Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nem értem, hogy hogy a picsába tudtak fejleszteni és tesztelni egy olyan erõsségû kártyacsaládra ami még meg sem jelent anno..<#nemtudom>#nemtudom>
ja és tegnap barkácsoltam rá nortq ventit <#vigyor3>#vigyor3>
mondjuk így húzva nem néztem még hogy mit mûvel bf2 alatt <#hawaii>#hawaii>
-tRs-Landor
ps.: megvan az videókárolyom<#crazya>#crazya>
remélem ezzel már nem akad annyira a bfv <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Ezeket a patch-et kell feltenni ilyen sorrendbe? Battlefield Vietnam v1.2 Patch Full Install (295.82M😎, Battlefield Vietnam v1.21 Incremental Patch (10.16M😎, Battlefield Vietnam v1.21 Server Incremental Patch (4.07M😎
Amúgy se vagyok oda való. Nem érdekel annyira a játék
Elastic An-usZ Boys
-tRs-Landor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
bár most nincs vgam 😄
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
AMD 1700+, 512mb ram, 9600XT 256mb Szóval csít 😄
ezen egy hangyányit gyenusz a bfv <#wow3>#wow3>
-tRs-Landor
ilyen donquo meg sainn nickü emberek voltak és érthetetlen nyelven szídták az anyám 😄😄
-tRs-Landor

-tRs-Landor
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
De megfogadom, hogy 2006-ba ismét elkezdek BFV-zni😊
Gyík téged is nagyon rég láttunk már errefelé <#nevetes1>#nevetes1>
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Nekem az "éles" szóról macheték és kardok jutnak az eszembe, nem mintha tippeket akarnék adni... <#hehe>#hehe>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy