82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • hungaro
    LOOL elkezdi:"Nekünk van netünk nem mint NEKTÖK csóró PARASZTOK"arról beszélhetnénk ki a paraszt
  • toysoldier
    ezt vki?
  • Hellboy01
    Öcsém ezek de seggek meik bólygórol jöttek :DDD
  • Danyi8888
    XD Hátttttt ez eszméletlen jó mámint a 2. link már a végére könnyezett a szemem a röhögéstől .... és még ő parasztozik mindenki néze meg nagyon jó!!
  • Louis Cyphre
    Off

A hülye kis kancsók:)
    link

És, hogy kik is ezek:
    link
  • marcuc
    helló! tudotk segiteni, a txs-editorral kiexportálok egy képet, átszinezem ps-sel be akarok importálni és vmi hibát ir ki, nem engedi
    berakni a játékba a skinem. mi a a teendő? a hibávan vmi read-opt ir ki
  • Goruck
    GWM-en van egy új fasza BMW, de nemtudom letölteni mert túlterhelt a szerver, nagyomn friss még egyet frissítettem és 30an szedték le pár mp alatt...:D
  • JetiRulez
    Végre egy kis haladás multi ügyben. Felraktam az MTA-t. Nyögve nyelősen, de az már megy valamennyire. Sokszor viszont csak akkor listázza a szervereket, ha újraindítom a gépet.
  • toysoldier
    hali

GTA San Andreas Dirty Mod

ezt a modot hogy kell elindítani? mer inditásnál a betöltőképnél kidob asztalra hibaüzenet nélkül :S
    a sima san andreas nincs fent, de azt mondták, hogy ehhez nem is kell. vagy mégis?
  • ldavid
    emelkedj magasabbra, van egy piros karika, amit el kell érned
  • lesliep
    Sziasztok!
    Elakadtam, segítsetek!!!
    A Gátrobbantás résznél nem tudok kiugrani ejtőernyővel a gépből,hiába megyek a célterület felé.
    A segítséget előre is hálásan köszönöm!!!
  • K0CKA
    Aha kösz!
  • Ryder7
    nekem is késik kicsit. nekem olyan 1-2 mp-t. nem halsz bele:D sztem nem lehet csinálni ellene semmit.
  • bazs1
    az csak az egyik küldetésben elérhető (nem tudom a nevét), amúgy nincs a játékban
  • K0CKA
    Hali!

Tudja valaki hol lehet megtalálni azt a helikoptert amin van mágnes?
  • Rainbow15
    Kösz
    És az csak nálam van, hogy elvan csúszva a magyarításban a felirat? Mondja, mondja, aztán késik a felirat kb. 3-4mp-t.
  • KG21
    lehet őket, néhányat teljesen, a legtöbbet viszont csak korlátozottan.
  • Rainbow15
    Köszi megvan.
    A modern modban lehet tuningolni az autókat? Mert leszedtem a Sultanra egy subaru-t, de tuningnál kidob a játék.
  • bazs1
    fbi-osok 5-ösnél jönnek
  • Stefibaba
    Ez tényleg LooL Iet még soha nem láttam
  • colos92
    oylan gondom támadt h ha feltelepítem a modern modot és elérem a 6 csillagos körözési szintet,még akkor sem jönnek fbi-os kjocsik csak tank.Miért lehetséges ez?
  • Hymtozis
    Menyj ki a víz fölé, és ott repülj "körbe". Ugyanígy mikor átmentél a körön (célon) visszafele is.
  • Rainbow15
    Nincsen valakinek véletlenül egy olyan mentése, ahol a N.O.E küldetés után van pontosan, és nem csítelt rajta 1-et sem? Sehogy sem bírom megcsinálni :S:S Alacsonyan a fák között érdekesen repülök, ha meg felmegyek akkor rakétának ütközöm.-
  • DJ Skyline
    nincsen, csak mono-csuklós van
  • zeli
    ja, hopp, sry, félreolvastam, megesik
  • JetiRulez
    Pont erre gondoltam.
  • Doog
  • Stefibaba
    Duplacsuklós wtf? valahogy így? BUSZ-CSUKLÓ-CSUKLÓ lol :D Buszlimuzin xD
  • Szabi1991
  • JetiRulez
    Félreértetted a kérdést. Csuklós busz már van telepítve. De hogy van-e a játékhoz duplacsuklós?
  • Yoda001
    wtf? 0.2.5 van készülőben...
  • Neoncsoves
    nem úgy volt h lesz SA_MP 0.3?
  • CheAteR88 #78626
    :D
  • K0CKA
    Mondjuk Ceasar?
    Mivel hogy vele mentek kocsit lopni...
  • CheAteR88 #78624
    elegy?
  • Ryder7
    valaki tudja azt hogy abban a küldetésben, amikor CJ és Ceasar a kocsit lopják a kiálliátóhelyről (mikor fél SF-t bejárjuk) akkor ki vezeti az Elegy-t?
  • Yoda001
    nekem sampban van ez, kilépek windowsba, visszalépnék -> egér nemmegy, ha enterrel nyomok resumera csak reset segít mert lefagy az egész.. voltmár reinstall is de semmi
  • ldavid
    nem egyedi a dolog, a magyar net szégyenei az ilyen "portálépítők"
    ez meg különösen, még a staff-al sem lehet kapcsolatba lépni, ha valami jogtalanul kerül a szerverükre
    /off
  • zeli
    Duplacsuklós megoldás van, igaz kissé ruszki. Úgy oldották meg, hogy a Petrol szállító kamionnak az egyik fele a busz egyik fele a másik fele a másik fele.(Régi Ikarus). Jól néz ki, csak ha szétszakad, elég érdekes, hogy egy fél busszal közlekedsz :D
  • JetiRulez
    Tudtok róla, hogy lenne sebességváltó mod, vagy duplacsuklós busz a játékhoz? Pl. Ikarus 293