82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Fresh Duke
    Tudnál csinálni, de sztem nem tudsz. XD
  • KAMIONOS KOGYO
    és szervert én tudok csinálni?
  • RAZOR27
    nincsmit
  • KAMIONOS KOGYO
    Na mostmár megoldottam thanks RAZOR27!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    thx
  • RAZOR27
    Külön .exe-je van a samp-nak.
  • KAMIONOS KOGYO
    A servert is töltsem le és rakjam fel?
  • KAMIONOS KOGYO
    felraktam a multi modót de minden ugyanolyan amilyen volt(menű)
    hogy lehet multiba nyomni?
  • Benyy
    hello
    Nem tudja vki h az miért van h amikor elmentem akkor kiírja h sikeres a mentés, de amikor ugyanazt be szeretném tölteni akkor nem tölti be, hanem vmi hibát kiír. Még 1x sem tudtam rendesen ementeni, újra is raktam már 1x, de azután se sikerült:S.
  • BIZ0906
    Innen
  • KAMIONOS KOGYO
    császtok
    a multiplayer modot honnan lehet letölteni?pls help!!
  • ChuckyHUN
    Letörlöd a játékot és felrakod újra. A gta.img új lesz tehátz nem lesz probléma...
  • Gora
    már 3x is leinstalláltom oksgyerek
  • BIZ0906
    Az ilyen jellegű hozzá szólásokat tartsd meg magadnak!
  • ChuckyHUN
    Reinstall te faszláma... ez a topik tele van csicskákkal akik állandóan baromságokat kérdeznek.
  • Gora
    Hi all.Sory ha nem ide illő témát irok
    na szóval leötlöttem egy mod ot gtahoz és img tollal elrontottam véletlen mert az egészet tettem be img toolba nemcsak az autokat és fegyvereket :S
    ha vki tudja,h kell eredeti fájlokat visszarakni irja le pls:)
    thx előre üdv
  • Ramires
    Elkezdtem feltelepíteni a Vista Codac package-t, de a telepítés valami hiba miatt nem ment végbe.. Én sem értem, de azóta megy a játék :) Köszi a válaszokat és a segítséget
  • PENGEinno3d
    Szia! Töröld le a codecpack-ot, nekem az segített.
  • Ramires
    Milyen kokedet ajánlanátok? Mindenhol arra hivatkoznak, de feltettem már párat, és még mindig semmi
  • Ramires
    Köszi, de már azt is megpróbáltam, új codec-ek vannak fent
  • daneelolivaw
    nekem a fear-rel volt az, próbáld meg frissíteni a codec-edet
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy egésze eddig elindult a játék, de most valamiért meg nem megy! Rákattintok az ikonjára, és nem történik semmi!
    Ilyenkor mi a teendő?
  • Ramires
    Sziasztok!
    Egész délután különböző FAQ-kat és infókat olvastam arról, hogy miért van az, hogy a játék telepítés és indítása után a Rockstar logó előtt vagy kilép vagy csak fekete képernyőt ad és semmit mást. Semmit nem találtam erről.. Mióta ATI kártyám van, nem próbáltam játszani vele. A fórumban is különböző kulcsszavakkal utánakerestem, de semmi :( Videókártya-drivert frissítettem, különböző crack-ek és crash-fixek, de nem működtek
    Tudtok segíteni ?
  • bazs1
    trainerrel se lehet megszerezni, csak abban az egy küldetésben létezik, és nincs neki külön id-je
  • Vlala #78835
    Püff, erre nem is gonmdoltam. Köszi!
  • Hunter of Deer
    senki nem talalkozott meg ezzel a hibaval? :S
  • zeli
    Letölt egy trainert, azzal lehet járműveket spawnolni..
  • Vlala #78832
    Üdv. Egy ismerősöm kérdezte, s nem tudtam rá válaszolni:

Az "up, up and away" küldetésben szerepel egy darus helikopter, amivel autókat lehet felemelni.
    Nem lehet ezt a helikoptert elérni valahol, valamilyen trükkel esetleg (mod) a küldetésen kívül is?
  • Lenco
    Hát itt már senki sem segit?
  • manthey
    Na kérem!Újabb probléma merült fel...Letöröltem a gépről mindent ami a San Andreas-al kapcsolatos.Elindítom a telepítést(HOODLUM) erre kb 2%-nál kiírja ezt: CRC Error: The file D:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe doesn't match the file in the setup's.cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted;contact your software vendor.
    Lehetőségek: Leállítás,Ismét,Kihagyás. Ha az ismétre nyomok akkor nem megy tovább a telepítés ha a kihagyásra akkor a telepítés továbbmegy de más fájloknál is kiírja ugyanezt.

Erre megoldást tud valaki?Légyszi segítsetek mert már nagyon seretnék újra játszani vele.Köszi!

• daneelolivaw
    elég hihetetlennek hangzik,de bekapcsoltam a frame limitert,és minden megoldódott :O most már tud gyorsan úszni a víz alatt emg minden
  • Lenco
    Elmonaná végre valaki?Mert egyátalán nem értem vagy mongyatok egy magyarositott változatot.
  • toysoldier
    jólvanna, nemtudtam, bocs :D
  • daneelolivaw
    jó,tudom,úszkáltam is sokat (meg mondjuk anélkül nem is engedi megcsinálni a küldetést) de ilyen még sosem volt, pedig már párszor végigvittem a játékot. ne nézz idiótának :D
  • csabi22213
    helo valaki eltudná magyarázni hogy hogy rakjam ba a modokat...?kocsi és repülö modokat töltöttem le...pls...
  • toysoldier
    jajj.
    ez nem hiba, hanem a küldi előtt sokat kell úszkálni vele :-o
  • daneelolivaw
    üdv!
    az lenne a problémám,h cj egyszerűen nem tud úszni!!
    annál a küldetésnél,amikor san fierroban el kell úszni az anyahajóra,az elején a piros körnél le kell úszni a víz alá,egyszerűen rohadt lassú!! mindig megfullad! ez miféle hiba,és hogy lehet javítani?
  • Hunter of Deer
    Hali!
    nekem egy olyan gondom lenne hogy Los Santosban a Négy sárkány kaszinóban felveszem a küldit, amikor egy palit kötöznek a motorháztetőre.
    megy a video hogy oldozzam el stb. es a video vege fele ahogy megy ki a kocsival a garazsból megakad a kocsi es sehogy nem akar tovabbmenni, es mivel a videót nem lehet elléptetni ezért nem is tudok mit csinalni vele.
    remelem tudtok erre valami megoldást. próbáltam hogy előtte csinálok más küld9ket de utána se lett jó.
    thx.
  • Lenco
    GTA SA - IMG Tool 2_0,GTA SA kocsiberakó - IMG Tool ez a kettö van meg a
    berako programokbol de nem tudom használni öket tudtok segiteni?
  • quados19
    sziasztok valaki tuna segiteni hgogy kell berakni módokat
    előre is köszi
  • bazs1
    :DSA:SAD
    mást nem tudok mondani