Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
este amúgy namozhatnánk..<#dumcsi>#dumcsi>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
SPAMMM
-tRs-Landor
nah lan mikor jössz wowozni?:DDDDD
ráadásul pont akkor szállt el, mikor tegnap színre kellett volna lépnem a ratyik ellen.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
Bár kicsit sérelmezve érzem magam abból a szempontból, hogy eddig nem gondoltál a jó öreg antikemper társadra. <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Aki akar az böfögje ide ba úgy este ma este 20:00-ig.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Játszál wowot az megy rajta rendesen! <#hehe>#hehe>
Mindenhól máshol ki tudom használni a karit de bf2ben...
Elastic An-usZ Boys
vietnamba se :D
-tRs-Landor
Ja ... ne Single Playerben nézd a BF2-t, mert a kurva AI is zabálja a prociidõt ..
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amit tudok javasolni... vedd le az Effects-et LOW-ra ... észre se veszed, de az FPS megmarad ... a füst meg az ilyesmi (Fõleg AA mellett) megeszi a gépeket!!! X850XT az erõsebb cucc mint nekem a 6800-asom asszem, de nállam is csak akkor esett le az FPS, ha füstölt valami ... leteszteltem és nem sok FPS különbség van 2xAA 4xAF és 8xAA 16xAF között ... innen gondolom, hogy nem elég a 3200+ A64 szerencsétlen game-nek ... különben 8xAA és 16xAF mellett keményen diafilmnek kellett volna lenni ... így meg leesett 50-rõl 40-re az FPS ... (1280*1024 ...) Viszont asszem lehet hogy ezt inkább a BF2 topicban illett volna :)
megy 6500at a cucc 3dmark2005ben erre beakad bazeg és le kell venni az AA-t..
-tRs-Landor
Mellesleg nállam múltkor ki kellet kapcsolni mindenféle AA meg AF szûrõt annyira akadt ... a múltkor tesztek miatt visszaraktam és azóta is sem akad :)
(Haverom gépén pl: a BF1942-t kell a legkisebb beállításokra vanni ... a Vietnam és a BF2 is jobban megy nálla ... <#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>