82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ldavid
    szerintem innen az "AMD Dual-Core Optimizer" kell neked
  • BiGEasy07
    pontosítva: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
  • BiGEasy07
    adm-m van 6000+ os
  • ldavid
    most akkor bug-os vagy túl nagy a frame rate?
    ha AMD procid van, ahhoz (ha jól tudom) van egy driver direkt ilyen fps problémára
  • BiGEasy07
    bevan kapcsolva és ugy is bugos :S
  • ldavid
    kapcsold be a frame limitert
  • BiGEasy07
    Sziasztok, nekem olyan hibám van a GTA-SA ba hogy feltelepítem rendesen, meg crack,elem. elinditom.. eddig oké. de amint kezdek egy uj játékot 4x sebességel fut a játék és játszhatatlan.
    Kérlek segitsetek. (régen müködött)
  • SAFIII
    Hi!!!
    http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=310107
    Itt elérhető a GTA LCS PC EDITION mod!pár napon belül érkezik a beta 2,
    kipróbáltam elég jónak tünik
  • Gyocsika
    Hali!

Jól néz ki! Csak annyi h ilyen nemigazán van, de az nem számít.

Eltudnád küldeni, vagy feltölteni valahova a textúrákat, a mentőét és a rendőrautókét.

Előre is köszi!

ui: Nem tudnád a mentő textúráit mondjuk egy Mercedes Sprinterre rárakni, vagy egy Ford Transitra?
  • bujty
    1.0-ás verzió van nekem
  • KG21
    nem tudjuk nálad miért fagy állandóan, a legtöbb embernél (nálam is) jól működik. Lehet gond a játék verziójával, windowsal, különféle driverekkel, stb...
  • 0246886420
    Ha tudna valaki segíteni az elöző levelemben leírtakon jó lenne. És újrakezdtem a játékot hátha rosszul csináltam volna valamit és azért nem tudtam izmosabbra csinálni ó, de úgyanúgy néz ki mármint maxon volt az izma, de úgysem volt már megint olyan izmos. Meg ha tudna valaki segíteni abban, hogy, mert újra kezdtem mit kell csinálni amikor ott a tuningshowban van, mert brobálom nyomogatni azokat a gombokat, hogy fel-le meg ilyesmi, mert már elfelejtettem, hogy hogy kell csinálni.
    Kösz!!
  • bujty
    nem tudna valaki segíteni??????? a modern mod v2 miatt folyamatosan lefagy a gépem játék közben !! mit lehet ez ellen csinálni????
  • Yoda001
    winfosét vissza is kapcsolhatod, 0 a védelme, szart sem ér... valszeg ad-watch lesz, mert nekem avastnál nem blokkolt
  • dragon11
    Azt gondoltam, de ezek közül melyik blokkolta?(Winfos tűzfal kilőve.)
  • bujty
    figyu ,feltettem a modern mod v2 -t és 5 percig nem tudok játszani mert le fagy tőle a gépem! mit lehet ennek csinálni?????????
  • Yoda001
    régebben volt itt egy progi, vagy nem tudom már, de lehetett normálisan kormánnyal irányítani az egész játékot.. nos, valaki egy nevet tudna mondani, vagy linket adni? keresőben is néztem, de hát nem sok eséllyel
  • Gergő1991
    img tool 2.0-át nekem is ki lép meg havernak is nem tom mér:
  • 0246886420
    Szerintem nem az, de, ha mégis az lenne, de kétlem akkor meg hol lehet letölteni azt a skint?
  • Stefibaba
    Én ebbű annyit értek, hogy azt kérdezed hogy az SA könyvtár hol van (alapeset: C:/Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas) A másik meg hogy azt kérdezed(?) hogy hogy mondják hogy San Andreas? (Én úgy mondom hogy Szán Ándreász :D)
  • Gergő1991
    helló valaki meg mondaná h a szan könyvtár hol van mer mindenki más h mondja? köszönöm.
  • MerlinW
    Az szerintem egy skin, nem az eredeti Carl
  • GX25
    légyszi segítsetek! miért van az hogy elindítom az img tool 2.0-át betallózom a gta3.img-t és van hogy 15-20 mp múlva a program magától kilép . erre van valami megoldás? mert minden új fájl berakásánál újra el kell indítanom mert kilép.
  • Szabi84
    felülirod az eredeti fájlt, nem is tudom hogy sikerült ide bereggelned
  • Szabi1991
    az meg mi ? :O
  • kornel13
    már mint a játékot?
  • kornel13
    1 kérdés
    hogy kell ezt crackelni?
  • ChuckyHUN
    SA-MP nem működik vele!!!
  • 0246886420
    Megnéztem max izmon volt teljesen vékony volt és izmos aztán egyre hályasabb lett, de úgy sem lett az ráadásul a videón tök kigyúrt volt és kockás hasú szóval szerintem nem volt hályas
  • ldavid
    és a fat hogy áll?
  • 0246886420
    Hellosztok!
    Láttam, hogy senkisem írt vissza. Jó lenne, ha vissza tudnátok írni.
    Azt szeretném megkérdezni hogy a GTA SAn Andreas-ban hogyan lehet ez az embernél CARL kb 2-szer izmosabb, mert nekem maxon van a musclija, de fele nem olyan izmos:
    http://guidesmedia.ign.com/guides/image/gtasa_guide_1098744670.jpg
    Mert én egy videón láttam. ÉS szóval jó lenne, ha tudnátok küldeni valamit segítségül.
  • GX25
    gattila0920 azokat a rendőrségi és mentős textúrákat honnan tudom leszedni?
  • MerlinW
    Én a modern modot használom. Egyébként ami ott van (modern, classic) nem fagynak. New San Andreas, az szokott néha, de fejlesztik néha.
  • ldavid
    nálam csak akkor volt ilyen, amikor a tűzfal blokkolta
  • bodesz
    én nem arra vagyok kiváncsi mi van ott láttam énis végignéztem én a TI véleményetekre vagyok kiváncsi vmelyik carpack/modpack al kapcsolatban ami nem FAGY!
  • dragon11
    Mitől van az, hogy ha MTA-val akarok gamelni(autós) akkor nem talál 1szerót se?Csak Avast van fent, meg ad-watch(ad-aware real time-ja.) ?Megoldás?Köszi.
  • MerlinW
    banner, linkek
  • Szabi1991
    igen
  • Ryder7
    Egy SAMP-s kérédés, már olvastam csak már nem emlékszem, hogy mi van. Szóval, a SAMP-ben egységes a handling nem? vagyis hiába van nekem egyedi handlingem SAMP alatt normális lesz nem?
  • burjanmate
    Tükröződés már van, már csak normális törésmodell kéne.