Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nem értem, hogy hogy a picsába tudtak fejleszteni és tesztelni egy olyan erõsségû kártyacsaládra ami még meg sem jelent anno..<#nemtudom>#nemtudom>
ja és tegnap barkácsoltam rá nortq ventit <#vigyor3>#vigyor3>
mondjuk így húzva nem néztem még hogy mit mûvel bf2 alatt <#hawaii>#hawaii>
-tRs-Landor
ps.: megvan az videókárolyom<#crazya>#crazya>
remélem ezzel már nem akad annyira a bfv <#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Ezeket a patch-et kell feltenni ilyen sorrendbe? Battlefield Vietnam v1.2 Patch Full Install (295.82MB), Battlefield Vietnam v1.21 Incremental Patch (10.16MB), Battlefield Vietnam v1.21 Server Incremental Patch (4.07MB)
Amúgy se vagyok oda való. Nem érdekel annyira a játék
Elastic An-usZ Boys
-tRs-Landor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
bár most nincs vgam :D
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
AMD 1700+, 512mb ram, 9600XT 256mb Szóval csít :D
ezen egy hangyányit gyenusz a bfv <#wow3>#wow3>
-tRs-Landor
ilyen donquo meg sainn nickü emberek voltak és érthetetlen nyelven szídták az anyám :D:D
-tRs-Landor

-tRs-Landor
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
De megfogadom, hogy 2006-ba ismét elkezdek BFV-zni:)
Gyík téged is nagyon rég láttunk már errefelé <#nevetes1>#nevetes1>
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Nekem az "éles" szóról macheték és kardok jutnak az eszembe, nem mintha tippeket akarnék adni... <#hehe>#hehe>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy