Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Tomee
Hogy ne lennének különbségek Az kettõ annyiban hasonlít, hogy vietnámi a témája ;o)

Forrest Tomee
Azt azért érdemes tudni, hogy akik elkezdték fejleszteni az EoD-ot azokat megvette az EA,tehát nem olyan rossz. ( ha jól tudom ) Egyébként egy du. lenn van a mod, nem értem miért nem bróbáljátok ki. Még egy hét szvsz míg lesz BFV. Addig is van egy magyar szerver ott lehetne mókázni.

Cobra.
Bár még nem próbáltam az EOD-ot, de szerintem vannak különbségek a kettõ között. Azért inkább én is megvárom a BFV-t.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fritz Von...
Pedig érdemes. Én is azt tolom ezerrel. Jó az EOD, ha nem a legjobb mod.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Már nem érdemes leszedni EOD-ot sztem😊1 hét mulva kinnt a game.De ISO már elõbb is szokott lenni(vagy nem? 😊 )
1 hét aztán BANGBANGBANG im Dschungel 😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

én nagyon gondolkodtam hogy az eoddal játszok még elötte, de mivel márcsak néhány nap kérdése, mostmár nem...
Forrest Tomee
Tudom, hogy nem . BFV, de addig is hangulatkeltés:
Az EOD-ban van egy map a Katonák voltunk c. film ihlette a készítõt ( a címe is az a mapnak) és nagyon hangulatos. Az amcsi oldal csak helikoptereken spawnolhat és nincs ejtõernyõ, tehát a heli pilótákon rengeteg múlik, hogy jól tegyék le a gépeket. Komoly mészárszék szokott lenni nagyobb szervereken :o)

traXion
És nekem?

Crem
Még 8 napot várnod kell...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

traXion
update

A remény hal meg utoljára 😉)
traXion
Fain 😊

traXion

Punker
még sehonnan

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Thunderstorm
honnan lehet letölteni a bf:vietnamot?

nagy rá az esély, hogy a nemsokára történõ kiadás idejére meglesz a linux dedikált is, de nem 100%.

Egyébként meg ma estére fennt az oldalon a Khe Sanh-i hadielemzésem újabb része😊
ghost cb
okos

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

traXion
Petko biztos...

De nézd meg az oldalon a FAQ-t hátha van valami érdekes ott.

Mr Manson
LoL...

BFV Linux szerverrõl ki tud mondani valami okosat?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

traXion
Mi jó fiúk vagyunk...

Most nincs update, csak azért, de hamarosan lesz! 😊

Cobra.
Mi ez a haláli csend ? A CB-sek bannolva lettek ?

WiNters
remelhetoleg lesz erdeklodes 😊

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Crem

Life jóvoltábol egy TS server is üzemel alatta majd. Így talán egyszerübb lesz az észrevételeket közölni.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kovács legény
kk

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Elképzelhetõ, hogy a tRs szerver is néha-néha Viet lesz. Ezt még meg kell beszélnünk... 😊)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

De igen...
Az elsõ szerver a hungs.hu ami már a jól mrgszokott teszt szerver lesz a 19.-ei megjelenés miatt.
Aztán amikor kapható lesz itt is akkor hungs.hu leáll és helyette lesz 2 vagy 3 szerver bfvietnam.hu gondolom tört lesz az is.(intézés alatt).Biztosan lesz még más szerver is a nagy érdeklõdésre való tekintettel.
természetesen erre lesz megoldás a vietnamban ahogy kijön...
amire Inquisitor gondolt, hogy a szerverek legál cdkeyt fognak kérni csak a régi bf re és dc re vonatkozik, ugyanis azt már mindenki számára elérhetõ áron árulják
ReTeK
BF Vietnam tört szerver sem ?
persze csak azért hogy a nép megnézhesse érdemes e megvenni

majd visszaírom, ez most csak ideiglenes😊
Cobra.
Petko az elõzõ aláírásod jobban tetszett 😊

az a morfi volt gondolom😊 jaja lesz összefogás remélhetõleg a vietnam szerverek között is... közös banlist, közös infó oldal, meg logikusan meg lesz szabva hogy melyik szerveren milyen játék folyhat... de a többit megnézheted a bfv hq forumában😊
Volt ma nálunk egy jóember, aki egy linuxos szervert rakott össze.
Kérdezem tõle mi fog rajta futni?
Erre meg mondja nekem: Battle Field - Desert Combat, meg Battlefield Vietnam dedikált szerver lesz.
Azt is mondta, hogy összefogás lesz a nagyobb szerverek között, és NEM fognak beengedni kulcs nélküli vagy kamu kulcsos gamereket, mert most már csak 3990-en a BF1942.

Engem eddig 3 játék fogott meg igazán, az elsõ a Tribes1 volt, de akkor még fogalmam sem volt róla mi az a jogtiszta példány 😊))) aztán a Tribes2 megvan dobozostul, meg a BF is.
Jameg régen kaptam ajándékba az Xwing-et, még a 386-os korszakban😊)
valóban, én meg szoktam venni játékokat, de csak ha kipróbálom és nagyon jó, és utánna egy évvel amikor picit
olcsóbb lesz
13 rongyért nem játszom zsákbamacskát, meg egyáltalán ennyit nem tudok érte kiadni
De hogy bizonyítsam már vettem meg elég sok játékot, idõrendi sorrendben:

1995 M.A.X.
1996 KKnD
1998 Starcraft
1999 Imperium Galactica 2
2000 Diablo II
2001 Diablo II: Lord of Destruction
2003 Battlefield 1942
2003 Planetside

Ebbõl az IG2-t és a két Diablot meg is bántam..😞
Elõször de... majd ha meggyõzött annyira, és legalább 6-7 ezer köré lement az ára, akkor jöhet eredetiben is.
Magyar mentalitás😉
Punker
ebbõl nem fénymásolt verziót kéne venni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a szokásos 13 rongy szerintem, vagy vannak olcsóbb alternatívák😊
Punker
szerintetek mennyibe fog kerülni?

OK olvasom.

traXion
Mindkettõ. www.battlefield.hu-n van info a fórumban.

DE miért? valami elharapódzott vagy vita bontakozozz ki?

Gumiszobába került

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

HI.
hova tûnt a sima BF1942 topic??????

Calver
Nixonnal? hohha! mondjad neki szépen hogy jöjjön már fel MSN-re, ezer éve nem láttam!

"The trees move. Do you not see it?"

csak mert csupán összefutottam vele CoD-zés közben 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Crem
Én is elõrendeltem, remélem nem "áprilisi tréfa" lesz belõle!😊

Mr Manson
Reggelt!

Hát remélem én is! Mert ha EA komolyan gondolja hogy 19. magyar megjelenés akkor talán aznap kikerül a boltokba (péntek) vagy nem, akkor meg csak hétfõn lehet megint nagy üzben vásárolgatni az meg 22..

És ne is beszéljünk a nem pestiekrõl.. mint én aki örül ha még ebben a hónappan postázzák az elõrendelését!

Tehát go, go, go EA!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Crem
Hejj!😄

Ezer éve...

Off: Mióta megvette a projctoros házimoziját szakított a nettel.😞

szia Crem!
arról mit tudsz hogy Cpt. Nixon él és virul? 😊)

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Crem
Márc.15 hétfõ.
Nekem jó lesz kedden is!😊 Csak nem huzzák péntekig!