GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Bicikli "üzlet":
Modellbolt:
Autószalon:
Remélem segítettem <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
a motoros iskolában milyen gomb variációt kell használni az elsõ (360') feladatnál. régen is mindig ezzel sz@r@kodtam.
b, nem írod át a vehmods.ide fileban melyik txd használja a modhoz.
ASUS N50Vc | Core2Duo 5850(2.2) | 3GB Ram DDR2 | 320 GB | NVidia 9300MGs 512Mb | W7 64bit regards, ikON
ööö nem tudok segíteni de próbáltad már máshol elmenteni??<#wink>#wink>
Azzal a panasszal fordulnék hozzátok hogy a játékot mikor elindítom egy idõ után a mentõhelynél begyorsul és teljesen játszhatatlan. tud valaki megoldást rá? elõre is köszi.
Szerintetek ezzel a szettel menni fog rendesen high-on?
Semmi szaggatás baszakodás? o.o
-Intel Celeron 2,8Ghz single core processor
-Zotac 5200 256mb 128bit (nVidia FX5200)
-1,5Gb Ram
-XpSP3
Sajnos ha lefagy akkor lefagy, valami gubanc lép fel a scriptekkel. Tény és való hogy nem vagyok valami profi az SCM kódolásban, ezért is kezdetleges a 2006-os verzió, ellenben az új mostani az már jóval stabilabb lesz.
nem ismerek külön progit erre de elvileg ha nagy a motor tapasztalatod akk kevesebbszer esel le .
A választ elõrre is köszönöm
És hogy kéne berakni IMG TOOL -al??
letöltöttem a 2006-os módodat, cesar elsõ küldetését nem adja be, van esetleg valami tanácsod, hogy mi a gond ?
antikarakter :D
---Ger----
Hamarosan...
Vedd meg eredetiben. 😊
Sa-mp 0.3C-t töltöttél?
Ha eredeti gammával sem megy szedd le azt amelyiket a samp-team csinálta!
Nekem eredeti játék és a fent említett klienssel remekül fut.
Mondjuk nekem pedig a 3c szerverekkel kapcsolatban kellene egy kis professzionális segítség.
(Gondolom nem igazán jáûr erre olyan ember aki érti, de ha mégis szívesen várnám a segítséget!)
Köszi!
(Ismét bocsi a sok-hsz-ért.)
Ger.
---Ger----
SAMP kliens és szerver is kell hozzá.
Ha a sa-mp.com ról letöltöd mindkettõt (értelemszerûen a neked megfelelõ OP rendszerre)
a samp szerver mappájában a server.cfg ben (jegyzettömbbel nyisd) a lanmode=0 tedd át Lanmode=1 re
Az announce=1 et pedig announce=0 ra.
Az Rcon pass-t le kell cserélni az eredet jelszó: changeme (ezt kiszeded és ami tetszik beírod)
A klienst mindenkinél telepíted a kis sárga pipával felveszed annak a gépnek az IP címét amelyiken a szerver fut. ( Ezen kívül millió dolgot be lehet állítani)
Ha gondolod PM ben magyarázom tovább.
Itt érdemben ennyi info elég mindenkinek!
Szép estét sziasztok! 😊
---Ger----
Letölöttem a GTA San Andreast. Ez megy meg minden jó..
Letöltöttem hozzá a SA:MP-ot ami beadja a szervereket,de ha kiválasztok egy szervert és rámegyek a Connectre a következõ hibát adja ki:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program😄:/Játék/GTA San Andreas/gta_sa.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
És nem enged rá a szerverre.. Régebben még mûködött..Nem tudom mi lehet a gond.
Kérlek segítsetek!!
Elõre is köszi😄
Egyszer fenn, Egyszer lent.
De azért itt van.
A heavy cost. I pay it gladly.
Nem tudjátok h honnan lehet letölteni a new gta sa 2006 -modot?? <#conf>#conf>
Bitben nem különbvözik az új OP rendszered és a régi?
Mellette 7 alatt nekem eddig nem nagyon vannak jó tapasztalataim a régebbi játékokkal.
Drivereket kicsit lehet le kell butítani.
---Ger----
Olyan problémám lenne hogy feltettem a játékot, elindul, de amikor megjelenik a GTA bevezetõ képe kidob azzal hogy leállt a program mûködése. Régebben Windows XP-t használtam, azzal tökéletesen futott, de most Windows7-em van és valamiért kidobál. Mi lehet a gondja?
Tedd le a felbontást látótávolságot és minden grafikai tényezõt a minimumra. Ha úgy is szaggat (nem vagyok nagy gépguru) akkor valszeg nem fog menni.
Ha úgy fut szépen akkor kezd el egyesével visszapakolni rá a graf. tényezõket és ahol még pont jó ott hagyd. 😊
(Nem hinném, hogy kevés a géped, mert egy ezer éves P3 ason szaggatás nélkül (bár minden pixel méteres volt) de játszottam vele 2005-ben 😊
---Ger----
hiba üzenet:Error Code: -5011 : 0x8000ffff
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (551)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR:Rockstar Games (http://www.rockstargames.com/)
PGUID😄417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E
$10.50.0.125
@Windows XP Szervizcsomag 3 (2600) BT_OTHER 232.64
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Egyelõre jobb híjján R2 es klienssel megy a szerver.
Aztán majd jön valaki és felvillanyoz, hogy mit hogy tegyek.
A biztosan mûködõ kliens INNEN tölthetõ le.
Egyelõre enyit tehettem 😊
Bocsi a halmozott hsz ek miatt.
---Ger----