GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
DFTBA ಠ_ಠ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
olvastam FAQ-ot, nem találtam olyat ami az én problémámra vonatkozik, így most kénytelen vagyok megkérdezni,hátha kapok rá választ/ötletet.
Telepítettem a San Andreas Multiplayer v 0.2.2.-t, ismerõsöm megadta egy szerver címét amire elvileg fel lehet menni, de a amikor a szerver nevére duplán kattintok, akkor elindul a játék, de nem a multi pálya jön be, hanem a San Andreas menüje.
Nem tudjátok mi lehet a gond?
(a játék nem eredeti, hanem tört verzió)
Los Angeles, California
A heavy cost. I pay it gladly.
Lenne egy kis gondom.Le kellet törölni a játékot és miután visszatettem a mentéseket nem látja.Az egész User filet kimásoltam és azt tettem vissza.
Az lehet gond hogy nem ugyanazt a hot coffe mod ot tettem be?Vagy esetleg más?
Valaki tudna segíteni?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
bocs elfelejtettem egy hszbe irni
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
ha elmegyek rabolni akkor a tárgyakat amik villognak ilyen arany színûen azokkal mit kell csinálni?elvinni?de mit kell hozzá nyomni mert az irányítás beállításoknál semmiit nem találtam
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Nekem az a problémám h sikeresen beimportálom az új verdákat a régiek helyére,meg is jelennek a játékba de csúnyák,pontosabban a felnik és az autó belseje is teljesen fehér és ez minden új autónál így van..
Aki tudja segítsen! kösssz
http://9gag.com/gag/5135249
DFTBA ಠ_ಠ
#77721: Nekem ez megvan. 😊 Bár nemtom miért szidják ennyire a 300-at, sztem jó film. (Persze, a valóságtól kicsit nagyon messze áll. XD)
A heavy cost. I pay it gladly.
amúgy meg van magyarítás
DFTBA ಠ_ಠ
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"