82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • bujty
    heló kéne 1 nagy segítség !! letöltöttem néhány új fegyverhangot de nem tom telepíteni vki segítse már !!! nagyon megköszönném!
  • dani110
    Sziasztok lenne egy kérdésem nem tudnátok a San Andreasból valami nős helyeket mert az a sztipriszbe voltam de ott van egy szemetláda és rám lő más helyeket nem tudnatok mondani olyan kéne ahol én és a csaj is randizna és hozzám járna be a Jonson házba sexelni! A választ előre is köszönöm,nagyon fontos lenn!!!
  • Szabi1991
  • Yoda001
    omfg
  • DJ Skyline
  • daneelolivaw
    értem,köszi
  • Hymtozis
    A játékban is be kell állítani. Nem elég betenni a megfelelő mappába.
    Játékban az opcióknál kell bemenni a rádiós részhez, és ott tudod frissíteni, megkerestetni a számokat.
  • daneelolivaw
    üdv újra!
    sikerült megoldanom a problémát, a hangkártya-drivert kellett frissítenem.
    viszont nem játssza le a játék a saját zenéimet,pedig mp3 formátumú fájlokat raktam be
  • daneelolivaw
    üdv!
    azt szeretném én msot megkérdezni,hogy miért van az,hogy az átvezetővideókban késik/siet a hang?
  • Fresh Duke
    Sajna én is elég rég játszottam vele. De már tervezem a nagy visszatérést multiban. :)
  • Hymtozis
    Az semmi, de a tokja, meg a kis könyv... :D
    3 napig ki se mozdultunk a lakásból, pedig ott nem is mi laktunk. Mindenki intézte az ügyeit, mi meg SA-ztunk. :D Volt, h reggel rohant be szobába, h h kell késsel csöndbe leszúrni vkit, meg h kell megcsináli ezt, meg azt (14:00 órakor).
    Úgyh elvoltunk, de már sajna régen volt, azóta nem is SA-ztam (elmúlt 2 évben akkor, meg azon kívül 2x, 3x.)
  • Fresh Duke
    Az dúrva. :| Én még nem láttam élőben eredeti San Andreas lemezt. :D
  • sanyx
    HI! letöltöttem a GTA SAN ANDREAS ULTIMATE , s az a baj,h a mellékletében francia leírás volt így hát a betük is elég érdekesen néznek ki,aki tud billentyű parancsokat az lécci vegyel fel, vagy írja ide az összeset pls!:D pl ilyenek: g+i=karakter hívás, x+s=tengeralattjáró,ctrl+c=telefonál egy atombombáért::D ez nagyon komoly:D
    [email protected]
  • ChuckyHUN
    gazdag balfasz:D
  • Hymtozis
    Jah. Haveromnak megvan eredetiben, fel akarta tenni újra, nem találta, megvette mégegyszer! :D Így kell csinálni...
  • Fresh Duke
    Meg is lehet venni, és akkor nem 2 nap... Én a helyedben azt a felszabadult két napot egy nyelvtanár felkeresésére fordítanám.
  • farkasjos
    Az kira akkor mehet a letöltés faxa lessz 4GB leszz kétnap nahmind1 Köcce azé!
  • belapeter
    mindeggy,de szerintem neked összevan kaparva a DVD.
    Nekem is ugyenez volt 4 napja.
  • ChuckyHUN
    Nem való neked a pc.
  • farkasjos
    Hi mindenki! Lenne 1 Kérdésem elkezdem telepíteni a sima sa-t azt mikor már a felén túl van ki írja hogy Az eggyik fálj hibás a cédén most ez mért van? Az mindeggy hogy mdf vagy mds Fájl-t Rakok A DEAMON Toolsba? meg ha nem teljes verziót raknák fel akkor kiír vmi audio szart és ha azt be pipálom Akkor is talál hibát telepítés közbe ha nem pipálom be akkor is na akkor most hibás a cd vagymi?
  • bl0kiM
    cső skacok!
    én is a New SA 2006 moddal próbálkoznék, de nem műxik. bemásolom a fájlokat ahogy a nagykönyvben meg van írva (main.smc és script.img a GTA SA\ data\script-be az america.gxt pedig a GTA SA\text-be) és nem jó. tudom h a régi mentésekkel nem megy, de ha ujat kezdek akkor sem kóser. mit csinálhattam rosszul? plz help. szép napot!h
  • kiscsanesz
    Szevasztok!tudnátok segíteni abban hogy hogyan kell betenni azt a bazinagy narancssárga dömpert img tools-sal a játékba?az a bajom hogy kicsi a kereke és nem tudok beszállni.msn címem:[email protected]őre is köszi
  • Fresh Duke
    Nem.
  • CheAteR88 #78755
    ütközik a modern moddal?
  • GX25
    ebbe lehet tankolni:

New SA 2006 Mod
  • Stefibaba
    New San Andreas mod, de linket keress a gugliba...
  • Lenco
    Nem tud valaki ojan modot amiben fogy az autokbol a benzin éstankolni lehet?
  • Stefibaba
    Ja. Unainstall San Andreas...
  • elitehun
    Valahogy ki lehet szedni a modern mod v2-őt??? Előre is köszi a választ.
  • GX25
    Hali!

Állítólag van olyan skin, vagy mod ami a GTA IV-es Niko Bellick-et berakja a SA-ba. Tudtok adni linket? És ez bármelyik ruhához és hajstílushoz jó, vagy csak egyfajta ruha, haj?
  • Balika1997
    Hellótok!
    Feltelepítettem a Sa-t és elindul, csakhogy az a kép után mielőtt bejönne a menü, kilép és kész, lehet dolgozni a gépen!
    Nem a CD hibája mert haverom gépén elindul!
    Minden rendszerkövetelménynek megfelelek, csak lehet a videócard-dal van baj! Nem lehet patch-val ezt megoldani, vagy valahogyan?
    Aki tud segítsen mert nagyon szeretnék vele játszani!
    (crack-elve már vol!) Kössz!: Balázs
  • ldavid
    ahol ezen be van jelölve
    a legegyszerűbben a Los Santos-i stadiontól északra, a parkolóházban találhatsz kettőt is
  • colos92
    hol található az nrg500 a játékban???
  • Fresh Duke
    Lemaradt a -.-. -.-
  • Szabi1991
    akkor a gyengébbek kedvéért...

[center]KATT A KÉPRE !
  • zeli
    Tudod, Szabi is csak -.- ra képes ....
  • Yoda001
  • Fresh Duke
    Pff. -.-