GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
ha van, akkor próbáld meg ezzel a patch-el
ugysem megy, ha a júzer fájlz-ba teszem
Elõre is köszi aki tud<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
van egy kis problémám (de kinek nincs?) szóval már egy ideje nyomom a játékot, de közbejött egy kis baleset és ujra kellett rakni az ikszpét, ugyhoyg elvesztek a mentéseim. tudom, hogy van egy csomó mentés a neten, de nekem azok nem mûködnek. > beteszem a user tracks mappába ahogy a nagykönyvben meg van írva és a játék indítása után valóban ott is van a mentések között de ha elindítom akkor a töltés után a játék elõröl kezdõdik, hogy CJ megérkezik SA-ba és a zsaruk kidobják a bringa mellé.... lécci segítsen valaki, mit csinálok rosszul, esetleg küldjön valaki egy mentést plz. >> [email protected]
ui.: a repülõs jogsit szereztem meg, az volt az utolsó küldetés. plz help nekem! thx a lot, szép napot!
h
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Segítsetek plz... Elindítom az sa-mp 0.2.2-õt rámegyek 1 szerverre tölt, de nemtudok embert választani, csak a vinevood-ot meg a háttért látom. plz help ez miért van??
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
TDU,ETS2 Nick: holecsko
(am Lp powa! 😄)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Los Angeles, California
én még anno vc idejében próbálgattam, de nem volt meg az autózós fíling a fixen álló kamera miatt, ami akkor is ugyanúgy maradt, ha épp az autó megbillent, vagy borult.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az a problémám, hogy a játékban csak a környezeti hangok hallhatók (pl minden kocsinak van hagja csak az enyémnek nincs, CJ-nek sincs hangja de mindenki másnak van és hasonlók). SoundBlaster Audigy SE hangkarim van, próbáltam a FAQ-ban leírtak alapján a másik eax.dll-t de semmi. Legújabb driver van fent és Vistát használok.
Valakinek van ötlete?
Üdv : Gipsy