82991
-
morzsi555 #82589 Annak nem látom semmi értelmét, mindenki értelmetlenül lövöldözik benne. Akkor már inkább elindítok valami mmo-t. -
GtaDORIFTO #82588 Istenem ilyen sügérek vagytok. Már mindenki a multival játszik. -
morzsi555 #82587 Időközben találtam egyet: http://www.youtube.com/watch?v=cC8LyCjnbXQ, a videó leírásában vannak a letöltő linkek, de még nem próbáltam ki. -
#82586 Sajnos ezt ki kell várni.Nincs mod hozzá,ha van is nincs kiadva.Szerintem... -
morzsi555 #82585 Miért te szereted végigbálmulni sokadszorra, ahogy rohadt lassan bemegy aztán ki és még végig is néz magán? Mert én aztán nem. -
GtaDORIFTO #82584 a játéknak van multiplayer változata amibe annyian játszanak amennyien tudnak -
GtaDORIFTO #82583 mi a tököm értelme van? -
massey #82582 lehet en lanon jatszani
gondolom csak ketten en megy egy masik? -
morzsi555 #82581 Van olyan mod, amivel gyorsabban lehet öltözködni és nem kell megvárni, hogy CJ ki-be menjen a fülkéből? -
morzsi555 #82580 Nem szenvedtem vele tovább, inkább felraktam ezeket:
SRT3 MOD V1.7
Vegetation_Pack_3
PROJECT REALITY Beta 2.4
Real_palms_v2.0
Ilyen lett. -
morzsi555 #82579 Hát nekem össze-vissza ugrálnak az árnyékok, a textúrák és egy idő után lefagy a játék... Ezt a nyissam meg a player.img, gta3.img dolgot továbbra sem értem. -
kjhun #82578 Megpróbálom leírni a leírása alapján, még nem próbáltam ki.
1. Telepítsd fel a játékot, ne crackeld, csak rakd fel. (Tiszta telepítés)
Idézem:
- Now open the file "player.img" (also in the Models folder), and repeat the same procedure done in gta3.img.
Ezt nem értem Backupot róluk talán
2. Nyisd meg a kibontott UltraHd mappát, és a benne lévő fájlokat és mappákat másold át, a játék főkönyvtárába, és írd felül őket. (Ha 64 bites Windowsod van, akkor ide: C: \ Program Files (x86) \ Rockstargames \ GTA San Andreas \ ha ide raktad fel).
3. Nyisd meg a kibontott ENB Series mappát, és válasz ki a videókártyádnak megfelelő mappát, és nyisd meg. És másold a d3d9.dll és az ENBSERIES.INI fájlt, a játék főkönyvtárába, (valamelyik mappában van még egy enbpalette.bmp fájl, szerintem ez is kell, a leírás nem említi, a desktop.ini az nem kell).
4. Ha lassan megy akkor az Alternative (best performace) mappában lévő fájlokat másold át a játék fökönyvtárába, és írd felül a fájlokat.
Az Optional (Icons) mappában lévő ikonokkal gondolom, az asztalon lévő eredeti parancsikonnak az ikonját, kicserélheted a mappában lévők közül az egyikre. (Ikon kijelölése az Asztalon, jobbklikk, ikoncsere gomb, és keresel másikat hozzá).
5. Ez után a Part2-ben lévő gta3.img fájlt, a játékban lévő models mappába tömörítsd ki, és írd felül az eredetit.
6. Ha ezt is leszedted: Meu_ENB_Series_Realmente_Legal.rar
Akkor, a benne lévő dll fájlokat a játék főkönyvtárába másold át. (Szerintem az összeset).
7. Játék indítása.
Elvileg így jónak kell lennie.
If you use Windows 7 64Bit and has more than 3GB of memory, you may experience problems with the game due to a problem of compatibility of the old engine rockstar with 64bit systems. There is not a permanent solution to this problem.
A Googlefordítóval ez jön ki a szövegből:
Ha a Windows 7 64bit, és több mint 3GB memóriával, hiba léphet fel a játék miatt probléma kompatibilitás a régi motor Rockstar a 64 bites rendszerek. Nincs végleges megoldás erre a problémára.
Én ezt szűrtem le belőle:
És ha Win 7 x64-et használsz, és 3GB-nál több memóriád van, akkor problémák lehetnek a játékkal, a játék régi Rockstar ( ) grafikai motorja, nem kompatibilis a Win 7 64 bites verziójával. -
morzsi555 #82577 "- Now open the file "player.img" (also in the Models folder), and repeat the same procedure done in gta3.img."
??? nem értem, hogy kell felrakni... -
kjhun #82576 Linkek:
Part1 vagy Part1 vagy Part1
Part2 vagy Part2
Update Patch
Ki lehet próbálni akinek kedve van hozzá. -
morzsi555 #82575 Ez érdekes, kipróbálom. A GTA IV: San Andreas-t már lehet tölteni, de sajnos nincs túl sok értelme, mert a mászkáláson, vezetésen kívűl nem lehet mást csinálni benne. Néhány percig érdekes, hogy milyen szép a grafikája, de aztán unalmassá válik. képek1, képek2 -
kjhun #82574 Ezt próbálta már valaki??
GTA SA UltraHD Mod V2.0
Készítenek ilyet a 4-hez is. Az állítólag 10-12 GB ! lesz. -
#82573 az a baj hogy már nagyon régen játszottam SA-al, és cseréltem autókat... itt leírtak érvényesek, img tool progival kell cserélgetni, kell a txd és a dff fájl is amit mondanak -
#82572 Sziasztok srácok! Rég nem jártam itt. És amúgy elég rég nem is játszottam. A minap viszont csak úgy nosztalgiázásból feltettem a játékot, hogy kicsit élvezzem. És az a probléma lépett fel, hogy elmentem a játékot és mikor újra belépek és be akarom tölteni a mentést, vmi olyasmit ír ki, hogy file is corrupted. Van valakinek valami ötlete, hogy mi ez és miért csinálja?
Köszi előre is. -
riki02 #82571 hát mit is mondjak.. így elsőre elég bonyolult ezt mind megcsinálom, ok. De hogyan tudok berakni pl. egy BMW X5-öt? -
#82570 hali, ott a bannerben a FAQ felirat, legközelebb keresd ezt, bármilyen játékról is legyen szó :)
alulról a harmadikat nézd meg, autók-skinek cserélése -
riki02 #82569 Sziasztok!
Ilyen modot (ha egyáltalán az) hogyan tudok alkalmazni? Link
Több ilyen videót is találtam youtubeon de sehol nem találom hogy hogyan lehetne megcsinálni. Ez éppen egy BMW X5 de szinte bármilyen autót be lehet rakni ahogy látom. -
#82568 Ha törölted sehogy. -
morzsi555 #82567 -
executor10 #82566 hello mindenki!
véletlen töröltem az egyik mentésem, hogyan lehetne visszahozni?
-
#82565 én img toolal csináltam régen és sikerült szoval -
csaba95 #82564 nem autora gondolok hanem pl beakarom tenni a cj téglaház modot akkor azt mivel tudom bereakni? -
#82563 Nem jo a mentes,valszeg tuningolt kocsik vannak a garazsba.Tolts le mas vegigjatszast,van rengeteg belole.
#82562: Milyen modokra gondolsz?
Ha auto akkor Gta Garage Mod Manager kell. -
csaba95 #82562 nemtudja valaki hogy hogyan kell modokat berakni vagy mivel kell mert akár hogy próbálom nem sikerül -
tizie #82561 ez nekem is vt. persze a norm játék meg hibátlanul megy :D -
#82560 Helló!Olyan problémám lenne,hogy letöltöttem a végigjátszást kicsomagoltam,majd belemásoltam (felülírás nélkül)majd elindítom a játékot,belemegyek a "Történet vége" című mentésre elindom,majd egy ilyent dob ki
És leáll a játék :S -
Bigman22 #82559 hova kell berakni a modokat?
-
#82558 gondolom a skin ki lett cserélve -
gtamániás #82557 sziasztok....láttam sok videót a sanandreasról hogy autóban van Cj és egy fehér ruhás dagattbig smoke hasommás ül mellette....na és az a kérdésem hogy a fehérruhás bigsmoke hasommás az ki?????mert ha big smoke akkor hogy fehér ruhás ? -
#82556 köszi de azzal próbáltam elvileg bele is teszi csak a játék nem inditja el a modot a gta garage nevezetü program észleli hogy benne van csak a játék nem :S -
Caliston #82555 dávid, esetleg próbáld meg IMG Tool-al! -
#82554 üdv néktek az a gondom hogy 2in7-em van és nemtudok autókat kicserélni vagyis nem engedi a gtagarage felismeri csak a játék nem nyitsa meg.de ha feltelepítem a moderne mod v2-t akkor benne vannak a modok.segitséget szeretnék kérni mert beleszeretném tenni eminemet a játékba.vagy ha valaki tud olyan exe-t akkor írjon.várom a válaszokat elöre köszönöm -
#82553 itt szinte minden van.
http://www.gtainside.com/en/news.php -
Caliston #82552 Honnan tudok letölteni még dolgokat a SA-hoz a GTAHungary-n kívül? -
kisbesi #82551 köszönöm a segítséged
jó lett, működik :D -
GtaDORIFTO #82550 tölts le egy camhack 1.5-öt és egy samit amivel járműveket tudsz berakni