82991
-
Zsoberpapa #78980 Sziasztok!
Nekem a következő problémám lenne: készítettem buszvonalakat a játékhoz és szeretném belassítani az órát. Na itt kezdődik a gond, mert eddig a GTA SA Control Centert használtam, de az valamiért nem jó. Létezik még valami lehetőség az óra belassítására? -
#78979 C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks\
ide be másolod a zenéket(mp3 is jó)
ezután a játékban,menüben: beállitások\hangbeállitások\saját zene keresése.
és kész -
#78978 thx!!!!!
-
#78977 Nah csak azt szeretnem kerdezni
hogyan tudnam a radioban
a sajat bemasolt zeneimet hallgatni?
melyik mappaba kell ??tudja valaki
elore is koszi:* -
#78976 Újrarakod az egész san andreast, és nem rax be semmit, vagy max 1-2 autót de módot ne... -
#78975 hogy lehetne a hibát megoldani? -
#78974 Futtatás: format: c -
#78973 mivel teli vagy samp hackkel, ezért fog a halál segíteni..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként meg nem GGMM-el kellene kicserélni őket hanem pl IMG Tool-al -
#78972 csá all
valaki help!!!!
A GGMM-el lecseréltem egy pár verdát,és amikor inditom el a multit,akkor kilép és ezt írja ki:
szerintem valamelyik kocsi miatt,de hogy lehet az eredeti kocsira visszaállitani? -
#78971 Hát, igen. De az ő bajuk. :P -
#78970 Öcsém mindenki a GTA Hungaryról akar letölteni-.- Bazz ottvan ez vagy ez de nem mindenki a GTA Hungaryról tölt le -.- -
mikiking #78969 Sziasztok,msot készülök nosztalgiábol felrakni a SA-t ....letudnátok irni,melyik modokat huzzam le a GTA Hungaryról ? meg ugy összevisz mi az amit letöltsek ??? és ugy is meglehet csinalni,hogy minden egyes autot beletenni ??? meg motrok is kkelenének nekem mind..... valaki tudna tippet adni ? vagy esetleg aki ráér,és ért hozzá.msn cimet,vagy skype cimet megadhat,.,köfi -
#78968 viccesfiú vagy -
Hymtozis #78967 OÓoÓOóOóOóOóoO erre muszáj reagálni, és mást nemtok, minth:
]í#[³]}]³ð°³°ääí¢°÷³°¢ä|³&³ð$
Anyád szűz? -
#78966 Hű asszem az utolsó szóért elnézést :D -
#78965 A1: Látom te is csítel vagy :D
A2: Az hogy elrontják a játékéményt
PL: Tételezzük fel hogy RPG szerón vagy. Nyugodtan mész LSbe mikor belédcsapódik 8000el egy sabre és elrepülsz a (nő nemi szerv)ba és a nehezen megszerzett kocsid felrobban.
vagy: Éppen warozol, mikor azt látod hogy az ellenfél csapat elhúzott 50-90-re miközben a kill listán folyton a Mini jelenik meg :\
vagy: RPG szitu megint: GYűjtöd a pénzed, nagy nehezen összespórolsz egy házra valót, erre azt látod hogy az összes ház 1 személy kezébe van és az illetőnek vagy százbillió dollára.
A3: Az összes csíter egy F*sszopó Kis buzi -
n gergely 17 #78964 Valaki tem tudja hogy a gta multin mi bajuk van a csiterekel? -
#78963 Jaj bocs duplapost:
akkor felszállsz egy kicsit helyett: felszállsz egy kicsit de nem fontos -
#78962 Na leírom n00bitonak: Fogod, beülsz Hydrába (ha nem állítottál el semmit) akkor felszállsz egy kicsit, nyomod jóó hosszan a Numerikus(s) nyócat, utána meg a sima (w felett :)) 2es gombot, és Tádá már repülsz is -
#78961 Ha megdöntöd a géped pár fokkal előre, akkor máris nem felfele repül...
De haggyuk, nincs kedvem ezt az eszmecserét veled folytatni, már biztos rájött, hogy mit kell csinálni. -
#78960 a kérdés a sebességre vonatkozott, nem arra hogy nem tud egyenesen repülni csak felfele...... -
#78959 A modern mod-ban vannak jó járművek, és 100-nál biztos több járművet cserél le. A linkek között biztos találsz hozzá linket. -
csab3sz #78958 hy!
Valaki PLS!
Az a bajom hogy szeretnék minden járművet lecserélni, de nem akarok keresgélni.
Van olyan Géniusz aki egybetömötrítette az egészet???
Ha valaki tud legalább 100járgányt egyszerre letölteni LINK--->PLS! -
#78957 -
#78956 Ne gondolkozz, nem az erősséged! -
#78955 nem jött rá, ez volt a kérdése -.- -
#78954 ok nem szóltam vegyük up nak ^^ -
#78953 Nincs véletlen valami normális belső nézetes mod az autókhoz ? -
rob999 #78952 Miért van az hogy ha belépek 1 szerverbe akkor mutat 1 képet san andreasból és a bal felső sarokban kiir valamit????
És nem took jétszani.
miért van ez??
-
#78951 gondolom a fúvokák elfordítására ő is rájött -
#78950 Igazad van... ha alap helyzetben vannak a fúvókák és be van húzva a kerék, akkor sokkal gyorsabb, mint ha nincs behúzva a kerék, de a fúvókák telteljesen el vannak fordítva. -.- -
#78949 lol az a fúvóka... az a repülés iránya.. a hydra a kerekek behúzásától lesz gyorsabb -
#78948 heló nekem lenne 1 gondom . letöltöttem ezt http://gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=12120
(gördeszkázás mod) de nem találtam benne semmilyen handling.cfg-t ,és enélkűl a mód hibás (az egyik keze eltűnik, és a másikkal egybenő) vki nem tudná elküldeni nekem ? -
drofti #78947 csak még annyit kérdeznék hogyha azt szeretném h jöjjön vissza az eredeti autó akkor csak ki kell törölnöm amit letöltöttem és visszajön a az eredeti autó? -
#78946 Mert ez multi, itt játékosok vannak, meg járművek, ahova betették (szerverfüggő dolog) járókelők nincsenek. -
rob999 #78945 de miért nincsnek autók és emberek az utcákon???? -
#78944 így -
rob999 #78943 Helo megszeretném kérdezni, hogy a San Andreas-al hogyan lehet neten játszani én próbáltam az MTA san andreas-al de egyetlen szervert sem talált hogy-hogy????
És ha a progi nem jóó amivel próbálkoztam akkor milyen progival próbálkozzak??????? -
ldavid #78942 a hydra is belassul ha kint van a futómű, én azzal szoktam fékezni -
#78941 attól a rustler lesz gyorsabb