Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
1 hét aztán BANGBANGBANG im Dschungel 😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Az EOD-ban van egy map a Katonák voltunk c. film ihlette a készítõt ( a címe is az a mapnak) és nagyon hangulatos. Az amcsi oldal csak helikoptereken spawnolhat és nincs ejtõernyõ, tehát a heli pilótákon rengeteg múlik, hogy jól tegyék le a gépeket. Komoly mészárszék szokott lenni nagyobb szervereken :o)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként meg ma estére fennt az oldalon a Khe Sanh-i hadielemzésem újabb része😊
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
BFV Linux szerverrõl ki tud mondani valami okosat?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Az elsõ szerver a hungs.hu ami már a jól mrgszokott teszt szerver lesz a 19.-ei megjelenés miatt.
Aztán amikor kapható lesz itt is akkor hungs.hu leáll és helyette lesz 2 vagy 3 szerver bfvietnam.hu gondolom tört lesz az is.(intézés alatt).Biztosan lesz még más szerver is a nagy érdeklõdésre való tekintettel.
amire Inquisitor gondolt, hogy a szerverek legál cdkeyt fognak kérni csak a régi bf re és dc re vonatkozik, ugyanis azt már mindenki számára elérhetõ áron árulják
Kérdezem tõle mi fog rajta futni?
Erre meg mondja nekem: Battle Field - Desert Combat, meg Battlefield Vietnam dedikált szerver lesz.
Azt is mondta, hogy összefogás lesz a nagyobb szerverek között, és NEM fognak beengedni kulcs nélküli vagy kamu kulcsos gamereket, mert most már csak 3990-en a BF1942.
Jameg régen kaptam ajándékba az Xwing-et, még a 386-os korszakban😊)
olcsóbb lesz
13 rongyért nem játszom zsákbamacskát, meg egyáltalán ennyit nem tudok érte kiadni
De hogy bizonyítsam már vettem meg elég sok játékot, idõrendi sorrendben:
1995 M.A.X.
1996 KKnD
1998 Starcraft
1999 Imperium Galactica 2
2000 Diablo II
2001 Diablo II: Lord of Destruction
2003 Battlefield 1942
2003 Planetside
Ebbõl az IG2-t és a két Diablot meg is bántam..😞
Magyar mentalitás😉
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
hova tûnt a sima BF1942 topic??????
"The trees move. Do you not see it?"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hát remélem én is! Mert ha EA komolyan gondolja hogy 19. magyar megjelenés akkor talán aznap kikerül a boltokba (péntek) vagy nem, akkor meg csak hétfõn lehet megint nagy üzben vásárolgatni az meg 22..
És ne is beszéljünk a nem pestiekrõl.. mint én aki örül ha még ebben a hónappan postázzák az elõrendelését!
Tehát go, go, go EA!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ezer éve...
Off: Mióta megvette a projctoros házimoziját szakított a nettel.😞
arról mit tudsz hogy Cpt. Nixon él és virul? 😊)
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"