GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ja, úgy látszik a colision itt ott elfelejtõdött 😄 mondjuk kicsit durva hogy van ahol fél épületnek nincs colisionje! pl a doherty garázs mögött lévõ épület a térképen, meg ettõl az épülettõl 3 utcával följebb, és kicsit balra (ahol a villamos "garázs" van, legvastagabb út a térképen SF-ben)

Humesz
A játék "gyári" hibáit látod rajta. Átmehetsz a falon, levegõben van a ház meg ilyesmikre lehet számítani azokon a helyeken, ahol a piros pöttyök vannak.
ma az a bug map vagy mire jó??????
LTomi
Szépek!

Los Angeles, California

burjanmate

TDU nick: HUN_Matt_92

Ger0121
Sziasztok!
Tudna vki segíteni nekem, abban, hogy honnan szedjek, le szerverhez, MOD-okat?
Kösszi!

---Ger----

12346
okítással hanyagolsz, köszi. a modnak lehet, hogy nincs értelme - ami most mellékes is -, viszont a videók ezáltal igényesek lettek^^

ha a fõmenü jobb-alsó sarkában van egy v2.0 felirat akkor a v1-es mentések nem jók
ha neked 2-es van, szedd le ezt
Kicsikiraly
hiaktok. FAQban errõl nem találtam semmit: miért nem mûködik nekem a 100%-os mentés? letöltöttem, beraktam a helyére, vmi másik fájlt is a data/script/-be, és a játékon belül egy üres mentés az egész :S

DFTBA ಠ_ಠ

Gergő1991
csá mert ha valaki meg nézi akkor itt nem pattog a trailer Road Train In San Andreas.

bazs1
stuntban sokan nyomulnak ilyen nrg-vel

ilyet láttatok már?
sharpwrz
Ohhh, én balfa**...
Nem az A vagy a D -t kellett nyomni, hanem a nyilaknál a balra-jobbrát...
Megvan...
Azért köszönöm

...

sharpwrz
Szia!
Még szerencse, h tudok olvasni, mert addig én is eljutottam, de hiába nyomom a fék és gáz bill közbe a balra, vagy jobbrát, mert nem akar forogni...

Azért köszi

...

Gergő1991
csá valaki nem tudja azt hogyan lehet ezt a zoro scaniát be tenni úgy hogy ne pattogjon meg hogy ne csússzon hanem guruljon http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=119 mert én a boxville.txd+dff azt a tugstair.dff+txd helyére tetem be a bagboxb.txd+df a azt meg egy másik reptéri vacakra de pattog valaki segítene?

bl0kiM
#77448 ! még szerencse, hogy kiirja mindegyik feladat elõtt h mit kell nyomogatni 😄...ehhez még a magyarosítás sem kell. aki meg ennyire nem tud angolul az csak jáccon az Elasto Mania-val 😄 < nem leszólni akartam! [ fék és gáz billenytûket kell nyomva tartani eccerre és közben a jobbra vagy balra gombot, hogy forogjon is]
#77447 ! én ugyan nem vagyok moderátor meg semmi fõ-fõ emberke de kéretik a fölösleges töltelékszavakat kerülni. a net eléggé nyílt dolog ahhoz hogy alapvetõ szabályokat betartsunk a használata közben. könnyû esti olvasmányként ajánlom a Netikettet!! 😄 thx
szerintem tök felesleges ien modot csinálni, mert igaz hogy látványnak jó (ha külsõ kamerából nézi valaki!), de ki tud 5 percnél tovább egy vonalban menni, abban semmi extra, fõleg egy ilyen játékban, ahol a lehetõségek egész tárháza nyitva áll elõttünk. szerintem. 😊

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

sharpwrz
Sziasztok!

Autósiskolában hogy lehet megcsinálni az elsõ, egy helyben pörgõs részt?

...

12346
ezek gecijók lettek. sztem gta-s múvi még nem is tetszett. szinte mind a niggerkedésrõl szól:/ szánik. ezek viszont übervadak.

szaggatottan kell nyomkodni a bill.-t
nem tudja vki h a biciklin hogy lehet gyorsan menni, vagyis állva tekerni?
RAZOR27
vagycsak támaszd be a lefelé nyilat (vagy ami neked az emelkedés)
amint tud felszáll

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

peeter22
Hi

A gép lefullad ha hirtelen akarsz sokat emelkedni nem kell az egész kifutón végiggurulni hanem amint emeli a seggét a gép már fel is szállhatsz és fokozatosan emelkedj akkor nem fullad le. Ja és a kerekeket húzd be amint felszáltál(nekem a 2-es gombon van a kerék behúzás). Neked meg ott amire állítottad😄

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Sziasztok! Repülös iskolában vagyok, de valami gixer van! Felszállás és kanyarodást kell végre hajtani. Már az elõs kis pirös karikáig nem tudok fel emelkedni, mert olyat csinál mintha leállna vagy legalább is dadogna a motor és lezuhanok! Valaki esetleg?
Szerintem maradj ott, várj, meg forgolódj. Vagy akár csak lövöldöz, és reménykedj, h jönnek. =)
Yoda001
aki ki akarja probálni a 0.2.5b-t, és nincs routere, az írjon pls 😄

http://9gag.com/gag/5135249

sziasztok... segitsé g kéne , amikor a területeket hóditod és marad egy kis rész és nincsenek ott bandatagok azt hogy lehet elfoglalni?
RAZOR27
pofátlanul jó <#guluszem1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

DJ Skyline
bazeg, eléggé jó lett <#eljen><#ijedt>

bazs1
It's Been Good
új Bearot muvi

zyppy
#77418 -.-

Yoda001
ez még mtanál is jobb lesz 😄 milyen lesz már ezt megcsinálni mondjuk kamionnal motorok helyett XD

Menteni a játékot hogy kell???
smc filokat hova kell bemásolni???
Sziasztok!!!Ujjab extrém sgitséget tõletek.Szeretnék hozzáadni skineket,autókat,modot a játékhoz.Ha jó progit használok (IMG Toll 2.0)a kezelésében kérnék segitséget.Azt mondták ésszel kezeljem a progit mert a mentéseket nem biztos hogy megtartja.(((kimentettem õket))))):-)
vagy egy másik programot ajánlani amivel könnyebb a kezelés...A real gang moddal küzdök de az istenért se tudom beilleszteni a gaméba:-)
SOS please
Oké köszi:-))))Akkor nyomotam tovább.Köszi a segitséget.
csak az utóbbi kettõ
A csajozás,repülõzés,és autógyujtögetés szükséges a 100%-hoz???
Oké köszi!!!!
majd Toreno kihozza a sittrõl, csak csináld a küldiket, még arrébb lesz
Köszi.De Sweet-et hol találom???Lehet hülye a kérdés:-)
Még egy kérdés. A kocsik összegyüjtögetése a san fierroi kikötõbe és a csajozás hozzátartozik-e hogy a 100%-os kijátszás meglegyen???
Nem a rendõrök vittek és dobtak ki ugye SF-be így a CJ bandája is szétesett ezt meg kihasználta a lila banda most kell majd vissza menni Sweet-el és kiírtani õket onnan és újra össze áll a banda és mehet a terület szerzés.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Szasztok.A terület ellenõrzés nálam 0%-on áll.A játékba már az 52%-ot elértem de nem tudom hogyan kell területetet ellenõrizni.A másik kérdésem:per pillanat san fierroi küldetéseket végeztem ki,na most ha visszamegyek Los santosba ujra ottvannak a lila banda tagjai mikor már teljesen kiirtottam õket,összes területet elfoglaltam.Ezek ujrateremnek mint a fû,vagy valamit hátrahagytam talán ott.Köszi a segitséget elõre is:-)
Yoda001
nem tudom hogy ez így mennyire igaz,de a 100%-os játékmenetbe befog zavarni..

Sziasztok! Sikerült azt a szemét terepasztalos küldetést megcsinálni! Azért köszönöm a segítséget!!

Kérdés: Olvastam h ha csíítelek akkor nem enged tovább egy küldetésen! Ez igaz?? Csak 3 féle csalást használok: élet, zsaruk, fegyver

Ezek befolyásolják majd "azt" a küldetést??
bl0kiM
IGEN, A NETRÕL LESZEDETT.
még anyit segítsetek hogy a multit hogyan kell használni?? 😄 szóval ott a vinewood felirat, de a sarokba az van írva, connection rejected, meg hoyg You're using an incorrect version. ja és az is ott van, hoyg loading network game, de perc várakozás után meguntam. nem az angollal van bajom, ughoyg ne fordítást adjatok, hanem megoldást plz. 😊 vagy és vannakmagyar szerverek? mien név alatt és hoygan találom meg õket?
thx a lot

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

bl0kiM: és akkor meylik lett jó? a netrõl letöltött?

The Protector: itt talász minden küldetéshez (csak v1.0)

dani110: a kék San Andreas feliratú floppy lemzeket kell felvenni és egy üres slot-ot kiválasztani
(a játék elején a Johnson ház konyhájában találod)
Hogyan lehet elmenteni a játékot?
The Protector
Hi véletlenül letrölöltem a mentéseimet!Vki nem küldenel a mentését!ott tartottam amikor a második városba kell játszani!Lécci aki tud küldeni küldjön!kössssssszzzzzz

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?