GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Már ráuntam erre a mazochista hülyeségre és nem vagyok hajlandó szenvedni vele.
Az meg a másik, hogy ha elbaszom akkor kb 15 perc mire megpróbálhatom újra. Mert csak visszatölteni érdemes már..
Bármiféle cheat, akár mentés is jó.
Ezekkel project Oblivion-t, ENB kieget, srt3-as modot majd a játékban ugye SHIFT+F12 lenyomása után elõjön a grafika ami nagyon ocsmány minden elvan mosodva recés fos 2 centire vagyok valamitõl akkor töltödik be!
Hát ennyit ezekrõl a modokról 😞 Athittem legalább fain szép lesz tõle dehát nem!
Next PC upgrade: 2022
erre ma kidobtak egyet, lenne mit fejleszteni, de megteszi
Hummer H1
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Erre a szeróra pl ugy csatlakozhatsz, ha az ip-jét hozzáadod (samp-ba) a kedvencekhez.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
sa-mp kell hozzá (google a barátod)
Lenne egy olyan kerdesem hogy a Multihoz kell Hamachi???
Elore is kosz a valaszt!
Ha nem tudsz csatlakozni, akkor az lehet a gond, hogy rossz verzió van meg a SAMP-ból. (0.2.2 R2 a legújabb, ha jól emlékszem.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Igazán közkedvelt lettél sztem ezzel a hsz.-eddel.<#lama>#lama>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[/cserf][/fülünyúl]
TDU nick: HUN_Matt_92
TDU nick: HUN_Matt_92
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
DFTBA ಠ_ಠ
Kösz elöre a segitcséget .
Megbocsájtunk! 😄