Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Köszi!
1. EA azt mondja: megjelenés 19. (titkos forrásból hallottam 😄 )
2. 15. nálunk ünnep vagy mi, ugyse szállít akkor a kutya se ide hozzánk stb... stb...
3. Elötte lehet warez is, bár nem hiszem!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
EA is pleased to announce that Battlefield Vietnam has officially gone gold for the PC. The game is set to ship nationwide to retailers under the EA GAMES brand on Monday, March 15.
The Battlefield franchise is entering a new era with more firepower and beautiful yet ferocious new combat settings. Offering an arsenal of weapons and vehicles authentic to the Vietnam conflict, players will battle in first-person perspective. Staying true to the over-the-top, action-packed multiplayer style that gave Battlefield 1942 its critical and commercial success, Battlefield Vietnam will drop players into some of the Vietnam War's fiercest battles. Fighting in theatres from jungles surrounding the Ho Chi Minh Trail to the city streets of Hue, players will choose from two well-equipped forces, the United States or the North Vietnamese Army (NVA) and Vietcong. All of this action will be accompanied by the sounds of an authentic Vietnam era soundtrack to immerse the player into an experience similar to that of a Hollywood film.
...\Local Settings\Application Data\IM\Identities\{A5484716-9219-48A6-8C88-8FF3D7670C13}\Message Store\Attachments\your_picture.pif - Win32.Netsky.D worm. Deleted.
...\Local Settings\Application Data\IM\Identities\{A5484716-9219-48A6-8C88-8FF3D7670C13}\Message Store\Attachments\{DCD70405-A604-49B2-88B1-3DE4F1752FAE}\your_picture.pif - Win32.Netsky.D worm. Deleted.
Hi emberek!
Páran szerepeltek a lev. listán. Sorry, ha tõlem kaptátok el.
Nézzétek át ti is a gépeteket!!!
Ui:
Bassz! Egyszer nem várom meg az AV frissítést...
Balkezeseknek tervezett fegyver!😊
egyébként szerintem ez nem olyan durva probléma... bárcsak ez lenne a legnagyobb "arcadosító" aspektusa a játéknak😞

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ba'meg ezen már tényleg ki tudok borulni...
Aki már fogott kezében bármilyen éles lõfegyvert, az tudja, hogy a legtõbb lõfegyver JOBBRA veti ki a lõszert, ergo a fegyver jobb oldalán van a hüvelykivetõ nyílás! Erre itt (is) mit látni, azt, hogy a játékban az összes fegyver BALRA veti ki a lõszert, és a bal oldalon van a hüvelykivetõ nyilás!!!
Ez mondjuk nem egyedi esett - a STALKER fórumban tünt fel egy illetõnek, hogy a STALKER-nél is (!!!) tükörmódban van ábrázolva a fegyver.
Persze nagyon látványos, ahogy a töltényhüvelyek jobbról-balra elcikáznak elöttünk (val'szeg ezért csinálták így), de azért ennyire nem kellene arcade szintre sülyedni, mert ez már kínos...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Még bõ 13 nap és minden kérdésünkre választ kapunk!😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Be lehet ezt állítani a szerveren, úgyhogy ez biztosan be is lesz állítva... 😊
Lesz hent az biztos.... 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Azt az érdekességet találtam benne (nekem), hogy az emelést úgy oldották meg, hogy a helikopterrel a tárgy fölött kell lebegni egy ideig, amíg a jobb gombbal a csörlõt leereszti, ha odaért, akkor automatikusan rákapcsolódik, és mehet az emelés. Repülés közben pedig bármikor elereszthetjük a jármûveta jobb gomb újboli megnyomásával.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Szóval megéri várni rá.

"Az új engine azt is lehetõvé tette, hogy sûrû aljnövényzetet rakjunk be"
Sokan emlékeznek még a The jungle nevû pályámra, ami igen hangulatos volt de a gépeket nagyon leterhelte.
Traxion olyan képeket mutatott miszerint a növényzet mennyiségét, méretét lejebb lehet venni.
Sajnos nem derült ki, hogy szerver vagy kliens szinten.
Ha kliens szinten, akkor nagy problémák lesznek, mivel te azt hiszed, hogy a fûben fekszel "láthatatlanul" míg a másik leirt mert neki egy nyilt fedezetlen terepen fekszel 😞
· Miben változott az új engine a Refactor2-höz képest? Vannak lényeges változások a grafikában vagy a fizikában?
A fizikai rendszer már így is nagyon kidolgozott és komplex volt, úgyhogy nem láttuk sok értelmét újracsinálni. A grafikai engine viszont teljesen szét lett szabdalva, hogy egy teljesen újat tudjunk belõle kihozni. Ahogy már korábban említettem, van normal mapping, bump mapping, specular lighting, és minden puccos dolog amit valaki egy DX9 játéktól elvár. Az új engine azt is lehetõvé tette, hogy sûrû aljnövényzetet rakjunk be, ami elengedhetetlen a Vietnámi Háború hangulatának hiteles lefestéséhez. Amikor azt mondom sûrû az tényleg sûrû. Van olyan térkép, ahol a semmi közepén körbe-körbe csak fákat és bokrokat látsz ameddig a szem ellát. Ehhez a vékony fû is hozzátesz. Nagyon látványos.

Hát itt sztem a jól megtervezett gyalogos hadmozdulatoknak óriási szerepe lesz. Az az igazság, hogy akármilyen tankban ülsz, egy jól szervezett gyalogos attack ellen szinte semmi esély nem marad.
A susnyásban kell majd sokat okoskodni. 😊)
A gépigényrõl nemtok sokat mondani, a tesztgép egy 2000-*es proci volt, 512 DDR-rel és egy GefFX5900-zal. Na most ezen jószerével játszhatatlan volt. Be lehet tudni ezt annak, hogy még csak optimalizálás nélküli béta verzió volt. De az tény, hogy ajánlottak 1 GB RAM-ot és egy jó VGA-t.
kérdés:
512sdram
1700mhz proci
ati radeon 9600xt alatt kb hogy fog futni szerintetek?
Bár azt én is remélem hogy a BFV ben, egyszerre lesznek a pályák gyalogosoknak és jármûveseknek is játszhatóak.
Ellenben az EoD-ban lehet jókat huncutkodni gyalogosként a sûrûben :o)
Igazad van Fritz hogy nem szabad összehasonlitani.
Más-más-más mind, és ezért jó....
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
BFV: én teszteltem már a játékot a GURUnál. A modellezés amennyire láttam, jó lesz. Ám elõre óvok mindenkit attól, hogy összehasonlítsa a Vietnamot a DC-vel. Mert ha egyáltalán össze lehet valamivel, akkor az az EOD. Mondjuk a DC és az EOD között és és föld a különbség kidolgozottság és mapok terén. Az EOD javára.
Minnél jobban "bújkálósabb" (igazi vietnámos,) annál jobb.