GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bl0kiM
te egy félisten vagy!!! nem tom hoyg csináltad, de mûxik! 😄 thx a lot!!

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

The Protector
bocsesz ha megvan akkoris lécci!Nagyon köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Küldel a mentést a [email protected] cimre

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

A magyarositást hol lehet letölteni?
Hello! Gyerek idegtépõ a terepasztalos küldetés! Én nem tudom h ti hogy csináltátok ezt meg! Ha valakinek átküldöm emilben a mentésem az megcsinálja nekem?? Oltári nagy szivesség lenne, mert nem bírom irányítani azt a hulladékot! Köszönöm
küldj át privátban egy olyat ami nem megy, megnézek valamit
bl0kiM
hát igy sem jó :S miután betöltötte a mentést eccerûen kilép. de azok a mentések amiket én csináltam azok mûködnek. egyéb ötlet?

igaz, már fáradt vagyok.. xD
bl0kiM
a jobb alsóban van, de azér kipróbálom 😄 thx

nincs a fõmenü bal-alsó sarkában egy v2.0 felirat?
ha van, akkor próbáld meg ezzel a patch-el
bl0kiM
az utóbbi télleg elég láma volt 😄
ugysem megy, ha a júzer fájlz-ba teszem

Ja és majd mit kell <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
Elõre is köszi aki tud<#eljen><#eljen><#eljen>
Vki pls segítsen!!! nem tudja vki hogy hol lehet leszedni a multi a játékhoz! Aki tud az elõre is köszi.

Stefibaba
Sztem próbáld meg, hogy nem az User Tracks mappába rakod a mentést, hanem a gta san andreas User FILES mappába rakod (😛) +1 láma válasz: ne a nyú gémre menj hanem a lód gémre 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

bl0kiM
sziasztok!
van egy kis problémám (de kinek nincs?) szóval már egy ideje nyomom a játékot, de közbejött egy kis baleset és ujra kellett rakni az ikszpét, ugyhoyg elvesztek a mentéseim. tudom, hogy van egy csomó mentés a neten, de nekem azok nem mûködnek. > beteszem a user tracks mappába ahogy a nagykönyvben meg van írva és a játék indítása után valóban ott is van a mentések között de ha elindítom akkor a töltés után a játék elõröl kezdõdik, hogy CJ megérkezik SA-ba és a zsaruk kidobják a bringa mellé.... lécci segítsen valaki, mit csinálok rosszul, esetleg küldjön valaki egy mentést plz. >> [email protected]
ui.: a repülõs jogsit szereztem meg, az volt az utolsó küldetés. plz help nekem! thx a lot, szép napot!
h

LTomi
Nekem is ez van. <#szomoru1>

Los Angeles, California

zyppy
akkor a vindozt is<#idiota>

nem próbáltad futtatásba beírni, hogy dxdiag és a hangnál a hardveres gyorsítást visszábbvenni?
Minas Tiris
az sem segítet

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

zyppy
telepicsd ujra szvsz<#vigyor3>

Minas Tiris
Lenne egy nagy problémám: Az SA-nak elment a hangja csak a rádiót meg néhány helyen valamilyen búgást lehet hallani. Az eax.dll kicserélése se segített. Ha tud valaki segíteni, nagyon hálás lennék. Elõre is kösz.

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

VeNoN
Hello!
Segítsetek plz... Elindítom az sa-mp 0.2.2-õt rámegyek 1 szerverre tölt, de nemtudok embert választani, csak a vinevood-ot meg a háttért látom. plz help ez miért van??

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

DJ Skyline
joci011
csövi! autókat hogylehet rakni a játékba már töltöttem le de aza baj hogy nemtom hogykell légyszi segítsetek

holecsko10
Sikerült. Csak rossz programot raktam fel

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
Leszedtem. Betöltés után ki írja nekem, hogy készítsek Nick nevet, de azt nem tudom, hogy hol kell. Egy weboldalon regelni kell magam?

RAZOR27
leszeded a sa-mp-ot és kész...
(am Lp powa! 😄)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

szavulyzsolt
mert a mod installer nem nagyon akarja telepiteni

Csak a döglött halak úsznak az árral!

szavulyzsolt
kosz. megprobalom azzal is

holecsko10
és hogy? Leírnád nekem.

lehet törtel is..

holecsko10
Sziasztok, tört verzióval lehet játszani multiba vagy csak az eredetit engedi át.

LTomi
Mondjuk IMG Tool.

Los Angeles, California

szavulyzsolt
valaki tudna mondani egy olyan programot, amelyikkel konnyen fel lehet instalalni a berlin modot! legyszi

LTomi
át, nem túl jó minõségû a CanHack, pl. ha gyorsan mész, akkor az autó lehagyja a kamerát, mintha kettészakadna. XD

Los Angeles, California

12346
tényleg.. ezek az újabb camhack-ek tudnak már pl olyat, hogy valós belsõnézet van, és nem csak egy autón belülre helyezett kameraállás?
én még anno vc idejében próbálgattam, de nem volt meg az autózós fíling a fixen álló kamera miatt, ami akkor is ugyanúgy maradt, ha épp az autó megbillent, vagy borult.

na feltettem a Hoodlum féle játékot és ott szépen megy úgy ahogy kell minden én még régen a colnedvd-s verziót szedtem le de mostmár megy szépen 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Humesz
<#nyes>
szavulyzsolt
valaki tudna mondani egy olyan programot, amelyikkel konnyen fel lehet instalalni a berlin modot!

szavulyzsolt
kosz szepen

LTomi
Camhack.

Los Angeles, California

szavulyzsolt
valaki arulja el mar nekem, hogy annak a modnak mi a neve, amelyiken latszik a kormany es a kilometerora. Valami belso nezet... Kosz elore is

RAZOR27
hát ya, nemkéne a crysis-t túl erõs ellenféllel összehasonlítani, igazságtalalnság 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

jóvanna XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Humesz
Crysis-el összehasonlítani a GTA SA-t? Hát nóóóóórmális??? <#ejnye1>
Ez alap hiba, szinte nincs olyan akinél ez ne fordúlna elõ.

Najó akkor játék hiba, nem bánom a gépet. Fõleg úgy hogy tudom hogy Nvidiánál is van ilyen hiba. Ht ez van de még mindíg élvezem a gamét.

Sziasztok!

Az a problémám, hogy a játékban csak a környezeti hangok hallhatók (pl minden kocsinak van hagja csak az enyémnek nincs, CJ-nek sincs hangja de mindenki másnak van és hasonlók). SoundBlaster Audigy SE hangkarim van, próbáltam a FAQ-ban leírtak alapján a másik eax.dll-t de semmi. Legújabb driver van fent és Vistát használok.
Valakinek van ötlete?

Üdv : Gipsy

LTomi
Ilyet néha nekem is csinál, pedig NVidia kártyám van.

Los Angeles, California