82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • morzsi555
    Annak nem látom semmi értelmét, mindenki értelmetlenül lövöldözik benne. Akkor már inkább elindítok valami mmo-t.
  • GtaDORIFTO
    Istenem ilyen sügérek vagytok. Már mindenki a multival játszik.
  • morzsi555
    Időközben találtam egyet: http://www.youtube.com/watch?v=cC8LyCjnbXQ, a videó leírásában vannak a letöltő linkek, de még nem próbáltam ki.
  • sovatalevi
    Sajnos ezt ki kell várni.Nincs mod hozzá,ha van is nincs kiadva.Szerintem...
  • morzsi555
    Miért te szereted végigbálmulni sokadszorra, ahogy rohadt lassan bemegy aztán ki és még végig is néz magán? Mert én aztán nem.
  • GtaDORIFTO
    a játéknak van multiplayer változata amibe annyian játszanak amennyien tudnak
  • GtaDORIFTO
    mi a tököm értelme van?
  • massey
    lehet en lanon jatszani
    gondolom csak ketten en megy egy masik?
  • morzsi555
    Van olyan mod, amivel gyorsabban lehet öltözködni és nem kell megvárni, hogy CJ ki-be menjen a fülkéből?
  • morzsi555
    Nem szenvedtem vele tovább, inkább felraktam ezeket:
    SRT3 MOD V1.7
    Vegetation_Pack_3
    PROJECT REALITY Beta 2.4
    Real_palms_v2.0
    Ilyen lett.
  • morzsi555
    Hát nekem össze-vissza ugrálnak az árnyékok, a textúrák és egy idő után lefagy a játék... Ezt a nyissam meg a player.img, gta3.img dolgot továbbra sem értem.
  • kjhun
    Megpróbálom leírni a leírása alapján, még nem próbáltam ki.

1. Telepítsd fel a játékot, ne crackeld, csak rakd fel. (Tiszta telepítés)

Idézem:
    - Now open the file "player.img" (also in the Models folder), and repeat the same procedure done in gta3.img.

Ezt nem értem Backupot róluk talán

2. Nyisd meg a kibontott UltraHd mappát, és a benne lévő fájlokat és mappákat másold át, a játék főkönyvtárába, és írd felül őket. (Ha 64 bites Windowsod van, akkor ide: C: \ Program Files (x86) \ Rockstargames \ GTA San Andreas \ ha ide raktad fel).

3. Nyisd meg a kibontott ENB Series mappát, és válasz ki a videókártyádnak megfelelő mappát, és nyisd meg. És másold a d3d9.dll és az ENBSERIES.INI fájlt, a játék főkönyvtárába, (valamelyik mappában van még egy enbpalette.bmp fájl, szerintem ez is kell, a leírás nem említi, a desktop.ini az nem kell).

4. Ha lassan megy akkor az Alternative (best performace) mappában lévő fájlokat másold át a játék fökönyvtárába, és írd felül a fájlokat.
    Az Optional (Icons) mappában lévő ikonokkal gondolom, az asztalon lévő eredeti parancsikonnak az ikonját, kicserélheted a mappában lévők közül az egyikre. (Ikon kijelölése az Asztalon, jobbklikk, ikoncsere gomb, és keresel másikat hozzá).

5. Ez után a Part2-ben lévő gta3.img fájlt, a játékban lévő models mappába tömörítsd ki, és írd felül az eredetit.

6. Ha ezt is leszedted: Meu_ENB_Series_Realmente_Legal.rar
    Akkor, a benne lévő dll fájlokat a játék főkönyvtárába másold át. (Szerintem az összeset).

7. Játék indítása.

Elvileg így jónak kell lennie.

If you use Windows 7 64Bit and has more than 3GB of memory, you may experience problems with the game due to a problem of compatibility of the old engine rockstar with 64bit systems. There is not a permanent solution to this problem.

A Googlefordítóval ez jön ki a szövegből:

Ha a Windows 7 64bit, és több mint 3GB memóriával, hiba léphet fel a játék miatt probléma kompatibilitás a régi motor Rockstar a 64 bites rendszerek. Nincs végleges megoldás erre a problémára.

Én ezt szűrtem le belőle:

És ha Win 7 x64-et használsz, és 3GB-nál több memóriád van, akkor problémák lehetnek a játékkal, a játék régi Rockstar ( ) grafikai motorja, nem kompatibilis a Win 7 64 bites verziójával.
  • morzsi555
    "- Now open the file "player.img" (also in the Models folder), and repeat the same procedure done in gta3.img."

??? nem értem, hogy kell felrakni...
  • kjhun
    Linkek:

Part1 vagy Part1 vagy Part1

Part2 vagy Part2

Update Patch

Ki lehet próbálni akinek kedve van hozzá.
  • morzsi555
    Ez érdekes, kipróbálom. A GTA IV: San Andreas-t már lehet tölteni, de sajnos nincs túl sok értelme, mert a mászkáláson, vezetésen kívűl nem lehet mást csinálni benne. Néhány percig érdekes, hogy milyen szép a grafikája, de aztán unalmassá válik. képek1, képek2
  • kjhun
    Ezt próbálta már valaki??

GTA SA UltraHD Mod V2.0

Készítenek ilyet a 4-hez is. Az állítólag 10-12 GB ! lesz.
  • Yoda001
    az a baj hogy már nagyon régen játszottam SA-al, és cseréltem autókat... itt leírtak érvényesek, img tool progival kell cserélgetni, kell a txd és a dff fájl is amit mondanak
  • szavulyzsolt
    Sziasztok srácok! Rég nem jártam itt. És amúgy elég rég nem is játszottam. A minap viszont csak úgy nosztalgiázásból feltettem a játékot, hogy kicsit élvezzem. És az a probléma lépett fel, hogy elmentem a játékot és mikor újra belépek és be akarom tölteni a mentést, vmi olyasmit ír ki, hogy file is corrupted. Van valakinek valami ötlete, hogy mi ez és miért csinálja?
    Köszi előre is.
  • riki02
    hát mit is mondjak.. így elsőre elég bonyolult ezt mind megcsinálom, ok. De hogyan tudok berakni pl. egy BMW X5-öt?
  • Yoda001
    hali, ott a bannerben a FAQ felirat, legközelebb keresd ezt, bármilyen játékról is legyen szó :)
    alulról a harmadikat nézd meg, autók-skinek cserélése
  • riki02
    Sziasztok!

Ilyen modot (ha egyáltalán az) hogyan tudok alkalmazni? Link
    Több ilyen videót is találtam youtubeon de sehol nem találom hogy hogyan lehetne megcsinálni. Ez éppen egy BMW X5 de szinte bármilyen autót be lehet rakni ahogy látom.
  • sovatalevi
    Ha törölted sehogy.
  • morzsi555
  • executor10
    hello mindenki!
    véletlen töröltem az egyik mentésem, hogyan lehetne visszahozni?
  • dávid 001
    én img toolal csináltam régen és sikerült szoval
  • csaba95
    nem autora gondolok hanem pl beakarom tenni a cj téglaház modot akkor azt mivel tudom bereakni?
  • sovatalevi
    Nem jo a mentes,valszeg tuningolt kocsik vannak a garazsba.Tolts le mas vegigjatszast,van rengeteg belole.
    #82562: Milyen modokra gondolsz?
    Ha auto akkor Gta Garage Mod Manager kell.
  • csaba95
    nemtudja valaki hogy hogyan kell modokat berakni vagy mivel kell mert akár hogy próbálom nem sikerül
  • tizie
    ez nekem is vt. persze a norm játék meg hibátlanul megy :D
  • Dávid 12
    Helló!Olyan problémám lenne,hogy letöltöttem a végigjátszást kicsomagoltam,majd belemásoltam (felülírás nélkül)majd elindítom a játékot,belemegyek a "Történet vége" című mentésre elindom,majd egy ilyent dob ki
    És leáll a játék :S
  • Bigman22
    hova kell berakni a modokat?
  • dávid 001
    gondolom a skin ki lett cserélve
  • gtamániás
    sziasztok....láttam sok videót a sanandreasról hogy autóban van Cj és egy fehér ruhás dagattbig smoke hasommás ül mellette....na és az a kérdésem hogy a fehérruhás bigsmoke hasommás az ki?????mert ha big smoke akkor hogy fehér ruhás ?
  • dávid 001
    köszi de azzal próbáltam elvileg bele is teszi csak a játék nem inditja el a modot a gta garage nevezetü program észleli hogy benne van csak a játék nem :S
  • Caliston
    dávid, esetleg próbáld meg IMG Tool-al!
  • dávid 001
    üdv néktek az a gondom hogy 2in7-em van és nemtudok autókat kicserélni vagyis nem engedi a gtagarage felismeri csak a játék nem nyitsa meg.de ha feltelepítem a moderne mod v2-t akkor benne vannak a modok.segitséget szeretnék kérni mert beleszeretném tenni eminemet a játékba.vagy ha valaki tud olyan exe-t akkor írjon.várom a válaszokat elöre köszönöm
  • tutituti
    itt szinte minden van.
    http://www.gtainside.com/en/news.php
  • Caliston
    Honnan tudok letölteni még dolgokat a SA-hoz a GTAHungary-n kívül?
  • kisbesi
    köszönöm a segítséged
    jó lett, működik :D
  • GtaDORIFTO
    tölts le egy camhack 1.5-öt és egy samit amivel járműveket tudsz berakni