GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azzal is, de megoldás lehet az is ha felugrassz az egyikre és hátulról kitolod (ha van hely)
sharpwrz
Sziasztok!

Nem tudom, h csak én jártam e így, vagy már történt e mással is, de a játék legelején lévõ garázsba betettem 2 Hummert...Nos éppenhogy elfér a kettõ, de egyikbe sem tudok beszállni!
Hogyan tudom kiszedni legalább az egyiket? Vontatóautóval?

...

Divizio88
mar segitettek de kossz a szandek a fontos...😊

HIP-HOP ARAD

Divizio88
koszonom <#worship>

HIP-HOP ARAD

😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jeeeeeeeeee ezer kösz

RAZOR27
"lassúvagy batman" 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Gyorsabb voltál 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Azért fogad ez a kép mert elfogadta a beállítást magyarúl mindíg arra fog beállni. gta_sa.set törõld ki a Documents and Settings ahol a GTA SA mappája van és állítsd be újra.

DJ Skyline
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\ gta_sa.set file törlése lehet segít, az tartalmazza a beállításokat

sziasztok tudna vki segíteni légyszi?
Játszottam egy darabig a játékkal, de mondom jobbat kibír a gépem, hát nagyobbra rakom a képfelbontást. Állítgattam, majd fekete képernyõvel a monitor! üzenetjelzõje írta ki hogy input not supported, vagyis ez a felbontás neki nem jó. igen ám, de akármikor belépek a játékba, mindíg ez a z üzenet fogad, zene, meg minden mûxik csak nem látok semmit. PLS help!!!! <#szomoru1><#wow3><#schmoll2><#confused><#confused><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

SZiasztok

Nem tudná vki megmondani hogy kell autóhangokat a SA.-ba rakni Audio Tolkit-tel.
elõre is kösz
szavulyzsolt
kosz, azt tudtam, hogy az autokat lehet cserelni, de nem voltam biztos benne, hogy barmennyit lehet. azt hittem, hogy csak 15-20-at. de akkor most mar tudom. Kosz szepen meg egyszer

Csak a döglött halak úsznak az árral!

bazs1
ez a GTAStunting egyik videoja, új methodokat mutatnak be benne

Goruck
<#fejvakaras><#gonosz1><#gonosz1> mi lenne velem nélküled... 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
olvasd el a leírást, és hogy milyen kategóriában van 😊 "Well here we are at the third video in the series." "Downloads » SA Movies » Concept 3 HQ"

Goruck
az ez a mód, mit csinál?????

pls mondja meg valaki, mit lehet vele csinálni

Ger0121
Nem tom miért a kolléga nevt írta, pedíg rád kattintottam...😊 am neked Istu a sima gta ba kellene berakni az autokat?
---Ger---

---Ger----

DJ Skyline
DJ Skyline
nem hülyeség, mert a következõ sor már egy másik autóhoz tartozott volna, ha lett volna autó név 😊 de mivel nem volt, így a játék elõtt lebegett egy nagy kérdõjel, hogy most mi a rák van

Varenga
Sziasztok!

Megoldoldottam a problémát, a "carcols.dat"-ban a "fortune" nevû autónak a színkódjai két sorban helyezkedtek el, ezért nem mûködött a gamma. Hülyeségnek tartom, de tényleg ez oldotta meg a problémát. Segítségeiteket köszönöm! 😊

Üdv Nektek!

Ger0121
szi! Köszi! ezt tudom, csak azt hittem hogy valahogy úgy mint a sima GTA t vagy ahogy egy scriptet megírok, úgy be lehetne rakni másik textúrát...
De akkor eszerint nem nagyon!
Köszi!
Szia!
---Ger---

---Ger----

DJ Skyline
SA-MP-ban szerintem ezt nem lehet megoldani, mert semmit nem tölt le a töltéskor a szerverrõl a progi! MTA DM már más, ott meglehet csinálni. SA-MP-ban csak a gyári modellekbõl tákolt map módok mûködnek, de ha felteszed SAkinát, akkor az már csak annál jelenik meg, akinél szintén felvan rakva

Ger0121
Sziasztok!
Rég jártam erre...
Nem tudja valaki, hogy hogy tudok "új" másik textúrát berakni SAMP alatt futó szerveremre?
Csak autókat szeretnék rakni, de ugye az kéne "hogy mindenki annak lássa ami" 😊
Ha valaki tud valamit, megköszönném a segítséget!
Elõre is köszi!
---Ger---

---Ger----

Divizio88
segit valaki h hova kell be masolni a letoltott autokat<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

HIP-HOP ARAD

DJ Skyline
igazából elenyészõ a drag versenyek száma a HM szerveren, meg annál fog csak megjelenni akinél levan töltve!

burjanmate
Asz'em erre gondoltál.

Azt szeretem a GTA-kban, hogy bárki, bármit megtehet.

TDU nick: HUN_Matt_92

DJ Skyline
annyit amennyi a játékban alapból van, azokat tudod cserélgetni, meg van egy mod amivel betudsz tenni még autókat, de szerintem nem egy életbiztosítás az a cucc!

Humesz, azt a modot én linkeltem anno, legalábbis az oldalt ahol fent van, elvben ott levan írva! nem tudod a linket véletlen'?

burjanmate
Kell hozzá valami cleo3 valami, de ha letöltöd ezt, ebben benne van és csak be kell másolni a cleo3 könyvtárba.

Egyébként az illetékesnek üzenem, ez bekerülhetne HM-re, mert régebben sok volt a gyorsulás.

Humesz
Hi!
Van egy Gravity Gun-om bizonyos "cs" kiterjesztéssel! Ezt hova a bánatba kell rakni?
Szasza20
Hi all
A Concept 3 HQ Mod-ról tud valaki valamit? Aki próbálta már írjon hogy milyen! Köszönöm!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

szavulyzsolt
en azt akarom megkerdezni,hogy max hany autot lehet betenni a jatekba, vagy ez nincs megszabva? kosz a segitseget

Csak a döglött halak úsznak az árral!

mégis csak kitették 😮

viszont az ímél címem elírták xD

kár hogy nállunk nincs rõnó mentõ <#szomoru1>

bár inkább Mercedes Sprinter kéne 😄

RAZOR27
Régebben énis voltam a Hm-en.Mostis az a mod van, ahol ugratót lehet tenni a jármûvek elé? azt nagyon bírtam.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

burjanmate
Az miért lehet, h nem látszik semmi a kistérképen?

DJ Skyline
carcols-ban nem kell turkálnia, ott csak a színt állítja, kivéve ha nem oda másolta be a handling sort 😊 de egyszerûbb ha visszarakja az eredeti fájlokat és megnézi úgy!

Varenga, ide feltöltöttem õket, szedd le, próbáld ki! lehet vannak speckó autók amiknek a handlingjére szükség lesz, és ha a gyárival mûködik akkor azért fagy ki! de próbát megér

burjanmate
Keresd meg a carcols.dat-ban, carmods.dat-ban, handling.cfg-ben, vehicle.ide-ben a lecserélt kocsikat! Velem elõfordul néha, h a vehicle.ide-ben lemarad a szám, vagy nem stimmel (például 1x felcserélõdött valahogy a Barracks és a SWAT tank, tehát volt 1 láthatatlan vízágyú a Barracks tetején).

Varenga
Szevasztok GTA guruk!

Nagy problémám lenne:

Már 2 hete napi másfél órát foglalkoztam a játékban lévõ jármûvek(autók, repcsik, mocik) kicserélésével, a hibát ott követtem el, hogy legutóbbi alkalommal egymás után betettem próba nélkül 3db Cadillac-et és két Chrysler-t. Namost miután load-olnám a játékot kidob az asztalra, mert vmi para van. Szépen elkezdtem kiszedegetni a frissen berakott autókat, visszaírtam mindenhol az "eredeti" értékeket addig, amíg mûködött rendesen a progi, de ugyanaz a para. Ami érdekes az az, hogy a frissen betett 5 autó *.dff-je és *.txd-je mindig újra megjelenik az img tool-ban hiába törlöm ki belõle, mert amint bezárom és újra megnyitom ott van benne. Ez ugye azért probléma, mert két egyforma *.dff és *.txd nem lehet a gta3.img-ben. Megpróbáltam átbaszni a progit és átneveztem a nemkívánatos fájlokat, ami úgy maradt, de még így is ott van csak az átírt névvel.
Ha ilyesmi problémám volt anno, akkor megtaláltam a hibát és orvosoltam, de mostmár semmi ötletem sincs ezzel kapcsolatban. Volt már esetleg valakinek hasonló gondja? Plíz segítsetek, mert nem akarom újrarakni mégegyszer, hiszen kibaszott sokat dolgoztam eddig rajta. A segítségeket elõre is köszönöm!

Üdv: Varee

DJ Skyline
hát mod váltás elõtt eléggé látogatott volt a szerver, lehet kell egy kis idõ míg visszaáll, kb 1 hete van visszarakva a SA-MP
hát van egy olyan szerver hogy Ultimate Partyserver, az végülis nem rossz hely, eléggé látogatott! bár én a HM szerveren jobban elvoltam anno 😄

Humesz
Hát tegnap 0 volt az a 10+, persze biztos volt olyan idõszak, amikor mégis megvolt! És lehet tudni pár IP-t? 😊 Tegnap bepróbáltam vagy 7-8-at de nagyobbnál nagyobbakat csalódtam. Voltam vmi gangwar-os szerón: mondom semmi parancs vagy szabály? Aszongya admin semmi csak cheat mentes háború, erre amikor kilõttem õt és a haverját, kidobtak hogy minek lövöldözök rájuk!!!! <#mf1> Pedig ezeken már meg sem kéne lepõdnöm, de mégis vannak még ilyen tajparasztok! Hát ilyet nem akarok mégegyszer.
DJ Skyline
a szerver átált MTA DM-re, csak az nem vált be sem a klán sem a nép részérõl, így most visszaált SA-MP-ra! amúgy meg vannak igen, a szervert pátyolgató srác mondta hogy délutánonként meg van a 10+ fõ

Humesz
Ezen a HM szerón szokott lenni valaki egyáltalán? Mindig üres amikor nézem! Vagy van valami normális cheat mentes magyar szerver ahol nem csak a téblábolás folyik?
Stefibaba
Ez úgy fog menni, hogy berakod ezt meg eztés menni fog. (SF-i garázs 😄)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Gergő1991
akkor értem mért nem akart be engedni köszi szépen

Goruck
úgy, h berakod a módot, meg azt amit ott ír még, de nekem nem mükszik, még szûz GTAval sem....:S :'(

Gergő1991
csá valaki nem tudja hogy ide hogy lehet be menni http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=1326

Goruck
köszi

LTomi
Asszem a Cargrp fájlban hátrébb kell vinni a nevét.

Los Angeles, California

Kommentek. Jobb felül keress olyat, h "Kommentare".
De ITT van.