GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...::::::...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
felcsatlakozok elindul a gém,
utána bead egy kezdõ képernyöt és enyi az emberemmel tudok futkosni de a kamera nem követi hanem marad fixen egy helyen és a töbieket sem észlelem, azsem biztos hogy felcsatlakozik.. szoval nemtudom hogyan kell elinditani,
valaki legyenolyan szives és a hiányoságaimrol világositson fel hogyan kell multizni
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
---Ger----
---Ger----
Igen, jó ötlet mert nem csak a vadászgépnél, fordul elõ, hogy pl.:hátra szeretnél nézmi, vagy bármi.<#circling>#circling>
---Ger----
Történni fog sztem, csak nyomd egy ideig.
Nekem olyan pl.: hogy vagy 5-7 mp t nyomni kell, hogy felgyorsuljon.
Hy!
---Ger----
Jó a vidi, sztem modjuk, kicsit kevés(de hozzá kell tennem hogy a kreativitás az azért megvan benne) Annyi lenne a kérdésem, hogy hogy tudsz beleunni alig egy év után?
Én kisgyerek voltam mikor a GTA 2 kijött!
A Vice már abban a koromban jött ki mikor nem csak a játk, kötött le...
A GTA szerencsére úgy van megírva hogy iszonyatosan, Moddolható, és átalakítható legyen!
Ha már az összes jármûvet és textúrát kicserélted, és nincs semmi ami gyári(és a játék sem omlott/omlik össze) akkor egy Serveremre kéne írni pár scriptet...(segíthetsz! )
Szal nem értem, hogy lehet 1 év alatt "beleunni"
Hali!
Ui.: 1000 bocs a hosszú HSZ ért![#worship
---Ger----
DFTBA ಠ_ಠ
-.-
vagyis nem látom!
Én kiírom ide az msn em, mert annyira fennt van mindenhol, hogy teljesen mind 1! 😊
[email protected]
Ha esetleg nem látod a jelölésem, vegyél fel!
Kösszi!
Szia!
---Ger----
DFTBA ಠ_ಠ
Vigyázok, vele...(nemm én vook a hacker...)
A reinstall megtörtént nem tom mi lehetett de sajnos én sem vagyok annyira "jogtiszta" hogy rendõrségi ügy lehessen belõlle!
Boltban vásárolt érvényesített programjaim(vírusírtó) minden megvan!
A kérdésem toábbra is az lenne, hogy a szervert hogy tudom, így bevédeni?(ha bejönnek a gépemre már teljesen mind1 azt toom) Csak anyi kéne hogy az én nevemmel, ne is engedjan fel senkit az Xadmin!
Kösszi!
Hali!
---Ger----
http://9gag.com/gag/5135249
Nem csak a szerverre hajtanak.
A gépemet is feltörték, 100GB Adatom, oda!
A szerver ha csak a nevemmel, jön fel nem gond, mert az Xadmin nem léptet be csak loginnal!
Az lenne a kérdésem, hogy: hogy lehetne azt megcsinálni, hogy a nevemmel fel se tudjon jönni abszolút senki csak én!
pl.: a belépés után, közölje az Xadmin hogy most van 4-6mp ed hogy bejelentkezz különben BAN-(nállam nem kell Rcon ban van jobb am is)
(/killcomputer)
Köszi!
---Ger----
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
köcsi csáó
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Los Angeles, California
DJ Skyline: hogy áll az F14-es? Mert már nagyon kipróbálnám 😄
Lenne egy kérdésem...
Nem tudja vki hogy hogy tudok, teljesen, bevédeni, egy 0.2.2 szervert?
Nagyon sok a hacker mostanában...
A Gépemen, nem tudom, mi az oka...
Szal az lenne a lényeg hogy hogy védjem, be a szervert legaláb...
Kösszi!
Hali!
---Ger----
link
DracoBlue