82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Zsoberpapa
    Sziasztok!

Nekem a következő problémám lenne: készítettem buszvonalakat a játékhoz és szeretném belassítani az órát. Na itt kezdődik a gond, mert eddig a GTA SA Control Centert használtam, de az valamiért nem jó. Létezik még valami lehetőség az óra belassítására?
  • KAMIONOS KOGYO
    C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks\
    ide be másolod a zenéket(mp3 is jó)
    ezután a játékban,menüben: beállitások\hangbeállitások\saját zene keresése.
    és kész
  • KAMIONOS KOGYO
    thx!!!!!
  • Divizio88
    Nah csak azt szeretnem kerdezni
    hogyan tudnam a radioban
    a sajat bemasolt zeneimet hallgatni?
    melyik mappaba kell ??tudja valaki
    elore is koszi:*
  • Stefibaba
    Újrarakod az egész san andreast, és nem rax be semmit, vagy max 1-2 autót de módot ne...
  • KAMIONOS KOGYO
    hogy lehetne a hibát megoldani?
  • Fresh Duke
    Futtatás: format: c
  • Yoda001
    mivel teli vagy samp hackkel, ezért fog a halál segíteni..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyébként meg nem GGMM-el kellene kicserélni őket hanem pl IMG Tool-al
  • KAMIONOS KOGYO
    csá all
    valaki help!!!!
    A GGMM-el lecseréltem egy pár verdát,és amikor inditom el a multit,akkor kilép és ezt írja ki:
    szerintem valamelyik kocsi miatt,de hogy lehet az eredeti kocsira visszaállitani?
  • Fresh Duke
    Hát, igen. De az ő bajuk. :P
  • Stefibaba
    Öcsém mindenki a GTA Hungaryról akar letölteni-.- Bazz ottvan ez vagy ez de nem mindenki a GTA Hungaryról tölt le -.-
  • mikiking
    Sziasztok,msot készülök nosztalgiábol felrakni a SA-t ....letudnátok irni,melyik modokat huzzam le a GTA Hungaryról ? meg ugy összevisz mi az amit letöltsek ??? és ugy is meglehet csinalni,hogy minden egyes autot beletenni ??? meg motrok is kkelenének nekem mind..... valaki tudna tippet adni ? vagy esetleg aki ráér,és ért hozzá.msn cimet,vagy skype cimet megadhat,.,köfi
  • zyppy
    viccesfiú vagy
  • Hymtozis
    OÓoÓOóOóOóOóoO erre muszáj reagálni, és mást nemtok, minth:
    ]í#[³]}]³ð°³°ääí¢°÷³°¢ä|³&³ð$
    Anyád szűz?
  • Stefibaba
    Hű asszem az utolsó szóért elnézést :D
  • Stefibaba
    A1: Látom te is csítel vagy :D
    A2: Az hogy elrontják a játékéményt
    PL: Tételezzük fel hogy RPG szerón vagy. Nyugodtan mész LSbe mikor belédcsapódik 8000el egy sabre és elrepülsz a (nő nemi szerv)ba és a nehezen megszerzett kocsid felrobban.
    vagy: Éppen warozol, mikor azt látod hogy az ellenfél csapat elhúzott 50-90-re miközben a kill listán folyton a Mini jelenik meg :\
    vagy: RPG szitu megint: GYűjtöd a pénzed, nagy nehezen összespórolsz egy házra valót, erre azt látod hogy az összes ház 1 személy kezébe van és az illetőnek vagy százbillió dollára.
    A3: Az összes csíter egy F*sszopó Kis buzi
  • n gergely 17
    Valaki tem tudja hogy a gta multin mi bajuk van a csiterekel?
  • Stefibaba
    Jaj bocs duplapost:
    akkor felszállsz egy kicsit helyett: felszállsz egy kicsit de nem fontos
  • Stefibaba
    Na leírom n00bitonak: Fogod, beülsz Hydrába (ha nem állítottál el semmit) akkor felszállsz egy kicsit, nyomod jóó hosszan a Numerikus(s) nyócat, utána meg a sima (w felett :)) 2es gombot, és Tádá már repülsz is
  • Fresh Duke
    Ha megdöntöd a géped pár fokkal előre, akkor máris nem felfele repül...
    De haggyuk, nincs kedvem ezt az eszmecserét veled folytatni, már biztos rájött, hogy mit kell csinálni.
  • Kicsikiraly
    a kérdés a sebességre vonatkozott, nem arra hogy nem tud egyenesen repülni csak felfele......
  • Fresh Duke
    A modern mod-ban vannak jó járművek, és 100-nál biztos több járművet cserél le. A linkek között biztos találsz hozzá linket.
  • csab3sz
    hy!
    Valaki PLS!
    Az a bajom hogy szeretnék minden járművet lecserélni, de nem akarok keresgélni.
    Van olyan Géniusz aki egybetömötrítette az egészet???
    Ha valaki tud legalább 100járgányt egyszerre letölteni LINK--->PLS!
  • red bull
  • Fresh Duke
    Ne gondolkozz, nem az erősséged!
  • red bull
    nem jött rá, ez volt a kérdése -.-
  • FragStaR
    ok nem szóltam vegyük up nak ^^
  • FragStaR
    Nincs véletlen valami normális belső nézetes mod az autókhoz ?
  • rob999
    Miért van az hogy ha belépek 1 szerverbe akkor mutat 1 képet san andreasból és a bal felső sarokban kiir valamit????
    És nem took jétszani.
    miért van ez??
  • Kicsikiraly
    gondolom a fúvokák elfordítására ő is rájött
  • Fresh Duke
    Igazad van... ha alap helyzetben vannak a fúvókák és be van húzva a kerék, akkor sokkal gyorsabb, mint ha nincs behúzva a kerék, de a fúvókák telteljesen el vannak fordítva. -.-
  • Kicsikiraly
    lol az a fúvóka... az a repülés iránya.. a hydra a kerekek behúzásától lesz gyorsabb
  • bujty
    heló nekem lenne 1 gondom . letöltöttem ezt http://gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=12120

(gördeszkázás mod) de nem találtam benne semmilyen handling.cfg-t ,és enélkűl a mód hibás (az egyik keze eltűnik, és a másikkal egybenő) vki nem tudná elküldeni nekem ?
  • drofti
    csak még annyit kérdeznék hogyha azt szeretném h jöjjön vissza az eredeti autó akkor csak ki kell törölnöm amit letöltöttem és visszajön a az eredeti autó?
  • RAZOR27
    Mert ez multi, itt játékosok vannak, meg járművek, ahova betették (szerverfüggő dolog) járókelők nincsenek.
  • rob999
    de miért nincsnek autók és emberek az utcákon????
  • Yoda001
    így
  • rob999
    Helo megszeretném kérdezni, hogy a San Andreas-al hogyan lehet neten játszani én próbáltam az MTA san andreas-al de egyetlen szervert sem talált hogy-hogy????
    És ha a progi nem jóó amivel próbálkoztam akkor milyen progival próbálkozzak???????
  • ldavid
    a hydra is belassul ha kint van a futómű, én azzal szoktam fékezni
  • zyppy
    attól a rustler lesz gyorsabb