22902
Battlefield Vietnam
-
zebrock #22782 valamit szarul csinálsz,de sebaj,keine panik. Ha a nagy és utána a kicsi peccset felraktad,elvileg kész is vagy. Ha van eredeti lemez,behelyez és már játszol is. Ha nem akarod a lemezt ki be rakni,jön a virtuális meghajtódba a 3. lemezkép és indul,vagy a bfv-1.21-nocd.rar (ezt keresd) és ezzel is megy mert nekem megy,a benne található összes szart felülírod a battlefield vietnam könyvtárba. Ha nem kérdezi a felülírást szarul csinálod. (c/program files/eagames/battlefield viet) valahogy így néz ki és oda bele. Ha win vistát használsz vagy w7-et ott is így csak rendszergazdakénti futtatást csinálj mindennel. Ha nem megy,nem ezeket csinálod, gyújts rá,igyál 1-2 sört,közbe gondolt át,hogy mit basztál el,és rájössz. -
fighter111 #22781 Sehogy se megy...Mindenféleképpen megpróbáltam...felraktam, patcheltem, 1.21 update aztán megpróbáltam elindítani...azt írja, hogy tegyem be a megfelelő CD-t...ezek után megpróbltam úgy, hogy mindegyik image-t bemountoltam, de sehogyse indult el...végül mivel már nem volt más ötletem crackeltem az 1.21-essel, de így se...Ha valakinek van valami ötlete azt nagyon szívesen meghallgatnám...
Előre is kösz... -
zebrock #22780 bazz,én mindig crackeltem,és úgyis müxik. :) -
#22779 felrakod a játékot, a harmadik image, amelyik nem iso kiterjesztésű maradjon bemountolva. aztán az 1.2 patch majd az 1.21.
kész!
ma raktam fel ugyanigy. müködik. -
fighter111 #22778 Heló!
Na újra feltelepítettem, de most még nem crack-eltem, de sehogy se akarja elindítani a játékot, csak azt írja, hogy tegyem be a megfelelő CD-t. Pedig kipróbáltam mindegyiket Power Iso-ba betettem, úgyis, hogy egyszerre a hármat, de valahogy nem jött össze...Légyszi valaki segítsen.
Ja, és még annyi, hogy mire jók azok a fájlok amik olyanok mint a CD képek, de 1KB méretűek? Azokat le lehet törölni, vagy van jelentőségük?
Előre is kösz a válaszokat! -
Landor #22777 tátátátátá tátátátátá
-
#22776 Bird is the word about the bird..... -
#22775 mert sose jössz b+..... :) -
fighter111 #22774 Aha...kösz majd kipróbálom... -
zebrock #22773 :D annyira azé nem. Ha valaki "A"-t ír,én akkor "B"-t írok :) Néha kötözködök kicsit,egyébként lassan többet játszok bc2-vel mint dc-vel sajnos. Ezek a "régi" szériák eltűnnek lassan,és jon teljes erővel a buznyák stattrendszer,azok mennek.. Szerintem már a bf2 is a halott kategória. Bc2-t meg megpróbálom elfogadni aztán jó :) Egyébként szarabb mint bármely eddigi,de itt van élet. Minap felraktam Bfviet-et és már csak 100 db szeró. Ez igaz,vagy csak vmi. nem stimmel? -
#22772 ujrafogalmazom amit Landor irt :D
ne crackeld, hanem mountold be a 3. iso-t, ami .img kiterjesztesu a daemon tools-ba!
majd jatek elindit, multiplayer menupontban engedelyezni kell a pb-t es mukodni fog. -
#22771 es hol jatszani no crackel?
-
Landor #22770 bocs, újraírom
ISO-ból kell telepíteni és ne crackeld -
fighter111 #22769 Kösz a válaszokat!
Letöltöttem egy másikat is ISO-ban is, crackeltem is, de valamiért akkor el se indította... -
Landor #22768 ISO-ból kell telepíteni és e crackeld -
#22767 azt hittem ugy irod, jatek uninstall, bf42+dc install :D -
zebrock #22766 ez tuti segít : játék uninstall , videodrivered frissít, majd játék újra install :) tuti hogy van itt FAQ , vagy ha nincs www.bfhelp.atw.hu ott mindent megtalálsz szépen elmagyarázva. -
fighter111 #22765 Heló!
Én letöltöttem a BF Vietnamot de nem CD képben, hanem valahogy úgy, hogy mikor kicsomagoltam egy zip fájlt magától felrakta a játékot.
Mikor Multizni akarok azt írta ki, hogy tegyem be a BF Vietnam CD-jét. Gondoltam Crackelni kell...Megcrackeltem...Ezután annyi változás volt, hogy azt írja ki, hogy tegyem be a másik BF Vietnam CD-t...Valaki Tudna segíteni?
Ja és mégegy kérdés:
Nem valami erős a gépem, de fut rajta, és mikor először játszottam Singleplayer-t akkor minden jó volt, de mikor másnap játszottam ugyanazon a pályán, egy csomó ilyen nagyon szögletes, bokorszerű valamik kerültek a pályára(mintha zöld lemezkékből lenne kirakva egy bokor, de nem lehet rajta átmenni, hanem beleragadok), és sejtelmem sincs, hogy hogyan került oda egyik napról a másikra...
Szóval ha valaki tudna segíteni valamelyik problémában annak örülnék!
Előre is kösz a válaszokat,és bocs, hogy ilyen regényt írtam nektek...
-
#22764 jah....... -
#22763 oh man! -
#22762 Csinaljunk mar egy gyujtest nandor90-nek bfv és bf42 játékokra. Potom ket rugo kell oszvissz :D -
#22761 En nemtok alkudozni de aze megkerdem a kocka Drang-t gondom o ugysem jatszik:D -
Landor #22760 mondtam hogy alkudd le neten 500Ft-ra a kulcsot és beszállok! :D -
#22759 Adjak kölcsön egy ezrest? XD -
#22758 nincs
-
#22757 Nincs vki.nek folos key? -
#22756 Gamespy szerver IP-jét próbáld meg átírni! -
Landor #22755 köszi :) -
#22754 Zebra megmondja neked!
Majd rákérdezek én is!
Valami rémlik, hogy valami kontrolszerver ip-jét kell átírni....! -
#22753 annak idején még tudtam :) -
Landor #22752 ha valaki segít abban, hogy hogy lehetne megoldani a szerver úgy, hogy elfogadjon nem eredeti kulcsot akkor átírom -
#22751 Nem nagyon játszák és nem tört! -
Danton #22750 Sziasztok aza kérdkésem, hogy a magyar szerverek törtek itt is általában?
JÁtszák még ezt? szerintem anank idején hatalmas volt. -
#22749 np :) -
#22748 nekem sajnos nincs fent! :s -
#22747 Skacok!
Akinek fent van a vietnam,nyomna egy levegőben lévő szállító Huey-ról képet elő lnézetből ha lehet? -
Landor #22746 BaSZNáD GCR! -
kopizós nyurgák! -
Landor #22744 #22712 -
Friebesz #22743 Gyerekek játszik még valaki ezzel multkor meglestem nincs szerver se már lassan .RIP