82991
-
#78418 Cső valaki nem tudna adni nekem egy kurva jó autot előre is köszönöm -
#78417 nem tudok ilyen cuccról. az én kérédsemre nem akar vki válaszolni:
mit kell a carmods-ba irni a kocsihoz, h csak kereket, festést, hidraulikát, basszust és nitrót lehessen betenni tuning közben. -
#78416 Dokumentumok\GTA San Andreas User Files -
#78415 hova kell bemásolni a mentéseket (melyik mappába) -
#78414 Van olyan cucc, ami megmutatja, hogy melyik tag nincs még lefújva vagy melyik patkó nincs összeszedve stb... -
#78413 OFF:
Látáátok már ? :DD
ON: -
genory #78412 Igy is kilép! Valaki segítsen légyszi! -
genory #78411 Most felrakom újra agamet azt utána a patchet a grafikai cuccot azt a magyarítást. Igy nem fog kifagyni? -
genory #78410 Valamiért amikor biciklizek a gambe kifagy a játék! Letöltöttem az 1.01-es patcht de azt meg nemtom instalálni mert nincs eredeti exe! Valaki help! -
peppino3 #78409 ha lehet -
peppino3 #78408 ugy a következő küldi legyen -
peppino3 #78407 tudna valaki olyan mentést küldeni ammi a Szabadesés küldetés után -
#78406 Azt már régebben próbáltam. Akkor nem ment. Most újra töltöm a játékot is, mert elveszett. És erre kezdtem gyanakodni, mert valaki mondta. Mindenesetre megpróbálom megint. -
#78405 Ez még akár géptől is függhet, nekem ugyenezzel a San Andreas-sal a régi gépen nem ment az SA-MP, az újon viszont jól megy. -
#78404 JetiRulez: nem tudom, hogy hol lehet a verziószámot megnézni, de szerintem szedd leg a SAMP és próbáld ki. semmit se veszithetsz.
Valaki tudja, hogy a carmods-ba mit kell átirni ahoz, hogy a tuningboltban csak nitrót, festést, hidraulikát meg basszust lehessen tuningolni? elég fontos. -
#78403 Helló!
Valahonnan azt hallottam, hogy a SA-MP nem kompatibilis minden SA verzióval. Ez mennyire igaz? Esetleg honnan tudhatom meg, hogy melyik verzió van meg nekem? Kerestem itt-ott a fájlok közt, de semmi se utalt rá.
Kösz. -
#78402 (ez csak tipp ) nem biztos hogy jó lesz de próbáld meg :
http://nagyattila.extra.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=fileinfo&id=35 -
Rainbow15 #78401 Helló
A [HUN] GTA ONLINE RPG szerverre szeretnék felmenni, van egy régebbi karakterem. Gamemonitor látja, hogy játszanak rajta most. De az én SA:MP módom nem látja, pedig régebben is ezzel nyomtam. Viszont a banner alatti szervert látja. Mit kéne csinálnom? SA:MP verziója: v0.2.2
Vagy kell valami update a gta hoz?
Köszi -
#78400 na megy? -
#78399 Töltsd le újra, mint ahogy a szöveg is írja. -
#78398 ok minden megy de lenne még valami...fel akartam rakni a GTA SA modern mod V2-őt de azt írja ki hogy:
,,Some installation files are corrupt.
Please download a fresh copy and retry the installation.''
Mit javasoltok? -
#78397 ésaztán menni fog?? úgy értem nem kell semmit a helyére rakni? -
#78396 Töröld ki a San Andreas USer Files-ből a gta_sa.set nevű cuccost ;) -
blinty #78395 áhh kössz szépen! -
#78394 helló! lenne egy olyan gondom hogy magas grafikát állítottam be és ki írja hogy nem támogatott mód. mit javasolnátok? (az újrainstalálás sem segített) -
#78393 http://huntuti.extra.hu/index99-13.html itt letöltheted a crazy trainert ,ott pedig a játműveknél válaszd ki a gokart-ot (ezt írd be : kart) -
blinty #78392 Üdv! ..Valaki meg tudná mondani h. mi a gokart cheat kódja? -
#78391 Nyöhöhö felszívódtak azok az IQ-s hszek :)) (Tiszelet a kivételnek!) -
#78390 Csináld rendőrautóval, úgy izgalmasabb... (Amúgy 12 szintet kell megcsinálni a 100%-hoz.) -
Szabi1991 #78389 ryder állítgatta a gravitációt a szerverén.... -
Plata #78388 Cheat.
Tankos bünüldözös küldetés hány szintü?56-nál untam meg. -
Szabi1991 #78387
-
#78386 Tudom.... -
#78385 Például gyenge a géped? -
#78384 biztos nem tudja valaki hogy a modern mod v2 miatt miért fagy le államdóan a gépem ??? -
SAFIII #78383 de ez még csak a betának a demoja,de tény hogy van mit rajta dolgozni!!!
-
#78382 milyen verziót töltsek le? és honnan ? -
#78381 figyu ! nem tud valaki néhány veboldaltat ahonnan a megfelelő verziókat le lehet tölteni? -
#78380 gyerekek leszedtem ez a LCS PC Edition-t, qurvabugos. Toni meg úgy néz ki mint valami degenerált. de azért tök buli, hogy lehet LC-ben SA fizikával mászkálni, már a csapatnak lesz még mit szkriptelni, a mászást kivenni, az úszást is stb, stb. -
BiGEasy07 #78379 Nagyon szépen köszönöm, megoldódott a probléma. sit & go sa :P