82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Gergő1991
    Cső valaki nem tudna adni nekem egy kurva jó autot előre is köszönöm
  • Ryder7
    nem tudok ilyen cuccról. az én kérédsemre nem akar vki válaszolni:
    mit kell a carmods-ba irni a kocsihoz, h csak kereket, festést, hidraulikát, basszust és nitrót lehessen betenni tuning közben.
  • zeli
    Dokumentumok\GTA San Andreas User Files
  • elitehun
    hova kell bemásolni a mentéseket (melyik mappába)
  • Humesz
    Van olyan cucc, ami megmutatja, hogy melyik tag nincs még lefújva vagy melyik patkó nincs összeszedve stb...
  • Doog
    OFF:

Látáátok már ? :DD

ON:
  • genory
    Igy is kilép! Valaki segítsen légyszi!
  • genory
    Most felrakom újra agamet azt utána a patchet a grafikai cuccot azt a magyarítást. Igy nem fog kifagyni?
  • genory
    Valamiért amikor biciklizek a gambe kifagy a játék! Letöltöttem az 1.01-es patcht de azt meg nemtom instalálni mert nincs eredeti exe! Valaki help!
  • peppino3
    ha lehet
  • peppino3
    ugy a következő küldi legyen
  • peppino3
    tudna valaki olyan mentést küldeni ammi a Szabadesés küldetés után
  • JetiRulez
    Azt már régebben próbáltam. Akkor nem ment. Most újra töltöm a játékot is, mert elveszett. És erre kezdtem gyanakodni, mert valaki mondta. Mindenesetre megpróbálom megint.
  • LTomi
    Ez még akár géptől is függhet, nekem ugyenezzel a San Andreas-sal a régi gépen nem ment az SA-MP, az újon viszont jól megy.
  • Ryder7
    JetiRulez: nem tudom, hogy hol lehet a verziószámot megnézni, de szerintem szedd leg a SAMP és próbáld ki. semmit se veszithetsz.

Valaki tudja, hogy a carmods-ba mit kell átirni ahoz, hogy a tuningboltban csak nitrót, festést, hidraulikát meg basszust lehessen tuningolni? elég fontos.
  • JetiRulez
    Helló!
    Valahonnan azt hallottam, hogy a SA-MP nem kompatibilis minden SA verzióval. Ez mennyire igaz? Esetleg honnan tudhatom meg, hogy melyik verzió van meg nekem? Kerestem itt-ott a fájlok közt, de semmi se utalt rá.
    Kösz.
  • bujty
    (ez csak tipp ) nem biztos hogy jó lesz de próbáld meg :
    http://nagyattila.extra.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=0&func=fileinfo&id=35
  • Rainbow15
    Helló
    A [HUN] GTA ONLINE RPG szerverre szeretnék felmenni, van egy régebbi karakterem. Gamemonitor látja, hogy játszanak rajta most. De az én SA:MP módom nem látja, pedig régebben is ezzel nyomtam. Viszont a banner alatti szervert látja. Mit kéne csinálnom? SA:MP verziója: v0.2.2
    Vagy kell valami update a gta hoz?
    Köszi
  • bujty
    na megy?
  • LTomi
    Töltsd le újra, mint ahogy a szöveg is írja.
  • elitehun
    ok minden megy de lenne még valami...fel akartam rakni a GTA SA modern mod V2-őt de azt írja ki hogy:
    ,,Some installation files are corrupt.
    Please download a fresh copy and retry the installation.''
    Mit javasoltok?
  • elitehun
    ésaztán menni fog?? úgy értem nem kell semmit a helyére rakni?
  • Stefibaba
    Töröld ki a San Andreas USer Files-ből a gta_sa.set nevű cuccost ;)
  • blinty
    áhh kössz szépen!
  • elitehun
    helló! lenne egy olyan gondom hogy magas grafikát állítottam be és ki írja hogy nem támogatott mód. mit javasolnátok? (az újrainstalálás sem segített)
  • bujty
    http://huntuti.extra.hu/index99-13.html itt letöltheted a crazy trainert ,ott pedig a játműveknél válaszd ki a gokart-ot (ezt írd be : kart)
  • blinty
    Üdv! ..Valaki meg tudná mondani h. mi a gokart cheat kódja?
  • Stefibaba
    Nyöhöhö felszívódtak azok az IQ-s hszek :)) (Tiszelet a kivételnek!)
  • Fresh Duke
    Csináld rendőrautóval, úgy izgalmasabb... (Amúgy 12 szintet kell megcsinálni a 100%-hoz.)
  • Szabi1991
    ryder állítgatta a gravitációt a szerverén....
  • Plata
    Cheat.
    Tankos bünüldözös küldetés hány szintü?56-nál untam meg.
  • Szabi1991

• Ryder7
    Tudom....
  • LTomi
    Például gyenge a géped?
  • bujty
    biztos nem tudja valaki hogy a modern mod v2 miatt miért fagy le államdóan a gépem ???
  • SAFIII
    de ez még csak a betának a demoja,de tény hogy van mit rajta dolgozni!!!
  • bujty
    milyen verziót töltsek le? és honnan ?
  • bujty
    figyu ! nem tud valaki néhány veboldaltat ahonnan a megfelelő verziókat le lehet tölteni?
  • Ryder7
    gyerekek leszedtem ez a LCS PC Edition-t, qurvabugos. Toni meg úgy néz ki mint valami degenerált. de azért tök buli, hogy lehet LC-ben SA fizikával mászkálni, már a csapatnak lesz még mit szkriptelni, a mászást kivenni, az úszást is stb, stb.
  • BiGEasy07
    Nagyon szépen köszönöm, megoldódott a probléma. sit & go sa :P