82991
-
#78698 Valaki nem tudja honnan szerezhetek ilyen füst textúrát a SA-hoz:
-
Hymtozis #78697 Az a Woozie-s?
Ott el kell érni egy "alap" Lungcapity-t/Tüdőkapacitást, h elkezdhesd. Mert szükséges a küldetéshez.
Úszkálj a víz alatt, kb addig, h épp h ne fogyjon el a levegő, mire felérsz. Ha ezt csinálod, és nőni fog a Lungcapity-d/Tüdőkapacitásod.
Majd nézd meg megint, h enged-e, ha nem, akkor még tovább kell növelned. -
#78696 van egy oan küldetés aminél uszkálni kell hogy mehessekk...
meddigkell azt kb? -
#78695 ok már megoldottam. feltelepítettem a másik multiplayert. -
#78694 Fraps, Gamecam -
colos92 #78693 HELLO.milyen programmal lehet felvenni vmit (videot) a játékban? -
#78692 Arra gondoltam. XD -
19daN94 #78691 Mit ír ki? Mert nekem is volt olyan hogy még a menübe lépés előtt kilépett de nem írt ki semmit. Ezért letöröltem a game-t és ami még marad a gta san andreas mappában. Utána újra feltelepitettem és müködött.;) -
#78690 ujratettem de megintcsak kidobál exehibával:S
a menübe se tok bemenni
mitől lehet? -
#78689 neszenekem modolás.... rakhatom ujra az egészet:@ -
Hymtozis #78688 Pffh... először azzal szenvedtem rendesen. :D Nem értettem elsőre, másodszorra meg tankok szétszedték a kisautót. Majd újrapróbálkozásnál először leszedtem a tankokat, aztán hídakat letettem, és eltettem a torlaszokat.
Erre gondolsz, nem? Amikor kísérni kell "RC Car"-t. -
#78687 HTX
modolok modolok:) de mindig közbejön vmi:):D
ez a 10x-es látószög volt:) odáig semmi probléma tényleg ellátsz messzire csak ami közel van azt tölti be kurvalassan -
#78686 okés, köszi -
#78685 a szándék a lényeg -
#78684 megelőztél :\ -
#78683 tess... -
#78682 http://www.sendspace.com/file/83a7as -
#78681 én nem szoktam modokat telepíteni, nem értek hozzá :S
Talán Szabi, vagy Skyline tudják. -
#78680 ezt nemtudja senkise? -
#78679 pls help
vki eltuddná juttatni hozzám ezt qa failt?(eredetit)
GTA San Andreas\data\timecyc.dat -
#78678 igen. -
#78677 autót csak úgy lehet betenni hogy azzal lecserélek vmit? -
kokosz #78676 Koszonom szepen -
#78675 -
#78674 [URL=http://www.innen.homo.com][/URL] -
#78673 Jah. Nekem egyedül az utolsó ment nehezen. (Az a helikopteres. XD) -
kokosz #78672 A GTA 4 pc-verziot honan lehet letolteni? -
Hymtozis #78671 Nem az, csak mellékes. Csak azért van, mert meg kellett venni Zero kis boltját. Ezek csak ilyen plusz segítségek neki.
De aki úgy érzi az, csinálja meg. Egyépként nem nehéz, csak könnyen felhúzza az agyadat. -
#78670 pontosabban kéri a CD-t? pls segítsetek -
#78669 hú, azokat a küldetéseket én is nagyon utáltam. xD
Ldavid: tényleg nem kötelezőek?xD -
#78668 helló! Kellene egy kis segítség. felraktam az MTA-t de nem megy. mit csináljak crack-eljem? Előre is köszi a választ. -
#78667 Ugyan ezek a bajok jelentkeznek a vice city-nél is, de pl hl2, vagy más játékoknál nem. Bocs a dupláért. -
#78666 Üdv
Van egy x2es amd gépem 6000+os. Nemrég vettem, és a san andreas nem fut rajta fullon. Az a baj hogy a játékon belül csak néha néha érzékeli az egeret. Nem egér hiba mert kipróbáltam usb-s és ps2-es egérrel is, amit csak itthon találtam. Tesóm inteles gépen pedíg tökéletesen fut. Az a furcsa hogy windowsban semmi baja az egérnek, tökéletesen működik, semmi akadás, vagy mozgási baja nincs. Egér probléma az hogy pl a menüben hiába kattintgatok nem érzékeli, vagy a játékon belül valamikor nem fordul/vagy lő)
A másik probléma, hogy a játék videói és a hang el van csúszva. Gyorsabban megy a videó, mint a hang. Legfrissebb videókari driver van fönnt, és van kodek driver is a gépen. ( 6800as nvidia kártyám van 2 darab sli-be kötve.) a Játék eredeti!!!
Valakinek valami ötlete hogy mit kellene kipróbálni hogy fusson normálisan, és érzékelje az egeret játékon belül???
-
19daN94 #78665 Hellotok! Lenne egy próblémám. Nekem Aureal vortex 8830 hangkártyám van de a játékban , ha le is töltörm azt a bizonyos fájlt amibem a FAQ-ban találok , akkor elmegy a hang pls segítsetek ,, nem tok hang nélkül jáccani:( -
#78664 anno 100%-ra pörgettem ki:)
mostse fogok kihagyni semmit;) -
#78663 Ezaz a kis [CENZORED]? -
ldavid #78662 azt tudod, hogy Zero küldetései nem kötelezők? :) -
#78661 buzi kisrepülő felbasz agyilag...(kapd be zero) -
#78660 V.ki dobjon meg a kis [CENZORED] MSN címével! :D -
#78659 Az nem sotgán vóóót :D:D:D