82991
-
#78658 LOOL elkezdi:"Nekünk van netünk nem mint NEKTÖK csóró PARASZTOK"arról beszélhetnénk ki a paraszt -
#78657 ezt vki? -
Hellboy01 #78656 Öcsém ezek de seggek meik bólygórol jöttek :DDD -
Danyi8888 #78655 XD Hátttttt ez eszméletlen jó mámint a 2. link már a végére könnyezett a szemem a röhögéstől .... és még ő parasztozik mindenki néze meg nagyon jó!! -
Louis Cyphre #78654 Off
A hülye kis kancsók:)
link
És, hogy kik is ezek:
link -
marcuc #78653 helló! tudotk segiteni, a txs-editorral kiexportálok egy képet, átszinezem ps-sel be akarok importálni és vmi hibát ir ki, nem engedi
berakni a játékba a skinem. mi a a teendő? a hibávan vmi read-opt ir ki -
#78652 GWM-en van egy új fasza BMW, de nemtudom letölteni mert túlterhelt a szerver, nagyomn friss még egyet frissítettem és 30an szedték le pár mp alatt...:D -
#78651 Végre egy kis haladás multi ügyben. Felraktam az MTA-t. Nyögve nyelősen, de az már megy valamennyire. Sokszor viszont csak akkor listázza a szervereket, ha újraindítom a gépet. -
#78650 hali
GTA San Andreas Dirty Mod
ezt a modot hogy kell elindítani? mer inditásnál a betöltőképnél kidob asztalra hibaüzenet nélkül :S
a sima san andreas nincs fent, de azt mondták, hogy ehhez nem is kell. vagy mégis? -
ldavid #78649 emelkedj magasabbra, van egy piros karika, amit el kell érned -
lesliep #78648 Sziasztok!
Elakadtam, segítsetek!!!
A Gátrobbantás résznél nem tudok kiugrani ejtőernyővel a gépből,hiába megyek a célterület felé.
A segítséget előre is hálásan köszönöm!!! -
K0CKA #78647 Aha kösz!
-
#78646 nekem is késik kicsit. nekem olyan 1-2 mp-t. nem halsz bele:D sztem nem lehet csinálni ellene semmit. -
#78645 az csak az egyik küldetésben elérhető (nem tudom a nevét), amúgy nincs a játékban -
K0CKA #78644 Hali!
Tudja valaki hol lehet megtalálni azt a helikoptert amin van mágnes? -
Rainbow15 #78643 Kösz
És az csak nálam van, hogy elvan csúszva a magyarításban a felirat? Mondja, mondja, aztán késik a felirat kb. 3-4mp-t. -
#78642 lehet őket, néhányat teljesen, a legtöbbet viszont csak korlátozottan. -
Rainbow15 #78641 Köszi megvan.
A modern modban lehet tuningolni az autókat? Mert leszedtem a Sultanra egy subaru-t, de tuningnál kidob a játék. -
#78640 fbi-osok 5-ösnél jönnek -
#78639 Ez tényleg LooL Iet még soha nem láttam -
colos92 #78638 oylan gondom támadt h ha feltelepítem a modern modot és elérem a 6 csillagos körözési szintet,még akkor sem jönnek fbi-os kjocsik csak tank.Miért lehetséges ez? -
Hymtozis #78637 Menyj ki a víz fölé, és ott repülj "körbe". Ugyanígy mikor átmentél a körön (célon) visszafele is. -
Rainbow15 #78636 Nincsen valakinek véletlenül egy olyan mentése, ahol a N.O.E küldetés után van pontosan, és nem csítelt rajta 1-et sem? Sehogy sem bírom megcsinálni :S:S Alacsonyan a fák között érdekesen repülök, ha meg felmegyek akkor rakétának ütközöm.- -
#78635 nincsen, csak mono-csuklós van -
#78634 ja, hopp, sry, félreolvastam, megesik -
#78633 Pont erre gondoltam. -
#78632 -
#78631 Duplacsuklós wtf? valahogy így? BUSZ-CSUKLÓ-CSUKLÓ lol :D Buszlimuzin xD -
Szabi1991 #78630 -
#78629 Félreértetted a kérdést. Csuklós busz már van telepítve. De hogy van-e a játékhoz duplacsuklós? -
#78628 wtf? 0.2.5 van készülőben... -
Neoncsoves #78627 nem úgy volt h lesz SA_MP 0.3? -
#78626 :D -
K0CKA #78625 Mondjuk Ceasar?
Mivel hogy vele mentek kocsit lopni... -
#78624 elegy? -
#78623 valaki tudja azt hogy abban a küldetésben, amikor CJ és Ceasar a kocsit lopják a kiálliátóhelyről (mikor fél SF-t bejárjuk) akkor ki vezeti az Elegy-t? -
#78622 nekem sampban van ez, kilépek windowsba, visszalépnék -> egér nemmegy, ha enterrel nyomok resumera csak reset segít mert lefagy az egész.. voltmár reinstall is de semmi -
ldavid #78621 nem egyedi a dolog, a magyar net szégyenei az ilyen "portálépítők"
ez meg különösen, még a staff-al sem lehet kapcsolatba lépni, ha valami jogtalanul kerül a szerverükre
/off -
#78620 Duplacsuklós megoldás van, igaz kissé ruszki. Úgy oldották meg, hogy a Petrol szállító kamionnak az egyik fele a busz egyik fele a másik fele a másik fele.(Régi Ikarus). Jól néz ki, csak ha szétszakad, elég érdekes, hogy egy fél busszal közlekedsz :D -
#78619 Tudtok róla, hogy lenne sebességváltó mod, vagy duplacsuklós busz a játékhoz? Pl. Ikarus 293