GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
A GTAIV képek konzolokról valók. Oda meg nem muszály Low-res, meg low-poly.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

grebber
Deha ennyit tud akkor minek csinálják ezeket a modokat??

Next PC upgrade: 2022

Mr_no_NaMe
Gyerekek a low rideres ugrálgatós szaros küldire nincs valami cheat? Már vagy háromszor játszottam végig a játékot de ezeket a rohadt nyílnyomogatós küldetéseket utáltam a legjobban. Telljesen irreális. Sorozatba megy a fele, utána egyszer elrontom és már nem enged nyerni...
Már ráuntam erre a mazochista hülyeségre és nem vagyok hajlandó szenvedni vele.
Az meg a másik, hogy ha elbaszom akkor kb 15 perc mire megpróbálhatom újra. Mert csak visszatölteni érdemes már..
Bármiféle cheat, akár mentés is jó.
DJ Skyline
nem azért lesz szar mert a mod tehet róla, a san andreas engine nem erre lett kitalálva, project oblivion önmagában eléggé megeszi a játékot, hát ha még egy két effekt is lecserélõdik, stb. enb ugye valós tükrözõdés akar lenni, meg 1-2 okosság (amiket kilehet kapcsolni persze). ezért töltõtik lassan, nem bírja az engine, hiába gyors a géped. nem véletlenül dolgozik a rockstar low-res textúrákkal, és low-poly modellekkel. bár GTA IV esetében már más a helyzet a képek alapján, de itt ott találtam azért ilyen atom ronda grafikákat, tapéta mintha oda lenne hányva, hídon üvölt az alpha textúra által generált rács, stb.

grebber
Na felraktam megint a gamet textúra javításokkal.
Ezekkel project Oblivion-t, ENB kieget, srt3-as modot majd a játékban ugye SHIFT+F12 lenyomása után elõjön a grafika ami nagyon ocsmány minden elvan mosodva recés fos 2 centire vagyok valamitõl akkor töltödik be!
Hát ennyit ezekrõl a modokról 😞 Athittem legalább fain szép lesz tõle dehát nem!

Next PC upgrade: 2022

Goruck
épp a tegnap mordultam, fel h miért nincs normális H1-es
erre ma kidobtak egyet, lenne mit fejleszteni, de megteszi
Hummer H1

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

vagyis itt
Egy ujjabb érdekesség az oroszoktól. Ikarus 415 fõvárosi festéssel itt.
RAZOR27
azzal ne törõdj.
Erre a szeróra pl ugy csatlakozhatsz, ha az ip-jét hozzáadod (samp-ba) a kedvencekhez.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Tobb ezer szervert hoz elo es meg mindig cak hozza!!! Hogy lehet leallitani??

Itt pl. latom ebben a bekeretezett reszen hogy van magyar szero!! Abba pl. h kell bemenni???

Kosz az megvan!! De ott hol kell keresni a szervereket???

RAZOR27
nem
sa-mp kell hozzá (google a barátod)

Hello!
Lenne egy olyan kerdesem hogy a Multihoz kell Hamachi???
Elore is kosz a valaszt!

Gergő1991
köszi.

dragon11
Jah értem, köszi.=)

Fresh Duke
Mindenhol lehet törttel játszani.
Ha nem tudsz csatlakozni, akkor az lehet a gond, hogy rossz verzió van meg a SAMP-ból. (0.2.2 R2 a legújabb, ha jól emlékszem.)

A heavy cost. I pay it gladly.

dragon11
kk, és nem lehet törttel neten gamelni ezen a szerón amin vagytok?

zyppy
<#banplz><#lama>

RAZOR27
<#taps><#taps><#taps>

zeli
nagyon ügyes vagy <#gonosz1><#kacsint><#pias>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Letöltöttem a San Andreas magyarítását!!!
A reklámozás nem annyira *****, mint a csítelés.<#lama>
Igazán közkedvelt lettél sztem ezzel a hsz.-eddel.<#lama>
zeli
<#banplz>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kata
rettentõ aránytalan a modell, pont az ne töltse le, aki lambó-fan <#szomoru2>

[/cserf][/fülünyúl]

Dokumentumok/GTA San Andreas User Files
burjanmate
Sry, itt.

TDU nick: HUN_Matt_92

burjanmate
Ha jól emlékszem, valahol itt van. A nevét elfelejtettem, jó keresgélést!

TDU nick: HUN_Matt_92

Gergő1991
Dik menyi problémátok van az msn irtok veszõt meg írás jelet mert én nem meg itt sem most az a kérdésem van hogy nincs-e meg valakinek az a mód amivel fel vagy le lehet kapcsolni a lámpát és ki vagy be lehet kapcsolni az autót nagyon meg köszönném ha meg adnátok az oldalt ahonnan le szedtétek vagy feltennétek ide elõre is köszönöm

Fresh Duke
Nem írtál a mondat végére vesszõket...

A heavy cost. I pay it gladly.

Gergő1991
nem baj attól hogy nem értettétek meg kaptam amit akartam köszönöm.

Stefibaba
Igaz :\
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nézzétek meg a videóóóm: Bananaphone

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Kicsikiraly
attól, hogy leírsz egy mondatot írásjelek nélkül, aztán a végén odaírod az összes írásjelet sorba amit használtál volna, attól mi még nem feltétlenül értjük a mondatokat :|

DFTBA &#3232;_&#3232;

Stefibaba

Gergő1991
helló az elõzõ problémámat meg oldottam most van egy másik ki milyen oldalról szedi le a kocsikat,módokat stb... elõre is nagyon köszönöm.?

Az a problémám hogy amikor elkezdek játszani a gémmel akkor 6-7 perc játék után csk úgy resetel a gépem és mindíg ha megint elkezdem tolni újra 5-6 perc és reset.Nem tudjátok mi lehet a problem?
Gergő1991
helló van végigjátszást hova kell rakni a szan mappába elõre is köszi?.

váá nem tom mi van má megint az SA-al... nem tudok menteni mert azt irja h Check the savegame's folder... gr

zeli
mérnelehetne? A multiplayer nem hivatalos a San Andreashoz

dragon11
Törten lehet játszani?Köszi a választ.

hellohogy tudnam eröl az oldarol a kamionokat bele tenni? http://huntuti.extra.hu/index99-43.html

Kösz elöre a segitcséget .
TóNyóóóóóóó
Csá All. le töltöttem 1 kamiont a játékba és láttam a képen hogy vannak rajta ki egészítõk de a játékba nincs benne. holgy lehet rá rakni? elõre is köszi a segítséget

Nah már megoldottam közben

Kicsikiraly
FAQ-t nézd meg, ott van orvoslás rá.

DFTBA &#3232;_&#3232;

igen be van

zeli
a lemezkép-fájl be van mountolva? Nekem akkor csinálta régebben ezt, mikor nem volt...

letöltöttem BH-ról a Hoodlum -os San Andreas-t, felrakom, és amikor inditanám: gta_sa.exe hibát észlel... és nem indul pedig ötödszörre raktam újra

Stefibaba
Ahogy itt elnézem, mindenki szellemnek néz, szal MINDENKI(😛) nevében:
Megbocsájtunk! 😄

elnézést mindenkitõl
istenostora03
Nagyonszépen köszönjük ^.^