GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Ha megtaláltam a rendõr ruhát, akkor a többi rendõr(swat,felügyelõk,járõrök,motorosok) nem fognak körözni, hogy ha valamit elkövettem, vagy leütöttem valakit a motorról, etc ?
THX.(még nincs fent a gém, de újra felpakolnám😄)
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy melyik az a küldetés, ahol Liberty cty-be kel menni!
Nem emléxem, rá sajnos...
Kösszi!
---Ger----
DFTBA ಠ_ಠ
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Mintha mindenki azt a bizonyos 55. küldetést hajtaná! 😄😄
Kösszi kösszi!
Hali!
---Ger----
Nem tud nekem valaki mellékelni egy kb.: 55-60%os végigjátszást?
Annyi a lényeg, hogy a repülõs küldetése után legyen! (Nem én vagyok a nyomi, csak lusta egyik haver, nekem meg nagyon moddolt a játékom, és nem negyon hiszem, hogy a NEW mod mentése mûködne neki!)
Kösszi!ú
Hali!
---Ger----
ja és még egy kérdés mikor elinditom a játékot kb. 10 percig játszog utána lefagy a játék kék lesz a képernyõ és nem tok semmit csanálni csak ujraindítani.
erre valami gyógymód?
Elõre is köszi
Lécci segítsetek, milyen programmal kell autókat készíteni?Akinek esetleg van egy kis ideje az elmondhatná msn-en
Elõre is nagyon kösz!
Uj gépet vettem, és sehogy sem akar elindulni a GTA (core2duo, 8800 GT, 2 GB RAM). A Hoodlumos verziot probálom.
Inditás után bejön az elsö két állókép, majd visszadob a desktopra, ugy hogy közben a tálcán látom még az ikonját, de visszakapcsolni már nemtudok, csak taskmanagerrel bezárni.
Végigcsináltam amit a faq irt a crackfix-röl, de nem számitott.
Régi driverrel is probáltam, az se.
Ha bárkinek bármi tippje van, megköszönném.
Üdv, MUe
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
am jóféle <#eljen>#eljen>
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
(meghogy véletlenül írtad úgy)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.