GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Banda hátra miez a gomb?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Katun
Motorszalon:

Bicikli "üzlet":

Modellbolt:

Autószalon:

Remélem segítettem <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Katun
Feltelepíted a Mod installer programot ami a letöltött .rar archívumban is megtalálható, majd a "mod" mappában található New San Andreas 2011.sami fájlra kétszer rákattintasz és elindul a telepítõ.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

dávid 001
egy gondom van hogy kell beleteni a new gta sa 2011.et?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Sziasztok ! beraktam a new gta sa 2011-et nagyon jó de nem tudja valaki megmondani h PONTOSAN hol lehet venni motorokat és autókat?
DarkSl4yer
Tartod a elörét+hátrát majd bal/jobb irány(teljesen mind1 meik)
csrolli
üdv
a motoros iskolában milyen gomb variációt kell használni az elsõ (360') feladatnál. régen is mindig ezzel sz@r@kodtam.

Katun

Sziasztok! Nem tudjátok h honnan lehet letölteni a következõ modot?
ik0N
a, nem teszed bele a gta.img-be a txd filet

b, nem írod át a vehmods.ide fileban melyik txd használja a modhoz.

ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON

mindent took a gta saban ha kell segitek de csak eggyet nem tudok. hogyan lehet ugy beilesszteni a játékba az uj kerekeket hogy annak van valami színe is mert nekem csak fehér és szürke.<#conf><#conf><#conf><#conf>
hát akk gondolom nincs még elég pénzed új házra csíttel pénztszerezni meg gondolom nem akarsz... <#fejvakaras>
még nagyon az elején járok nincs máshol házam
Szia!
ööö nem tudok segíteni de próbáltad már máshol elmenteni??<#wink>
Sziasztok Játékosok!

Azzal a panasszal fordulnék hozzátok hogy a játékot mikor elindítom egy idõ után a mentõhelynél begyorsul és teljesen játszhatatlan. tud valaki megoldást rá? elõre is köszi.
dávid 001
hello nem engedi az autókat beteni a játékba pedig úgy csinálom ahogy kell a gt3-t bele teszem az img tool-s ba de nem enged aszt írja a file nem olvashato ez van a gta-hoz leszedtem egy másikat az meg jo vol neki de aba se tete bele

dragon11
ha highon nem is, de egy mediumon valszeg.. bár a vga naon gyenge

DJ YAYO
Csumi rudi!
Szerintetek ezzel a szettel menni fog rendesen high-on?
Semmi szaggatás baszakodás? o.o

-Intel Celeron 2,8Ghz single core processor
-Zotac 5200 256mb 128bit (nVidia FX5200)
-1,5Gb Ram
-XpSP3

djjeges
Tudom hogy van ilyen program, mert régebben megvolt csak letöröltem :S

Katun
Szervusz!

Sajnos ha lefagy akkor lefagy, valami gubanc lép fel a scriptekkel. Tény és való hogy nem vagyok valami profi az SCM kódolásban, ezért is kezdetleges a 2006-os verzió, ellenben az új mostani az már jóval stabilabb lesz.

Csõ !

nem ismerek külön progit erre de elvileg ha nagy a motor tapasztalatod akk kevesebbszer esel le .
djjeges
Sziasztok! Mostanság unatkozom és ujra elkezdtem nyomni a san andreasst. Nem tudtok olyan progit Single playerhez amivel megakadályozza a biciklirõl leesést és a motorrol leesést bármilyen sebességnél? Tehát bármit csinálhatok ekkor sem esek le 😊
A választ elõrre is köszönöm

sziasztok ! Nem tudtok ajánlani 1 Cj fehér modot (lehetõleg ujj hajakkal)

És hogy kéne berakni IMG TOOL -al??
applecomputers
üdv
letöltöttem a 2006-os módodat, cesar elsõ küldetését nem adja be, van esetleg valami tanácsod, hogy mi a gond ?

antikarakter :D

Katun
Ez saját, még nem talál rá a Google mivel az ( blogomon amely alig egy hete nyilt meg) oldalt a mai napon frissítettem. Lesz benne egy két jó és érdekes funkció. Akit érdekel, http://nagyattila.org, nem reklámozni szeretném csak itt már leírtam amit tudni illik.

Ger0121
Érdekes.
Én ennyit találtam az egész világhálón: KATT
No de majd meglátjuk.

---Ger----

Katun

Hamarosan...

Ger0121
Warez game. Te bajod.
Vedd meg eredetiben. 😊
Sa-mp 0.3C-t töltöttél?
Ha eredeti gammával sem megy szedd le azt amelyiket a samp-team csinálta!
Nekem eredeti játék és a fent említett klienssel remekül fut.
Mondjuk nekem pedig a 3c szerverekkel kapcsolatban kellene egy kis professzionális segítség.
(Gondolom nem igazán jáûr erre olyan ember aki érti, de ha mégis szívesen várnám a segítséget!)
Köszi!
(Ismét bocsi a sok-hsz-ért.)
Ger.

---Ger----

Ger0121
Lan ban lehet játszani.
SAMP kliens és szerver is kell hozzá.
Ha a sa-mp.com ról letöltöd mindkettõt (értelemszerûen a neked megfelelõ OP rendszerre)
a samp szerver mappájában a server.cfg ben (jegyzettömbbel nyisd) a lanmode=0 tedd át Lanmode=1 re
Az announce=1 et pedig announce=0 ra.
Az Rcon pass-t le kell cserélni az eredet jelszó: changeme (ezt kiszeded és ami tetszik beírod)
A klienst mindenkinél telepíted a kis sárga pipával felveszed annak a gépnek az IP címét amelyiken a szerver fut. ( Ezen kívül millió dolgot be lehet állítani)
Ha gondolod PM ben magyarázom tovább.
Itt érdemben ennyi info elég mindenkinek!
Szép estét sziasztok! 😊

---Ger----

Kovács Erix
LAN-ba lehet játszani?
És hogyan?
SAMP kel hozzá?

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

köszi Duck megvan <#wave><#vigyor3>
Sziasztok! Légyszi segítsetek!!
Letölöttem a GTA San Andreast. Ez megy meg minden jó..
Letöltöttem hozzá a SA:MP-ot ami beadja a szervereket,de ha kiválasztok egy szervert és rámegyek a Connectre a következõ hibát adja ki:

Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!

Program😄:/Játék/GTA San Andreas/gta_sa.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

És nem enged rá a szerverre.. Régebben még mûködött..Nem tudom mi lehet a gond.
Kérlek segítsetek!!
Elõre is köszi😄
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Letöltöttem a CLEO 4-et, de azt nem tudom, hogy hogyan kell használni.
itamragy
a házadra kell vinni<#nevetes1>onnan mar rem tudod hova 😉

Egyszer fenn, Egyszer lent.

saslaca
Már megoldódott. Valamiért kihagyott a telepítõ egy .dll fájlt. Újraraktam és most mûködik. Most olyan gondom van hogy a 2. városban van az a csaj akit az autósiskolánál kell összeszedni(akinek a mûhelye van) és akárhova viszem randira semmi sem tetszik neki.Merre kell elvinni hogy jól érezze magát? Köszi!

Fresh Duke
Beírod Googlebe, hogy "new gta sa 2006", és az elsõ találat...
De azért itt van.

A heavy cost. I pay it gladly.

Sziasztok!

Nem tudjátok h honnan lehet letölteni a new gta sa 2006 -modot?? <#conf>
Ger0121
Eredeti a játék?
Bitben nem különbvözik az új OP rendszered és a régi?
Mellette 7 alatt nekem eddig nem nagyon vannak jó tapasztalataim a régebbi játékokkal.
Drivereket kicsit lehet le kell butítani.

---Ger----

saslaca
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy feltettem a játékot, elindul, de amikor megjelenik a GTA bevezetõ képe kidob azzal hogy leállt a program mûködése. Régebben Windows XP-t használtam, azzal tökéletesen futott, de most Windows7-em van és valamiért kidobál. Mi lehet a gondja?

megpróbáltam amiket mondtál de nem sokkal jobb majd újra letöltöm és feltelepítem,hátha jobb lessz.
Ger0121
Szia!
Tedd le a felbontást látótávolságot és minden grafikai tényezõt a minimumra. Ha úgy is szaggat (nem vagyok nagy gépguru) akkor valszeg nem fog menni.
Ha úgy fut szépen akkor kezd el egyesével visszapakolni rá a graf. tényezõket és ahol még pont jó ott hagyd. 😊
(Nem hinném, hogy kevés a géped, mert egy ezer éves P3 ason szaggatás nélkül (bár minden pixel méteres volt) de játszottam vele 2005-ben 😊

---Ger----

Hello telepítettem a gta san andreast eléggé szaggat pedig a procim 2,4 a memória 1,25 gb a videókártyám 256 mb-os Nvidia.Nem tudok rájönni a hiba okára,ha valaki segítene megköszönném
lck
Tudom, csukjuk be a fórumokat mert van gugli.
Amúgy KÖSZI !!
Ger0121
A Server.cfg ben belövöd a lanmode 0-t 1 re...
De azért nem ártana, ha egy kicsit rágugliznál. Megmondja! Tényleg.

Itt vagy itt is eléred. 😉

---Ger----

itamragy
Hali.Mikor elkezdem telepiteni kidob egy hiba üzenetet s nem tudok rájõni mi a hibája.Segitsetek pls
hiba üzenet:Error Code: -5011 : 0x8000ffff
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (551)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR:Rockstar Games (http://www.rockstargames.com/)
PGUID😄417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E
$10.50.0.125
@Windows XP Szervizcsomag 3 (2600) BT_OTHER 232.64

Egyszer fenn, Egyszer lent.

lck
Jav.: A GTA SanAndreas Multiplayer 0.3c-vel, hogy lehet helyi LAN-on játszani?
lck
A GTA SanAndreas Multiplayer 0.3c-vel, hogy helyi LAN-on játszani?
Ger0121
No, én asszem régi harcos vagyok itt.
Egyelõre jobb híjján R2 es klienssel megy a szerver.
Aztán majd jön valaki és felvillanyoz, hogy mit hogy tegyek.

A biztosan mûködõ kliens INNEN tölthetõ le.
Egyelõre enyit tehettem 😊
Bocsi a halmozott hsz ek miatt.

---Ger----

Ger0121
Lehet vele.

---Ger----

Ger0121
ger.servegame.com:7777
Egyelõre nem nagy az élet, ha csináltok rajta-hajrá! 😊
Elindítottam 10 slot al.
Ha igény lesz rá emelhetjük 30-60 ig max.
Szép napot.

---Ger----