22902
Battlefield Vietnam
  • najdzsel
    Nekem is ez a problemám.... 1.21-es patchel vagyok, és a serverek fele nem elérhető, még csak ki sem irja, hogy wrong version, mint amikor 1.2 volt
  • fullplastic
    Köszi, hogy írtál !

Az a gáz hogy két eltérő itthoni gépen is próbáltam(és ugyanaz volt a gond)! Emiatt gondlom más a gond....

És mondom eddig ezen futott (ugye pár éve)
  • Beers
    VGA, CPU hőmérséklet rendben van? táp?
  • fullplastic
    Hello!

Valaki tud segíteni ?

A problémám az hogy xp alatt szeretném a játékot(eredeti) futtatni, rajta van minden patch (de azok nélkül is próbáltam) és ha játszom egy idő után kidob windows-ba és megjelenik az a tipikus kis ablak hogy hibaüzenet küldése. Tud valaki megoldást? Régen futott a gépen, azóta újra lett rakva viszont minden. Ja és általában olyankor dob ki ha valami kicsit "terheli" a rendszert pl lövök .

előre is köszi
    üdv
  • Wreck86
    Több okból lehetnek szürkék.
    Más mod,más verzió... stb..

Nézd meg ott,amit linkeltem lejjebb,hogy mi a jelenlegi verzió,azzal játssz ,mert a többsége a szervereknek is ezen van.
  • bakvarnyu
    Azokra a szerverekre ami szürkével jelenik meg hogy tudok bejutni, valami mod kéne?? Azért gáz mert igy is alig van szerver, a fele meg elérhetetlen.
  • Wreck86
    Itt mindent megtalálsz a Vietnam szekció alatt.:)
  • OMfan
    Köszönöm a válaszokat akkor majd most az ünnepek alatt fel is teszem.Ha jól emlékszek a szerverek 1.21.-es patchhel működnek ugye??
  • Zs0lt1
    Hello!

Van még pár német és angol működő szerver ahol szoktak lenni emberek.
  • Matthew Baker
    én nem rég játszottam vele akkor még voltak működő szerverek
  • OMfan
    üdv mindenkinek!Ahogy itt olvasom a hozzászólásokat már eléggé kihalt a multi..vannak még egyáltalán élő működő szerverek vagy már mindenki az újabb BF-ekkel tolja??A múltkor ismét kedvet kaptam hozzá de ha nincsenek szerverek nincs értelme se...
  • 3TOMI3
  • Landor
    BaSZNáD Maxi!
  • Yan
    egy antialkoholistával el kellene menni :)
    a reggel hatos vonathoz már nem fűlik a fogam
  • Landor
    11. BF meet
    Megkérek minden kedves BFV.HU klánost, hogy aki szeretne jönni az felém jelezze ezen igényét!
  • moli1
    :(((( hátén is sajnálom..
  • Zs0lt1
    Roppant mód sajnálom, hogy ezt ki kell mondanom, de BFV Iz dead!
  • Beers
    negatív
  • moli1
    Sziasztok !
    Nyomja még valaki a BFV-t mert alág látok magyarokat játszani, vagy vannak még élő klánok akik aktívak?
  • saslaca
    Sziasztok! Egyjátékos módban van lehetőség arra hogy a járműveket (elsősorban a helikopterekre gondolok) kicseréljem? Ha igen akkor hogy! Kösz!
  • Yan
    szokjál rá, és akkor lesz miből megspórolni :D
  • Beers
    akkor ennyi, el is dőlt a dolog...
  • Matthew Baker
    nem dohányzom :D
  • zebrock
    figyu,jobbat tudok , 890Ft , tartasz 1 nap cigiszünetet,és felmehetsz cserébe az összes szerverre.

Beers: kabbe , 11-ig voltam fent a németeknél , mint minden nap , de új szeró van , másik IP-vel. a régi még fut , de senki sincs ott , meg fogod találni :) óvassá fricc fórumot te meg !
  • Matthew Baker
    bocsánat én voltam a hülye rosszul fogalmaztam meg addig oké hogy felmegyek a honlapotokra csak az azért egy elég tág fogalom honlapotokon belül is hova vagy hogy?
  • Beers
    Nem voltál este b+ :)!
  • Landor
    write only :D
  • zebrock
    olvasni nem tudsz ? így nem érdemelsz semmit.
  • Matthew Baker
    na szóval akkor hogy is?
  • zebrock
    :D ja, jól bevégezte
  • Landor
    sosetudjameg :D
  • zebrock
    ha felvergödsz a honlapunkra,ott leirom hogyan lesz ingyen szerialod,vagy a ts-re. alairasomba megtalalsz mindent.
  • Ben007
    nem adsz nekem egy 42-t? :D
  • zebrock
    igazsag az,hogy par haverral szoktunk ott , de vagy fel eve nem jatszottunk ott. (nekik nincs eredeti )nekem van 2 original bfv meg 8 bf42 es csak 1 bf2 de az az egy is sok :)
  • Landor
    nem keyfree :)
    (vagy valami megint elállítódott :D)
  • zebrock
    google :) amugy beírod ip-re vietnam.muhaha.hu és oválá , bent is vagy egy keyfree szerón
  • Landor
    minek? crackel ugysem tudsz multizni.. bazd 2000Ft a game.. ;>
  • lusti12
    sziasztok betudnátok linkelni crack-et
  • brendon566
    hello, megvenném... de érdemes-e? van még sok játékos...vagy netán még klánok is akadnak?
    thx
  • Wreck86
    Itt van.