82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • CheAteR88 #78618
    nem működik
  • zeli
    figyelem! ez nagyon durva
    ezt véletlenül találtam, hihetetlen szánalmas
    nem elég, hogy lekopizza a gtahungary-t, méghozzá ahogy van, (a linkek is oda mutatnak) még magyarul sem tud...
    a fórumba néztem még be, tovább nem jutottam :CC
  • Yoda001
    hogyérted h elmegy?
  • gtasok
    űűúő
  • CheAteR88 #78614
    jah más
    mé lehet az hogy néha elmegy az egerem?
    esc-vel játszani kell azt visszajön
    de mé lehet ez? bug?
  • CheAteR88 #78613
    de vmit felülkell iratni vagy csak simán add aszt ennyi?
  • greg benz
    Sziasztok!

Olyat csinál néha a játék,hogy ahogy gyorsulok az autóval ilyen felfelé szálló "füst" jelenik meg a képen,de mintha rá lenne közelítve 43634x-esen,óriási pixelek úsznak fel a képernyőnMeg gyorsulok az autóval,és egyre erősebben mutat valami hülye skin-t... nemtom értitek-e:D
  • Mr Faláb
    Én problémámra nem tudotok vmi megoldást?
  • Rainbow15
    Köszi!
  • K0CKA
    Real mod v2
  • Rainbow15
    Nincsen valami carpack (pl. GTA IV-es autók, vagy olyan korabeliek) a játékhoz, amit egyszerűen fel lehet telepíteni? Összes autót le szeretném cserélni, de egyenként sokáig tartana.
  • JetiRulez
    Úgy látszik velem kivételez a világ és nem hagyják felsőbb körök, hogy használjam a SA-MP-ot.
  • bazs1
    nézd meg, hogy nincs e valami beírva modehoz vagy maphoz, ha van akkor töröld ki
    ha ez se jó akkor lehet, hogy régebbi verziód van, töltsd le a legújabbat
  • K0CKA
    Kössz!
  • kuxikah
    csá
    az miért van hogy belelépek a SAMP-ba és ott rámegyek az internet fülre és csak 2 darab szervert talál a haveroknak meg vagy ezret?...
  • jana4
    Kocka!
    A GTA United Modot itt letudod tölteni:

http://gtadownloads.extra.hu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=71
  • Mr Faláb
    Hello! Van egy olyan problémám, hogy játék közben, egyszer csak bejön egy szép színes képernyő, mellé hang helyett vmi zúgás, és a gép úgy lefagy, hogy még a Caps Lockt sem tudom bekapcsolni. Ez mitől lehet? (FAQ-t olvastam, de nem segített!)
  • CHRISTOPHER14
    Az biztos, hogy nagyon jó egy játék de majd a GTA IV leszek kíváncsi(PC-re) de már unalmas persze annak nem aki most fedezte fel annak nem én már minden poén kivégeztem 2x végig vittem csalás nélkül autókat bele raktam mindent de jó szórakozást annak aki még csak most játszik rajt.
  • K0CKA
    Ez tiszta b*zi!
    San Andreas a világlegjobb játéka!
    Tehnap este 9-től fél 12-ig ezt toltam ÉS csak kocsikáztam voltam kajáldában,casinóban szal egyáltalán nem unalmas!

Ki ez a fikázó jóképességű?
  • JetiRulez
    Nem kell azt feltétlenül csomagolni. Lehet a 2 fájt külön-külön is.
  • burjanmate
    Az csak a GGMM-mel csomafolt file. Lehet berakni simás .dff-et, .txd-t.
  • DJ Skyline
    "2. a gta-ban ütközöl egyett aztán már robban is a kocsi..." mivan? súlyos :| maximum ha belelövök a tanksapkába, de lol, ilyen nincs csak tankkal esetleg.
    "3.a gta-ban egy nagy szar ahogy az emberek kinéznek... nézd má meg egy csaj arcát ott és itt..." aha, akkor nézzük csak, GTA SA egy PS2-re rt játék, ami 2004-ben jött ki. 1 évvel később PC-re. Scarface egy időben jött ki konzolra, meg PC-re, 2006-ban. csak 2 év különbség van a kettő között, semmiség ez a játékvilágban ez a 2 év -.-
    "4.gta-ban h néz má ki miko lősz,meg elő veszel egy forgó tárcsás gépágyút a rendőr melle taztán nem lessz semmi..." utánna meg az lesz a baj, hogyha kilóg a zsebedből a bicska nyele, akkor meg már azért is beleköt, de mért :| mindenbe belelehet kötni
    "5. harcnál téged lőnek kijönnek a zsaruk és azok is téged kezdenek el lőni..." jó ez igy hülyeség, x+1 eset van mikor a rendőr üldöz egy másik autót.
    "6.szinte semmit nem lehet csinálni abba a játékba csak vagy küldit csinálsz vagy ölöd az embereket...nagy élvezet..." ok, erre nem mondok semmit, következő
    "7.a grafika sehol nincs abba a játékba, kapsz egy csillagot aztán esélyed sincs a túlélésre........................" lásd 3-as pontnál lertak. nincs esélyem sem? áhh, VC-ben nehezebb volt lerázni a rendőröket sokkal, itt csak beszáguldok a legközelebb pay n sprayba és kész.
  • SAFIII
    már beismerte hogy nem csak ugy van az!
  • Fresh Duke
    :)
  • Hymtozis
    De szerencsére olyanok is vannak, akik "vadásznak" az ilyenekre, ahol és amikor csak lehet! :D
  • Fresh Duke
    Hát igen, sok kis [CENZORED] van a világon... -.-
  • ldavid
    [courier]"És A SANANDREAS SZTEM AZÉ gagyi még me jó nem kell benne pénzt keresni beírod h hesoyam azt már ad neked annyi lóvét h nem tod mire elkölteni a 4-edét sem..."[courier]

az ilyen élőlényeket még válaszra sem érdemes méltatni..
  • SAFIII
    ezt se gondoltam volna hgy megérem hogy valaki azzal jon ascarfaces foruban hogy az SA sokkal szarabb mint a scarface
  • K0CKA
    Hali!

GTA United Mod-ot letom tölteni valahonnan mert a GTA WorldsMod oldalról nemtom leszedni elkezdi tölteni azt 0kb lejön azt kész.
  • JetiRulez
    Kiterjesztés??? Nekem itt valami csúnyán kimarat. Milyen kiterjesztés kell hozzá? Nekem sose kellett.
  • Rainbow15
    Hello
    Az mitől van, hogy kifagy a játék? Pl. kimegyek a johnson házból, kiírja fekete képernyőnél bal alső sarokban, hogy gettó, és itt megáll. Ctrl+alt+del nél írja, hogy nem válaszol.
    A játékot újraraktam, de nem segített.
  • Fresh Duke
    Lehet. Las Venturasban van a reptéren egy nagy hangárban. (Nem a sivatagi reptéren, a normálison.)
  • CheAteR88 #78586
    az odáig ok
    de honnan szedjek "gta garagemod" kiterjesztést?
  • colos92
    hi all! olyan kérdésem lenne h lehet-e a utasszállító repülőgépeket vezetni,és ha igen akkor hol?
  • JetiRulez
    Én GGMM-mel szoktam autókat telepíteni. Gyors és könnyen kezelhető. Külön-külön lehet vele backupokat csinálni, hogy ne kelljen újrarakni az egész image fájlt.
  • CheAteR88 #78583
    vmi program amivel autókat tudok berakni
  • JetiRulez
    A Single megy. De a multi se lehet hibás, mert a hivatalos oldalról töltöm le mindíg. És sok helyen olvastam, hogy csak 1.0-ás verzióval működik és ha nem eredeti a játék, 1.0-ás crack kell hozzá. Na letöltöttem egy párat, de még így se jó.
  • DJ Skyline
    mire gondolsz?
  • DJ Skyline
    minek? két külön dolog a játék crackje, meg a SAMP. ha a single megy, a SAMP meg nem, akkor a SAMP a problémás. ha fordítva, akkor meg eleve a crack a rossz nem a SAMP.

• CheAteR88 #78579
    nincs vmi egyszerű módja hogy modoljam a játékot?