem ide tartozik
    3: Nem érdemes egy ideig ilyet kérdezni sajnos
  • szabi34
    Sziasztok
    Vki tud vmi hírt a GTA IV PC változatáról?
  • geri777
    játszotam velel akkor igy mondom

de akkor mit csináljak hogy müködjön?
  • Humesz
    Dolgoztál vele??? Ez játék pajti, ha nem szórakoztat, akkor ne csináld! Játszál vele, ne dolgozzál!
  • ldavid
    akkor szerintem egy újratelepítés megoldhatja
  • geri777
    de ottvan minden
  • ldavid
    a Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappában sincsenek? (pl.: GTASAsf3.b)
  • geri777
    Helesztok

eltüntek a mentéseim mert volt egy küldetés ahol mindig a kezdésnél lefagyot gondoltam emgnézem a faq t megnéztem látam benne valmi patchet hátha segit megnéztem aztán amikor elinditotam a játéko t eltüntek a mentéseim mit csináljak hopgy vissza jöjenek elég sokat dolgoztam velel hogy idáig eljusak ahol most voltam mit csináljak elöre is köszönöm a válaszotokat !
  • TóNyóóóóóóó
    nem tom hallod én is csak most vettem észre xD
  • BiG G
    a háttérben az miaz? felrobbanó halálcsillag vagy egy szupernova? :DD
  • RAZOR27
    A háza(i)d gardróbjában
  • MURopi
    Sziasztok, valaki tudna segíteni hogyan vehetem le CJ-ről a pólót?És a pilóta képzés fel és le szállás utáni részekben valaki segítene?Mert nekem sehogy se megy :(
  • misterkrisz
    valaki? PLIIz:D
  • geri777
    oké köszi :)
  • gattila0920
    Figyelj! Szerintem alapból hülye ötlet hogy egy bicajt betégy egy kocsi helyébe, de ha érdekel így kell:img tool-t kell használnod (keresd meg hogy kell ha nem tod) Annyi az egész hogy megkeresed azt hogy mi a neve a monster fájlainak: gondolom monster.dff és monster.txd (de nem biztos) Ezután amit letöltöttél bicajt,az ahhoz tartozó 2 fájlt átnevezed erre és felülírod a monstert velük. Ennyi. De szerintem hülye 5let, mielőtt megcsinálod készíts biztonsági másolatot az eredetiről...
  • geri777
    Hellosztok tudom hogy a válasz a faq ba cvan csak én azt nem értem :(

a kérdésem az lenne hogy letöltötem egy mod ot ahol egy kona bicklit kapok a sima monti hejet és ezt hogyan rakhatném be mongyuk a monster auto hejébe leirná valki pontosan nagyon megköszöném
  • misterkrisz
    valaki nem tudja milyen id-t kell beirnom ahhoz hogy legyen ernyöm és tüz?? mer a kocsit sikerült de istenért nem reagál se a 0-ra se az 1-re.. pls valaki:D köööszi:)
  • Gyocsika
    köszi
  • gattila0920
    Amit nemrég kérdeztem arról nem tud valaki esetleg vmi infót? köszi
  • BBencze
    http://www.thegtaplace.com/downloads/file.php?id=550
    Fehér CJ Mod
  • DJ Skyline
    nincs semmi ezzel kapcsolatban, hivatalos hír persze. az sem hogy lesz, az sem hogy nem lesz. vagy jön a bejelentés mint égből a villámcsapás, vagy ez a rész nem jön már ki PC-re. esélyes lehet egy évvégi megjelenés, ha az eddigi különbségeket nézem konzol és pc megjelenések között. de csak találgatni lehet.
  • BBencze
    Itt most a kicserélt Hold a furcsa vagy a kocsi hidraulikája? netán te csináltad?
  • TóNyóóóóóóó
    http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/overview.php&letter=&catid=&themeid=&type=4&order=&entries=15 én itt találtam
  • Gyocsika
    Légyszi adjon valaki egy jó fehér ember skint CJ helyett, aki ugyanúgy lehet izmos... a ruhákat lehet rajta változtatni...

Köszi!!!
  • gattila0920
    Gondolom amit letöltöttél kamiont ahhoz volt egy .dff és egy .txd file. Ha ezekkel, vagyis a .txd-vel írtad felül az eredeti modellt és nem olyan mint a képen akkor nincs mit tenni...
  • TóNyóóóóóóó
    új szerzemény
  • Fresh Duke
    Nem tervezik, persze attól még lehet, hogy megjelenik.