GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Van MSNed? Ha gondolod küldök pár skint.

A heavy cost. I pay it gladly.

caseih9400
Las Venturas Partyserver ?

khm...khm...

RAZOR27
+ ha az segít még, a /menu parancsal kellet elõhozni a kodokat.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

12346
sztem is. azért akartam váltani x)

RAZOR27
azt úgyértettem, hogy 130an voltak rajta.

DJ Skyline
egy igencsak szép kis csokor van itt szinte az eddigi összes GTA küldetéseirõl, videó formában <#eljen>

Yoda001
ilyen 130-as szerver nemnagyon van 😊
HostName: Partyserver
Address: 66.197.126.19:7777
Players: 100 / 100
Ping: 128
Mode: San Fierro TDM v4.1.8
Map: San Andreas
max ez,ami partyszerver és sokan is vannak rajta

http://9gag.com/gag/5135249

RAZOR27
Sziasztok!
Visszatértem a sa-mphoz, és egybõl lenne egy fura kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Tegnap nyomtam egy jókis szerón, de nem mentettem el kedvencnek, és ma nemtláltam.
Talán onnan lehet felismerni, hogy egy csomó jo teleportos izé van: lángszórós írtás,bázisugrás(1,2,3), utasszállító raktárterébõl lehet kiugrani (és valami partyszerver)elég sokan is voltak rajta, kb130an.
Remélem tudtok segíteni, ha nem, hát nem, elõre is köszönöm!

Diodi
Tommy Vercetti (GTA Vice City) lehet C.J. helyett...

innen letöltheted.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

szeva mindenkinek.

Valaki segítene nekem szervert jól rendbe tenni?légyszi segítsetek
privátott valaki küldjön már.A szerver kész de teleportok kellenének
stunt mod meg vmi jó.nah elör is köszi szeva all.
12346
szesz fiatalság^^

olyan kérdésem volna, hogy létezik a játékhoz kevésbé kisebbségi egyén is, vagy barátkozzak meg a 800. "hipháp" rucis nigroiddal is..?😊

Fresh Duke
Los Santosban van az emeletes autóparkolóban keletre.
LV-ben ha megcsinálod a motoros iskolát aranyra, akkor ott is van.

LTomi
A San Fierroi dokkokban van, ott, ahova viszed az import-export kocsikat. Egyébként legyegyszerûbben Car Spawner. <#vigyor3>

Los Angeles, California

Sziasztok!!
Hol találok a játékban legkönnyebben nrg500-as mocit ????

Fresh Duke
Látszik, hogy újreg vagy. -.-
Csináld a következõt: Megkeresed a Rockstar Games mappát. Rákattintasz és megnyomod egyszerre a Shift-et és a Delete gombot, majd Enter.
Utánna olyan cuntgunok lesznek benne, hogy még olyat nem láttál. (Y)

#76809: Jól néz ki.
#76832: Inkább Trabantot rakj be a helyére. 😊 Akkor sose fognak elkapni. XD

jahok a neve pontosan IMG Tool 2.0 ez az eggyik a másik simán Mod Installer csak ezeket szedtem le mást nem.
DJ Skyline
de nem arra vagyok kíváncsi hogy mit tartalmaz a mappa, hanem arra, hogy mit szedtél le, a mod neve!

figyu ti kérdeztéátek a nevét jah és bocs cuntgun nem én mondtam elõször ti kérdeztétek én utána mondtam a nevét ennyi.
DJ Skyline

egyenlõre te felejtetted el, hogy mit szedtél le! szerinted hogyan segítsünk? contgun, wow, je! elõrébb vagyunk, ez felér azzal, hogy a hasznaltauto.hu-n a 3400 BMW közül keressem meg azt amire te gondolsz, és megadtad azt hogy zöld! <#eljen>

én azt hittem hogy itt értenek az ilyenekhez... mégse
DJ Skyline
szóval nem tudunk segíteni! ne ragozzuk, próbálgasd még, vagy szedj le másik fegyvert

én csak azt nem értem hogy ezen mit nem lehet érteni már azt is megcsináltam amit mondott valameikötõk megkerestem és kicseréltem és még igy se jó.megkerestem kitöröltem és betettem az enyémet de még igy se jó szóval.
figyu szeretnék valamit kérdezni hogy lehet a GTA SAN ANDREASBA betteni fegyvert??? mert nagyon szeretnék de nem tudom milyen PROGRAMMAL KELll és nem tudom HOGY KELL.Valaki elmondaná részletesen hogy hogy kell nagyon köszönöm.
Lada Nivaés van még az oldalon pár, még limuzin niva is<#idiota>
LTomi
Végre találtam egy rendes SAAT tutorialt: http://www.youtube.com/watch?v=Sj_xseLLIN8

Los Angeles, California

LTomi
Bezzeg Lada Niva az nincs! <#idiota><#idiota> Ki akartam rá cserélni az FBI kocsit. XD

Los Angeles, California

viszont ez az egy gallardo oan jó mint a többi együtt..

berczely
Miért van az hogy elindítom a camhack progit és kér dx8-as DLL-t?(Vista van fent)

van: camhack
berczely
Hali!

Van olyan cucc,program amivel lehet a kamerával szórakozni, szal mintha kilépnék CJ testébõl és úgy megyek a kamerával a pályán?Mint egy pályaszerkesztõben amikor megyek a kamerával?

Yoda001
valami txt-ben kellene átirni a levelt nem?

Ger0121
A regisztrálást látom! csak azt nem hogy Level=0 meg a társai...😊
Szal nem bírom magam átírni 10es adminná és nem tom miért nem azt rajka ki ami az xtremeadmin "olvass el" doc ban szerepel...szal az a bajom h nem mûködik az adminság...pedíg már kiírja h elindult az xtremeadmin2.amx csak nem tom miért de ha regisztrálok akkor nem azt a hosszú szöveget teszi ki hanem a rövidet ahol viszont nem tom átírni a Level=0-t Level=10 re mert nincs is olyan!
Köszi!
---Ger---

---Ger----

Yoda001
"Password=41156927
Registered=1
LoggedIn=1"
akkor miért is nem látod a regisztrálást?

Ger0121
Köszi! csak azt nem tom h miért nem azt látom abban a mappában...pedíg mostmár betölti szépen a dolgokat...De köszi még egyszer a segítséget! 😊
---Ger---

---Ger----

Ger0121
most találtam vmit...elvileg ha minden OK akkor ezt kéne látnom a sriptfiles/xadmin/user-ben:
IP=0
Registered=0
Level=0
Cash=0
Kills=0
Deaths=0
Password=0
Wired=0
WiredWarnings=0
Jailed=0
ehhez képest én ezt látom:
Password=41156927
Registered=1
LoggedIn=1
IP=84.1.165.246
pedíg regisztráltam...!Ha vkinek van fogalma arról h ez miért lehet segítsen kérem!!!! köszönöm!
Ui.: bocsi a sok hosszú hsz-ért!
---Ger---

---Ger----

LTomi
Azt már ne tõlem kérdezd! XD Nem SA-MP-zek mert nem megy. 😞

Los Angeles, California

Ger0121
OK köszi! eddíg eljutottam...😊 de miért nem? ez a kérdésem...😄😄
Köszi!

---Ger----

LTomi
Unable to load filter script 'XtremeAdmin2.amx' = Nem lehet betölteni az 'XtremeAdmin2.amx' szûrõ scriptet.

Los Angeles, California

Ger0121
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: tudna calaki segíteni nekem szervert csinálni? (maga a szerver kész van...lehet játszani rajta már...😊 )
Az a problémám hogy nem enged adminságot sehogy sem😞 szal: beraktam a XtremeAdmin2.amx fájlt a filterscript be és mikor megnyitom a "fekete kis ablakot" akkor azt írja h ; aztán h
Szal nem tom mi ez...nem beszélek se olvasok angolul, úgyhogy ha valaki tudna segíteni azt megköszönném...!!!! 😊😊
Elõre is Köszi!
---Ger---

---Ger----

Ramires
GTAdownloads.extra.hu-n nézelõdtem, és a kér(d)ésem már szinte semmis 😄

Ramires
Sziasztok! Nagyon rég játszottam már ezzel a játékkal, de most épp uborakaszezon van játékok terén (legalább is nem érdekel most semmi)
Milyen módok jelentek meg, amiket érdemes a játékhoz telepíteni? Leginkább textúrajavításokra gondolok, nem fegyverekre, vagy autókra 😛 Sajnos New San Andreas-hoz már nem tudok hozzáférni, de állítólag bugos volt. Ti miket használtok? Olvastam a map cleaner-rõl, azon túl valami okosság!?

Kössssz
LTomi
Mágneses heli csak küldiben van, a zárt kocsit meg robbant5sd fel, tegyél 1 kört, menj vissza, és hogyha újraspawnolt, akkor nézd meg, hogy nyitvavan-e. Néha ezt a felrobbantósdit sokszor kell eljátszani. <#idiota>

Los Angeles, California

Ti se tudjátok??
amugy vaki nem tudja h aza heli amilyiken mágnes van az hol van??
Fontos!pls

Vagy hogy a zárt kocsit hogy tudom kinyitni?
nagyon komoly, meg ezis
DJ Skyline
van 1-2 komoly cucc itt, érdemes megnézni! Portal mod azért nem semmi, video

DJ Skyline
Lamborghini Gallardo, ó jeee nincs még elég:

de Murcielagoból is csak 16 van, jöhetne még pár! Carrera GT-bõl is csak 14

DJ Skyline
én meg ebbe fogtam ma bele

DJ Skyline
minnél kisebb annál jobb <#idiota> amúgy meg mind1, lényeg hogy legyen tömörítve, és ne a 10MB-os modelleket tedd bele
amúgy vele járó probléma, hogy idõ után a sok modell miatt késik a betöltés! esetleg a forgalmat lejjebb lehet venni, nem tudom mennyit javít