82991
-
#78458 Rögtön beszarok. Mér kéne nekem új szolgáltató? -
ldavid #78457 elkezdtem játszani a V2.0-val és meglepődve tapasztaltam, hogy alapból van nitró a taxikban és a prostik is perkálnak
már csak az érdekelne, mi lesz, ha megcsinálom a taxis vagy a stricis melókat -
#78456 valószínű voltál fodrásznál és azért van cj feje, próbáld ki alap cj fejjel -
theodor #78455 hogy lehet fejet beletenni? csak mert leszedtem eg tony montana-s playert és már fehérek a lábai meg teste.. csak a feje CJ feje még mindig. pls help -
#78454 Nekem a régi netem van, de új a gépem, és mostmár megy. (Régin nem ment.) -
#78453 neked nem új gép kell hanem új net;D -
theodor #78452 hi! valaki nem tudja, hogy lehet az megoldani, hogy nem ugyanazokat az autókat spawnloja be a gép? csak mert bespawnlol 2 őt és egy óráig azokat tezsi be egyfolytába és ugyanazok mennekaz útón állandóan... modern mod v2 van fennt. -
F1re #78451 Segitsetek miert van az hogy a HUN HTA online RPG serverre 1 csomo haverom meg ense tuduk felmenni 1 csomoszor mindig mindannyiunknak joh a netje nem is toltunk semmi de azt irogatja hogy warning your ping is to high ?!?!?!? es nem lehet embert valasztani csak a vinewoodos felirat van -
#78450 Végre megvan az új gépem, de ez már a 3-ik gép, amin nem megy a SA-MP. Miért? Vagy bannolnak, vagy "Lost connection to the server.", vagy túl nagy a pinged hibaüzi. :( Egy szerverre se lehet kapcsolódni. -
#78449 tanúlság:motoron ülve leérkezéskor nem halunk meg. -
jocking #78448 Hali!
Még egyszer zavarnék a modokkal. Nem tudja valaki, hogy honnét lehetne letölteni ezt az épületet? -
LudvigAndor #78447 Hello.
Aki tud nekem segíteni a SA-MP modolásban az szóljon mert kéne!
De nem szoktam sokat lenni most mert Hollandiába vok de majd akkor megkerdem mélg1szer,de mind1.
De engem inkább a SA-MP "vonz" nem a sima SA.
MSN-em:[email protected]
de mondom hétfőn(június 30.) leszek a legtöbbet mert akkor már valósztínű otthon leszek :D Nem tom van e SAMP fórum és rossz helyre írtam de mind1 XD
Üdv:Andor
-
#78446 látszik a füstön hogy nem játékbeli -
#78445 "if you havent get it, its all done with visionlab"
=ez nem egy mod, csak egy fx amit rárakkott a videóra (vagy valami ilyesmi) -
jocking #78444 Én is gondoltam, hogy lehet vmi köze az MTA-hoz, de találtam mást is közben, ami miatt kételkedek:
youtube -
#78443 szerintem ezcsak egy sima szerver mód+egyéni hang.. -
jocking #78442 Most viszont más témában kérnék 1 kis segítséget. Modokkal kapcsolatban. Személy szerint ez érdekelne:
Nuke Bomb Mod
Már 2X feltúrtam a netet, de se leírást, se semmit nem találok, pedig nem lenne rossz letölteni valahonnan. Egyszerűen mintha nem is létezne ilyesmi, ezt az egy videt találtam róla és annyi. -
jocking #78441 Megint köszi. -
ldavid #78440 futtatásba írd be hogy dxdiag és a hang fület kiválasztva a hardveres gyorsítást vedd visszább, elvileg az megoldja -
jocking #78439 Viszont lenne egy másik problémám is. Néhány perc játék után mindig elmegy az összes hang az autórádiót kivéve. Bemásoltam a FAQ-ban levő dll-t is, de a helyzet nem változott. Ez mitől lehet? -
jocking #78438 Köszi -
ldavid #78437 ezen a térképen keress Brass knuckle és Katana jelzéseket -
jocking #78436 Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy a játéban hol találok boxert és szamuráj kardot? -
#78435 OK, ez meg volt eddig is, de hogy hogyan tudok normális szervereket csinálni rá? teleportokat, meg ieneket? -
#78434 aha vágom köce. -
#78433 Ha mpg volt, akkor mpg-re kell cserélni, különben nem észleli a játék, ezért kihagyja. -
#78432 nem kellene?
-
#78431 mpg formátumú videóra cserélted? -
#78430 ok mert a GTA San Andreas/movies ott van nekem de ott ki cseréltem és nem jött nekem semmijen videó -
ldavid #78429 sima mpeg videó, ott van a játék asszem movie mappájában
vagy keress rá erre: GTAtitles.mpg -
#78428 az a videó ahogy el indítod a játékot mert a alapmenü ki van cserélve de a videót nem tudtam. -
#78427 milyen videót , és minek -
#78426 cs
nem tudja valaki h hogyan lehet kicserélni a videót a san ban. -
Rainbow15 #78425 sa-mp.com és ott van egy szerver program. -
#78424 nekem valami tranzit kellene vagy Peugeot Boxer. -
#78423 hy all!
Vki tudna vmiféle tutorialt nyujtani, hogy hogyan lehet SA:MP szervert csinálni? Előre is kösz... -
#78422 nem tudom ezek már olyan uncsik valami fasza autó kellene nekem. -
#78421 mit értesz konkrétan a kurva jó kocsi alatt? -
#78420 ezek gagyik én azt mondtam h kurva jó kocsi kéne nekem de azért kösz. -
#78419 De adok! Tessék : K*rva jó kocsi