82991
-
#78338 VC: Batman vs Joker -
#78337 Nem tudom volt-e már Zseniális:) Francia pókember története Las Venturas-ban:) -
#78336 ENB Series GTSA v0075
video 1
video 2
mod letöltése
d3d9.dll, enbseries.ini bemásol SA könyvtárba, majd játék közben Shift+F12
-
#78335 tudtok ajánlani 1-2 modpackot/carpakot ami megbízható és nem fagyle mindig? -
peppino3 #78334 csak jácotam asztán nemfigyeltem bocs -
ldavid #78333 Dokumentumok/GTA San Andreas User Files
és nyugodt lehetsz, caps lock nélkül is el lehet olvasni amit írsz -
peppino3 #78332 HOVA KEL BERAKNI A MENTÉSEKET ? -
#78331 sok privit kapnál :) írd ide a problémát -
#78330 Aki sampozik az irjon nekem privibe.
köszi.
-
ldavid #78329 ha csak addig jutottál el, akkor még nincs kész
az ejtőernyős az utolsó -
Plata #78328 Sziasztok nekem olyan gondom van hogy sikerült megszerezni a pilóta jogsit,de Toreno nem telefonál,nincs küldi,csak annak a hülye Zero-nak a küldije van.Nem csináltam meg az összes pilótás küldit,a helikopterröl való lövöldözösnél elakadtam,de jogsit kaptam. -
ldavid #78327 pff na ők aztán nagy szakik.. xD -
#78326 hű vaze, nem az én saram, ehhez külsősök segítettek a magyarítás+autóneveknél. Mondjuk sejtettem, hogy lehetnek velük gondok, amikoris a Peterbilt-re azt mondták az biztos egy olyan jelzés, hogy "Peter" által készített modellről van szó :DDD Na mindegy, azért kösz a Huntutiéknak a segítséget :) -
#78325 heló ,lenne 2 kérdésem :
1. a modern mod-ot hogy kell telepíteni ?
2. van valamilyen oldal ahol a a james bond 007 mod-nak a Billentyű használatát magyarúl leírták pl: y: fegyver kiválasztás vagy Ctrl:használás (járműveinknél) -
Hymtozis #78324 Nekem is volt ilyen gondom. Nekem az volt a baj, h amikor SA-t feltelepítettem WMP-el ment zene, aztán mikor átszoktam iTunes-ra (elkezdtem azt használni), akkor nem ment.
De nem biztos, h nálad is ez a baj. Ha ugyanaz a zenelejátszó, akkor lehet, h kihagytál vmit. Pl.: játékon belül is beállítottad a rádiót, megkerestetted a zenét? -
Dévids #78323 Sziasztok!
Nem tudjátok miért van az, hogy a saját berakott zenéim nem mennek a játékba?Mindent úgy csináltam ahogy levan írva de nem akar működni.Mp3-as zene lenne.Előre is köszi ! -
#78322 Ezekszerint:D Ha Harry Potter is gyárt akkor ők mé ne gyárthatnának? :D -
Szabi1991 #78321 off: feltettem a GTA:VC-t egy kicsit baromkodni,feltettem Kg21 módját, tökre +örültem neki, hogy jé, egy hacsi, gyorsan bele is szálltam, erre ez fogadott xD
a Toyota nyomtatókat is gyárt ? :D -
0246886420 #78320 És nekem tud valaki segíteni. Ha elolvassa az előző két üzenetemet akkor tudja, hogy mit szeretnék.
Kösz! -
#78319 pedig direkt emiatt hagytam meg az eredeti handling értékeket, csak a felfüggesztések vannak a modellekhez igazítva. Versenyekben vágom, hogy hülye volt az AI átírt handlingeknél, ezért sem erőltettem. Melyik küldivel van problémád? -
#78318 Az fent van már valahol az America's Army-s Hummer? -
dani110 #78317 tud valaki segiteni Cesar Vialpando és a Life's Beach küldetésekben mert már fél éve azt nyomom de egyszerüen nem megy.ha kell akár email cimem is megadon! -
0246886420 #78316 Sajnos már nem tudom, hogy hol láttam azt a videót, de, hogyha ezt a képet megnézitek akkor annál az embernél kb 1.5-2-szer izmosabb volt a videón az a hapek.
http://guidesmedia.ign.com/guides/image/gtasa_guide_1098744670.jpg
Remélem így már tudtok segíteni.
Köszi -
#78315 Nem lehet, hogy ott olyan ruha volt, amiben jobban meglátszott a kigyúrtsága? Vagy az, hogy nálad nem csak izmos, hanem kövér is? :D -
ldavid #78314 ha belinkelnéd azt a videót, nagyobb valószínűséggel tudna valaki segíteni -
0246886420 #78313 Hellosztok!
Néztem a GTA-at már nem tudom, hogy hol, mert most regisztráltam ide és csak annyit kérdeznék, hogy Carl amikor max izmos és, hogyan csinálták meg, hogy a GTA-ban még izmosabb volt Carl? Tehát úgy értem, hogy Carl nálam maximum izmon volt, de úgy sem nézett úgy ki mint azon a videón sokkal izmosabb volt ott. Na és ahoz mit lehet letölteni vagy mi kell hozzá, hogy a maxnál is izmosabb lehessen.
Kösz!
Remélem tudtok tényleg segíteni. VAgy ha nem az volt akkor meg milyen játék volt az, cak azért, mert teljesen ugyanolyan volt az a játék mind ugyan az volt csak nem volt a videónak címe.
-
#78312 töröld ki a GTA San Andreas User Files-ból a gta_sa.set fájlt, és indítsd újra. -
#78311 Modern moddal van egy kis bajom... a Handlinget is átírja, és így van olyan küldetés, amit nem nagyon lehet megcsinálni... (sokadik próbálkozásnál tartok... :( ) -
Szabi1991 #78310 link... -
#78309 James Bond 007 mod -
#78308 itt van a következő feladvány: sok videót láttam a youtube-on ,1 007 mod-ról .ezt hol lehet letölteni? -
csomi #78307 Megvan! GTA SA Modern Mod, ha esetleg meg valakit erdekelne. -
csomi #78306 Meg tudnatok mondnani letezik-e olyan auto-telepito kocsi modosito csomag amivel nem kell buveszkedni, hanem egy egyszeru telepites utan frissiti a megfelelo fajlokat? Baratom allitja, hogy volt neki valami 500Mb koruli exe fajlja ami egy csomo modositast megcsinalt magatol. Mivel en nem vagyok jartas a jatekban o meg nem egy GTA guru, de jatszani szeret vele, ram var a feladat, hogy ezt megszerezzem neki . Igazabol en csak olyan automoddokat talaltam amiket egyenkent kell egy manager programmal beinjektalni. Szoval tud valaki az altalam emlitett csomagrol? Nagyon megkosszonnem.
Ha esetleg korabban le lenne mar irva a forumban, bocsanat, de elriasztott a nagyszamu hozzaszolas attol, hogy visszakeressem. -
#78305 tedd fel újra a játékot. a mentéseidet meg másold ki. -
jaster #78304 Na ezt oldja meg valaki! Eredeti, vásárolt, legális játékom van. Feltelepítettem, működött is rendesen San Fierro 2 vagy 3-dik pályájáig aztán kikapcsoltam, mentem aludni. Másnap elindítanám ÉÉÉÉÉS az Nvidia logonál lefagy. Mégegyszer hangsúlyoznám, gyári, eredeti játékot használnék. A telepítésnél semmi gond nem volt, minden ment mint a karikacsapás. Csak egyszer játék közben behalt ez az egész. A VGA-m ASUS GeForce 8600GT 256MB, sztem ezen el kellene futnia. De neeeeeeem. Lefagy a kis köcsögje. Próbálkoztam mindenféle patchcsel, meg NOCD fixszel, de semmi. Meg se mozdul. Újratelepítés sem segít. Aki okosabb nálam, szóljon! Előre is köszi. -
#78303 Nem tudnátok segíteni?
Mindig amikor beülök egy kocsiba elkezd szaggatni.És csak kicsi idő után hagyja abba.Nem tudjátok ennek a hibának az okozóját? -
#78302 ja és még 1 kérdés: ha amikor az IMG tool-al kicserélünk egy autót de nem arra amire kéne akkor mi történik? -
#78301 figy találtam egy jó módot http://gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=11758
de nem tom hogy kell telepíteni.
vki segítene? -
#78300 Már nyomultunk vele nem rossz de nem is jó! -
#78299 Ez már hónapok óta 30%-on áll. Tud vki róla vmit? A beta nagyon jólnézki sz'tem (főleg tükröződéssel ).