GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DM - Deathmatch (Ezeken a szervereken az a feladat, hogy ölj meg minnél több ellenfelet.)
TDM - Team Deathmatch (Ugyanaz a feladat, mint az elõzõnél, csak itt csakaptok vannak csapatok ellen. Pl: grove sreet vs ballas vs vagos, triádok vs stricik vs munkások.)
Néhány magyar szerver:
HostName: GTAPlace - Elite Crew Public
Address: 87.229.106.35:7779
Mode: SFTDM 0.2.1
HostName: ||VL|| Gyere és Játssz ||VL||
Address: 195.56.146.222:8888
Mode: Los Santos TDM (4.0)
Per pillanat ezek voltak nálam bent a kedvencek között, de biztos vagyok benne, hogy vannak más magyar DM szerverek is.
TDM - Team Deathmatch (Ugyanaz a feladat, mint az elõzõnél, csak itt csakaptok vannak csapatok ellen. Pl: grove sreet vs ballas vs vagos, triádok vs stricik vs munkások.)
Néhány magyar szerver:
HostName:
Address: 87.229.106.35:7779
Mode: SFTDM 0.2.1
HostName:
Address: 195.56.146.222:8888
Mode: Los Santos TDM (4.0)
Per pillanat ezek voltak nálam bent a kedvencek között, de biztos vagyok benne, hogy vannak más magyar DM szerverek is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Személy szerint a GTAPlace - Elite Crew Public-ot ajánlom, mivel (általában) van rajta admin, s ebbõl adódóan nincsenek ott csalók. (Ami sajon a legtöbb magyar szerverre nem jellemzõ. -.-) Sajnos sokszor üres a szerver, de ha fellépsz rá, biztos vagyok benne, hogy hamar fellépnek rá többen is. Továbbá található rajta egy nagyon jó szkript, aminek segítségével elõhívható egy menü (az alt gomb megnyomásával), ahol rengeteg hasznos dolog található. (Pl: Élettöltés, kocsijavítás, fegyvervásárlás...) (Köszönet érte ColdCue-nak.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Szerintem te nem SA:MP-vel játszól, nem lehetséges ez véletlen?
Tisztelet meg minek? Annyi tiszteletem volt, hogy nem fért ki a csíkra. 😄
hali! valaki nem tud olyan programot amivel lehet teleportálni a gameben (azon kívül ami a faq-ban van)?????? nagyon fontos lenne
Én is így tudom, de a területfoglalósdi nagyon jó móka. Több szempontból is hasznos. Egyrészt rengeteg ammót és fegyvert kapsz ingyen, másrészt pedig nagyon sok pénzt + tiszteletet. Tehát érdemes elidõzni ezzel.
vmelyik oldalon az olvastam, hogy amikor elmegyünk majd Los Santosból és visszajövünk újra, akkor nem maradnak meg a megszerzett területek
Hali!
Igen muszály. Csak akkor enged tovább ha haladsz a küldetésekkel. De ha rám hallgatsz akkor kicsit leállsz a küldikkel mert a bandaháborúzásnak és a területfoglalásnak 1-2 küldi után végeszakad.
Amúgy én is itt tartok és kéne 1 kis help. Nem is akarok továbbmenni, de viszont a többi városba szeretnék menni. Van valami olyan mod ami minden városba szabad bejárást enged és az összes üzletet megnyitja elõtted? Mint pl az öltönyös üzletet? NEM a 100%os savére gondolok.
Igen muszály. Csak akkor enged tovább ha haladsz a küldetésekkel. De ha rám hallgatsz akkor kicsit leállsz a küldikkel mert a bandaháborúzásnak és a területfoglalásnak 1-2 küldi után végeszakad.
Amúgy én is itt tartok és kéne 1 kis help. Nem is akarok továbbmenni, de viszont a többi városba szeretnék menni. Van valami olyan mod ami minden városba szabad bejárást enged és az összes üzletet megnyitja elõtted? Mint pl az öltönyös üzletet? NEM a 100%os savére gondolok.
sziasztok!
nem olyan régen kezdtem el a játékot, kb ott tartok, amikor a bandaháborúzás elkezdõdött, szóval még az elején😊
az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy haladjon a történet pl új városba is elmehessek, mindenképpen muszáj megcsinálni az összes küldetést egy adott városban? köszi!
nem olyan régen kezdtem el a játékot, kb ott tartok, amikor a bandaháborúzás elkezdõdött, szóval még az elején😊
az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy haladjon a történet pl új városba is elmehessek, mindenképpen muszáj megcsinálni az összes küldetést egy adott városban? köszi!
ja, csak azért kérdeztem,mert mégg én a CVesar Vialpando küldetésnél tartok.köszi
az elsõ csajt a Burning Desire címû küldetésben mented ki az égõ házból, utána ha átjutsz San Fierro-ba, további 3 csajjal ismerkedhetsz meg
De az melyik küldetés ahol lehet csajoznni valaki mondja meg lécci!!!
COOP mód nincs. (Tudomásom szerint.)
Olyan szerver, ahol lõni kell egymást, olyan sok van. Az ilyeneken szokott fegyver is lenni (mily meglepõ), helikopter is van sok szerveren.
Olyan szerver, ahol lõni kell egymást, olyan sok van. Az ilyeneken szokott fegyver is lenni (mily meglepõ), helikopter is van sok szerveren.
Tetszik a multi, de nincs olyan mod mondjuk ahol lõni kell egymást helikopter, fegyó, vagy cooperatív mod?ha van ilyen játékmód, please mondjatok hozzá nevet+servert is.thanks.
Valami még mindeig nem jó :S Felettem az ég sötétzöl, hapicit arréb nézek egybõl sötétkék:S Mi lehet még mindeig? Driver esetleg?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
xD én csúcssebességgel mentem vele a vonatsineken 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha pedig beszállt a csaj a kocsiba, el kell vinned vagy bárba/étterembe/büfébe, vagy kocsikázni, vagy táncolni
az elsõ (a tûzbõl kimentett) csaj Denise, õt viheted a háza mögötti bárba és délebbre lévõ Cluckin' Bell-be, táncolni az Alhambrába, (ilyenkor ezek a térképen is jelölve vannak) kocsikázást pedig a háza környékén szereti, átlagos tempóban
az elsõ (a tûzbõl kimentett) csaj Denise, õt viheted a háza mögötti bárba és délebbre lévõ Cluckin' Bell-be, táncolni az Alhambrába, (ilyenkor ezek a térképen is jelölve vannak) kocsikázást pedig a háza környékén szereti, átlagos tempóban
A küldetésben, a végén szerintem csak haza kell vinned, majd késõbb jönnek a randik.
Randi:
- Odamész a térképen jelölt szívhez. Vagyis a csaj lakása elé, ahol lesz egy piros kör, abba kell beleállnod. Ha otthon van, akkor kijön, mint ahogy az utasítások is.
- Egy-egy jól sikerült randi után fejlõdik a kapcsolatotok, amit késõbb úgy veszel észre, h behív "kávézni". Majd, egy idõ után, magas szintnél kapsz tõle kulcsot a kocsijához, és ruhát.
Randi:
- Odamész a térképen jelölt szívhez. Vagyis a csaj lakása elé, ahol lesz egy piros kör, abba kell beleállnod. Ha otthon van, akkor kijön, mint ahogy az utasítások is.
- Egy-egy jól sikerült randi után fejlõdik a kapcsolatotok, amit késõbb úgy veszel észre, h behív "kávézni". Majd, egy idõ után, magas szintnél kapsz tõle kulcsot a kocsijához, és ruhát.
Nekem olyan gondom van hog a csajos küldiben mitkell csinálni?A tüzböl kimentett csajjal mikor elkell menni randizni.
Na hát fps-t azt adott, de fák meg az út úgy néz ki mint a moslék:S Valami ötlet? PLS
Sziasztok. Nekem van egy olyan gondom, hogy eddig simán ment a játék, nem akadt egyáltalán, most meg egyik nap elindítom és kb 5 másodpercenként megakad és így eléggé idegesítõ. Van valakinek ötlete, hogy mitõl lehet?
Hol tartasz most Plata?
ezeket állítsd át:
options/display/brightness <-világosság
options/display/advanced/frame limiter <-ez OFF-on legyen
options/display/advanced/anti aliasing <-állítsd 3-masra
options/display/brightness <-világosság
options/display/advanced/frame limiter <-ez OFF-on legyen
options/display/advanced/anti aliasing <-állítsd 3-masra
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy 8800 GT-m van és a játék nagyon sötét, ronda, és 25 fps-el megy amikor vagy 60-al kéne neki. Legujabb Driver van fenn
Majd egyik küldetésnél lesz egy (elsõ) barátnõd, utána majd magadnak kell szerezned, és késõbb is "kapsz" majd küldetés során.
Sziasztok,most kezdtem el a játékot,és egy dolog érdekelne hogy lehet csajozni?Mert erre nem jöttem rá.
az egyetlen baj, amiért nem, az az hogy a textúrái gagyik. a felbontásuk nagyon szar, a játékban nem volt annyira feltûnõ, mert kit érdekelt 😄 de GTA-ba illene nem low-poly textúrákkal kiadni, sajna a neten meg alig van valami használható cucc. leginkább szponzor matricákra lenne szükség, amik rajta voltak a kocsin. konkrétan ez az egy használható van
de igen, itt van közvetlen
nem az volt ami most a linkek lista alján van?
Régen ki volt téve a game monitor fölé egy térkép, amin a patkók, tagek stb... voltak rajta. Azt vki ide tudná szerválni. Köszi!
elöbbi, nekem a fraps tökéletes 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Miért szar? Biztos kevés a ram-od, mert a gamecam mellett a fraps a legjobb erre a célra!
Razor: A hypercam-et csak úgy bemondtad vagy használod is? Én nem használom, de úgy tudom az csak arra jó, hogy az asztalról ill. játékon kívül vegyen fel bármit is.
Razor: A hypercam-et csak úgy bemondtad vagy használod is? Én nem használom, de úgy tudom az csak arra jó, hogy az asztalról ill. játékon kívül vegyen fel bármit is.
Multizni warez verziókkal is lehet? És az gond ha fennt van a magyarosítás és valamilyen mod?
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Valaki tegyen be ide olyan képeket, amik a textúra Patch után készültek. Köszi!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Valaki tud olyan video-rögzítõt ami alatt a game nem szaggat be? Mert nekem a Fraps-nél kurvára szar.... :S
Jah ok megvan, de nem biztos az.Egy ak fegyó van ott, meg egy nem rendõrségi hanem egy sima helikopter..😞
Nem tudom. Úgy emlékszem, h POLICE-os szokott lenni.
(Bár az lehet, h küldibõl, meg SAMP-ból maradt meg.)
(Bár az lehet, h küldibõl, meg SAMP-ból maradt meg.)