GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
volt eddig valami hír errõl? szerintem az SA motorja nem képes valós idejû tükrözõdésre, vagy ha igen, akkor meg azért nincs mert iszonyatosan zabálná a gépet, minden jámûvön valós tükrözõdés

RAZOR27
Van már hír a valós idejû tükrözõdésrõl?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Katun

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

LTomi
Lehet, hogy vitték vele a mozgássérült nagymamát vásárolni. <#idiota>

Los Angeles, California

Azt észrevettétek már, hogy az az autó ameliyket nemrég töltött fel valaki, az a mozgássérült melyen áll?<#banplz><#banplz>

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

DJ Skyline
mûködik, de úgy tudom nem szereti ha a handling meg ilyenek módosítva vannak. mindenki azt látja ami bevan rakva magának a játékba! tehát lehet nálad bansheen van egy corvette, de lehet a bansheen a másiknak meg egy zsiguli van, te a corvettet látod, õ meg a zsigulit!

Szasza20
ha berakok pár autót a játékba IMG tools-al, attól mûködik a SA-MP! vagy úgy nem lehet hogy én látom a saját autóimat a többiek meg az eredetit ami a játékban van?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

12346
a konverzióval önmagában nincs gond, csak ne ilyen limitált/kevésbé limitált példányszámú lux sportredvákat konvertáljanak állandóan. rengetek létezõ autó van különbözõ játékokhoz, amit szívesen látnék itt-ott, csak hát az átlag élettelen "autószakértõ" kocka kölykök nem erre verik:/

LTomi
Most legalább nem kocsit konvertáltak!

Los Angeles, California

LTomi
Nah, próbaképp kicseréltem a sziréna hangokat, és nagyon király lett! Nincs vele semmi bug. Új világ nyílt meg elõttem! <#vigyor3>

Los Angeles, California

LTomi
Kösz, kipróbálom azért.

Los Angeles, California

Stefibaba
Hinnye büntetést neki de izibe :@

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

DJ Skyline
kicsomagolod, és mindent belepakolsz a játék fõkönyvtárába (az üres audio mappát nem kell), majd elindítod a programot (SaatGuiFrontend)! és akkor innentõl már csak attól függ hogy mit akarsz lecserélni! SFX / GENRL tartalmazza a jármûvek hangjait, meg fegyverekét pl. CH-TK a tádió adók asszem. az SPC_xyz cuccok tartalmazzák a szövegeket! rákell kattintani 2x arra amelyikre akarsz, majd várni amíg meg nem jelenik a nagyobb részben a sok cucc! file mérettõl függ, a 345kb-os FEET-et gyorsan megnyitja, ezzel szemben az 1GB-os SPC_GA megnyitásával ellesz egy jódarabig! a hangokat ilyen "Bank_xyz" dolgok tartalmazzák, lenyitod az egyiket, majd rákattintasz 2x és lejátsza! felülírni úgy lehet, hogy file/replace és kész, elmented és elvben jó lesz! nekem mondjuk nem sikerült még lecserélni egy autónak a hangját sem normálisan, vagy nagyon halk, vagy szar az egész és recseg ropog sípol!

DJ Skyline
Downloads 74, hát igen, ami nem konvertált vagy kicsit rondább az már kuka úgy látszik :|

burjanmate
VÉGRE 1 NEM KONVERTÁLT KOCSI!!!

TDU nick: HUN_Matt_92

LTomi
Ömn, és hogy is kéne használni? <#circling>

Los Angeles, California

LTomi
Örök hála! <#worship>

Los Angeles, California

Katun
Üdv!
Nekem is sikerült megírnom a scriptet ami leállítja a motort akit érdekel bemásolhatom, de elérhetõ lesz az új NSA-ban.
Béke!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DJ Skyline
a mindjártból ma reggel lett <#idiota> bocs, itt van

mrmilan
Okés!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

DJ Skyline
SAAT, de minjárt felteszem

mrmilan
Van neve is a programnak? 😊

Herold
Akinek kell multihoz cheat, szóljon. Mindössze annyit kell tennie, hogy legyõz engem bizonyos feltételek mellett, és akkor elküldöm neki.
(Egyébként nem lesz könnyû dolga, pedig becsületesen fogok játszani.)

Goruck
igen az segít 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
ja, erre többen is panaszkodnak, állítólag a HESOYAM kód (élet és pajzs, nem tudom hogy köthetõ össze ezzel :S ) segít a dolgon

Goruck
ez nagggggyon jó 😄😄 kár h be nem lehet csukni
meg az zavar h ha megnyomom a scroll gombot ami hátranéz akkor kinyílik a csomagtartó 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
már újraéledt, majd visszateszem a géjmmonitort ha van! DM-re állt át, de nem volt sikeres, még a klán tagok részérõl sem! nem nagyon jöttünk össze játszani, így ma visszaálltunk SA-MP-ra! itt egy IP addig is: 87.229.24.220:7775

burjanmate
Vagyis HM, na.

burjanmate
Nem tudja vki, h mi van a HH. szeróval?

DJ Skyline
azóta van már újabb, rendes program, nem kell dos parancsokkal szórakozni 😄 kb már 2x feltöltöttem, de majd feltöltöm megint, csak most nem az én gépemnél vagyok

LTomi
SAAT, de ez egy parancssoros progi, elég nehéz, én még nem próbáltam csak tutorialt láttam. Remélem, hogy valamikor lesz rendes verziója, aminél nem a parancssorban kell turkálni.

Los Angeles, California

RAZOR27
Temég életedbe nem használtál olyan programot aminek nem tiszta a licensze?, azt nemhiszem el.

Gergő1991
<#rinya><#rinya>ÉN még mindig nem tudom hogy világit a trailer<#rinya>a mit ad tatok német oldalt ott nem mondják meg<#rinya><#rinya>

mrmilan
Gyerekek!

Valaki mondja meg anak a proginak a nevét, amivel a jármûvek hangját lehet kicserélni/moddingolni.
Link is jöhet, ahonnan le lehetne tölteni.
Elõre is köszönöm.

Stefibaba
Hmm ezt kipróbálom 😄D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

DJ Skyline
Car lights mod
With this mod you:
can turn on / off cars lights
open trunk
open hood
and even shutdown your cars engine

jól hangzik <#eljen>

Yoda001
mivan? 😄 leszeded a telepítõt,felteszed gta könyvtárba az egészet,feltette -> könyvtárában megkeresed a samp.exe-t,elindítod,kiválasztod megint a gta könyvtárat (kéri),és már mehetsz is

http://9gag.com/gag/5135249

Peetboy
Sziasztok! A Multiplayer érdekelne. Megnéztem a Faq-ban nincs leirva. A GTA-SA-MP-rõl tudok, azt kell letölteni és utána hova kell rakni azt a fájlt,hogy lássam a servereket?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Off: Kezdhetem? (Nem értek a warez-hez, viszont lehet, h már csináltam, de nem hiszem.) 😮n
Yoda001
én csak arra gondoltam ezzel a warezzal,hogyha nem 17k-ba kerülne minden normális játék,hanem mondjuk 10,akkor még elviselhetõ is lenne

RAZOR27
1etértek, de az kövezzen meg érte aki még nem warezolt soha...

KG21
nem vagyok rá büszke, de nekem fontos szempont, hogy ne kelljen megvennem a cuccokat 10k-ért.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Yoda001
most büszke vagy? "warezolok rá" "Full grafikán akadásmentesen ráadásul" de ezzuel a full graffal egyetértek..azért<#banplz>

mert az már hot coffee mentes v2-es, de van hozzá patch
KG21
Én vettem boxot, fõleg majd a gta4 kedvéért, de NBA2k8 NBA STREET homecourt Burnout Paradise stb... miatt is. Ugyanúgy warezolok rá, 70k-ból meg nagyot nem tudtam volna fejleszteni a gépemen, így meg még évekig élvezhetem a legújabb, olyan játékokat is, amik pc-re lehet nem is lesznek soha. Full grafikán akadásmentesen ráadásul. Konzol rulez 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Humesz
"Kérjek Xboxot?" Ez igen!!! Mennyivel könnyebb is az, mint megdolgozni az áráért 😊
DJ Skyline
én nem vennék xboxot! én csak akkor fogok elkezdeni gondolkozni ezen, mikor már lesz 10 olyan játék ami nincs PC-re, és mindenképp kiakarom próbálni õket! 1-2 játékért nem fogok kiadni a kinézett gép árának a felét, vagy még többet! gta sa-t nem éri meg eredetiben megvenni, mert nincs különbség a warez és az eredeti között, sõtt, a modok mint pl + autók nem mûködnek eredeti verzión! legalábbis haveromnál feltettünk 3 autót és állandóan kifagyott, elvittem neki a warez verziót és hip-hop mûködött! aztán lehet kivételes eset, de én ezt szûrtem le, hogy eredetin nem mûködnek ezek a dolgok, nem tudom miért

LTomi
Szerintem elõbb várd meg, hogy kiadják-e gépre, és ha igen, akkor fejlessz.

Los Angeles, California

Yoda001
kérjé' ikszboxot aztán majd vidd a szervízbe<#idiota> egy fél év után tuti kifog jönni pc-re is