82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Yoda001
    ték
  • Yoda001
    közben kiderült hogy a szerkesztő csak úgy írta rá, ennyi, és van gta iv topik
  • Lenco
    Azt irták a neten hogy a GTA IV: hamarosan jön PC-re?

Örömteli hír lehet a PC-s GTA fanoknak, ha minden igaz, hamarosan kezünkbe vehetjük a játéksorozat legújabb epizódját PC-s kiadásban is! Reméljük nem kacsa a hír, és tényleg hamar kiadják számítógépre is a játékot.

A PCGamer nevű maláj gamer újság a következő címlappal jelent meg nemrégiben:

"GTA IV: Now on console, soon on PC" - szól a felirat, tehát "GTA IV: Most még konzolon, hamarosan PC-n is!" Az nem derült ki, hogy mire alapozza az újság ezt a vakmerő kijelentést - hiszen szkennelt oldalakhoz egyelőre nem jutottunk hozzá - de bízzunk benne, hogy nem csak egy ravasz trükkről van szó, amivel a magazin eladását akarják növelni maláj barátaink. Amennyiben további információk kerülnek napvilágra a PC verzióval kapcsolatban, rögtön értesítünk benneteket.

• Lenco
    Légyszi segitsetek.Keresem de nem találom.
  • Fresh Duke
    Nagy agy vagy újreg, csak az IQ kevés...

#78891: Knight Rider mód alatt azt érted, hogy lesz K.I.T.T. a játékban, vagy egyéb elvárásaid is vannak? :D
  • Szabi1991
    beállítások-> grafika -> fps limit on ;)
  • zozouzo
    hát erre rábasztál teheted ujra a játékot
  • daneelolivaw
    üdv!
    megmagyarázná valaki,hogy mirét van az,hogy mostanában (caligula kaszinós küldetéseknél járok,de sztem ez most mindegy) egyszerűen meagától átugorja az átvezetőket,és néha az egész játék begyorsít,ezt úgy értem,hogy mintha vmi benny hill-féle futkoározás lenne,begyorsul minen,és sehogy sem tudom átállítani
  • Lenco
    Nem tud valaki egy URL cimet adni egy bizonyos Ultimate Modhoz.
    Ha tudnak akkor légysz minnél hamarabb ja és elöre is köszi!
  • II Rocky II
    na üdv itten-.e :D
    knight rider mod-ot honnan tudnék leszedni a game-hez ?tudna vki segiteni?mert kerestem 1000rel de 0 eredmény :(
  • Fresh Duke
    Úgy van.
    Lehet újra végigviszem én is, csak lusta vagyok hozzá. XD
  • zeli
    jahh, lehet.
    rég vittem végig.
  • Hunter of Deer
    a leírásban az írják hogy előbb Smoke aztán Tempeny
  • zeli
    elmúlik.
    De nem Big Smoke-ot kell megölni. Vagy őt is meg kell?:C
  • Hunter of Deer
    hali.
    az uccsó küldetés előtt járok mielőtt Big Smokeot kellene kinyirni.
    de az utcákon mindenki megbolondult irtjak egymást az emberek, fosztogatnak stb.
    az érdekelne hogy ez elmúlik majd ha megcsinálom az utolsó küldetést vagy ez már így marad ?
  • BiG G
    az 1280x1024 az nem 4:3-as képarány, hanem 5:4-es, tehát LCD
  • Gergő1991
    cs nem tud nekem valaki adni egy jó scania linket?Előre is köszi.
  • Bmx01
    nem szélesvásznú,
    alap 19"-os LG 4:3-as képaránnyal,
    7600GS-el
  • manthey
    #78830-ra vki megoldást tud?
  • ldavid
    nem azért, mert szélesvásznú a monitor?
  • Loufee
    hát vagy újratelepíted a játékot vagy mielőtt beraknád a modot előtte másold ki a fájlt amit lecserélnél, így ha nem jó vissza tudod másolni
  • Bmx01
    miért nem lehet 1280x1024-es beállításban nyomatni a gamet?
    valamiért a monitor levágja a 2 oldalát, pedig a monitor tudja kezelni az 1280x1024-et
  • Hymtozis
    Ha akár csak egyetlen egyszer is használsz kódot, nem lesz 100%-os a játék.
    Végigtudod vinni, de sose lesz 100%-os. Az opcióknál tudod megnézni, h hány 100%-nál jársz (úgy emlékszem...).
    Aki meg azt mondta, h nem tudod végigvinni kódokkal, annak köszönd meg. =)
  • gotchaaa
    Ha felteszek valamilyen modot, akkor utána attól meg lehet teljesen szabadulni és olyan lesz a játék mint újkorában?
  • Plata
    Egyszer valaki aztmondta nekem hogy a GTA SA-ban ha csalok nemvihetö végig,vagyis az utcsó küldit nemlehet felvinni,ezt elis fogadtam és végigvitem a játékot csalás nélkül,kissé nehézkes volt igy,de mikor végigvittem,és untam a küldetés nélküli városokban kagylók és egyéb vackok utáni futkározást elhatároztam ujrakezdem,ujra nekimentem és már csalásokkal,föleg repülö autó meg ilyen vicces hülyeségekkel,néha lassító csalással vagy a forgalom kikapcsolásával.Jó buli volt igy én élveztem legalábbis,jóhecc volt hogy ütközéskor a kocsik elrepültek.És sok csalással ökörködéssel végigjátszottam,és bár rohadt sok csalás volt közben az utolsó küldit is megkaptam.Szal azsem igaz hogy sok csalással nemlehet végigvinni.
  • ldavid
    itt találsz mentéseket, de ha a sajátod nem megy, akkor másé miért menne?
  • Benyy
    nem hiszem, az feltűnt volna pár év alatt:D. Am sztem ha vki lenne olyan kedves és elküldené nekem msn-en a mentéseit és én beraknám akkor működne.
  • ldavid
    korlátozz=korlátozott
  • ldavid
    windowsban lehet korlátozz és rendszergazda felhasználói fiókod
  • Benyy
    boccs h hülye vok, de az mi h korlátozott fiók?:D
  • ldavid
    nem korlátozott fiókból játszol?
  • Oliverf
    Köszi. Működik. :)
  • gotchaaa
    Keresel bandatagokat(gondolom tudod hogy néznek ki, zöld a ruhájuk).
    Odémész hozzá, és a G betűt nyomvatartva megcélzod pl. egy fegyverrel, és akkor követni fog. Talán 3 embert kell így összeszedni.
  • Oliverf
    Sziasztok! Örülnék,ha tudnátok nekem segíteni. Elakadtam a Los Desperados nevű küldetésnél. A Grove Streeten vagyunk Ceasarral, nagy zavargások vannak a 'hood'ban. Az a feladat, hogy össze kell szedni pár Family membert, aztán utána csinálni valamit. Viszont ötletem sincs, hogy kell összetoborozni ezeket az embereket. Ha valaki meg tudná mondani, akkor nagyon megköszönném. Üdv
  • Benyy
    Amikor el akarom menteni akkor azt írja ki h ametnési fájlok nem találhatók:S. Ilyenkor mi a teendő, vki nem, tudja?
  • gotchaaa
    Nem értek hozzá, de: nézz szét a dokumentumokban a GTA San Andreas User Files mappában, hátha van ott valami nem odavaló.
  • Benyy
    vki válaszolna a kérdésemre, pleas: amikor elmentem akkor kiírja h sikeres a mentés, de amikor ugyanazt be szeretném tölteni akkor nem tölti be, hanem vmi hibát kiír. Még 1x sem tudtam rendesen ementeni, újra is raktam már 1x, de azután se sikerült:S.
  • gotchaaa
    Üldözni kell a tűzoltót, és amikor a tengerpartra ér, akkor közel kell menni hozzá, hogy Sweet bele tudjon esni. utána meg lövöldözni kell, jó sokat.
  • n gergely 17
    valaki végig vitte már a játékot?
    ha igen mondja már meg hogy lehet az utolsó küldetés utolsó részletét meg csinálni
  • gotchaaa
    1.5 év után újra feltettem a San Andreas-t, még mindig k*rvajó.
    Multit is kipróbáltam, az is jó.