82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • manthey
    Köszönöm a tanácsokat,kipróbálom.
  • Lenco
    nekem ulimétem van és müködik még jobb felbontáson mint xp-n
  • Lenco
    Unainstall San Andreas és ujra felrak de Unainstall után nézz utánna hogy maratak e fájlok a fátékbol és töröld öket ha vannak.
  • ldavid
    hm. pedig működnie kellene, a homokórás dologra tipikusan ez a megoldás
    ha Directx-et is telepítgettél akkor nem sok ötletem van, esetleg megpróbálhatsz régebbi/újabb verzókat felrakni
    újrainditottad azóta a gépet? egy próbát megér
  • manthey
    Köszönöm a gyors választ de kitöröltem és továbbra se indul el.Egyéb ötlet?
  • berczely
    Megy Vistan énis azon tolom!
  • ldavid
    töröld a Dokumentumok/GTA San Andreas User Files/gta_sa.set fájlt

elvileg megy vistán is, de eléfordulhat, hogy mégse
  • manthey
    Sziasztok!

Mi a teendő akkor ha nem indul a játék?Konkrétabban:Megynitom az exe fájlt elindul a homokóra az egér mellett majd az eltűnik,és ennyi.

Régen amúgy mindig működött a játék csak letöröltem és most megint felraktam de valamit baszkódik.

Jah a másik: Valamikor viszont el akarna indulni de kiírja hogy kell neki a DirectX 9.0 de már többször is felraktam arról ami a DVD-n van de sose torténik semmi azonnal végigmegy a telepítés és kiírja hogy kész. Erre megoldás létezik??

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

Ui.: Szerintetek Vista Home Basic-en megy a játék?
  • RiCSi1234
    Egy kis magasugrás binyiglivel..
  • Fresh Duke
    Nem tartom valószínűnek. :P

#78807: Jó videó, ügyes a gyerek. XD
  • F1re
    hat ez qrva cool video :OO
  • bazs1
    San Andreas Free Riding
    nekem nagyon tetszik
  • JetiRulez
    Helló!
    Már vagy 2 éve problémám van a SA-MPal. Ha jól emlékszem akkor kezdődött, mikor szolgáltatót váltottunk (Invitelről EnterNetre). Konkrétan az a bajom vele, hogy nem csatlakozik egyik szerverhez sem. Megpróbálom összeszedni gondolataimat és leírni azokat a tapasztalataimat, amit ez idő alatt szereztem.
    Valamikor 2006-ban megtörtént a szolgáltató váltás (1 gép, nem volt router) és XP SP2 volt fent. Felrakom a GTA-t, megnézem, megbizonyosodtam róla, hogy 1.0ás, majd telepítettem volna a SA-MPot is, de először megilyedtem, mert a NOD vírusnak érzékelte, ezt a problémát sikerült kiküszöbölni és fel telepítettem végre. Kiválogattam pár jó szervert (ahová többnyire addig is jártam) és figyeltem a verziószámra is. Rányomok a connectra...semmi. Gondolom biztos a tűzfal, hát átengedtem, de még így se. Bejött a szokásos Vinewood felirat és folyamatosan próbált csatlakozni, de folyamatosan írta, hogy "Lost connection to server. Reconnecting...". A másik 9 szervernél is kb ugyanez volt a helyzet, csak néha olyan is bejött, hogy "Your ping is too high" (megjegyzem, semmilyen töltés nem folyt a háttérben) vagy "Invalid nickname" (pl. ezekkel próbálkoztam: [HUN]blabla, blablaHUN, blabla). Még úgy se változott semmi, hogy kikapcsoltam a tűzfalat, a vírusírtót, stbt.
    2007-ben (kb fél évvel később) kaptam egy új gépet (szintén XP SP2vel), kipróbáltam azon is, de ugyanaz, mint fél éve. Ősszel öcsém is kapott egy gépet (megint csak XP SP2vel, természetesen router is lett), azon se indult. Állítgattam a routert, a tűfalat ott is, de hiába.
    Idén nyáron kaptam megint egy új gépet (Vista Ultimate-tel), azon se ment.
    Ezekből következtettem arra, hogy minden bizonnyal a szolgáltató a ludas. Tegnap kaptam haveromtól egy címet (myip.hu), hogy regisztráljak és töltsek le onnan egy progit, ami fixálja az IP címem, miközben fut. Ezek után sem ment a SA-MP.
    Mellesleg semmilyen mod nincs telepítve, szűz GTA-ra telepítem a multit. Egyesek jöttek azzal, hogy a SA-MP szerverét többször is feltörték mostanában, ennek ellenére minden ismerősöm, haverom, aki használja a multit (más szolgáltatójuk van), minden gond nélkül csatlakozik a legtöbb szerverre.
    Már nincs több ötletem. Kérlek segítsetek. Kösz.
    Nem hinném, hogy ide tartozik, de a Postal 2-nél se működik a multiplayer mod és az MTA:SA is csak nagyon nyögve-nyelően megy fel 1-2 szerverre, ahol csak pár játékos van vagy csíterek. :(
  • Lenco
    és hogan kell megcsinálni ? mert nekem álandoan azzok a mentések amiket letöltöttem hibaüzenetet ir ki miért?
  • csabi22213
    hello
    valaki segitene? töltöttem le egy csomo auto és repülö modot de nem tudom berakni...
    hova kell azokat rakni??
    ...pls...valaki
  • DJ Skyline
    Batman inkognitóban
  • Fresh Duke
    #78800: Szvsz te. (Mielőtt erre a HSZ-re válaszolnál, megkérnélek, hogy ha be akarsz ugatni, tedd azt MSNen, vagy magad járatod le, és látszódni fog, hogy igazam volt. (Mint mindig.))
    #78797: #78774.
  • zeli
    Most nagyon leosztottál! :(
  • belapeter
    Te vagy a legnagyobb !
  • zeli
    Úgy látom, ez a topik még mindig melegágya a lámáknak.
  • Yoda001
    ember
  • dani110
    ki az a Dj Skyline??
  • bujty
    saat gui frontend nevű programot hogy kell használni?
  • csabi22213
    duke:a jármüveken belül pedig replö és auto
  • bujty
    heló kéne 1 nagy segítség !! letöltöttem néhány új fegyverhangot de nem tom telepíteni vki segítse már !!! nagyon megköszönném!
  • Szabi1991
    én ezt akartam berakni, de én se bírtam :(
  • csabi22213
    már töltöttem le de nem birom berakni..pls. segitsetek
  • csabi22213
    jármüt szeretnék...
  • ldavid
    itt egy, de ha 2.0-ás játékod van akkor ahhoz ha jól tudom még nincs ilyen
  • dani110
    azt hol lehet letölteni?
  • ldavid
    akkor csináld a küldetéseket, majd csak a Burning Desire küldetésben kapod az elsőt
    vagy tölts legy 100%-os mentést, abban elérhető mind a 6
  • dani110
    de nőket hogyan lehet szerezni mert én csak a Lowraideres nél vagyok!
  • ldavid
    "a sztipriszbe voltam de ott van egy szemetláda és rám lő"
    a striptease bárokban nem lő rád senki, amíg normálisan viselkedsz (nem versz agyon senkit, és nem hadonászol fegyverrel)

"más helyeket nem tudnatok mondani olyan kéne ahol én és a csaj is randizna"
    a barátnőknek kedvenc helyeik vannak ahová elviheted őket (leírás itt)

"hozzám járna be a Jonson házba sexelni"
    ilyen nincs a játékban..
  • dani110
    mind a kettővel,ja és különben nős helyeket akarok!
  • Fresh Duke
    #78783: Melyik küldetésekkel van gondod? Azzal, ahol táncolni kell és ahol a hidraulikával kell táncolni?

csabi22213: Te mit éreztél akkor, mikor ennyi üzenetet küldtél? Sztem ha ezt meglátja Skyline egyből rosszul lesz. XD Nem 2 másodpercenként lép fel mindenki az oldalra. Várd meg míg válaszolnak, nem kell 200x leírni a problémád.
    Amúgy milyen modot akarsz berakni SA-ba? Járművet/fegyvert/skint vagy v.mi mást?
  • dani110
    Sziasztok! Már fél éve próbálkozom de sose sikerül megcsinalni a Ceasar Vialpandos küldit és a Tenger partyissat kéne egy kis segitség mind a kettőből!Nagyon kéne segithenetek!A választ előre is köszönöm!
  • csabi22213
    pls
  • csabi22213
    léci
  • csabi22213
    pls.!.
  • csabi22213
    helo

nem, nagyon értek a modokhoz és a sanba nem birom berakni öket...
    lécci valaki segitsen nekem...pls