82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • MerlinW
    VC: Batman vs Joker
  • MerlinW
    Nem tudom volt-e már Zseniális:) Francia pókember története Las Venturas-ban:)
  • MerlinW
    ENB Series GTSA v0075

video 1
    video 2

mod letöltése
    d3d9.dll, enbseries.ini bemásol SA könyvtárba, majd játék közben Shift+F12

• bodesz
    tudtok ajánlani 1-2 modpackot/carpakot ami megbízható és nem fagyle mindig?
  • peppino3
    csak jácotam asztán nemfigyeltem bocs
  • ldavid
    Dokumentumok/GTA San Andreas User Files
    és nyugodt lehetsz, caps lock nélkül is el lehet olvasni amit írsz
  • peppino3
    HOVA KEL BERAKNI A MENTÉSEKET ?
  • DJ Skyline
    sok privit kapnál :) írd ide a problémát
  • edikee
    Aki sampozik az irjon nekem privibe.

köszi.
  • ldavid
    ha csak addig jutottál el, akkor még nincs kész
    az ejtőernyős az utolsó
  • Plata
    Sziasztok nekem olyan gondom van hogy sikerült megszerezni a pilóta jogsit,de Toreno nem telefonál,nincs küldi,csak annak a hülye Zero-nak a küldije van.Nem csináltam meg az összes pilótás küldit,a helikopterröl való lövöldözösnél elakadtam,de jogsit kaptam.
  • ldavid
    pff na ők aztán nagy szakik.. xD
  • KG21
    hű vaze, nem az én saram, ehhez külsősök segítettek a magyarítás+autóneveknél. Mondjuk sejtettem, hogy lehetnek velük gondok, amikoris a Peterbilt-re azt mondták az biztos egy olyan jelzés, hogy "Peter" által készített modellről van szó :DDD Na mindegy, azért kösz a Huntutiéknak a segítséget :)
  • bujty
    heló ,lenne 2 kérdésem :
    1. a modern mod-ot hogy kell telepíteni ?
    2. van valamilyen oldal ahol a a james bond 007 mod-nak a Billentyű használatát magyarúl leírták pl: y: fegyver kiválasztás vagy Ctrl:használás (járműveinknél)
  • Hymtozis
    Nekem is volt ilyen gondom. Nekem az volt a baj, h amikor SA-t feltelepítettem WMP-el ment zene, aztán mikor átszoktam iTunes-ra (elkezdtem azt használni), akkor nem ment.
    De nem biztos, h nálad is ez a baj. Ha ugyanaz a zenelejátszó, akkor lehet, h kihagytál vmit. Pl.: játékon belül is beállítottad a rádiót, megkerestetted a zenét?
  • Dévids
    Sziasztok!
    Nem tudjátok miért van az, hogy a saját berakott zenéim nem mennek a játékba?Mindent úgy csináltam ahogy levan írva de nem akar működni.Mp3-as zene lenne.Előre is köszi !
  • Stefibaba
    Ezekszerint:D Ha Harry Potter is gyárt akkor ők mé ne gyárthatnának? :D
  • Szabi1991
    off: feltettem a GTA:VC-t egy kicsit baromkodni,feltettem Kg21 módját, tökre +örültem neki, hogy jé, egy hacsi, gyorsan bele is szálltam, erre ez fogadott xD

a Toyota nyomtatókat is gyárt ? :D
  • 0246886420
    És nekem tud valaki segíteni. Ha elolvassa az előző két üzenetemet akkor tudja, hogy mit szeretnék.
    Kösz!
  • KG21
    pedig direkt emiatt hagytam meg az eredeti handling értékeket, csak a felfüggesztések vannak a modellekhez igazítva. Versenyekben vágom, hogy hülye volt az AI átírt handlingeknél, ezért sem erőltettem. Melyik küldivel van problémád?
  • burjanmate
    Az fent van már valahol az America's Army-s Hummer?
  • dani110
    tud valaki segiteni Cesar Vialpando és a Life's Beach küldetésekben mert már fél éve azt nyomom de egyszerüen nem megy.ha kell akár email cimem is megadon!
  • 0246886420
    Sajnos már nem tudom, hogy hol láttam azt a videót, de, hogyha ezt a képet megnézitek akkor annál az embernél kb 1.5-2-szer izmosabb volt a videón az a hapek.
    http://guidesmedia.ign.com/guides/image/gtasa_guide_1098744670.jpg
    Remélem így már tudtok segíteni.
    Köszi
  • Fresh Duke
    Nem lehet, hogy ott olyan ruha volt, amiben jobban meglátszott a kigyúrtsága? Vagy az, hogy nálad nem csak izmos, hanem kövér is? :D
  • ldavid
    ha belinkelnéd azt a videót, nagyobb valószínűséggel tudna valaki segíteni
  • 0246886420
    Hellosztok!
    Néztem a GTA-at már nem tudom, hogy hol, mert most regisztráltam ide és csak annyit kérdeznék, hogy Carl amikor max izmos és, hogyan csinálták meg, hogy a GTA-ban még izmosabb volt Carl? Tehát úgy értem, hogy Carl nálam maximum izmon volt, de úgy sem nézett úgy ki mint azon a videón sokkal izmosabb volt ott. Na és ahoz mit lehet letölteni vagy mi kell hozzá, hogy a maxnál is izmosabb lehessen.
    Kösz!
    Remélem tudtok tényleg segíteni. VAgy ha nem az volt akkor meg milyen játék volt az, cak azért, mert teljesen ugyanolyan volt az a játék mind ugyan az volt csak nem volt a videónak címe.
  • zyppy
    töröld ki a GTA San Andreas User Files-ból a gta_sa.set fájlt, és indítsd újra.
  • mikszer
    Modern moddal van egy kis bajom... a Handlinget is átírja, és így van olyan küldetés, amit nem nagyon lehet megcsinálni... (sokadik próbálkozásnál tartok... :( )
  • Szabi1991
    link...
  • bujty
    James Bond 007 mod
  • bujty
    itt van a következő feladvány: sok videót láttam a youtube-on ,1 007 mod-ról .ezt hol lehet letölteni?
  • csomi
    Megvan! GTA SA Modern Mod, ha esetleg meg valakit erdekelne.
  • csomi
    Meg tudnatok mondnani letezik-e olyan auto-telepito kocsi modosito csomag amivel nem kell buveszkedni, hanem egy egyszeru telepites utan frissiti a megfelelo fajlokat? Baratom allitja, hogy volt neki valami 500Mb koruli exe fajlja ami egy csomo modositast megcsinalt magatol. Mivel en nem vagyok jartas a jatekban o meg nem egy GTA guru, de jatszani szeret vele, ram var a feladat, hogy ezt megszerezzem neki . Igazabol en csak olyan automoddokat talaltam amiket egyenkent kell egy manager programmal beinjektalni. Szoval tud valaki az altalam emlitett csomagrol? Nagyon megkosszonnem.
    Ha esetleg korabban le lenne mar irva a forumban, bocsanat, de elriasztott a nagyszamu hozzaszolas attol, hogy visszakeressem.
  • xxdani
    tedd fel újra a játékot. a mentéseidet meg másold ki.
  • jaster
    Na ezt oldja meg valaki! Eredeti, vásárolt, legális játékom van. Feltelepítettem, működött is rendesen San Fierro 2 vagy 3-dik pályájáig aztán kikapcsoltam, mentem aludni. Másnap elindítanám ÉÉÉÉÉS az Nvidia logonál lefagy. Mégegyszer hangsúlyoznám, gyári, eredeti játékot használnék. A telepítésnél semmi gond nem volt, minden ment mint a karikacsapás. Csak egyszer játék közben behalt ez az egész. A VGA-m ASUS GeForce 8600GT 256MB, sztem ezen el kellene futnia. De neeeeeeem. Lefagy a kis köcsögje. Próbálkoztam mindenféle patchcsel, meg NOCD fixszel, de semmi. Meg se mozdul. Újratelepítés sem segít. Aki okosabb nálam, szóljon! Előre is köszi.
  • Máté94
    Nem tudnátok segíteni?
    Mindig amikor beülök egy kocsiba elkezd szaggatni.És csak kicsi idő után hagyja abba.Nem tudjátok ennek a hibának az okozóját?
  • bujty
    ja és még 1 kérdés: ha amikor az IMG tool-al kicserélünk egy autót de nem arra amire kéne akkor mi történik?
  • bujty
    figy találtam egy jó módot http://gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=11758
    de nem tom hogy kell telepíteni.

vki segítene?
  • berczely
    Már nyomultunk vele nem rossz de nem is jó!
  • burjanmate
    Ez már hónapok óta 30%-on áll. Tud vki róla vmit? A beta nagyon jólnézki sz'tem (főleg tükröződéssel ).