GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Ott nem csak sima maverik van?

A heavy cost. I pay it gladly.

RAZOR27
Meg a Los Santosi tetelyén is szokott lenni, ha jól emléxem.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Bezárni nem tudod a jármûveket.
Rendõrségi helikoptert meg azt hiszem, h SF-ban (San Fierroban) a rendõrségnél találsz, viszont lehet, h nem mindig enged beszállni.
dragon11
Hogy lehet rendõrségi helikoptert szerezni?Hogy lehet bezárni a kocsim ajtaját?

Köszi.

Goruck
adnak hozzá zipbe egy CLEO 3-mat ami egy CLEO mappába van, azt másold be a gta mappába, majd abba bele a *.cs fájlt, teljesen érthetõ (még énis megtudtam csinálniéé)

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

jah: meg milyen CLEO mappa?
SZasztok! Van az a mod, amikor tudod fel-le kapcsolni a kocsi lámpáit...letöltöttem, de nem mûkszik....Hova kell másolni a fájlokat vki nem tudja? Elég értelmetlen a leírás: ,,Just copy all files from "file" folder into your CLEO folder in gta sanandreas directory." Akkor csak azt a 4 fájlt kell? de hova??? 😄
RAZOR27
Szerintem nem...talán egy 350esmár elboldogul vele, de szvsz menny biztosra valami erõsebb cuccal.

amd athlon 2,2;768 400Mhz Ram;

bár nem ide vág,de hátha van valaki aki tud segíteni:most 1 300 wattos tápom van,az elég lenne 1 újabb gépnek? pl.:2G ddr, 4,5-5 AMD, ezekhez való alaplap, + vmi 512 MB videokari
Fresh Duke
Nagy agy vagy újreg...

#77913: Ha töltesz, vagy más netes alkalmazást futtatsz, akkor az lehet a baj.

passsssssssssssz
Hoffi

Üdv
leszedtem a F.A.Q-ból a lefagyás elleni cuccost mindent megcsináltam ahogyan levan irva. mûködik meg minden viszontelõrõl kellett kezdenem mindent mert bennt vannak a mentéseim és nem látom õket
aztán elõrõlkezdtem viszont nem engedi elmenteni mert azt irja hogy túl sok cheat-et használok mikor nem is irtam be gyet se:S
és a játékba nem jelennek meg a mentések a load game-be

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

köszönöm a segítséget!

Törölt felhasználó
mért van az h felmeek egy szeróra és úgy akad h az meghalás
netem 1 megás (kevés?)
vki vmit mondjon
zyppy
Egyszerûen kiszeded õket a játékból ezzel a programmal

Honnan lehet leszedni a rádiók zenéit úgy , hogy tartalmazzák azokat a jópofa reklámokat is meg vicces szövegeket amiket a rádiósok mondanak? (magukat a számokat már letöltöttem de azok csak a sima számok, nincs benne a rádiós szöveg)

DJ Skyline
Radeon 8500 - 9250 Series
Direct3D support 8.1, Shader Model 1.4

a játéknak erre van szüksége (minimum!): 64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers. azt nem tudom hogy milyen shader modelt használ a játék, de szerintem kettes biztos van.

azt tudom én is mondani amit ldavid, új kártya kell, a te kártyád megjelenése óta eléggé sok víz lefolyt a Dunán, ideje frissíteni a gépet ha van rá mód.

milyen géped van? csak mert ha a kártyád ilyen régi, akkor lehet a többi alkatrész sem mai darab a kártya alapján, és akkor az sem kizárt hogy egy új gép kell. természetesen csak a fõbb kütyük, VGA, CPU, memo, alaplap, esetleg egy táp. nem kell atom PC a SA-hoz, 50 ezer körüli árból kilehet hozni egy olyan gépet ami már probléma nélkül viszi a játékot (ha nem vagy nagy gémer persze, és nem tervezel a jövõre, pl egy esetleges GTA IV ^.^ ). mert pl egy 2Gb-os DDR2-es Kingston memo olyan 9 ezer körül van, és az már bõven elég a játéknak.

zyppy
törd fel az xp-t vagy valami hatásos kínzási módszerrel szedd ki a rendszergazdából a jelszót.<#wink>

köszi,akkor majd a nyáron visszatérek rá... 😊
korlátozott a felhasználói fiókod (rendszergazda kell)

fess: el lehet érni türhetõ eredményt a driverek próbálgatásával, de jobban jársz egy kártya cserével (én is emiatt cseréltem anno)
hello!
van olyan,akinek ati radeon 9200 SE videókártyája van,és megy úgy a játék,hogy normálisan látszanak az emberek? én már próbáltam újabb ati drivert(a legújabbak már nem is jók hozzá).omega drivert(0 mb-nak ismerte fel a videókártyamemóriát).van valakinek ötlete,hogyan lehetne megoldani,esetleg 1 link,1 mûködö driverrõl?
köszi
sharpwrz
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, h valamiért nem indul el a játék Xp alatt, csak akkor, ha rámegyek, h jobbkatt/futtatás felhasználóként... viszont ekkor meg nincsenek meg a mentéseim!

Vmi reges gond lehet, vagy mi?

Elõre is köszönöm és várom a segítségeket.

...

Hoffi
és a játékba nem jelennek meg a mentések a load game-be

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
Üdv
leszedtem a F.A.Q-ból a lefagyás elleni cuccost mindent megcsináltam ahogyan levan irva. mûködik meg minden viszontelõrõl kellett kezdenem mindent mert bennt vannak a mentéseim és nem látom õket
aztán elõrõlkezdtem viszont nem engedi elmenteni mert azt irja hogy túl sok cheat-et használok mikor nem is irtam be gyet se:S

RAZOR27
egy sa-mp nevû progi kell hozzá csak (google)
Egyébként a linkek részben vannak iennemû oldalak

Törölt felhasználó
hy
vki mondja el nekem h hogyan lehet neten jáccani mert a faq-ba se találom
(mit kell letöltenem?, honnan?, kell-e hozzá xfire stb...)
VKI PLS

jaa és még egy jó oldalt ahonnan tok jó sok autót leszedni
elõre is thx
Goruck
bocs a saac billentyû kiosztó

a te programod neve SAAT sfx

Goruck
SAAC nevû progival kell, de nemtudom elmondani

Sziasztok. Néztem FAQ-t de nem találtam ott sgítséget. Ha letöltök egy autonak a hangját, tehát egy modot, azt hova kell raknom hogy müködjön? Segítséget köszi!
Császtok elakadtam a N.O.E. nevû pályán (nem vok jó a repülõgép terén😊)
zért ha valaki tudna segiteni itt jelezze és elküldeném neki
Ui: nagyon megköszönném
én is itt tartok, igaz én magyarítani szeretném, de semmi szövegre utaló fájl nincs 😞
Baj hogy vannak álmodozók? Ha ennyire lekezelõen és bunkó modon szolsz hozzá a témához inkább meg sem szolaltál volna.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
Igen. XD Ha SAMPról van szó, én vagyok az embered. 😛

zeli
írd le mi a probléma, akkor talán vki tud..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

edikee
És van aki segít nekem ? 😄

DJ Skyline
mivel fosok a konzolra, így nem fogok olyan dolog után nézelõdni, ami nem érdekel. leírtam 3 LEHETÕSÉGET, egyikre sem mondtam hogy tuti biztos, és nem tudom feltûnt, de azt is írtam hogy nagy valószínûség szerint nem fog elindulni :| de itt nem fogunk konzol vs pc csatát vívni, mint lassan már minden topikban teszik ezt, szóval részemrõl a téma lezárva.

Fresh Duke
Akkor ti még nem láttátok az én "Power" álomgépem. Csak kéne egy kis pénz (olyan millára becsülöm XD), hogy megvehessem hozzá az alkatrészeket. <#idiota>

#77888: Sztem elég sokan multiznak. Ezért most nem írok PM-et, de vagyük úgy, hogy írtam.

KG21
jól látod, és valóban sok van. Emlékszem régen énis megnéztem néhány szépen kinézõ xbox, ps2 emulátort, szarra se voltak jók. Persze én nem kérdezgettem hülyeségeket fórumon, hanem utánanéztem van-e reális esély ilyesmiket elindítani. Gyorsan leesett, hogy értelme nincs és évekig nem lehet, ezért letettem róla. Persze nem gondolom hogy mindenki képes ezt ilyen könnyen belátni, álmodozók mindig lesznek, akik a "Power" Pc-jüket túlbecsülik, merhogy az tuti jóval erõsebb, mint egy szar kis xbox360, mérne futna rajta egy nextgen emulátor. Na ez a naívság!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

edikee
Valaki multizik ? 😊

Légyszi az iron privibe nekem 😊

Kicsikiraly
annyira nem tudsz várni míg kijön?.....

DFTBA &#3232;_&#3232;

DJ Skyline
azért mert nem értünk valamihez, vagy nem tudunk valamirõl, már naívak vagyunk? sok naív ember van akkor a világon, szinte mindenki ^.^

KG21
nem lehettek ilyen naivak, mindig ez a hülye emulátor megy <#shakehead>

ps2-höz, ami 99-ben jött ki, csak mára sikerült valami normális emulátort csinálni, bár az is még bugos meg szar és bika gép kell hozzá. Nextgen konzolt szerintetek akkor mikor tudnak majd emulálni? Én úgy 2015-re tippelnék kb

DJ Skyline
hát emulátorral maximum, 3 lehetõség van:
- az elsõ és egyben legbiztosabb dolog hogy nem sikerül
- a második hogy elindul, de szaggat, bugos, stb
- a harmadik hogy elindul, és fut szépen, de egy erõs gép kell hozzá. de erre a legkisebb az esély, tudnánk már arról szerintem ha valakinek sikerült volna emulálni, és szépen futna.

Nem lehet megoldani pc-n futtatni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
külföldi kollégák elkezdték a GTA IV moddolását próbálgatni, kiderült hogy az img megoldás megmaradt, már a scripteken próbálnak dolgozgatni maxhoz <#idiota> bõvebben itt
így épül fel a játék, tulajdonképp majdnem minden a régi.

KG21
ilyen Chrysler van a GTA4-ben is, valami PMP 300 a neve asszem. Gondolom a pimp re utal 😊

daxan
Hmmm...Az új kedvencem 😊

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

TóNyóóóóóóó
bkv telehely xD

Buszok...😊
grebber
ENB modot hova kell másolni amugy??

Next PC upgrade: 2022