22902
Battlefield Vietnam
-
#22742 igen :) -
najdzsel #22741 1) van olyan, hogy belehalsz a helikopter rotorjával való találkozásba?
2)van olyan, hogy kirobbantanak a helikopterből, ami nem robban fel,csak a pilota hal meg?
3)normális az,hogy ma toltuk 6 órán keresztül az öcsémmel coop-ban ezt a sz**t ? :D -
#22740 Sikerült? -
#22739 Köszönöm szépen! -
#22738 Persze!
coop modban kell játszani. -
#22737 Sziasztok! Lan-ban van lehetőség bootokat játékba állítani? Mert dög unalom 5-en játszani a hastingson. :S Köszi! -
#22736 Csak formális házigazda vagyok! -
zebrock #22735 te is megcsinálhatnád a dc totyikba :) igaz nem ilyenre,mert szerver nincs,de valami képet bele -
Landor #22734 az -
Nauron #22733 és mikor kempeltem az ellent bestever:D -
najdzsel #22732 Jó hogy, szerintem is , csak folyton azzal játszani egy kicsit unalmas. Figyelj, írtad, hogy leszedem a patchet-- az hogyan kellene? Miután upgradelek 1.21-re,az uninstall attól kezdve nem érvényes. -
#22731 pedig a Hastings az egész játék legjobb pályája!
mekkora helicsatákat toltunk ott Istenem ... :DD -
najdzsel #22730 csoda történt! minden csodás és megoldódott. kár, hogy nem lehet postot szerkeszteni, nem akarok ám itt duplázgatni folyton ... -
najdzsel #22729 Épp azon vagyok hogy ne csak a hastingses pályát tudjam játszani :D. Ujra is telepítettem, most meg az a gond van, hogy nem hozza le a serverek listáját, manuálisan kell beirni :S Valakinél volt már ilyen probléma, és esetleg meg is oldotta? -
#22728 Ha nem tetszik,minek játszol vele ?:) -
najdzsel #22727 A másik meg, ha egyszer felteszem az 1.21-et, akkor csak ilyen rohadt körülményesen tudom visszacsinálni 1.2-re?
A magyar szerver az ha jol tudom 1.21-en megy, és a másik használható, ami ugyan azzal az a tko szerver, az csak este megy és nincsenek túl sokan. A 3. meg végig a hastingsen van,és folyton minden *uzi helikopterezni akar, van hogy 4 embert bombáz le a repcsi egyszerre az amcsi bázisnál, mert mindenki a helikoptere vár, közben az összes bázis vietnámi irányítás alatt. Másik véglet meg, amikor mindenki az usa-val akar lenni, és minden 2. játék eleve el van sz*rva, mert mire rendesen beáll a csapat arány , addigra az amcsik elhúznak egy csomóval. Arról meg nem is beszélve, hogy lényegében azon múlik, hogy melyik 4 ember vezeti a helikoptereket.
-
najdzsel #22726 Aha, belépett, rohangált egy kicsit, aztán valami állatok elindítottak egy szavazást h kirugják-e. Mellesleg én meg próbáltam beírni a ip címét a servernek, de valamiért nem működött az az ablak ahová be lehetett írni! Most már mondjuk manuálisan leírtottam, mindjárt újra is rakom, megnézem h műxik-e.
A játék eredeti, mit gondoltál :D Ez az első és egyetlen :D -
#22725 Tk igen az,van szerver kezelő és abban anno az adminok állították be.
Belépett az öcséd,de más nem történt? Kamu cd-kulcs esetleg?
Uninstall:
először a patch-eket szedd le úgy ahogy felraktad anno,csak visszafelé.Végül az alapjátékot. -
najdzsel #22724 A banner király lett!
Hh automatikus beállítások, tk- az teamkill? belépett, és kibannolták :S
valamiért meg nem működik az uninstallja a programnak, hiába, nagyon ragaszkodó egy játék! -
#22723 Nice one! -
#22722 ráfért -
Landor #22721 na upgradeltem kicsit a bannert -
Landor #22720 bfv.hu szerverről?! -
#22719 Újrarakod és csak addig patcheled.
Az öcséd meg gondolom az automatikus beállítások miatt lett: pl 3 tk sorozatban meg ilyenek. -
najdzsel #22718 miért lett öcsém kibannolva 3 perce? -
najdzsel #22717 Hogy lehet visszafejleszteni a játékot 1.21 ről 1.2 re? -
najdzsel #22716 nagyon jó lesz -
#22715 beléd is -
Landor #22714 jó reggelt! :D -
#22713 jó ötlet! -
Landor #22712 itt van a bannerba :D
majd valamikor szervezek nyáron újra egy retro BFV partyt! %) -
#22711 :( -
najdzsel #22710 köszi a linket, az is kiderült, hogy a serverek másik fele sima 1.2 es patchhel műxik. Azért szürke. -
najdzsel #22709 teljesen fel vagyok dobva! -
#22708 Bocsi, #22704 ide ment. -
#22707 Képet tudnál róla linkelni? -
#22706 Klikk ide. :) -
najdzsel #22705 Van még egy fasza, csak az nincsen benne a server listában, és csak este vannak rajta arcok. (TKO klán fun modded maps server). Mi van a server.bfv.hu -val? él e még? régebben felmentem oda, egy kicsit rohangáltam egyedül, és hipp hopp megérkezett 7-8 ember. -
#22704 Jo, de legalabb odairhatnak milyen mod mint a 42-be FH vagy DC vagy valami.Van kb 5 szerver amin emberek jatszanak, abbol 2db szurke , 2db 200-as pingel,az otodiken meg egesz nap ugyanaz a palya megy. -
#22703 Ez lehet több ok is:
1,eltérő verzió
2,modok vannak rajta
3,passwordos szerver